-
Αλλο ΑΝΤΙ-ΛΟΓΟΣ και άλλο ΠΑΡΑ-ΛΟΓΟΣ.
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Το βασικό πρόβλημα για μένα είναι ότι από εκεί που γκρίνιαζα γιατί δεν υπάρχει αυτή η ενότητα, τώρα ξεχνάω την ύπαρξη της και ούτε που πάω να δω τα topicsΜπορείς να μπαίνεις από το link 'επισκόπηση δημοσιεύσεων που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη'. Έτσι θα βλέπεις όλα τα καινούργια θέματα και θα διαβάζεις μόνο αυτά που σε ενδιαφέρουν
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Δε βλέπω μεγάλη διαφορά σε σχέση με πριν, μέχρι στιγμής, εκτός του ότι τα πράγματα φαίνονται να διαχωρίζονται κάπως. Και να μην είχε ανοίξει ο αντίλογος, πάλι στην Αυτοκίνηση κάποιος @((@*$& θα άνοιγε θέμα για τη γιουρο-βύζιον!
Μπορεί και σ΄εμένα να μην άρεσει το θέμα περί Eurovision αλλά δε κερδίζεις τίποτα χαρακτηρίζοντας (γι αυτό ξεκίνησα να σου απαντήσω) κάποιον που ανοίγει ένα τέτοιο θέμα.
Δε χαρακτήρισα κανέναν.
Κοίτα παραπάνω.
Εγώ εννοούσα, 'πάλι στην Αυτοκίνηση κάποιος ,γαμώτο, ξέχασα το θερμοσίφωνο αναμμένο, θα άνοιγε θέμα για τη γιουρο-βύζιον'.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Το βασικό πρόβλημα για μένα είναι ότι από εκεί που γκρίνιαζα γιατί δεν υπάρχει αυτή η ενότητα, τώρα ξεχνάω την ύπαρξη της και ούτε που πάω να δω τα topics
Μπορείς να μπαίνεις από το link 'επισκόπηση δημοσιεύσεων που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη'. Έτσι θα βλέπεις όλα τα καινούργια θέματα και θα διαβάζεις μόνο αυτά που σε ενδιαφέρουν
Ούτε που το έχω κάνει ποτέ τόσα χρόνια
Θα το δοκιμάσω! -
Ο χρήστης avel έγραψε:
Δε βλέπω μεγάλη διαφορά σε σχέση με πριν, μέχρι στιγμής, εκτός του ότι τα πράγματα φαίνονται να διαχωρίζονται κάπως. Και να μην είχε ανοίξει ο αντίλογος, πάλι στην Αυτοκίνηση κάποιος @((@*$& θα άνοιγε θέμα για τη γιουρο-βύζιον!
Μπορεί και σ΄εμένα να μην άρεσει το θέμα περί Eurovision αλλά δε κερδίζεις τίποτα χαρακτηρίζοντας (γι αυτό ξεκίνησα να σου απαντήσω) κάποιον που ανοίγει ένα τέτοιο θέμα.
Δε χαρακτήρισα κανέναν.
Κοίτα παραπάνω.
Εγώ εννοούσα, 'πάλι στην Αυτοκίνηση κάποιος ,γαμώτο, ξέχασα το θερμοσίφωνο αναμμένο, θα άνοιγε θέμα για τη γιουρο-βύζιον'.
o.k.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Eάν δεν υπήρχε και το ''δίδυμο'' Random-Mad θα ήταν ακόμα καλύτερα τα πράγματα!!!
Σωστος!!!
Κατα τα αλλα παει μια χαρα.
-
-
Το ανιψάκι ήταν που στεναχωρήθηκε που κακολογούν τον θείο του βρε!!!!!

Ωριμότητα?!