-
Επισης το momentum ανοιγε το πορτπαγκαζ απο κατω για επιπλεον χωρο και κατι εργονομικες μαλ..και επισης πισω καθισματα υποβραχιονιο με ποτηροθηκες και θυρα για να χωραν μεγαλα αντικειμενα που επισης ηθελα για σκι κυριως..
Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης islander έγραψε:
Και εδώ με το Q3 και την X1http://www.autoexpress.co.uk/volvo/xc40 ... -vs-bmw-x1
κάνοντας copy paste από το link που παρέθεσες:
After only a few miles behind the wheel of the X1 it’s clear that this is the most driver-focused model of the trio. It feels more like a conventional car than an SUV because you sit lower, but this means it also feels sportier. Combined with weightier steering than in the Volvo** and less roll, it offers more grip and corners harder, making it the more involving choice**.
In Comfort mode and on the same size wheels as the XC40, the BMW is more absorbent, filtering out suspension movements with more finesse and keeping things more level. This means it’s more comfortable around town and on the motorway, while the engine isn’t quite as noisy, either.
At our test track the car was slightly faster than the XC40, beating it by six tenths from 0-60mph, with a time of 7.6 seconds.** It was also a few tenths faster from 30 to 50mph in the lower gears, while this advantage increased between 50 and 70mph in the higher gears**. The engine is more refined and the gearbox a little snappier to change in manual mode as well, tying in with the extra focus placed on the driver. There’s nothing to split the transmissions or the traction the four-wheel-drive systems offer when cruising, though, because both are smooth.
Ασφαλώς, ο καθένας έχει τα δικά του κριτήρια επιλογής, όπως εξοπλισμός, ομορφιά, εσωτερικό κτλ.
-
Ο χρήστης giannis3011 έγραψε:
Επισης για μενα στην επιλογη μου επαιξε και ρολο οτι χθες πχ σε 10 λεπτα ειδα 5 διαφορετικες χ1 στο δρομο.Τι premium κλπ μου τσαμπουνατε οταν σε λιγο θα κυκλοφορουν πιο πολλα και απο τα κασκαι(νταξει το παρατραβηξα.) Α
του χρονου τετοια εποχη θα λεμε το ιδιο για το xc40 και οτι καλυτερα να δει καποιος το νεο Q3, ειδικα αν πλακωθει ο σφακιανακης στις προσφορες για τα leasing το 40 θα ειναι παντου
-
Και αυτο λεμε....και τα η 320 προφανως θα πηγαινει καλυτερα...αποψη μου οταν παιρνεις suv εστιαζεις στην ανεση και κατα δευτερον στα υπολοιπα...
-
Islander παρε την χ1.Στο δρομο παει σα φερραρι στο βουνο σα land cruiser και σου βγαζει και γκομενα για πλακα αν κρινω με αυτα που ακουω εδω μεσα.Και ξαναλεω το αμαξι ηταν η 1η επιλογη αλλα με το π ειδα το xc40 το εκλεισα σχεδον αμεσα.τι ναπω μ εκανε το κλικ αμεσως.
Επισης για μενα στην επιλογη μου επαιξε και ρολο οτι χθες πχ σε 10 λεπτα ειδα 5 διαφορετικες χ1 στο δρομο.Τι premium κλπ μου τσαμπουνατε οταν σε λιγο θα κυκλοφορουν πιο πολλα και απο τα κασκαι(νταξει το παρατραβηξα.)
Αυτο παντως που ο αλλος με διαλεγει suv( οχημα που χαρακτηριζεται για ανεση,ψηλη θεση οδηγησης και καποιες εκτος δρομου δυνατοτητες) και το παιρνει με βαση τη σπορ οδηγηση δε το καταλαβαινω...αφου θελετε σπορ οδηγηση γιατι δε παιρνετε ενα σενταν ????
Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΓια το πως πάει το αμάξι διάβασε το άρθρο του autoexpress, τα λέει μια χαρά
Επίσης, που είναι το κακό αν μπορείς σε ένα λίγο ψηλότερο αμάξι (γιατί οι διαφορές είναι πολύ μικρές...) να έχεις και καλή οδηγική συμπεριφορά; -
Και αυτο λεμε....και τα η 320 προφανως θα πηγαινει καλυτερα...αποψη μου οταν παιρνεις suv εστιαζεις στην ανεση και κατα δευτερον στα υπολοιπα...Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
προφανώς και το χαμηλό θα πηγαίνει καλύτερα, είναι απλή φυσική αυτό, αλλά και πάλι αυτό δεν σημαίνει ότι είναι κακό αν όντως σε βολεύει ένα ψηλότερο αμάξι, να πηγαίνει πολύ καλά και στον δρόμο (εκτός από off road...)
-
Γιατι διαλεγεις suv τοτε??υπαρχει λογος??αφου βαζεις πρωτα τη σπορ οδηγηση???
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Και εδώ με το Q3 και την X1
http://www.autoexpress.co.uk/volvo/xc40 ... -vs-bmw-x1
Ασφαλώς, ο καθένας έχει τα δικά του κριτήρια επιλογής, όπως εξοπλισμός, ομορφιά, εσωτερικό κτλ.
+1 το να διαβαζουμε τα test για το refinement και το snappier engine ενω το 95% το ελληνων αγοραστων κοιτανε μονο τα 3κυλινδρα, ειναι λιγο παραοδοξο, (αλλα λογικο λογο φορολογιας)
κανενα συγκριτικο δεν γινεται με τις ταπεινες εκδοσεις των φτωχων οπου πρεπει πραγματικα να ζορισεις το μοτερ για να παρεις κατι,
οποτε ο καθενας παει κανει test drive και κρινει. -
Ο χρήστης roulis21 έγραψε:
Και εδώ με το Q3 και την X1
http://www.autoexpress.co.uk/volvo/xc40 ... -vs-bmw-x1
+1 το να διαβαζουμε τα test για το refinement και το snappier engine ενω το 95% το ελληνων αγοραστων κοιτανε μονο τα 3κυλινδρα, ειναι λιγο παραοδοξο, (αλλα λογικο λογο φορολογιας)
κανενα συγκριτικο δεν γινεται με τις ταπεινες εκδοσεις των φτωχων οπου πρεπει πραγματικα να ζορισεις το μοτερ για να παρεις κατι,
οποτε ο καθενας παει κανει test drive και κρινει.Για το test drive και εγώ μαζί σου 1000%
Μόνο έτσι σχηματίζεις πραγματική άποψη για το αμάξι! -
Γιατι διαλεγεις suv τοτε??υπαρχει λογος??αφου βαζεις πρωτα τη σπορ οδηγηση???Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει επιτέλους να καταλάβετε ότι σε αυτό το πλανήτη υπάρχουν διαφορετικοί άνθρωποι, με διαφορετικές ανάγκες, διαφορετικές συνθήκες και διαφορετικές επιθυμίες. Το οποίον σημαίνει ότι, κάτι που για σένα είναι ακατανόητο, ταυτόχρονα είναι επιτακτική ανάγκη και μονόδρομος για κάποιον άλλο.
Οπότε στην ερώτησή σου, κάποιος χρειάζεται οπωσδήποτε αυτά που προσφέρουν τα SUV, και ο ίδιος επιθυμεί διακαώς να (απο)λαμβάνει όσο περισσότερη οδηγική ευχαρίστηση πίσω από του τιμόνι του SUV. Όπερ μεθερμηνευόμενο, SUV με καλή οδηγική συμπεριφορά.
-
Θα συμφωνησω με το ρουλη.οντως στο εξωτερικο οπως πχ γερμανια που εψαχνα και γω για x1 δεν κυκλοφορουν καν οι μικροι κινητηρες βενζινης κ diesel.Αναγκαστικα θελει δοκιμη..
-
Γιατι διαλεγεις suv τοτε??υπαρχει λογος??αφου βαζεις πρωτα τη σπορ οδηγηση???Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Γιατί το καλοκαίρι θέλω να πηγαίνω και σε δυσπρόσιτες παραλίες όπου το προηγούμενό μου αμάξι χτυπούσε συνέχεια από κάτω
- Γιατί μένω σε ορεινή περιοχή όπου κάποιες φορές θα πάω και σε κατσάβραχα
- Γιατί η ψηλή θέση οδήγησης μου δίνει καλύτερη ορατότητα όταν βρίσκομαι στον δρόμο ή θέλω να προσπεράσω και καλύτερη ασφάλεια αν βλέπω τι γίνεται μπροστά
- Γιατί τα μάτια μου εδώ και δεκαετίες βαρέθηκαν την εικόνα των σεντάν που μοιάζουν τα περισσότερα ίδια (πλέον βέβαια το ίδιο γίνεται και με τα suv)
- Γιατί τα suv προσφέρουν περισσότερους χώρους σε μικρότερο μήκος (πιο εύκολο παρκάρισμα...)
Αυτά με μια...σκέψη
-
Εμπερορ ετσι οπως το θετεις θα συμφωνησω..αυτο που δε καταλαβαινω ειναι οσους προσπαθουν να πεισουν τον αλλο για το που θα ξοδεψει τα λεφτα του.
-
Εμπερορ ετσι οπως το θετεις θα συμφωνησω..αυτο που δε καταλαβαινω ειναι οσους προσπαθουν να πεισουν τον αλλο για το που θα ξοδεψει τα λεφτα του.Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
αυτό είναι λάθος όντως!
ο καθένας επιλέγει με βάση τις ανάγκες, τις προτεραιότητες και τις επιθυμίες του!
Εγώ χαίρομαι να υπάρχουν απεριόριστες επιλογές, ώστε να βρίσκει ο καθένας αυτό ακριβώς που του ταιριάζει!Και επίσης ανταγωνισμός μεταξύ των εταιρειών ώστε να προσφέρεται το καλύτερο δυνατό προϊόν στον αγοραστή!
-
Γιαυτους πανω κατω τους λογους και εγω διαλεγω συνεχεια suv..απλα επιπλεον εμενα σχεδον ποτε δε με ενδιεφερε η σπορ οδηγηση..αλλα τα συστηματα ασφαλειας πχ που εχει ενα αμαξι η ομορφια μεσα και εξω με κανουν να το διαλεξω.
-
Δε μπορω να κανω quote να σε χτυπησω παλαμακια...1000% συμφωνω.
-
Γι'αυτο περιμένω και εγω να έρθει το 1.5 να κάνω τεστ να βγάλω συμπεράσματα.
-
Δε μπορω να κανω quote να σε χτυπησω παλαμακια...1000% συμφωνω.Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν αυτό όντως απευθύνεται σε μένα, ευχαριστώ για τη φιλοφρόνηση!
-
Ο χρήστης islander έγραψε:
Γι'αυτο περιμένω και εγω να έρθει το 1.5 να κάνω τεστ να βγάλω συμπεράσματα.το καλύτερο που μπορείς να κάνεις!
και ζήτησέ το για όσο περισσότερη ώρα μπορείς και οδήγησέ το σε συνθήκες παρόμοιες με αυτές της χρήσης που θα του κάνεις!
Αμάξι αγοράζεις, όχι γουρούνι στο σακί! Δεν σου κάνουν χάρη! Εσύ τους κάνεις που θα πάρουν τόσα λεφτά! -
Τους πωλητές στην έκθεση τους ξέρω πολύ καλά και το διευθυντή οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα να κάνω οσες φορές θέλω τεστ και οσο χρόνο χρειαστεί.
volvo XC40 / V40 / CMA platform