-
-
Απλά αλλού το 3D Vectoring των Ρώσων!!!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Απλά αλλού το 3D Vectoring των Ρώσων!!! -
-
Αλέξανδρε στα γερμανικά γνωρίζεις αν βγαίνουν τα χιτώνια από τους κυλίνδρους;
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Από ότι θυμάμαι ναι Βασίλη. Γίνεται έλεγχος με ενδοσκόπιο και αν χρειαστεί ανοίγεται ο κινητήρας για αλλαγή. Εργασία 3ου Κλιμακίου όμως.
MTU από Leo 1 A5 πριν καμιά 15αριά χρόνια στην 33 ΕΜΑ:
-
http://www.defence-point.gr/news/ilingi ... -neo-rekor
Από τον ΒΠΠ και μετά οι Αμερικανοί είχαν αναλάβει την άμυνα της Ιαπωνίας, πρώτα με στρατό και μετά με την παροχή όλης της πρώτης γραμμής όπλων, εξ ου κι ο Ιαπωνικός στρατός ονομάζεται Αυτοάμυνας, ώστε να φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν έχει επιθετικό προσδιορισμό. Ως ένα βαθμό ώστε να κρατούν τους Ιάπωνες χαμηλά, δεδομένης της ιστορίας της χώρας και κατά δεύτερο λόγο την αποτροπή μεταφοράς τεχνολογίας σε σττρατιωτικές εφαρμογές. Τώρα φαίνεται ότι αυτό αλλάζει σε ένα βαθμό.
-
Πάντως το άρθρο κυρίως για αμυντικό εξοπλισμό γράφει.
-
Γενικά όμως αλλάζουν Δόγμα οι Ιάπωνες και μάλιστα υπάρχει μεγάλη συζήτηση στο αν θα πρέπει να επιτρέπεται στις Ιαπωνικές Ε.Δ. να επεμβαίνουν στο εξωτερικό.
-
Ναι, αλήθεια είναι αυτό.
Γιατί όμως να μην επιτρέπεται?? Ή να το πω αλλιώς ποιός μπορεί πλέον να τους το απαγορεύσει??Και με τους Γερμανούς δεν ίσχυε κάτι ανάλογο?? Δεν νομίζω να ισχύει ακόμα, δεν το γνωρίζω όμως.
-
Το ίδιο το Ιαπωνικό Σύνταγμα (που είχε επιβληθεί από τις ΗΠΑ μετά τον Β' ΠΠ) τους το απαγόρευε. Οι Γερμανοί δεν είχαν τέτοια συνταγματική πρόβλεψη (ήταν άλλωστε διχοτομημένη χώρα και η Ανατολική ήταν υπό Σοβιετικό έλεγχο), απλά δεν έχουν ούτε τα μέσα, ούτε την διάθεση για τσαμπουκάδες. Ένας από τους λόγους των πλεονασμάτων τους είναι και τα ελάχιστα αμυντικά έξοδα, πολύ κάτω από την συμφωνία του ΝΑΤΟ για 2% του ΑΕΠ!!! Απλά στέλνουν που και που λίγες δυνάμεις σε πολυεθνικές αποστολές κλπ.
-
Σαλπάρει για Θεσσαλονίκη το θωρηκτό «Αβέρωφ»
http://www.iefimerida.gr/news/361679/sa ... ys-politesΠάντα ήθελα να το δω από κοντά. Ελάχιστα είναι τα εναπομείναντα ανά τον κόσμο σε τέτοια κατάσταση πολεμικά πλοία, ακόμα περισσότερο που κουβαλάνε τέτοια νικηφόρα ιστορία αλλά κι έχουν φιλοξενήσει στα καταστρώματα τόσο σημαντικά γεγονότα(πχ γάμος Πατίτσα - Χρουσαλά)
-
ευκαιρια για ομαδικο γαμο πανω στο πλοιο με πρωτον απ ολους τον αλεξανδρο , αντε κανονιστε τι περιμενετε δεν ειστε και τηνειτζερ.
Αν θυμαμαι καλα εχει και εκκλησακι . -
Παράτολμη απόφαση από την πολιτική ηγεσία,που ψωφαει για νεοτερισμους! Πώς θα αντιδράσει το σκαρί σε πιθανό κυματισμό 5-6 μποφόρ;;;
-
....Kαι που λες Δία μου είναι M48 A5 MOLF...
-
Σωστός!!!
Είχα ξεχάσει ότι είχες αποχωρήσει από εκεί. Για να ξέρουν πάντως και οι άλλοι για τι πράγμα μιλάμε:
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μια ωραία φωτογραφία από συμμαθητή:Famas, ποιος είναι ο ακριβής τύπος του άρματος;
-
-
Τρομακτικό!!! Εντύπωση μου κάνει η ψυχραιαμία τους. Ούτε μια φωνή δεν ακούστηκε!
-
-
Στ' άρματα, στ' άρματα εμπρός στον αγώνα... (Εξοπλισμοί)