-
Xtrail n connecta 27990 + μεταλλικο χρωμα
https://www.nissan.gr/vehicles/new-vehi ... ade-T32B-2
-
θυμασαι καταναλωση στην οθονη;
-
Στο φαναρι εδειχνε full τερμα η μπαρα της κατανάλωσης....20 λτρ νομιζω ειναι το μαξ... στην οδηγηση εδειχνε 6.7 και με λιγη προσπαθεια μεσα στην πολη το πηγα στο 6.1 στιγμιαια κατανάλωση παντα.... (στα 20 λεπτα που το οδηγησα)
-
απο οτι καταλαβα οδηγησες το: 1.6LT D 130HP 4X2 M/T ΚΙΝΗΣΗ ΕΜΠΡΟΣ
το σαιτ δινει : Κατανάλωση Εντός Πόλης (lt/100km) 5,8λτ/100χλμ
τ δικά σου νουμερα ειναι 6.1-6.7 ... πολυ χαμηλα μου φαινονται. μακαρι να ειναι ετσι η πραγματικοτητα.
-
Στιγμιαία κατανάλωση.... Η πραγματική είναι εργοστάσιο +2 λίτρα...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Με καλεσαν απο την Nissan να παω αυριο για την παραγγελια,και να τους παραδωσω το παλιο μου αμαξι...
Το ερωτημα ειναι,ασπρο η γκρι; -
Τέλεια και τα δύο!!! Το άσπρο για τη ζέστη και πιο εύκολο σε θέματα γρατζουνια... Το γκρι πολύ όμορφο αλλά πιο απαιτητικό.... Κατ εμε πάντα!
-
Ειμαστε μια 'βδομαδα τωρα,και δεν μπορουμε να καταληξουμε σε χρωμα...
Παλι καλα που μονο αυτα τα δυο 'παιζουν',αντε και το μαυρο με το ασημι... -
Το μαύρο είναι το χρώμα αλλά θέλει την περισσότερη φροντίδα. Εγώ που δεν είμαι της υπερβολης στο μαύρο θα έβαζα αναγκαστικά ceramic... Είναι ο βασιλιάς στα χρώματα σπάει την αγροτιλα του οχήματος... όχι ότι δεν είναι λόγος αυτός για να το πάρεις... Εγώ ναβαρα θα παιρνα αν είχε μικρό κινητήρα. Το ασημί πολυφορεμενο....
-
Μου φαινεται θα μεινω στο γκρι...
-
Ο χρήστης ACCENTWIZARD έγραψε:
Μου φαινεται θα μεινω στο γκρι...Αν σου αρέσει συμφωνώ μαζί σου!!! Όταν θα έρθει και ο δικός μου καιρός θα σου λέω τα ίδια...
-
Mωρε,μου(μας) αρεσει,αλλα ειναι στο 50:50 με το λευκο περλε....
Απο την μια εχουμε πηξει στα ασπρα αυτοκινητα,απο την αλλη του παει αφανταστα το ασπρο.
Οχι τοσο στο pre-facelift,οσο σε αυτο,ενω και το γκρι του δινει πολυ.Πιστευω οτι τα καινουρια πισω φαναρια ειναι πολυ πιο ομορφα και αναδυκνειουν τα χρωματα περισσοτερπ απο τα προηγουμενα,τα διαφανα.... -
συμφωνω κι εγω!
-
@ mech_eng
6-7 εβλεπα σαν στιγμιαια καταναλωση. Ξερω πως δεν αποτελλει ασφαλης ενδειξη καταναλωση ... μου αρεσε που μπορεσα να κρατησω την καταναλωση στο 6 , στο kodiaq δεν το καταφερα, εμεινα στο 8.7 min.... στο sportage 9.4 min!!!!! ξερω πψς ειναι βενζινες αλλα δεν μπορεσα να τα περιορισω πολυ....
-
Μακριά από το μαύρο. Πολύ δύσκολο χρωμα και ακατάλληλο για Ελλάδα. Και λευκό και γκριζο είναι αγαπημένα χρώματα.
-
ειναι οντως πολυ δυσκολο και τραβαει τη ζεστη.... αλλα ειναι πολυ ομορφο!
-
καλησπέρα σας.
ο 1.6dci είναι αξιόπιστος?
απο καταναλωσεις μεσα στην πολη πως τα παει?
ευχαριστω. -
Κι εγώ μαύρο δε θα έπαιρνα με την καμία. Προσωπικά είμαι fan του ασημί: όμορφο (υποκειμενικό αυτό), δε σπάει, δε χαλάει. Γρατσουνιές/βρομιά δε φαίνονται, ζέστη δεν κρατάει, είναι ανθεκτικό ως μεταλλικό, τι άλλο θες. Τώρα το πολυφορεμένο ποσώς μ' απασχολεί αν είναι του γούστου μου. Λες και το μαύρο ή το άσπρο δεν είναι... Βέβαια αν δε σ' αρέσει σαν χρώμα πάω πάσο, είναι θέμα γούστου.
-
Ο χρήστης ACCENTWIZARD έγραψε:
Μου φαινεται θα μεινω στο γκρι... -
το πορτοκαλι και το κοκκινο δειχνουν πολυ ποιοτικα και οι αποχρωσεις ταιριαζουν στο αυτοκινητο.
νομιζω οτι δειχνουν πολυ νεανικα και σπορ οποτε καποιος με τετοιο προσανατολισμο κ προφιλ θα μπορουσε να τα επιλεξειαπο την αλλη, τοσο το olive οσο και το καφε με ασπρο ή καφε δερμα δινουν ενα πιο classy προφιλ στο αυτοκινητο.
θα τα κοιτουσα και αυτα στις επιλογες μουπαντως συμφωνω οτι το λευκο ειναι ομορφο και ειναι μια ασφαλης επιλογη
Nissan X-Trail 2013