Ο χρήστης ellobo έγραψε:
Παιδια συγχωρεστε με αλλα επιμενω στο θεμα της κρεμαργιερας.Δεν μιλαμε για τον θορυβο που κανουν οι ροδες στα υπογεια παρκινγκ,μιλαμε για θορυβο και τρεμουλο ανεξαρτητου εδαφους ακομη και στην κανονικη ασφαλτο.Το θεμα ειναι οτι κατα περιοδους το κανει ελαχιστα και αλλες φορες πολυ εντονα.Αυτο με κανει να πιστευω οτι ή υπαρχει προβλημα με την κρεμαργιερα σαν κατασκευη ή αν καταλαβα καλα οπως ειπε ενας φιλος πιο πανω,με το ρευμα που λαμβανει το μουερ της?Τι να πω και εγω ειμαι μπερδεμενος!
Οσο για το dpf και την αναγεννηση του δεν εχει πεσει κατι στην αντιληψη μου μεχρι τωρα στην λειτουργια του αυτοκινητου.
Μόνο στην αντιπροσωπεία θα μπορέσουν να σου απαντήσουν ή να σου εξασφαλίσουν πιθανότατα πως δεν έχει πρόβλημα το αυτοκίνητο. Εγώ δεν μίλησα για τον θόρυβο - τρίξιμο των ελαστικών στις λείες επιφάνειες αλλά για την οδοντωτή - αντίδραση του τιμονιού με ακινητοποιημένο το όχημα. Αυτή σε εμένα φαίνεται απόλυτα φυσιολογική όπως η αντίδραση του οχήματος όταν εκκινεί σε ανηφόρα και επεμβαίνει το hill assist ή όπως η συμπεριφορά του abs σε απότομο φρενάρισμα ή συμπεριφορά του esc σε ολισθηρό οδόστρωμα όταν έχω χαμηλή σχέση στον επιλογέα και αυξημένες στροφές στον κινητήρα. Επειτα από 90000 αν αυτό ήταν πρόβλημα της κρεμαργιέρας θα την είχα πάρει στο χέρι όσο και καλός χειριστής να ήμουν. Αυτό γράφω και μόνο αυτό.