-
Εχε στο νου σου οτι αυτο δεν ειναι ''τζαπαν εγγυηση'' σε γενικες γραμμες και κεφαλαρια και σασμαν ξερω περιπτωσεις. Επισης καιει πολυ το 2λιτρο.
-
Κοιτάς αυτοκίνητα 10ετίας, που καίνε τον πάτο τους από βενζίνη, πιθανώς θα θέλουν ρετουσάρισμα σε διάφορα πράγματα περαν του κινητηρα (βλέπε αναρτήσεις εξατμιση φρενα ποιος ξερει τι αλλο) που ενδεχομένως ο προηγούμενος ιδιοκτήτης να μην έχει ασχοληθεί. Καθαρά και μόνο λόγω ηλικίας όλο και κάτι θα ζητήσουν για να έρθουν στα ίσια τους. Και θα τρως και γδύσιμο από τα τέλη στο 2λιτρο.
Γενικά με μια τέτοια επιλογή προετοιμάσου να ξοδέψεις αρκετά χρήματα σε βάθος 5ετίας.
Αν θες τη γνώμη μου κοίτα και κανένα Fiat Tipo diesel που με 13 χιλιάρικα το παίρνεις καινούριο και ξενοιάζεις από πιθανά έξτρα έξοδα για κάποια χρόνια τουλάχιστον.
-
Για το Toyota Rav 4 2008 2000cc τι γνώμη έχουμε; Μου το σύστησαν σαν καλύτερο για πόλη και οικονομικότερο
Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Ikariwths έγραψε:
Για το Toyota Rav 4 2008 2000cc τι γνώμη έχουμε; Μου το σύστησαν σαν καλύτερο για πόλη και οικονομικότεροΣτάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν και δεν έχω καταλάβει γιατί λες ότι μπορείς να φτάσεις μέχρι 2000κε -αφού εκεί ξεκινάει ο φόρος και τα ακριβά τέλη, πιο λογικά θα ήταν να πεις μέχρι 1900κε- τελικά το θες για πόλη, ή μεγάλο/με χώρους ? Και τα δύο μαζί δεν γίνεται, όπως καταλαβαίνεις Το Forester είναι δυνατό, μεγάλο, ευρύχωρο, αν και αρκετά 'τετράγωνο' και μάλλον μέτριας αισθητικής, ενώ το Rav4 είναι πιο μαζεμένο, με μικρότερους χώρους, και -για μένα- πιο ωραίο μέσα-έξω.
Αλλά μιας και έχουμε πιάσει τα 2000κε, δεν κοιτάς αν έχεις εκεί κοντά σου κανά καλό CX7 να δεις ?
-
Καλημέρα!
Στα χρήματα που διαθέτεις μπορείς να κοιτάξεις peugeot 407. Ευρύχωρο σεντάν, με πολλούς χώρους, αρκετές ανέσεις, σχετικά δυνατό κινητήρα (1.8, 125 αλογάκια) και άνετο λόγω ανάρτησης και πολλαπλών συνδέσμων στους πίσω τροχούς. Έχουμε ένα του 2007 με 170.000 απροβλημάτιστα χιλιόμετρα. Μόνο δίσκο πλατό έχουμε αλλάξει και αυτό διότι το οδηγούμε και 4 άτομα
-
Οκ παιδιά θα τα κοιτάξω αυτά τα δύο και θα επανέλθω
Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης AMarinos έγραψε:
Αλλά μιας και έχουμε πιάσει τα 2000κε, δεν κοιτάς αν έχεις εκεί κοντά σου κανά καλό CX7 να δεις ?
2300 κυβικά.
Αξιόπιστο, όμορφο και γρήγορο αλλά εδώ στην Ελλάδα ο βενζινας και ο εφορος της γειτονιάς θα τριβουν τα χέρια τους ...
[emoji16] -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
2300 κυβικά.
Αξιόπιστο, όμορφο και γρήγορο αλλά εδώ στην Ελλάδα ο βενζινας και ο εφορος της γειτονιάς θα τριβουν τα χέρια τους ...
[emoji16]Γι'αυτό ακριβώς είπα το 'μιας και φτάσαμε στα 2000κε', αφού το παιδί λέει ότι μπορεί να φτάσει, άρα γνωρίζει -και αντέχει- το κόστος χρήσης. Τα 2300κε του CX7 είναι στην ίδια κλίμακα με τα 2λιτρα, δεν αλλάζει κάτι. Αν μιλάμε για το pre-f/l μοντέλο, τότε τα περισσότερα ήδη πλησιάζουν την 10ετία, άρα το κόστος μειώνεται αρκετά. Από την άλλη, αν πάμε στο f/l, δυστυχώς θα πρέπει να πληρώνουμε και το φόρο για κάποια χρόνια ακόμα. Όσο για τη βενζίνη, υποθέτουμε μια μέση (εντός/εκτός) κάπου τριγύρω στα 13-14lt/100χλμ, 15 αν έχουμε βαρύ πόδι
-
Ο χρήστης AMarinos έγραψε:
Γι'αυτό ακριβώς είπα το 'μιας και φτάσαμε στα 2000κε', αφού το παιδί λέει ότι μπορεί να φτάσει, άρα γνωρίζει -και αντέχει- το κόστος χρήσης. Τα 2300κε του CX7 είναι στην ίδια κλίμακα με τα 2λιτρα, δεν αλλάζει κάτι.
Νομίζω αλλάζει. Τουλάχιστον στα τέλη κυκλοφορίας.
Ίδια με τα 2λιτρα ήταν τα Outlander και Compass που ήταν 2.2. Το Mazda 2.3 αν θυμάμαι ήταν στην επόμενη κλίμακα. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Γι'αυτό ακριβώς είπα το 'μιας και φτάσαμε στα 2000κε', αφού το παιδί λέει ότι μπορεί να φτάσει, άρα γνωρίζει -και αντέχει- το κόστος χρήσης. Τα 2300κε του CX7 είναι στην ίδια κλίμακα με τα 2λιτρα, δεν αλλάζει κάτι.
Νομίζω αλλάζει. Τουλάχιστον στα τέλη κυκλοφορίας.
Ίδια με τα 2λιτρα ήταν τα Outlander και Compass που ήταν 2.2. Το Mazda 2.3 αν θυμάμαι ήταν στην επόμενη κλίμακα.Ίδια είναι, στην κλίμακα 1929-2357, αφού ο 2.3DISI είναι 2261κ.ε.
Νεο μέλος στην οικογένεια, γνώμες για αυτοκίνητα