-
Αν ήμουν στη θέση σου θα περνούσα οριακά τα 13.000 και θα έδινα 13.900 για το καινούργιο κια stonic
Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης xplicit έγραψε:
Το ignis δεν είναι περίπου το ίδιο σε χώρους με το i10 2008?Το καινούριο i10 το έχετε δει? Πρέπει να είναι ελάχιστα πιο μεγάλο ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται. (φθηνό και καλά εξοπλισμένο)
Επίσης, i20 μιας και βγαίνει facelift, θα πετύχετε καλύτερη τιμή και εξοπλισμό στο ήδη υπάρχον μοντέλο.
Ακόμη, Dacia Sandero STEPWAY. Είναι ψηλότερο, μεγαλύτερο και έχει έναν 'τζιποειδή' αέρα.
Με μια γρήγορη αναζήτηση έχουμε:
Mitsubishi Space Star
Opel Corsa
Renault Clio
Peugeot 208
Suzuki Baleno
Suzuki Swift
Nissan Micra
Citroen C3Δες πoιο αρέσει περισσότερο στη γυναίκα, πoιο σας προσφέρει περισσότερα στην καλύτερη τιμή και καλορίζικο να ναι!!
το fiat tipo ξεκινάει στα 11.500k??
To Ignis παρά τα 3.70 μήκος είναι σαφώς πιο ευρύχωρο από i10 - χτυπάει σε χώρους τα Corsa,Clio, 208, c3 κλπ.
Από κει και πέρα ένα Clio με αξιοπρεπή εξοπλισμό στα 13κ (υπάρχει ?) θα ήταν νομίζω ότι πρέπει .. -
Clio υπαρχει. 13680 ευρω μου ειχαν δωσει τιμη για το sport tourer στην μεσαια εκδοση με πολυ καλο εξοπλισμο με τον 0.9 turbo κινητηρα πριν 4 μηνες. Οποτε το απλο θα ειναι κατω απο απο 13000 σιγουρα.
Πολυ καλη περιπτωση σε πολυ καλη τιμη και το sandero stepway με αρκετο υψος για πεζοδρομια κτλ με πολυ καλο εξοπλισμο και αυτο. -
Είδαμε τα 2 Suzuki αλλά απορρίφθηκαν και τα 2 για διαφορετικούς λόγους.
Επίσης είδα εγώ το Clio και μου άρεσε αλλά δεν για τους γνωστούς λόγους .
Από Kia πολύ ωραίο το stronic αλλά ξεφεύγει πάνω από
Οπότε κατέληξε 99% στο facelift i20 όταν με το καλο έρθει.
-
Ο χρήστης amagawd έγραψε:
Είδαμε τα 2 Suzuki αλλά απορρίφθηκαν και τα 2 για διαφορετικούς λόγους.Καλά κάνατε νομιζω. Δεν αξίζει να πάρεις Σουζουκι για να αλλάξεις το ι10 2008 που έχετε. Απλά λίγους χώρους παραπάνω. Σαν αισθηση, μπορει να ειναι και downgrade (αισθηση οχημάτων 20ετιίας).
Ο μόνος λόγος για Ιγκνις και μόνο θα ήταν η τετρακίνηση μιας και κινείστε στα βορειο-ορεινά προάστια, για το χειμώνα. -
Το i20 facelift παρουσιάστηκε προ ημερών στην auto expo 2018, στην Ινδία.
Προσωπικά βρίσκω πιο ενδιαφέρον το τωρινό μοντέλο.
-
Ωραίο είναι, αλλά έχει στοιχεία από άλλα αυτοκίνητα και άλλες κατηγορίες. Λίγο από RIO, λίγο από C3, λίγο από Crossover, λίγο από SUV ...
Νομίζω ότι προσπαθεί να μην φαίνεται ως κλασσικό σούπερ μίνι.
-
Ο χρήστης alejandro έγραψε:
Είδαμε τα 2 Suzuki αλλά απορρίφθηκαν και τα 2 για διαφορετικούς λόγους.
Καλά κάνατε νομιζω. Δεν αξίζει να πάρεις Σουζουκι για να αλλάξεις το ι10 2008 που έχετε. Απλά λίγους χώρους παραπάνω. Σαν αισθηση, μπορει να ειναι και downgrade (αισθηση οχημάτων 20ετιίας).
Ο μόνος λόγος για Ιγκνις και μόνο θα ήταν η τετρακίνηση μιας και κινείστε στα βορειο-ορεινά προάστια, για το χειμώνα.Η τετρακίνηση δεν ειναι τόσο απαραίτητη ( τα χιόνια τα κατεβαίνω τόσα χρόνια με το golf gt και χιονοκουβερτες στο τσακίρ κέφι) αλλα ο συνδυασμός αμαξώματος με ζάντα και πλάτος τροχού στο ignis μας έκανε αμεσως να το απορρίψουμε , άσχημο εντελώς.
-
Ο χρήστης amagawd έγραψε:
Της έχω προτείνει σαν vfm το Ignis 1.2 gl+
Τι σου χει κανει η καημενουλα?
Καινούργιο μέχρι 13.000