-
εχετε προσεξει τριξιματα απο τις χειρολαβες στις πόρτες? Αν ναι πως αντιμετωπίζετε?
-
Σε εμένα παραγωγής Νοε 17 δεν έχω παρατηρήσει κάτι με 7000 χλμ
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
+1
Απλα σε εμενα η εσωτερικη λαβη οταν παω να κλεισω την πορτα, νιωθω οτι δεν ειναι 100% στιβαρη. Αλλα δεν τριζει ή κουνιεται οταν κινειται το αμαξι και ακουμπαω το χερι μου κτλ -
Το αμάξι είναι στο τελωνείο Αθήνα από 24/3/18. Πήγαν τα χαρτιά Χτες.Λέτε να το χω στη Θεσσαλονίκη μ.Πεμπτη? Αλλιώς Καλό Πάσχα...4 ήμερο αργιες και παμε από Τρίτη την άλλη βδομάδα .Η αντιπροσωπεία μου είπε 50-50 για μ.Πέμπτη .Καλο Πασχα με τις Αρκουδες σας και υπομονη στους υπόλοιπους.
-
Πίεσε τους, μπορούν
-
Ο χρήστης bill bill έγραψε:
Το αμάξι είναι στο τελωνείο Αθήνα από 24/3/18. Πήγαν τα χαρτιά Χτες.Λέτε να το χω στη Θεσσαλονίκη μ.Πεμπτη? Αλλιώς Καλό Πάσχα...4 ήμερο αργιες και παμε από Τρίτη την άλλη βδομάδα .Η αντιπροσωπεία μου είπε 50-50 για μ.Πέμπτη .Καλο Πασχα με τις Αρκουδες σας και υπομονη στους υπόλοιπους.Το θέμα δεν είναι να έρθει αλλά να βγουν πινακίδες, ταξινόμηση κτλ κτλ που το μηχανολογικό στη Θεσσαλονίκη είναι τόσο γρήγορο όσο η ΕΥΑΘ
-
Καπως μηδενισα την καταναλώση μεσω της εφαρμογης connect και μου βγαζει μονο τα τελευταια χιλιόμετρα και όχι απο τη συνολική. μήπως ξερει καποιος πως μπορεί να επανέρθει?
-
Και σήμερα δέχτηκα τα καλύτερα μαντάτα! Η πολική μου αρκούδα εκτελωνιστηκε, φοράει ήδη και πινακίδα!
Αναμένω να φορεθούν τα φιμέ και το δερμάτινο σαλόνι και παραλαμβανωωωωω
Δεν κρατιέμαι!
-
Αναμένω να φορεθούν τα φιμέ και το δερμάτινο σαλόνι και παραλαμβανωωωωω
καλά για τα φιμέ αλλά θα κάνεις ρετροφιτ δερμάτινο σαλόνι σε νέο αυτοκίνητο? και με τι κόστος αν θές να μας πεις. αξιζιε ρετροφιτ δερμάτινο σαλόνι?
-
Είναι αυτοκίνητο εταιρικό που έχω παραγγειλει μέσω leasing και τα βάζω όλα πλέον μετά τον εκτελωνισμό ώστε να μην αυξηθεί η αξία προ φόρων καθώς με επιβαρύνει φορολογικά. Το δερμάτινο σαλόνι έχει παραγγελθεί στην Connolly
-
Ο χρήστης malawi έγραψε:
Είναι αυτοκίνητο εταιρικό που έχω παραγγειλει μέσω leasing και τα βάζω όλα πλέον μετά τον εκτελωνισμό ώστε να μην αυξηθεί η αξία προ φόρων καθώς με επιβαρύνει φορολογικά. Το δερμάτινο σαλόνι έχει παραγγελθεί στην ConnollyΚαλά κανεις αφού πληρώνεις και γουστάρεις. Φαντάζομαι θα κρατησεις και μετά το leasing το όχημα; Παντως και μόνο για το ποσο εύκολα καθαρίζουν τα καθίσματα και δεν ποτίζουν σκόνη (δεν υπάρχει χειρότερο να χτυπάς το κάθισμα και να βλέπεις το σύννεφο) είναι άψογο το δέρμα και άσε τους έχοντες ευαίσθητα μαλακα να φωνάζουν για το κρύο ή τη ζέστη [emoji41]
Σε κάθε περίπτωση καλοτάξιδο!
Μιλάμε για πολύ αμάξι από τίμιο κατασκευαστή. Παρακολουθώ και τη σελίδα σας στο fb και ήδη έχετε αρκετό κόσμο για να κάνετε και ένα ειδικό φόρουμ. -
Είναι ακομα καλύτερα. Δεν πληρώνω εγώ. Ότι αξεσουάρ βάζω μετά τον εκτελωνισμό ανεβάζουν απλά το μίσθωμα που πληρώνει η εταιρεία μου. 4 χρόνια θα το έχω και μετά επιλέγω άλλο καινουριο , έχοντας βέβαια τότε το δικαίωμα να το αγοράσω αν θέλω σε προνομιακή τιμη
-
Ο χρήστης malawi έγραψε:
Είναι ακομα καλύτερα. Δεν πληρώνω εγώ. Ότι αξεσουάρ βάζω μετά τον εκτελωνισμό ανεβάζουν απλά το μίσθωμα που πληρώνει η εταιρεία μου. 4 χρόνια θα το έχω και μετά επιλέγω άλλο καινουριο , έχοντας βέβαια τότε το δικαίωμα να το αγοράσω αν θέλω σε προνομιακή τιμηΚαλή μοντα που πρακτικά κατεβάζει το ποσο αναφοράς βάσει του οποίου φορολογείσαι καθώς αυτό δεν βασίζεται στο μίσθωμα αλλά στη ΛΤΠΦ που έχει το αμάξι όταν εισάγεται.
Ωραίος ! -
Το έπιασες ακριβώς! Αν έβαζα όλα αυτά που ήθελα από το εργοστάσιο τότε η ΛΤΠΦ ανέβαινε κατά 2000 περίπου , το πιο σημαντικό όμως με άλλαζε κλίμακα φορολογίας. Βάζοντας τα εδώ (ότι μπορεί να μπει) το αυτοκίνητο έχει τιμολογηθεί ήδη και επιβαρύνεται μόνο το μίσθωμα επιμερίζοντας το κόστος του αξεσουάρ που τοποθετείς σε μηνιαίο μίσθωμα όσοι και οι μήνες του συμβολαίου (στη δίκη μου περίπτωση 48)
-
Ο χρήστης malawi έγραψε:
Είναι αυτοκίνητο εταιρικό που έχω παραγγειλει μέσω leasing και τα βάζω όλα πλέον μετά τον εκτελωνισμό ώστε να μην αυξηθεί η αξία προ φόρων καθώς με επιβαρύνει φορολογικά. Το δερμάτινο σαλόνι έχει παραγγελθεί στην ConnollyΕπειδή με ενδιαφέρει και εμένα για το δερμάτινο σαλόνι, μπορείς να μου πεις πόσο πήγε περίπου ???
-
Αν τα έχω υπολογίσει σωστά πρέπει να κοστίζει 1100€ χωρίς ΦΠΑ
-
Σούπερ τιμούλα για τις διαστάσεις του Kodiaq.
Όταν το περάσεις με το καλό, ανέβασε καμία φωτό -
Υπαρχει περιπτωση να βγαλουν κινητηρα 2λιτρο βενζινης? η τιποτα σε υβριδικο?
-
Και ναι!!!!
Είχαμε την πρώτη γνωριμία μας με την πολική μου αρκούδα! Μόλις ξεφορτώθηκε απ τη νταλίκα στην αντιπροσωπεία. Και δεν ήταν μόνη της
-
Άντε με το καλό να παραλάβεις!
Skoda Kodiaq