-
Δε βρήκα κάποιο αντίστοιχο θέμα.
Ενδιαφέρομαι να βάλω μεμβράνη προστασίας σε καινούργιο αυτοκίνητο. Κάτι σαν αυτό.
Έχει κανείς εμπειρία από το θέμα (προτεινόμενες μάρκες, κόστος, αντοχή στο χρόνο κλπ);
-
Ενδιαφέρομαι να βάλω μεμβράνη προστασίας σε καινούργιο αυτοκίνητο. Κάτι σαν αυτό.
Έχει κανείς εμπειρία από το θέμα (προτεινόμενες μάρκες, κόστος, αντοχή στο χρόνο κλπ);
-
-
Και όταν πέσει κάνα αναμμένο σιγάρο;...'Χωρίς κέρδος κέρατα αδερφέ'.....
-
Αν έχεις καινούργιο αυτοκίνητο, και φοβάσαι τους λεκέδες από κουτσουλιές και τις γρατσουνιές από γάτες, μια εφαρμογή σε ουρανό και καπώ θα ήταν ότι πρέπει.Επίσης και στον μπροστά προφυλακτήρα...
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Και όταν πέσει κάνα αναμμένο σιγάρο;...'Χωρίς κέρδος κέρατα αδερφέ'.....Τι απάντηση είναι αυτή;
-
Παρήγγειλα Σουζουκι Σουιφτ, αναγκαστικά μαύρο, και σκέφτομαι να του βάλω λευκή/σημί μεμβράνη στην οροφή για να μειώσω τη θερμοκρασία που θα αναπτύσσεται στη καμπίνα.
Πιστεύετε θα βοηθήσει καθόλου; Στην αντιπροσωπεία για οροφή/καθρέφτη ζητάνε 250ε. Πολλά; Οκ; Τι γνώμες έχετε; -
Καλή ιδέα, με τις ζάντες που θα έχει το αμάξι σου θα ταίριαζε πολύ και νίκελ, χρώμιο μεμβράνη στην οροφή με ασορτί καθρέφτες !
Πάρε μια ιδέα από τους παρακάτω (είναι Θεσσαλονίκη ) έχουν ωραίες φωτογραφίες από δουλειές τους!
http://www.allstar-applies.gr/ -
MONMAN2 το νικελ αν και μπορεί να παει στα όρια του κιτς, ωστόσο του ταιριάζει όπως λες. Ωστόσο, μάλλον δε θα μπει γιατί η γυναικα μου σωστά, νομίζω, παρατήρησε οτι αν εχουμε ψηλότερο αυτοκίνητο γύρω, το νικελ χρωμα της οροφής θα αντανακλά πολύ και ισως να δημιουργει πρόβλημα στους οδηγούς.
Η εταιρία που μου δείχνεις μοιαζει εξαιρετική όπως και η παρουσίασή τους. Ιδιως μια ΒΜW που δείχνουν με ματ νικελ ειναι ακριβώς το υλικό που σκεφτόμουν. Δυστυχως όμως ειμαι Αθήνα. Υπάρχει άραγε ανάλογο κατάστημα στην Αθήνα;
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και τη πρότασή σου.Το νικελ χρώμα το είδα εδώ και μου φάνηκε ενδιαφερον μιας και ταιριαζει και με τα φώτα. Θα δω μήπως το ματ μεταλλικό χρώμα ειναι οκ και δεν αντανακλα πολύ.
-
Φίλε alejandro κι εγώ ετοιμάζομαι να παραλάβω ένα Suzuki Scross λευκό κι έχω σκεφθεί να βάλω μαύρη γυαλιστερή μεμβράνη στην οροφή και στους καθρέφτες με το ίδιο μαύρο ή σε γκρι ματ,έχω ψάξει τηλεφωνικά προς το παρόν,διάφορα μαγαζιά στην Αθήνα.Κατέληξα στις μεμβράνες της 3Μ (φαίνεται πως είναι από τις καλύτερες σε ποιότητα,δίνουν εγγύηση κι έχουν ποικιλία σε χρώματα)
Δες και το χρωματολόγιο: http://multimedia.3m.com/mws/media/7566 ... series.pdf
Για τιμή μου είπε ένας στη Μεταμόρφωση 160 εύρω για την οροφή (για σένα λογικά θα είναι λιγότερο αφού το Swift έχει μικρότερες διαστάσεις)H όρεξη για να το δοκιμάσω, ήρθε από τις παρακάτω φώτο ενός Scross λευκού σε ξένο site
-
panormus,καλή παραλαβή και καλοτάξιδο!
Η τιμή που μου δώσανε από κορφιάτη που το πήρα εγώ (συνεργάζονται με εξωτερικό συνεργάτη τους για μεμβράνες, βάζουν VKool) ήταν 280 (με φπα) για οροφή και καθρέπτες.
Η τιμή που αναφέρεις ειναι πολύ καλή αναλογικά. Νομίζω τα 280 ειναι πολλά για μια μικρή οροφή και καθρέπτες. Βαριέμαι όμως υπερβολικά να παραλάβω το αυτοκίνητο και μετά να πρέπει να παω να το ντύσω, εκτός εαν μπορούν μέσα σε 1-2 ώρες να το κάνουν επι τόπου.
Του ταιριάζει πολύ του Σ-Κρος όπως το δείχνεις. Με το καλό να το παραλάβεις. Εγω τη θέλω μόνο και μόνο για να μη 'καίγεται' σε τόσο μεγάλο βαθμό το εσωτερικό του. Για τα τζαμια ευτυχώς η έκδοση που πηρα το Σουιφτ (GLX... χεχεχ πόσο 90ζζζ όνομα) έχουν αρκετά φιμέ τζάμια οπότε δε θα βάλω κάτι πρόσθετο.
Μπορεις να μου στείλεις τα στοιχεία το τεχνίτη που βρήκες αν μπορείς;
Ευχαριστώ -
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Και όταν πέσει κάνα αναμμένο σιγάρο;...'Χωρίς κέρδος κέρατα αδερφέ'.....
Τι απάντηση είναι αυτή;
Τί ερώτηση είναι αυτή;
-
Κάποια εξέλιξη;
Μεμβράνη προστασίας