-
Εχει κάποιος άποψη για το 1000αρι Q2?
-
Το q2 το βρήκα αρκετά στενό πισω, (καρεκλακι, 12χρονος και εγω δεν χωρουσαμε) και πολυ ακριβό για το τίποτα!
-
Για το τιποτα μήπως ειναι λιγο .... σκληρό; αυτοκίνητο premium με πολυ ρηξικέλευθη σχεδίαση. Μικρομεσαίο αυτοκίνητο ειναι παντως οχι οικογενειακό. Διαφωνείς;
-
Το q2 πατάει στην πλατφόρμα MQB A0 που την χρησιμοποιούν και τα φτωχότερα αδερφάκια του ομίλου. Επίσης, το ίδιο συμβαίνει και με τους κινητήρες.
Premium με τα ίδια πλαστικά που έχει και το arona δε το λες.. Κακά τα ψέμματα το αγοράζεις επειδή σου αρέσει το design του, να το βλέπεις να αράζει στο πάρκινγκ και λόγω brand name..
-
Αφού ο κανόνας λέει αν είναι merc bmw audi είναι πριμιουμ! Και όποιος κατάλαβε κατάλαβε...αφού είναι πριμιουμ έχει καλύτερα πλαστικά σχεδιασμό τεχνολογία αξιοπιστία και πάει λέγοντας από ότι άλλο κυκλοφορεί....
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδια το δικό μου Α3 τον Οκτώβριο γίνεται 10. Αν το δείτε φαινεται ακομη ενα φρέσκο αυτοκίνητο. Δεν εχει θολώσει το χρώμα, δεν έχουν σκάσει πλαστικά δεν τρίζουν οι πόρτες. Δε νομιζω ενα Ibiza ας πούμε να ηταν ετσι. Τέλος , είδα τα πλαστικά του ολοκαίνουργιου t roc.... kκαμια σχέση.... Διαφωνεί κανεις;
-
Κοίτα ένα ibiza κοστίζει το 1/3 από το α3 . Οπότε με τα λεφτά που έδωσες για το α3 προ 10ετιας τώρα θα ήσουν στον τρίτο χρόνο του τρίτου ibiza οπότε το χρώμα και τα πλαστικά θα ήταν στην πένα σαν του α3 και θα είχες και το τελευταίο μοντέλο οχι δεκαετίας.
Με αυτά που γράφω θέλω να πω ότι συγκρίνεις τελείως ανομία πράγματαΣτάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το q2 το βρηκα πολυ ομορφο εξωτερικα αλλα και αρκετά στο εσωτερικό του,απο τα πιο εντυπωσιακά που κυκλοφορούν!
Η προσφορά που είχα πάρει ηταν για το 1000αρι και ηταν σχεδόν στα 30.000. Στην οποια προσφορά περιλάμβανε τα βασικά εκτος απο κλιμα, υποβραχιονιο μπρος πίσω και μια επένδυση αλουμινίου στο εσωτερικό!
Αν πρόσθετα καμερα, αυτόματο η τιμη πηγαινε ~34.000
Πιστεύω λοιπόν οτι δεν άξιζε τα χρήματα του οσο audi και να είναι. -
Δλδ 30000 για το χιλιαρι χωρίς κλίμα και χωρίς υποβραχιονιο; Δλδ το υποβραχιονιο και το κλίμα η premium audi τα θεωρεί φοβερα αξεσουάρ και τα κοστολογεί έξτρα! Πατάκια είχε στα 30 ή θα στα πρότειναν για δώρο αν απαιτουσες κάτι; Κάπως έτσι είναι κολλημένη στην 16 θέση σε πωλήσεις.
-
Κλίμα, υποβραχιονιο και επένδυση αλουμινίου ήταν στα 30κ!
-
Οκ γιατί τρόμαξα! Τελικά το υποβραχιονιο και το κλίμα είναι αξεσουάρ στο νέο q2 ? ή προσφέρονται σε όλες τις εκδόσεις;
-
Στην έκδοση design ηταν στάνταρ το κλίμα.
Στα ίδια χρήματα παντως κατεληξα στο chr με ολα τα έξτρα!
-
Έτσι όπως το γραφεις προφανώς σε κάποια άλλη έκδοση φθηνότερη δεν θα ήταν στάνταρ. Φαντάζομαι πόσο πριμιουμ θα νοιώθει ο αγοραστής σε ένα q2 χωρίς κλίμα και χωρίς υποβραχιονιο!
Καλοταξιδο το Τογιότα! Φυσικά από πριμιουιλα είσαι πολύ πίσω φίλε...Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Νομίζω ότι το θεμα ειναι περι ορέξεως!
Θα ήθελα παρα πολυ πάντως να ειχα το Toyota με το εσωτερικό του audi!
-
Εντάξει αλλά αν είχες τα πλαστικά και την εργονομία και την σχεδίαση του audi με την τεχνολογία τον κινητήρα και τον εξοπλισμό του Τογιότα το αμάξι θα κόστιζε τα διπλά! Και το πρόβλημα δεν είναι ποσο κόστιζει αλλά το ότι δεν υπάρχει αυτό το αμάξι σε νορμάλ μπάτζετ πάντα
-
Ο χρήστης λιγοασχετος έγραψε:
Παιδια το δικό μου Α3 τον Οκτώβριο γίνεται 10. Αν το δείτε φαινεται ακομη ενα φρέσκο αυτοκίνητο. Δεν εχει θολώσει το χρώμα, δεν έχουν σκάσει πλαστικά δεν τρίζουν οι πόρτες. Δε νομιζω ενα Ibiza ας πούμε να ηταν ετσι. Τέλος , είδα τα πλαστικά του ολοκαίνουργιου t roc.... kκαμια σχέση.... Διαφωνεί κανεις;Κοιτα υπαρχουν αμαξια μεσα στις εταιρειες που δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους στην 'ποιοτητα' των υλικων που βλεπει ο αγοραστης. Το t-roq που αναφερεις οντως εχει χαμηλοτερου επιπεδου πλαστικαρία, καμια σχεση με το golf πχ.
Επισης στο q2 οντως εχουν χρησιμοποιηθει φθηνοτερα υλικα σε σχεση πχ με a3.Τωρα το ibiza οκ ειναι και φθηνοτερο οποτε ειναι κι αναμενομενο να μην παιζει στα ιδια. Και ειδικα τα seat 10ετιας+ δεν.... πλεον ειναι πολυ καλυτερα.
Παντως εγω που γουσταρω γερμανικα και 'σε πιανω' θα σου προτεινα να πατε να δειτε και το kodiaq και να παρετε μια προσφορα για 2.0 tdi 4χ4 dsg. Ειτε για το 150 ειτε για το 190ps.
Επισης στις 36.000 παιζει το Tiguan 2.0 tdi 190ps 4χ4 αυτοματο.
Το skoda ειναι εντυπωσιακο απο κοντα , εχει τεραστιους χωρους και η skoda εχει ανεβει πολλα επιπεδα και σε ποιοτητα υλικων/συναρμογη και γενικοτερα. Εμεις που εχουμε την octavia fl , το αμαξι δεν εχει κανει ουτε κιχ σχεδον 1 χρονο τωρα.
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Tkin σε ευχαριστω γιατι ακριβως το ίδιο προσπαθούσα να αποδείξω.... οτι συγκρίνουμε τελείως ανόμοια πράγματα! Οσο για το σχόλιο σου για το Q2 συμφωνώ αλλα παιδια αυτο σημαινει premium αν δεν εχει πρόβλημα οικονομικό το παίρνεις αλλιώς υπάρχουν και τα Hyundai. Εχει κανεις την αίσθηση οτι η Ferrari προσφέρει διζωνικό κλιματισμό και υποβραχιόνιο στο βασικό της;
-
Φιλε ursus σε ευχαριστω για τη βοήθεια. Το Skida δεν το είδα και δεν εχω νορμαλ δικαιολογία παρά μονο την προκατάληψη. Πιστευω ολα όσα λες. Το Tiguan το είδα και η αισθητική του με γύρισε αρκετα χρόνια πισω αλλα και μου ανέβασε και δεκαετίες στην ηλικια μου.... ( ειμαι 45 αλλα αισθάνομαι 35!)
Μεταξύ ( λιγο πριν τηνν αλλαγή) Α3 και φρέσκου Q2 τι θα διαλέγες; Ειναι επιβεβαιωμένο αυτο που ειπε κάποιος για φθηνότερα υλικά του Q2? -
Ο χρήστης λιγοασχετος έγραψε:
Φιλε ursus σε ευχαριστω για τη βοήθεια. Το Skida δεν το είδα και δεν εχω νορμαλ δικαιολογία παρά μονο την προκατάληψη. Πιστευω ολα όσα λες. Το Tiguan το είδα και η αισθητική του με γύρισε αρκετα χρόνια πισω αλλα και μου ανέβασε και δεκαετίες στην ηλικια μου.... ( ειμαι 45 αλλα αισθάνομαι 35!)
Μεταξύ ( λιγο πριν τηνν αλλαγή) Α3 και φρέσκου Q2 τι θα διαλέγες; Ειναι επιβεβαιωμένο αυτο που ειπε κάποιος για φθηνότερα υλικά του Q2?Χαχαχα οκ γούστα ειναι αυτά εγώ αν ειχα ανάγκη για μεγαλύτερους χώρους αντί του golf θα το έπαιρνα το Tiguan!
Καταλαβαίνω και την προκατάληψη, εμάς ειναι εταιρικό και αντικατέστησε μια Mercedes λόγω υψηλής φορολόγησης. Ομως πραγματικά το αμάξι ειναι καλο. Οκ η Mercedes ας πουμε είχε ενα λαστιχάκι στο παρμπρίζ και όταν δούλευαν οι καθαριστήρες δεν λερώνονταν τα μπροστινά τζάμια Αυτά ειναι ψιλά γράμματα για την Octavia η οποία ομως ξαναλέω δεν κάνει ΚΙΧ.
Το λιγο πριν την αλλαγή εμενα θα με ξενερώνε. Το golf το πήρα Δεκέμβρη του 15 αρκετά πριν την αλλαγή του μοντέλου του.
ΟΜΩΣ εσένα αν δε σ ενδιαφέρει και περιμένεις και λιγο καιρό θα πέσεις και στις αναμενόμενες προσφορές που θα κάνουν οι αντιπροσωπείες στο τωρινό μοντέλοΜεταξύ των 2 λοιπόν θα επέλεγα a3 λόγω: καλύτερης 'ποιότητας', μεγαλύτερων χώρων και καλύτερης οδηγικής συμπεριφοράς. Το q2 ενώ ειναι πανέμορφο μου βγάζει μια προχειρίλα , οτι βγήκε απλά για να βγει.
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Παιδια δυστυχως το Audi A3 Gtron δεν υπαρχει στην Ελλαδα ουτε υπαρχει δυνατοτηα εισαγωγης. Ξεριε κανεις εδω τιποτα; Αν οχι ποια αλλα μοντελα φυσικου αεριου υπαρχουν;
Σταυρολεξο για δυνατους λυτες