-
Ο χρήστης NickA έγραψε:
Φαντάζομαι εννοεί ως προετοιμασία το καθάρισμα, αποκέρωση, έλεγχος, ρυθμίσεις και πέρασμα τυχόν αξεσουάρ/συναγερμού κλπ.Πάντως μην το περιμένεις στη βδομάδα rodian.
Και το δικό μου είναι με ατέλεια.
8/9 ήρθε, 9/9 παρέδωσα όλα τα δικαιολογητικά στην αντιπροσωπεία, 12/9 με κάλεσαν να μου πουν ότι όλα είναι οκ κ προχωράμε και 15/9 έκανε ο εκτελωνιστής τους τα χαρτιά στο τελωνείο. Ήδη πάμε 19/9 κ υποτίθεται ότι θα πήγαινε στην αντιπροσωπεία κ τέλος της εβδομάδας παραλαβή. Στο status όμως του τελωνείου γράφει την αίτηση απλά ως καταχωρημένη, νομίζω πως δεν έχει ακόμα εγκριθεί δηλαδή. Δεν ξέρω αν περνούν από κάποια επιτροπή τα χαρτιά. Πάντως είμαι στις 12 μέρες από την άφιξη και ούτε που το χω δει!Ευχαριστώ για την πληροφόρηση NickA!! Σου εύχομαι να το παραλάβεις το συντομότερο!
-
Καλησπέρα παιδιά,
Μπορώ να πω ότι είμαι σχετικά τυχερός με το Kodiaq. Παραγγελία 17/07 7θεσιο 1.4 125ps. Χρόνος αναμονής 5-6 μήνες μου είπαν τότε. Εχτές με πήρανε τηλέφωνο και με ενημερώσανε ότι αρχές Οκτωβρίου θα είναι Ελλάδα, οπότε να κινήσω τις διαδικασίες με την χαρτούρα.Nice.......
-
Πολύ τυχερός! Ακύρωση προηγουμενης παραγγελίας μου μυρίζει, αλλά τι σε νοιάζει!
Το δικό μου εν τέλει εκτελωνιστηκε σήμερα!
Ίσως αύριο να μπορώ να το δω...
Αναμένω παράδοση! -
Ο χρήστης NickA έγραψε:
Πολύ τυχερός! Ακύρωση προηγουμενης παραγγελίας μου μυρίζει, αλλά τι σε νοιάζει!
Το δικό μου εν τέλει εκτελωνιστηκε σήμερα!
Ίσως αύριο να μπορώ να το δω...
Αναμένω παράδοση!Άντε ένας ένας να παραλάβουμε!
-
Όντως πολύ τυχερός. Άντε με το καλό και καλοτάξιδο.
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης pao81 έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά,
Μπορώ να πω ότι είμαι σχετικά τυχερός με το Kodiaq. Παραγγελία 17/07 7θεσιο 1.4 125ps. Χρόνος αναμονής 5-6 μήνες μου είπαν τότε. Εχτές με πήρανε τηλέφωνο και με ενημερώσανε ότι αρχές Οκτωβρίου θα είναι Ελλάδα, οπότε να κινήσω τις διαδικασίες με την χαρτούρα.Nice.......
Το ωραιο ειναι οτι για κανα 4μηνο+ θα σε χαζευουν στο δρομο..Μετα θα πληθυνουν!
-
Και στην επαρχία μπορεί να ξεπερνά και το 6μηνο ο 'εντυπωσιασμος'.
Εδώ πάνω ευτυχώς τα περισσότερα καινούρια του 2017 τα είδαμε με πινακιδες από Βαλκάνια τώρα το καλοκαίρι. Με ελληνικές θέλει υπομονή... -
Εδώ στα μέρη μου έχουμε ένα μάυρο που τριγυρνάει έδω και αρκετό καιρό μόνο του
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά,
Το ωραιο ειναι οτι για κανα 4μηνο+ θα σε χαζευουν στο δρομο..Μετα θα πληθυνουν!
όντως .... θα τραβάει τα βλέμματα στην αρχή το αμάξι. !!! Το αστείο είναι, ότι όταν έβαλα την παραγγελία, λόγω μακρινής παράδοσης, δεν το είχα σκεφτεί καθόλου. Και τώρα έχω γίνει και ανυπόμονος !
-
Εγώ στην Αθήνα και περιξ έχω δει εκτός των τεστ ντραιβ μόνο δύο: ένα μπλε πριν κανένα μήνα και το δικό μου σήμερα!!!
Αύριο παραλαβή!!! -
Ο χρήστης NickA έγραψε:
Εγώ στην Αθήνα και περιξ έχω δει εκτός των τεστ ντραιβ μόνο δύο: ένα μπλε πριν κανένα μήνα και το δικό μου σήμερα!!!
Αύριο παραλαβή!!!Με το καλο να το παραλάβεις!! Καλοτάξιδο και ασφαλή χλμ!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης NickA έγραψε:
Αύριο παραλαβή!!!Όλε!
-
Ετυχε μαλιστα σημερα ειδα ενα ασημι απο κοντα. Σ εξτερικες διαστασεις-ογκο κοντραρει το πρωτο Q7
-
Γιατί? Νομίζω ότι κυρίως πολύτεκνοι το αγοράζουν.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ετυχε μαλιστα σημερα ειδα ενα ασημι απο κοντα. Σ εξτερικες διαστασεις-ογκο κοντραρει το πρωτο Q7Ούτε καν κοντά...τις κοίταγα τις διαστάσεις του, σε σχέση με το Kuga και το CX7, για να ξέρω αν χωράει στο garage μου
Kodiaq: 469x188x167
Kuga: 452x183x170
CX7: 470x187x165και πολύ μακρυά το
Q7: 509x198x174
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Ετυχε μαλιστα σημερα ειδα ενα ασημι απο κοντα. Σ εξτερικες διαστασεις-ογκο κοντραρει το πρωτο Q7
Ούτε καν κοντά...τις κοίταγα τις διαστάσεις του, σε σχέση με το Kuga και το CX7, για να ξέρω αν χωράει στο garage μου
Στο μάτι για κάποιο λόγο ξεγελάει και άνετα το συγκρίνεις με τα πρώτα Q7.
-
Όντως φαίνεται πολύ ογκώδες.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
γνωρίζει κάνει τι είναι το carstick και πως μπορούμε να το προμηθευτούμε; Ειναι σαν και το usb για τα ταμπλετ και τα pc? Ψάχνω για τη σύνδεση του αυτοκινήτου με το ιντερνετ
-
Αν έχεις δεδομένα στο κινητό σου, το συνδέεις με mirrorlink ή airplay και το έχεις live στην οθόνη σου. Γιατί να ταλαιπωρήσε; σε after market πάντως που είχα βάλει στο προηγούμενο μου αυτοκίνητο, αν ήθελες Ίντερνετ έπαιρνες ένα από τα data USB flash drives που πουλάνε wind cosmote Vodafone και απλά το έβαζες στη θύρα USB που είχε. Δε ξέρω αν δουλεύει το ίδιο και με του kodiaq όμως.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης Thanoss έγραψε:
Ούτε καν κοντά...τις κοίταγα τις διαστάσεις του, σε σχέση με το Kuga και το CX7, για να ξέρω αν χωράει στο garage μου
Στο μάτι για κάποιο λόγο ξεγελάει και άνετα το συγκρίνεις με τα πρώτα Q7.
Νομιζω αυτο επαθα κι εγω απ οτι καταλαβαινω μετα τις διαστασεις που παρατεθηκαν!
Skoda Kodiaq