-
Ο χρήστης NickA έγραψε:
Αφού Θάνο έχουμε τα simply clever προστατευτικά στις πόρτες, τι σκας;
(Κρίμα που ο διπλανός δεν θα έχει όμως...)Ε ναι για τον διπλανό σκάω λίγο
-
Ο χρήστης Thanoss έγραψε:
Αφού Θάνο έχουμε τα simply clever προστατευτικά στις πόρτες, τι σκας;
(Κρίμα που ο διπλανός δεν θα έχει όμως...)Ε ναι για τον διπλανό σκάω λίγο
Εννοείται για τον διπλανό. Τι να κάνω εγώ τους αισθητήρες μπρος-πίσω, πάνω-κάτω αν ο δίπλα μου δεν έχει ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Πως κάνουμε poll σε ένα θέμα ?
Έχω κάποιες ερωτήσεις που θα είχαν ενδιαφέρον οι γνώμες και τα γούστα... -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
την ασύρματη κάμερα την έχει βάλει κανείς?
εγώ την έχω και κάθεται στο κουτάκι της γιατί δεν θέλω να την βάλω και να χάσω τις ενδείξεις του παρκαρανταρ που είναι πολύ βολικές. Ή δεν χάνονται και έχεις και τα δύο?Νομιζω οτι δεν χανονται οι ενδείξεις αλλα καλό ειναι κάποιος αν το δοκίμάσε να μας ενημερώσει
-
Κάπως πρέπει να παίξει το βίντεο από την κάμερα. Δε νομίζω ότι μπορούν και τα δυο ταυτόχρονα να υπάρχουν. Ενδεχομένως η ηχητική ειδοποίηση να παραμένει αλλά μέχρι εκεί.
-
Καλησπέρα σε όλους σας.
Καλορίζικα και καλοτάξιδα σε όλους μας που παραλάβαμε τις αρκούδες μας και καλώς να έρθουν σε όσους τις περιμένουν.
Εχώ πάρει το ambition 150HP 4X4 με Amundsen Μαύρο αλλά στην παράδοση δεν είχαν να μου δώσουν την SD με τους χάρτες για την πλοήγηση και μου είπαν οτι πρέπει να την παραγγείλουν εκ τον υστέρον, περασε μια εβδομάδα και τίποτα ακόμα, έχει συμβεί και σε καποιον από εσάς αυτό?Φακό είχε σε εσάς?
Συρταρί κάτω από τη θέση του οδηγού κ συνοδηγού?
Οι αναρτήσεις πώσ σας φαίνονται?
Όταν ενεργοποιηθεί το 4Χ4 βγάζει ένδειξη?Ευχαριστώ πολυ.
-
Ο φακός (σίγουρα) και το συρτάρι είναι στην έκδοση style.
-
Ο χρήστης Babs έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους σας.
Καλορίζικα και καλοτάξιδα σε όλους μας που παραλάβαμε τις αρκούδες μας και καλώς να έρθουν σε όσους τις περιμένουν.
Εχώ πάρει το ambition 150HP 4X4 με Amundsen Μαύρο αλλά στην παράδοση δεν είχαν να μου δώσουν την SD με τους χάρτες για την πλοήγηση και μου είπαν οτι πρέπει να την παραγγείλουν εκ τον υστέρον, περασε μια εβδομάδα και τίποτα ακόμα, έχει συμβεί και σε καποιον από εσάς αυτό?Φακό είχε σε εσάς?
Καλορίζικο! Θα μπορούσες να μας πεις τιμή για το πακέτο?
-
Ο χρήστης Babs έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους σας.
Εχώ πάρει το ambition 150HP 4X4 με Amundsen Μαύρο αλλά στην παράδοση δεν είχαν να μου δώσουν την SD με τους χάρτες για την πλοήγηση και μου είπαν οτι πρέπει να την παραγγείλουν εκ τον υστέρον, περασε μια εβδομάδα και τίποτα ακόμα, έχει συμβεί και σε καποιον από εσάς αυτό?Ευχαριστώ πολυ.
Καλησπέρα και καλοτάξιδο. Σήμερα παρέλαβα και εγώ με Amundsen και δεν είχε την SD. Η εταιρεία leasing που το πήρα με ενημέρωσε ότι δεν τους την είχε δώσει η κοσμοκαρ και θα μου την στείλουν Τρίτη με Τετάρτη.
-
Ο φακός (σίγουρα) και το συρτάρι είναι στην έκδοση style.
To συρτάρι σίγουρα ΔΕΝ είναι στην έκδοση Style γιατί τα καθίσματα είναι ηλεκτρικά και γεμάτα μοτέρια και καλώδια από κάτω.
Ο φακός δεν ξέρω αν είναι στη Style γενικώς...Στο δικό μου πάντως ειδικώς δεν υπάρχει. Μόνο 2 απλά φωτάκια, μη αποσπώμενα. -
Ο χρήστης Babs έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους σας.
Συρτάρι υπάρχει μόνο κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού στην style έκδοση.
Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και εγω που εχω το style δεν εχω ουτε συρταρια ουτε βρηκα φακο.
-
Να το ξαναγράψω. Τα καθίσματα οδηγού και συνοδηγού στη style έκδοση είναι ηλεκτρικά και στο χώρο όπου θεωρητικά θα έμπαινε το συρτάρι υπάρχουν μοτέρ και καλώδια. Η Style δεν έχει συρτάρια επομένως. Τα συρτάρια μπορούν να μπουν ως έξτρα στην Ambition έκδοση. Ο φακός επίσης είναι έξτρα σε όλες τις εκδόσεις (αυτό το κατάλαβα και εγώ μετά την παραλαβή, παρόλο που διαφημιζόταν ως στανταρ).
-
Μόλις ρώτησα φακός Πορτ μπαγκαζ 40 ευρώ σε όλες τις εκδόσεις
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Ο χρήστης NickA έγραψε:
Να το ξαναγράψω. Τα καθίσματα οδηγού και συνοδηγού στη style έκδοση είναι ηλεκτρικά και στο χώρο όπου θεωρητικά θα έμπαινε το συρτάρι υπάρχουν μοτέρ και καλώδια. Η Style δεν έχει συρτάρια επομένως. Τα συρτάρια μπορούν να μπουν ως έξτρα στην Ambition έκδοση. Ο φακός επίσης είναι έξτρα σε όλες τις εκδόσεις (αυτό το κατάλαβα και εγώ μετά την παραλαβή, παρόλο που διαφημιζόταν ως στανταρ).
Στο 8:49, ο τύπος βγάζει μια ομπρέλλα από κρυφή θήκη στην πόρτα του οδηγού.Μήπως παίζει εκεί και στα δικά σας;
https://www.youtube.com/watch?v=NIGZA_9 ... A&index=31 -
Στην ambition παίζουν οι ομπρέλες και στις 2 πόρτες, απλά δεν είναι από την αρχή εκεί, εμένα ήταν στο πορτ Μπαγκάζ
-
Οι ομπρέλες όντως υπάρχουν! Εμένα ήταν στη θέση τους στις πόρτες.
Επίσης εμένα είχε και:
Διχτάκια συγκρατησης για το πορτμπαγκαζ, στερεωτικα αποσκευων (που κολλανε με σκρατς στο πατωμα-αυτά τα ανακάλυψα πριν λίγες μέρες, ήταν κρυμμένα στη ρεζέρβα!), ανακλαστικό γιλέκο, φαρμακείο, τρίγωνο, πυροσβεστήρα. -
Μήπως κάποιος φορώντας 19άρες ζάντες ακούει τριγμούς στο ταμπλώ ή στην πόρτα του οδηγού περνώντας από ανωμαλίες του δρόμου μετά από 2000 Km;
-
Άστρωτο αμάξι και τρίζει? Φυσιολογικό δεν είναι προφανώς (ακόμα και με 19αρες).
-
Μπας και έχεις περισσότερο αέρα στα λάστιχα;
Skoda Kodiaq