-
Ούτε γραμμάριο.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Φιλε Νικ δωσε και μια καταναλωση με το δικο σου στην πολη,στο περιπου.Ευχαριστω
-
Μέση κατανάλωση από 7,2 το καλοκαίρι μέχρι 8,7 χειμώνα με ψωλόκρυα και κωλοκίνηση. Έχεις λίγο παραπάνω βάρος οπότε βάλε κάτι ακόμα, αν έχεις ελαφρύ πόδι (εγώ δεν έχω) βγάλε κάτι.
Για να έχεις μια ένδειξη, κάνω καθημερινά μίνιμουμ το Νέα Χαλκηδόνα - Μαρούσι (λίγο πάνω από το Υγεία στα στενά) - Ηλιούπολη (στη Βουλιαγμένης στο Μετρό της Ηλιούπολης) μέσα από Κάτω Χαλάνδρι-Μεσογείων-Κατεχάκη και πίσω. Τρώω το πακέτο στην διασταύρωση Μεσογείων και Κατεχάκη (τροχονόμος γαρ) πηγαίνοντας.
Βέβαια κινούμαι αρκετά σε ποτάμι-παραλία-Βουλιαγμένης + το πήγαινε-έλα Νέα Χαλκηδόνα - Ολυμπιακό Χωριό κάθε ΣΚ και αυτό ρίχνει την κατανάλωση, αλλά μπορεί να πέσω και στα σκατά του κέντρου.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Οχι εχω ελαφρυ ποδι αλλα οντως ειναι βαρυτερο το σενταν.Σευχαριστω παρα πολυ για τις αμεσες απαντησεις σου.Βοηθησες μεγιστα
-
Ότι θες, είπαμε, εδώ είμαστε.
Τώρα που έρχεται και η δεύτερη κόρη, αρχίζω να σκέφτομαι για μεγαλύτερο αμάξι και επειδή ευρώπουλα δεν υπάρχουν (για μένα, για άλλους υπάρχουν πολλά), θα παίξει μεταχειρισμένο, η Corolla (σε 1600 όμως) είναι ψηλά στη λίστα (πρώτο είναι το Mazda 3 sedan).Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Κοιτα και κανα avensis 1.6 Νικο οταν ερθει με το καλο η κορακλα
Ανετοτατο απο αναρτηση, χωροι, να μεινεις και στη toyota εφοσον ευχαριστημενος. Μηπως βρεις και καμια ανταλλαγη μεσω επισημου! -
Ευχαριστώ για τις ευχές.
Αν μείνω σε αυτή τη δουλειά, Χρήστο, θα συνεχίσω να γράφω πολλά χλμ και θα παίζει θέμα με παρκάρισμα (φαντάσου ήδη υπάρχει με το auris, με το avensis τι θα τραβάω).
Ένα μικρομεσαίο sedan, πιστεύω, θα είναι ιδανικό για τη όλη κατάσταση
Ευχαριστημένος με την Toyota είμαι, αλλά θα ήθελα κάτι πιο οδηγοκεντρικό και όχι απλά ανθρωπομεταφορέα.
Αν μπω σε mode αλλαγής αμαξιού, εννοείται θα ανοίξει το αντίστοιχο τόπικ στο φόρουμSent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Την καλημερα μου και τις ευχές μου σε όλο το Forum για καλό Πάσχα.
Επιτρέψτε μου μια ερώτηση.
Είμαι κάτοχος εδω και 1 χρόνο ενός Toyota Corolla 1.4D active plus 20000χλμ και παρατηρώ κάποια φαινόμενα στην μικρή οθόνη στον πίνακα των οργάνων.
Πιο συγκεκριμένα όταν βρέχει πάρα πολύ, δεν προλαβαίνει ο αισθητήρας στα αυτόματα φώτα να δεί ευχερώς τον δρόμο και βγάζει ένδειξη δεισλειτουργία στην οθόνη η οπόια για να σβήσει θα πρέπει να στσματήσω το αυτοκίνητο και να κάνω επανεκίνηση του κινητήρα. Αν δεν το κάνω αυτο το μην. δεν σβήνει απο την οθόνη και δεν έχω καμιά άλλη ένδειξη σ΄ αυτήν.
Κάποιες φορές (3) κατα την εκκίνηση βγάζει ένδειξη δεισλειτουργίας των προβολέων η οποία σβήνει με το σταμάτημα και την επανεκίνηση του κινητήρα.
Σε ερωτηση μου σε κάποιο βαριεστημένο ηλεκτρολόγο στο service της Toyota η απάντηση ήταν.
Ηλεκτρονικά είναι κολάνε καμια φορά, εδω οι υπολογιστές καμιά φορά θέλουν επανεκίνηση δεν είναι ανησυχητικό.
Θέλω την αποψή σας, ευχαριστώ. -
Μάλλον πρέπει να πας σε καμιά σοβαρή αντιπροσωπεία. Μπορεί να υπάρχουν αναβαθμίσεις που να διορθώνουν το πρόβλημα. Τα φώτα είναι κατευθυντικα; Στρίβουν με το τιμόνι; Είναι xenon;
-
Tίποτα απ΄όλα αυτά απλά φώτα αλογόνου.
Η ένδειξη αναφέρει δυσλειτουργία προβολέων απευθυνθείτε σε επίσημο service.
Το έχει κάνει 3 φορές.
Στο service των 15000χλμ έλεξαν όλα τα φώτα, χωρίς πρόβλημα. -
Έχεις συναγερμό;
-
Ναι. Δώρο απο την αντιπροσωπία στην αγορά
-
Προφανώς όταν βάζεις μπροστά κάνει κάποιο είδος ελέγχου και στα φώτα. Και μάλλον κάτι δεν διαβάζει σωστά, κάποια κατανάλωση ή τάση. Όλα αυτά είναι βέβαια εικασίες. Αλλά 2 διαφορετικά ηλεκτρονικά προβλήματα δεν μπορεί να είναι τυχαία και άσχετα μεταξύ τους. Κάτι μάλλον δεν κάνει επαφή, ίσως κάποια γείωση ή κάποιο καλώδιο. Και επειδή έχει μπει χέρι στην καλωδίωση, το πρώτο που θα έκανα ήταν έλεγχο στα σημεία που έχει επέμβει ο συναγερμός, ίσως και ξήλωμα.
-
Ευχαριστώ πολύ, θα το κοιτάξω.
-
Καλησπερα. Κάτοχος εδώ και 10 χρόνια, corolla 2007 M.MT και 133.000χιλ.
-
Έχει κανείς Yaris με τον καινούργιο 1500άρη κινητήρα; (2NR-FKE)
-
Έχω εγώ φίλε, έχεις κάποια απορία?
-
Από κατανάλωση, σε τι επίπεδα κινείσαι;
Ποιά έκδοση έχεις και πόσα χιλιόμετρα περίπου έχεις μέχρι τώρα; -
Έχω τη live με 4000 χλμ. Χωρίς να προσέχω καθόλου οδήγηση έχω 7 εντός πόλης αυτοκινητόδρομο με 130χλμ έχω 5 σε μεικτή διαδρομή γύρω στο 6. Όσο περνάνε τα χλμ πέφτει καταλαβαίνω
-
Σ' ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Ελπίζω πραγματικά να πέφτει όσο περνάει ο καιρός, γιατί η δική μου είναι στο Θεό και είμαι έξαλλος...
TOYOTA FORUM