-
Ο χρήστης malawi έγραψε:
Και ναι!!!!Είχαμε την πρώτη γνωριμία μας με την πολική μου αρκούδα! Μόλις ξεφορτώθηκε απ τη νταλίκα στην αντιπροσωπεία. Και δεν ήταν μόνη της
Πω τεράστιο είναι.
Σαν να εκλασε και η πορδη να ήταν το Citigo από πισω -
Δεν το είχα προσέξει το κακόμοιρο το Citigo!
-
Έφυγαν τα καθίσματα!!! Μέσα στην επόμενη βδομάδα θα είναι έτοιμο φορεμένο το δερμάτινο σαλονάκι μας!!! Πως περνάνε οι μερες;;;;
-
όταν είναι στο auto το σασμάν και αλλάξεις ταχύτητα με τα paddles μπαίνει στο manual mode για κάποιο διάστημα (που ποικίλει, ανάλογα τις συνθήκες). Αν θες να το ξαναγυρίσεις στο auto χωρίς να περιμένεις, τραβάς παρατεταμένα το δεξί 'paddle +' και μπαίνει σε auto κατευθείαν!
Αυτό είναι πολύ πρακτικό, γιατί αλλιώς πρέπει αν περιμένεις πότε θα γυρίσει σε auto ή να μετακινείς το λεβιέ δεξιά στη θέση manual και μετά να τον επιστρέψεις στο auto!
Το ανακάλυψα τυχαία όταν είχα παρκάρει και με το τιμόνι στριμμένο είδα από τη θέση του οδηγού ότι το paddle εκτός από το σύμβολο '+' είχει και απο κάτω τη λέξη 'off' -
εχει καταφέρει καποιος να κάνει μεσω mirrorlink προβολή της οθόνης του κινητού του στην amudsen οθόνη του αυτοκινήτου?
-
Ο χρήστης cac έγραψε:
εχει καταφέρει καποιος να κάνει μεσω mirrorlink προβολή της οθόνης του κινητού του στην amudsen οθόνη του αυτοκινήτου?Σε Bolero Ευκολάκι και ουσιαστικά δεν έχει διαφορά από το Amundsen. Τσέκαρε το καλώδιο σου εν πρώτης. iOS ή Android?
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Απορούσα γιατί δεν το πουλούσαν νωρίτερα...
https://www.car.gr/13275801-skoda-kodia ... 125-hp-4x2
-
Ο χρήστης xplicit έγραψε:
Απορούσα γιατί δεν το πουλούσαν νωρίτερα...https://www.car.gr/13275801-skoda-kodia ... 125-hp-4x2
Ξέρουμε πιο χρώμα είναι αυτό?
Στάλθηκε από το SM-T335 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης cmak έγραψε:
εχει καταφέρει καποιος να κάνει μεσω mirrorlink προβολή της οθόνης του κινητού του στην amudsen οθόνη του αυτοκινήτου?
Σε Bolero Ευκολάκι και ουσιαστικά δεν έχει διαφορά από το Amundsen. Τσέκαρε το καλώδιο σου εν πρώτης. iOS ή Android?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Εννοω με android να κάνω full mirrorlink
-
Lava blue
-
Πως γίνεται ρε παιδιά η συνδεση με bolero κινητου μου; Τι πρεπει να κατεβασω;
-
Υπάρχει τελικά σαν τιμή έναρξης τα 22 χιλιάρικα που έχουν ακόμη και σήμερα στο site?
-
Όποιος έχει θέμα με Android Auto ας ρίξει μια ματιά εδώ
-
Τι βενζίνη προτιμάμε για τους TSI κινητήρες μας ?
-
Ο χρήστης Στρατoς έγραψε:
Τι βενζίνη προτιμάμε για τους TSI κινητήρες μας ?To θέμα είναι να βρείς καθαρό πρατήριο, τα υπόλοιπα θεωρώ είναι ήσσονος σημασίας.
-
Ο χρήστης Στρατoς έγραψε:
Τι βενζίνη προτιμάμε για τους TSI κινητήρες μας ?Τι λεει το βιβλιαράκι του αυτοκινήτου; εγώ βάζω μονο 100αρα
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Αν δεν έχει συμπίεση μεγαλύτερη από 11,5:1 γιατί να βάζεις 100 οκτανίων; Καλύτερα μια 95 με έξτρα έκδοχα καθαρισμού
-
Δεν είναι μόνο θέμα συμπίεσης, αλλά και πίεσης υπερπλήρωσης, ΣΑΛ και αβάνς. Αλλά αν δεν το απαιτεί ο κατασκευαστής, είναι όντως πεταμένα λεφτά. Δε νομίζω να το απαιτεί ένας απλός 1400 TSI.
-
Καλημέρα,
υπάρχει κανείς που να έχει samsung galaxy s9/s9+ να μου πει αν συνδέεται με το Kodiaq γενικώς και αν λειτουργεί το android auto? Ειναι φρέσκο κ δεν περιλαμβάνεται στη λίστα των συμβατών τηλεφώνων, αλλά μου το δίνουν σε εξαιρετική τιμη...Πρέπει να σκεφτόμαστε αν συμφωνεί και η αρκούδα πριν αγοράσουμε κινητό τώρα... -
Με S8+ με oreo δουλευει οκ , απλα δεν υπαρχει στο store λογο χωρας. Αυτο λυνεται αμα το κατεβασεις σαν apk.
Μια απο τα ιδια θα ειναι και το s9
Skoda Kodiaq