-
Νομίζω τουλάχιστον για Ελλάδα το ανώτατο όριο χλμ στην εγγύηση είναι 80000. Διορθωστε με αν κάνω λάθος.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Πιστεύω ότι μάλλον στο QQ θα καταλήξεις με outsider το Τ roc.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης The flying dutchman έγραψε:
Με μία διαφορά Cruiser. Το Karoq στα λεφτά που λες έχει η βασική και όχι η Style.
Όσο για το budget που λες, πιο συγκεκριμένο δεν γινόταν. Το Karoq φτάνει 22.585€, το T- Roc 22.640€ και το QQ 22.800€(συν αν θες 500€ για την βελτίωση). Από που και ως που υπερτιμημένο το T-roc, όταν στα ίδια λεφτά σου δίνει την υπερπληρη μεσαία έκδοση; Όσο για το QQ, παιρνεις την τα πάντα-όλα N-Connecta.Οι εκδόσεις της Σκόντα είναι οι active , ambition και style , αλλά στα μεγαλύτερα μοντέλα δεν φέρνουν την βασική .
Αυτή λοιπόν είναι η μεσαία .
Δεν θυμάμαι τι ακριβώς έχεις βάλει στο Τ-ροκ , αλλά εγώ στην προσφορά που πήρα στο Κάροκ στα 22000 είχε όλα όσα θέλω και Νάβι . Σχεδόν όλα δηλαδή , αλλά ήταν αποδεκτό . Το πρόβλημα είναι ο κινητήρας και το βάρος/όγκος του .
-
Νομίζω τουλάχιστον για Ελλάδα το ανώτατο όριο χλμ στην εγγύηση είναι 80000. Διορθωστε με αν κάνω λάθος.
όντως είναι 80,000 μαξ, έκανα λάθος
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Με μία διαφορά Cruiser. Το Karoq στα λεφτά που λες έχει η βασική και όχι η Style.
Όσο για το budget που λες, πιο συγκεκριμένο δεν γινόταν. Το Karoq φτάνει 22.585€, το T- Roc 22.640€ και το QQ 22.800€(συν αν θες 500€ για την βελτίωση). Από που και ως που υπερτιμημένο το T-roc, όταν στα ίδια λεφτά σου δίνει την υπερπληρη μεσαία έκδοση; Όσο για το QQ, παιρνεις την τα πάντα-όλα N-Connecta.Οι εκδόσεις της Σκόντα είναι οι active , ambition και style , αλλά στα μεγαλύτερα μοντέλα δεν φέρνουν την βασική .
Αυτή λοιπόν είναι η μεσαία .
Δεν θυμάμαι τι ακριβώς έχεις βάλει στο Τ-ροκ , αλλά εγώ στην προσφορά που πήρα στο Κάροκ στα 22000 είχε όλα όσα θέλω και Νάβι . Σχεδόν όλα δηλαδή , αλλά ήταν αποδεκτό . Το πρόβλημα είναι ο κινητήρας και το βάρος/όγκος του .
Ok, δεν το γνώριζα αυτό. Πάντως αν θεωρείται αυτή η μεσαία έκδοση, είναι φτωχή νομίζω.
-
για να σε βοηθήσω ολλανδέ αν γυρεύεις πολύ πλούσιο εξοπλισμό και γατζετάκια μάλλον το καροκ θα σε απογοητεύσει. εγώ το παρήγγειλα σε πλούσια εκδοση και μου βγήκε αρκετά αλμυρότερο αλλά πληρούσε ακριβώς αυτά που ήθελα σε αρκετά ανταγωνιστική τιμή σε σχέση με άλλα μοντέλα ενώ προσφέρει επιδόσεις (όποιος οδηγησε τον 1.5 καταλαβαίνει αμέσως), χώροι, κατανάλωση (θεωρητικα προς το παρόν?) και ποιότητα κατασκευής. ένας καλός συμβιβασμός αν σου αρέσει το καροκ με το τον 1.5 είναι η ambition με μερικά εξοπλιστικά στοιχεία που θα βγει περί τα 26Κ ενω αν θες παρα παρα πολλά καλούδια (πχ full led afs) τότε πας για 28κ (χρώμα, ζάντες 17 αισθητήρες, amudsens navi, 2 ζωνικός κλιματισμό, βάριοφλεξ, LED). τα ίδια περίπου σε style σε πάνε μέχρι και πανω απο τα 30Κ. οπότε είσαι ήδη εκτός budget, εκτός και αν ο 1000ης σου κάνει.
-
Test drive του T-ROC λοιπόν.
Πριν ξεκινήσω, τσέκαρα πώς χωράει 3ος στο πίσω κάθισμα με τα 2 καθισματάκια που είχα στο αμάξι. Στο ταξίδι που κάναμε για το Πάσχα, με το A4 του πεθερού ταλαιπωρήθηκε πολύ η γυναίκα μου πίσω. Πολύ πιο άνετο το VW.
Επιβεβαίωσα την πολύ καλή θέση οδήγησης, πανέμορφο σε μέγεθος και αίσθηση το τιμόνι, καλός επιλογέας ταχυτήτων, η νύχτα-μέρα με τα LED , πανεύκολη και ευκρινεστατη οθόνη. Εντυπωσιάστηκα με το πόσο οικείο και 'εύκολο' μου φάνηκε στην οδήγηση. Άψογη οραση περιμετρικά και αίσθηση οτι οδηγείς μικρό αυτοκίνητο. Αρχικά το τιμόνι μου φάνηκε πολύ ελαφρύ, ταμάμ για κίνηση μες την πολη, αλλά πολύ μακριά από αυτό που έχω συνηθίσει με την 147. Όταν όμως το πήγα σε κάτι γρήγορα στροφιλικια που ήξερα κοντά στο σπίτι μου και εκεί η Alfa σπέρνει, έπαθα πλάκα με το πόσο κοφτερό ήταν και πόσο πλούσια πληροφόρηση σου δίνει. Στα σημεία με λακκούβες και σε μέτριο οδόστρωμα μου φάνηκε απλά καλό, λίγο πιο σφιχτό από ένα Golf που έχω μπει πρόσφατα, αλλά μάλλον πιο άνετο από Ateca που όμως είχε κάτι τεράστιες ζάντες.
Και πάμε στον κινητήρα. Καθόλου τραχύς, έχει ευχάριστο ήχο, κομπιαζει ανεπαίσθητα μεχρι τις 1.500 στροφές και τραβάει αξιοπρεπώς μετά. Για μες την πόλη επαρκεστατος, μάλλον και για ε.ο. με σταθερές ταχύτητες έως τα 140, θα ήθελα όμως κάτι ακόμα για καμία ορεινή διαδρομή. Το τιμόνι και το στήσιμο που έχει αξίζουν δυνατότερο κινητήρα. Αν θα έδινα τόσα παραπάνω όσα ζητάνε για τον 1.5; Σε καμία περίπτωση.
Κατανάλωση ούτε κοίταξα να σας πω την αλήθεια, με είχε συνεπάρει η προσπάθεια να 'νιώσω' το αυτοκίνητο.
Σε ένα ψιλοπαρκαρισμα, οι αισθητήρες με τα σήματα στην οθόνη με βοήθησαν πολύ και γενικά ήταν εύκολο να καταλάβεις τον όγκο του.
Συμπερασματικά, καραγουσταρα με το τιμόνι και το στήσιμό του, με την αίσθηση ενός μικρού αυτοκινήτου που σου δίνει, με την σχεδόν διαισθητική ευκολία χρήσης του, τα πολύ καλά φρένα και την άνεση και ποιότητα κύλισης.
Εξαιρετικός και ο κινητήρας για χιλιάρης, αλλά είναι δεδομένα παραχώρηση γι' αυτό το πλαίσιο, όμως δεν με ξενερώνει όσο φοβόμουν.
Γενικότερα πάντως, μου άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις. -
Όταν σε ένα αμάξι εκθειάζεις τα θετικά του και στρογγυλεύεις τα αρνητικά του , μέσα σου έχεις αποφασίσει .
Οπότε καλορίζικο .
Θα σου κάνω κομπλιμέντο .
Αν με υποχρέωναν να αγοράσω λαικό αμάξι , Θεός φυλάξει και εγώ το Τ-ροκ θα αγόραζα .
Γιατί είναι μια προσπάθεια των κακόγουστων βαγκέληδων να ξεφύγουν από τα ίδια άνοστα σχήματα που βγάζουν 40 χρόνια τώρα και πρέπει να την επιβραβεύσουμε...
-
Criuser έχεις απόλυτο δίκιο. Ίσως ήμουν υπέρ του δέοντος κολακευτικός και ο λόγος είναι μάλλον οτι είχα πολύ χαμηλά τον πήχη για τα SUV και εντυπωσιάστηκα σε σχέση με αυτά που φοβόμουν. Εξίσου καλή ήταν και η εμπειρία μου απ' το QQ που οδήγησα μετα2.
-
Στην Νissan μπορείς εντός της τριετης εγγύησης να αγοράσεις αλλά δύο ή τρία χρόνια επιπλέον και να έχεις 150000 χλμ συνολικά.... Δεν είναι άσχημα νομίζω... Τιμές 580-900 ευρώ περίπου αντίστοιχα...
Η VAG σου δίνει μέχρι 4 και 80000 χλμ... Τα επιπλέον 2 χρόνια στη Skoda στα κάνουν δώρο.... Τα είπαμε αλλά τα ξαναλέω τώρα που αρχίσαμε την συγκεντρωτικη βαθμολογία των διαγωνιζομενων... [emoji41] -
Ο χρήστης nikapin έγραψε:
Στην Νissan μπορείς εντός της τριετης εγγύησης να αγοράσεις αλλά δύο ή τρία χρόνια επιπλέον και να έχεις 150000 χλμ συνολικά.... Δεν είναι άσχημα νομίζω... Τιμές 580-900 ευρώ περίπου αντίστοιχα...
Η VAG σου δίνει μέχρι 4 και 80000 χλμ... Τα επιπλέον 2 χρόνια στη Skoda στα κάνουν δώρο.... Τα είπαμε αλλά τα ξαναλέω τώρα που αρχίσαμε την συγκεντρωτικη βαθμολογία των διαγωνιζομενων... [emoji41]Εμένα ο εντελώς αδιάφορος πωλητής στην skoda μου είπε να πληρωσω αλλά 300 για αλλά 2 χρόνια εγγύησης για να πάω στα 4 και για δώρο συναγερμό
Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk
-
Κηφισσου Σφακιανάκης??? Καλά οι τύποι δεν υπάρχουν!!!! Και εμένα αυτό μου είπε και του απάντησα ότι τον συναγερμό του τον χαρίζω, θέλω εγγύηση και προστατευτικα για το Πορτ μπαγκαζ μιας και το έχουν δώσει και σε τόσους άλλους... Με κοιταζε σας χανος... Εντέλει μου είπε πως άμα δώσω παραγγελία θα μου κάνει την χάρη... Δεν ξαναπατησα.... Έστειλα και ένα ωραίο email στον Σφακιανακη για αν τον συγχαρώ για την ομοιοπαθητικη μέθοδο πώλησης του και την εξαιρετική εργασιακή ηθική των πολιτών του... Όταν και άμα πάρω απάντηση θα σας ενημερώσω
-
Κηφισσου Σφακιανάκης??? Καλά οι τύποι δεν υπάρχουν!!!! Και εμένα αυτό μου είπε και του απάντησα ότι τον συναγερμό του τον χαρίζω, θέλω εγγύηση και προστατευτικα για το Πορτ μπαγκαζ μιας και το έχουν δώσει και σε τόσους άλλους... Με κοιταζε σας χανος... Εντέλει μου είπε πως άμα δώσω παραγγελία θα μου κάνει την χάρη... Δεν ξαναπατησα.... Έστειλα και ένα ωραίο email στον Σφακιανακη για αν τον συγχαρώ για την ομοιοπαθητικη μέθοδο πώλησης του και την εξαιρετική εργασιακή ηθική των πολιτών του... Όταν και άμα πάρω απάντηση θα σας ενημερώσωSent from my iPhone using Tapatalk Pro
Ακριβως, ο τυπος ηταν απαραδεκτος, καλά έκανες, εδώ τοστιέρα πας να πάρεις και ο πωλητής ασχολείται περισσότερο. και επειδή εν τέλει πήγα εκεί οτι είδα απο το karoq το είδα μόνος μου, απλα μου εκτύπωσε τον έξτρα εξοπλισμό πριν φύγω και 2 προσφορές με δόσεις/προκαταβολή, πήρα το φυλλάδιο του αυτοκινήτου και έφυγα. Τώρα ψαχνομαι να πάω σε καμια αλλη skoda για να έχω μια σωστη εικονα/τιμή που θα έφτανε το αμάξι όπως θα το ήθελα
-
Ομοιοπαθής και εγώ. Παλεύω εδώ και δύο εβδομάδες να κάνω test drive και μου λένε άλλα αντ'αλλον.
Έδωσα μια άφεση θεωρώντας οτι είναι λόγω των εορτών έτσι, αλλα απ' αυτά που λέτε μάλλον είναι το φυσικό τους. -
Έχει στη Συγγρού στο ρεύμα προς Αθήνα μετά την creditcom ( πρώην αγροτική ασφάλεια). Το μαγαζί είναι ταξίδι στο χρόνο -20 χρόνια... Αλλά εξυπηρετικοτατοι, προθυμοι και γελαστοι.
-
Έχει στη Συγγρού στο ρεύμα προς Αθήνα μετά την creditcom ( πρώην αγροτική ασφάλεια). Το μαγαζί είναι ταξίδι στο χρόνο -20 χρόνια... Αλλά εξυπηρετικοτατοι, προθυμοι και γελαστοι.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Πρεπει να είναι στην λεωφόρο συγγρου 169, όταν βρω χρονο θα περασω
-
Kαι εμενα στην Skoda στον Κηφισσο,o πωλητης μου εκανε χαρη που μου μιλαγε ενα πραγμα...
Αμφιβαλλω αν με κοιταξε κιολας,αφου ολο στον υπολογιστη ηταν το βλεμμα του...
Σκεφτηκα να κανω την σκηνη με τον Ψαλτη που ειναι στην εφορια,και οταν βγαζει πιστολι ολοι αρχισαν και δουλευαν σε FForward,και στο τελος τους ριχνει μια με το νεροπιστολο(τελικα) 'φοβερα θελατε κουφαλες'... -
Ο χρήστης ACCENTWIZARD έγραψε:
Kαι εμενα στην Skoda στον Κηφισσο,o πωλητης μου εκανε χαρη που μου μιλαγε ενα πραγμα...
Αμφιβαλλω αν με κοιταξε κιολας,αφου ολο στον υπολογιστη ηταν το βλεμμα του...
Σκεφτηκα να κανω την σκηνη με τον Ψαλτη που ειναι στην εφορια,και οταν βγαζει πιστολι ολοι αρχισαν και δουλευαν σε FForward,και στο τελος τους ριχνει μια με το νεροπιστολο(τελικα) 'φοβερα θελατε κουφαλες'...[emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]
-
Ο χρήστης Vagkoun83 έγραψε:
Έχει στη Συγγρού στο ρεύμα προς Αθήνα μετά την creditcom ( πρώην αγροτική ασφάλεια). Το μαγαζί είναι ταξίδι στο χρόνο -20 χρόνια... Αλλά εξυπηρετικοτατοι, προθυμοι και γελαστοι.
AN βρεις να παρκαρεις,εκτος κι'αν πας με συγκοινωνια...
Κατα τ'αλλα η εξυπηρετηση οντως καλη,και με ευγενεια... -
Ο χρήστης ACCENTWIZARD έγραψε:
AN βρεις να παρκαρεις,εκτος κι'αν πας με συγκοινωνια...
Κατα τ'αλλα η εξυπηρετηση οντως καλη,και με ευγενεια...Απο το να πάω πάλι στον ρεμπεσκιε θα πάω Συγγρού και με ερπινγκ
Safari εύρεσης νέου οικογενειακού αυτοκινήτου