-
Λες ?? ... Θέλω να ανεβάσω τις τιμές που βρήκα αλλά δεν ξέρω πως ανεβάζω εικόνα...
-
Ο χρήστης Στρατoς έγραψε:
Λες ?? ... Θέλω να ανεβάσω τις τιμές που βρήκα αλλά δεν ξέρω πως ανεβάζω εικόνα...Είδα κάτι περίεργα γράμματα και με τρόμαξες [emoji14]
Βρες το link της εικόνας και γράψε[img ]link[/img]
-
Η εικόνα δεν είναι σε link, πρέπει να την κάνω upload... μπορώ ?
-
Λοιπόν, μετά απο τηλ στην αντιπροσωπεία για παραγγελία μέσα Σεπτέμβρη και BW51 πλέον έχουμε BW47
-
Official BW 51 αλλά ανεπίσημα μου είπαν ότι όλα τα αυτοκίνητα που έγιναν παραγγελία το Σεπτέμβριο θα είναι εδώ πριν τις 15 Δεκεμβρίου έτοιμα για παραλαβή.
-
Ο χρήστης Thanoss έγραψε:
Official BW 51 αλλά ανεπίσημα μου είπαν ότι όλα τα αυτοκίνητα που έγιναν παραγγελία το Σεπτέμβριο θα είναι εδώ πριν τις 15 Δεκεμβρίου έτοιμα για παραλαβή.Βολεύτηκες και εσυ
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Πάντως το πίσω μέρος του δεν μ ενθουσιάζει....
-
Τα πισω φώτα του. Μικρό μέγεθος για ολο τον όγκο τζαμιού και λαμαρινας.
-
Όντως
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ευτυχως που εκρυψες τη πινακιδα
Για suv εως και συμπαθητικο που φαινεται απο πισω.
-
από πίσω είναι χάλι μαύρο...
-
Μια χαρά είναι από πίσω, δεν ξέρω τι λέτε σεις
-
Μπρος, πίσω κούκλο ζωγραφιστό
-
-
Αυτή η εξατμισούλα ομορφαίνει το πίσω μέρος, λέτε να γίνεται να τη βάλουμε κι εμείς;
-
Όσο βλέπω φωτογραφίες της αρκούδας σε quartz grey τόσο με κάνει να σκέφτομαι αν έκανα τη σωστή επιλογή χρώματος τελικά.
Ωραία η εξάτμιση. -
Ο χρήστης siamego έγραψε:
Όσο βλέπω φωτογραφίες της αρκούδας σε quartz grey τόσο με κάνει να σκέφτομαι αν έκανα τη σωστή επιλογή χρώματος τελικά.
Ωραία η εξάτμιση.Δεύτερες σκέψεις για το χρώμα έχω κι εγώ, αλλά το Freddo Espresso Beige θα είναι ωραίο λογικά
-
Εγώ ήμουν μεταξύ άσπρου και μαύρου και τελικά το αφεντικό διάλεξε μαύρο
-
Εγω ειμαι quart grey με toscana εσωτερικο.
-
Ο χρήστης Thanoss έγραψε:
Αυτή η εξατμισούλα ομορφαίνει το πίσω μέρος, λέτε να γίνεται να τη βάλουμε κι εμείς;
Είμαι μέσα. Κανόνισε group buy
Στο Kodiaq νομίζω το quartz grey, cappuccino beige και το άσπρο με την πέρλα όμως είναι τα χρώματα που του ταιριάζουν καλύτερα.
Skoda Kodiaq