-
απο τα παραπανω θα διαλεγα το astra 5 θυρο 1.6cdti, πρωτα για τον κινητηρα κ μετα για ολα τα αλλα
αναμεσα στις παραπανω 2 επιλογες θα διαλεξω μακρα πιο ομορφο σε sedan το tipo sedan αλλα για το γουστο μου με τον 1.6multijet για να κινουμαι πιο γρηγορα κ ξεκουραστα στα τακιδια καθως εχει κ 6η ταχυτητα
για συγκριση κινητηρων θα βοηθαει να συγκρινεις την ιπποδυναμη οχι μονο τα κυβικα
μην αμελησεις ν κανεις test drive διοτι καποιο μοντελο με καποιο κινητηρα μπορει να ειναι πιο αργο η πιο θορυβωδες κ να μην πολυταιριαζει στις αναγκες σου... -
Ο χρήστης r200 έγραψε:
απο τα παραπανω θα διαλεγα το astra 5 θυρο 1.6cdti, πρωτα για τον κινητηρα κ μετα για ολα τα αλλα
αναμεσα στις παραπανω 2 επιλογες θα διαλεξω μακρα πιο ομορφο σε sedan το tipo sedan αλλα για το γουστο μου με τον 1.6multijet για να κινουμαι πιο γρηγορα κ ξεκουραστα στα τακιδια καθως εχει κ 6η ταχυτητα
για συγκριση κινητηρων θα βοηθαει να συγκρινεις την ιπποδυναμη οχι μονο τα κυβικα
μην αμελησεις ν κανεις test drive διοτι καποιο μοντελο με καποιο κινητηρα μπορει να ειναι πιο αργο η πιο θορυβωδες κ να μην πολυταιριαζει στις αναγκες σου...Ναι ειναι στο σχεδιο το test drive ολων. Μεχρι τωρα εχω κανει μονο το Λεον που μαλλον απορριπτεται λογω χωρων και εγγυησης. Το Τιπο ενω μ'αρεσει πολυ, μολις πριν λιγο συνειδητοποιησα οτι εχει μονο 2 χρονια εγγυησης σε αντιθεση με τα 7 του focus και τα 5 του astra
-
Την Giulietta την έχεις απορρίψει τελείως;;
-
Δεν φτάνει το μπατζετ του συμφορουμίτη εκεί πάνω.
Άσε που θέλει χώρους.Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
-
Ο χρήστης cddaraa έγραψε:
Την Giulietta την έχεις απορρίψει τελείως;;Ανεβαινει οντως ψηλα ρε φιλε οσο και να την γουσταρω. Αλλα παει χωρις εξοδα 20100 και με τα εξοδα 21.
Ασε που θελουνε και 20% προκαταβολη τουλαχιστον . -
το tipo με τιμη εκκινησης 14κατι ειναι ακρως δελεαστικη για ενα ομορφο sedan με χωρους κ πετρελαιοκινητηρα για χαμηλη καταναλωση, απο εκει κ περα αναλογα με τις αναγκες σου προσθετεις εξοπλισμο η ανεβαινεις σε κινητηρα
-
Ο χρήστης r200 έγραψε:
το tipo με τιμη εκκινησης 14κατι ειναι ακρως δελεαστικη για ενα ομορφο sedan με χωρους κ πετρελαιοκινητηρα για χαμηλη καταναλωση, απο εκει κ περα αναλογα με τις αναγκες σου προσθετεις εξοπλισμο η ανεβαινεις σε κινητηραΤο εχω αναφερει το Τιπο παραπανω και μαλλον θα παω Τεταρτη για Test Drive. Μονο τα 2 χρονια εγγυησης με χαλανε σε σχεση με τα 7 της ford και τα 5 της Opel.
To Tipo Lounge 1.6 jtdm βγαινει 18. -
Ο χρήστης Ashaman έγραψε:
Την Giulietta την έχεις απορρίψει τελείως;;
Ανεβαινει οντως ψηλα ρε φιλε οσο και να την γουσταρω. Αλλα παει χωρις εξοδα 20100 και με τα εξοδα 21.
Ασε που θελουνε και 20% προκαταβολη τουλαχιστον .είσαι σίγουρος για το 21.000;
Πήρες τιμές απο διάφορες αντιπροσωπείες;
Ψάξε για πινακιδωμένο -
Μα τα 20100 ειναι για πινακιδωμενα αυτοκινητα οπως μου ειπαν στην αντιπροσωπεια στη Γλυφαδα φιλε μου και με εξοδα φακελου κλπ εβγαινε αν οχι 21 οκ 20500+. Παλι παραπανω απ'οσα μπορω να παω... Και ενα απο τα βασικα μου θεματα ειναι οι χωροι που η Jullieta δυστυχως δεν εχει
-
Μα τα 20100 ειναι για πινακιδωμενα αυτοκινητα οπως μου ειπαν στην αντιπροσωπεια στη Γλυφαδα φιλε μου και με εξοδα φακελου κλπ εβγαινε αν οχι 21 οκ 20500+. Παλι παραπανω απ'οσα μπορω να παω... Και ενα απο τα βασικα μου θεματα ειναι οι χωροι που η Jullieta δυστυχως δεν εχειπερίεργο, το λέω γιατί είχα παρατηρήσει ότι οι τιμές των πινακιδωμένων ήταν αυτές που έβρισκα το car.gr ψάχνοντας για αυτοκίνητα με 0 χιλιόμετρα και με άδεια του τελευταίου έτους (μιλάω πάντα για Giulietta).
Με μια γρήγορη αναζήτηση δεν βρήκα την τιμή στις 20.100...Ίσως να κάνω λάθος....
σχετικά με τους χώρους δεν νομίζω να υστερεί σημαντικά η Giulietta σε σχέση με τα μοντέλα που βλέπω στον τίτλο του post
-
Ashaman απευθυνσου στο Stock Center Βελμαρ και στην Autoone και θα βρεις θεωρω ολοκαινουργιες ετοιμοπαραδοτες Giulietta facelift εντος burget. Ειναι και στο car.gr.
Αν φυσικα τη παλευεις με τους χωρους. -
Θα παω να το δω ρε παιδια γιατι η αληθεια ειναι οτι ο τυπος στην Autoone δε θα ελεγα οτι σκιστηκε να με εξυπηρετησει. Για να καταλαβετε οταν τον ρωτησα ποσο βγαινει το Tipo 1.6 jtdm lounge μου απαντησε ορθα κοφτα 19+ τη στιγμη που με την ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΦΙΑΤ βγαινει στα 18.
-
Δε ξερω αν ειναι κραχτης...
https://www.car.gr/9405821-alfa-romeo-g ... 1-6-dieselhttps://www.car.gr/9434621-alfa-romeo-g ... 1-6-diesel
-
Τη 2η την ειδα στην Autoone τις προαλλες που ημουν εκει και μονο τετοια τιμη δεν ελεγε. Και ο πωλητης εκει μονο τετοια τιμη δεν ανεφερε!!!
-
το tipo με τιμη εκκινησης 14κατι ειναι ακρως δελεαστικη για ενα ομορφο sedan με χωρους κ πετρελαιοκινητηρα για χαμηλη καταναλωση, απο εκει κ περα αναλογα με τις αναγκες σου προσθετεις εξοπλισμο η ανεβαινεις σε κινητηρα
Το εχω αναφερει το Τιπο παραπανω και μαλλον θα παω Τεταρτη για Test Drive. Μονο τα 2 χρονια εγγυησης με χαλανε σε σχεση με τα 7 της ford και τα 5 της Opel.
To Tipo Lounge 1.6 jtdm βγαινει 18.η εγγυηση σε αυτη τη δεκαετια που εχουμε φτασει ειναι σχετικη, η fiat διανυει την καλυτερη της δεκαετια στο θεμα αξιοπιστιας, μα κ σχεδιασης-design εξοπλισμου με μια ακρως ανταγωνιστικη τιμη.
τα μηχανικα συνολα εχουν χρονια πορειας κ εχουν αποδειξει την αξιοπιστιας τους αλλα κ εχουν εξελιχθει σε ολους τους τομεις.
στο configurator επιλεγεις εκδοση, εξολισμο, χρωμα κ κινητηρα, εκτυπωνεις, πας αντιπροσωπεια κ με χαρα θα σε εξυπηρετησουνε -
Ο χρήστης r200 έγραψε:
η εγγυηση σε αυτη τη δεκαετια που εχουμε φτασει ειναι σχετικη, η fiat διανυει την καλυτερη της δεκαετια στο θεμα αξιοπιστιας, μα κ σχεδιασης-design εξοπλισμου με μια ακρως ανταγωνιστικη τιμη.
τα μηχανικα συνολα εχουν χρονια πορειας κ εχουν αποδειξει την αξιοπιστιας τους αλλα κ εχουν εξελιχθει σε ολους τους τομεις.
στο configurator επιλεγεις εκδοση, εξολισμο, χρωμα κ κινητηρα, εκτυπωνεις, πας αντιπροσωπεια κ με χαρα θα σε εξυπηρετησουνεΕχω ηδη παρει προσφορα φιλε μου και ειναι η τιμη που σου ανεφερα παραπανω στο περιπου.
Η εγγυηση θα ελεγα οτι ειναι απο τα πιο σημαντικα θεματα στην αγορα αυτοκινητου ειδικα οταν παιρνεις με πολλες δοσεις. -
Εαν ήθελα εγγύηση και αξιοπιστία θα έκανα την καρδιά μου πέτρα και θα πήγαινα μέχρι τον Σαρακάκη. 5 χρόνια service, οδική,καθώς και εγγύηση. Φαίνεται να υπάρχουν κάποια civic diesel γύρω στα 21000. Αξιοπιστία, σύγχρονος κινητήρας (οχι παλιατζούρες TDI και ο οκταβάλβιδος της PSA) και χώροι μεγαλύτερης κατηγορίας.. Την μεγαλύτερη χρηματική διαφορά θα την καλύψεις όταν πάρεις απόφαση να το δώσεις, αλλά και απο την γρηγορότερη πώληση όταν άλλα μένουν στα αζήτητα. Μπορεί ο Σ να είναι για κλωτσιές αλλά την φιγούρα σου θα την βλέπει μόνο για τα αναλώσιμα.
-
Εχω ηδη παρει προσφορα φιλε μου και ειναι η τιμη που σου ανεφερα παραπανω στο περιπου.
Η εγγυηση θα ελεγα οτι ειναι απο τα πιο σημαντικα θεματα στην αγορα αυτοκινητου ειδικα οταν παιρνεις με πολλες δοσεις.Τότε βάλε μερικά +++ ακόμα στο Focus
Όπως λένε και οι πωλητές της Ford, μπορείς να το δώσεις σε 4-5 χρόνια, και να έχει μεγαλύτερη -εναπομείνουσα- εγγύηση από τα τότε καινούρια
Απλώς (ξανα)δες τους χώρους, και ζήτα σαν δωράκι αυθεντικές μπάρες για να κοτσάρεις μια καλή Thule και είσαι κομπλέ
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Εχω ηδη παρει προσφορα φιλε μου και ειναι η τιμη που σου ανεφερα παραπανω στο περιπου.
Η εγγυηση θα ελεγα οτι ειναι απο τα πιο σημαντικα θεματα στην αγορα αυτοκινητου ειδικα οταν παιρνεις με πολλες δοσεις.Τότε βάλε μερικά +++ ακόμα στο Focus
Όπως λένε και οι πωλητές της Ford, μπορείς να το δώσεις σε 4-5 χρόνια, και να έχει μεγαλύτερη -εναπομείνουσα- εγγύηση από τα τότε καινούρια
Απλώς (ξανα)δες τους χώρους, και ζήτα σαν δωράκι αυθεντικές μπάρες για να κοτσάρεις μια καλή Thule και είσαι κομπλέ
Φιλε μου θελω το Sedan για να αποφυγω τις μπαγκαζιερες που ηδη εχω στο λεον. Εχω μια ιταλικη με καλη αεροδυναμικη και 420 λιτρα χωρο οποτε δε με καιει να παρω κι αλλη για να ειμαι ειλικρινης
Πηγα σημερα ξανα και πηρα τιμη για το sedan που λογω μη υπαρξης ετοιμοπαραδοτων βγαινει στα ιδια λεφτα με το αστρα σενταν και λιγο πιο ακριβο απο το 5θυρο.
Τα 7 χρονια εγγυησης πολυ με προκαλουν η αληθεια ειναι. Πρεπει να το οδηγησω βεβαια για να βγαλω ακρη αλλα οκ
Ειδα στο ford.gr οτι εχουν καποια μεταχειρισμενα Mondeo diesel 1.6 με τα 115 αλογα και πηρα τηλ και εμαθα οτι ειναι στα 19. Εχουν πανω απο 5000 εως 10000 χμ προφανως απο test drive.
Ειναι καλη προταση ή καλυτερα να μην τα κοιταζω καθολου? -
Γιατί λες 7 χρόνια ? 2+3+3 είναι η τωρινή εγγύηση, που την δίνουν 'δωρεάν' (δηλαδή τις επεκτάσεις).
Το Mondeo είναι μεγάλο αυτοκίνητο, καμία σχέση με το Focus, οπότε πρέπει να δεις χώρους αλλά και τις διαστάσεις του. Με το μικρό diesel θα είναι απλά διεκπεραιωτικό, καλό θα ήταν να τσεκάρεις κάποιο πριν αποφασίσεις, καθώς και οδηγικά είναι σαφέστατα πιο 'ήρεμο' και 'απαλό'. Τα επίσημα μεταχειρισμένα έχουν και αυτά εγγύηση, οπότε εκεί σε καλύπτει, απλώς δεν τα παίρνεις και τόοοοοσο φθηνότερα από ότι ίσως υπολόγιζες....
Astra sedan 1.6 cdti vs Leon 1.6 tdi vs Focus 1.5 Diesel