-
Ο χρήστης Andreas-Qashqai έγραψε:
Χαχαχα
Είσαι μεγάλο troll τελικά καλά έλεγαν παραπάνω, δε συνεχίζω.Πάντως ακόμα περιμένω να πεις ποιός θα κερδίσει τις εκλογές για να δούμε και ποιός φταίει.
Έλα μη ντρέπεσαι, μεταξύ μας θα μείνειΜεταξύ μας Μεταξά
Πάντως το κλύσμα του Σόιμπλε το απολαμβάνεις βλέπω πρέπει να είσαι τρόλ κρατικοδίαιτο όπως δήλωσες.
Δεν ντρέπομαι καλέ εγώ τα χώνω χωρίς ντροπή και σάλιο.
-
Andreas-Qashqai έγραψε: Πάντως ακόμα περιμένω να πεις ποιός θα κερδίσει τις εκλογές για να δούμε και ποιός φταίει.
Θέλεις να σου πω ποιος θα κερδίσει για να πούμε στο τέλος την αλήθεια η Δημοκρατία θα κερδίσει
Όχι η Ν.Δ αλλά η πραγματική δημοκρατία θα κερδίσει την οποία τα συστημικά μνημονιακά κόμματα σε συνεργασία με τους τοκογλύφους Ευρωπαίους προσπαθούν να σκοτώσουν. Υπογράφουν τα πάντα ακόμα και χαρτοπετσέτες να τους δώσουν θα υπογράψουν επάνω.https://www.facebook.com/athanati.ellin ... 298549216/
Youtube Video -
ΠΩ ΠΩ ΤΙ ΠΑΘΑΜΕ. ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!
του Σπύρου ΚαμπιώτηΠω πω τι πάθαμε!
Αν δεν αυξήσουμε τους φόρους θα μας διώξουν από την Ευρώπη.Αν δεν μας πάρουν τα σπίτια και ότι άλλο έχουμε, θα μας διώξουν από την Ευρώπη.
Αν δεν βγούμε σύνταξη στα 80 μας, θα μας διώξουν από την Ευρώπη.
Αν δεν δώσουμε όλους τους ενεργειακούς μας πόρους, θα μας διώξουν από την Ευρώπη.
Αν δεν πάρουν όλες τις παραλίες σε όλη την Ελλάδα θα μας διώξουν από την Ευρώπη.Αν δεν πουληθούν τουλάχιστον τα μισά νησιά, θα μας διώξουν από την Ευρώπη.
Αν δεν μειωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις στα 200 ευρώ θα μας διώξουν από την Ευρώπη.
Αν συνεχίζει ο Έλληνας να τρώει επτά ημέρες την εβδομάδα θα μας διώξουν από την Ευρώπη.Αν δεν απολυθούν γιατροί δικηγόροι εκπαιδευτικοί, αστυνομικοί… θα μας διώξουν από την Ευρώπη.
Αν δεν διαλυθούν εντελώς όλες οι υποδομές στην Ελλάδα θα μας διώξουν από την Ευρώπη.
Αν δεν δηλώσουμε πλήρη υποταγή στις τράπεζες θα μας διώξουν από την Ευρώπη.Αν δεν κλείσουν και δεν εξαφανιστούν όλες οι υποθέσεις κλοπής και απάτης θα μας διώξουν από την Ευρώπη.
Αν δεν διαγράψουμε τα όσα μας χρωστάνε και μας κλέψανε θα μας διώξουν από την Ευρώπη.
Αν όλες οι επιχειρήσεις δεν πουληθούν ή δεν φύγουν ή δεν κλείσουν θα μας διώξουν από την Ευρώπη.
Αν οι αγρότες δεν αλλάξουν επάγγελμα θα μας διώξουν από την Ευρώπη.Αν δεν ξεριζωθούν όλες οι ελιές και όλα τα αμπέλια θα μας διώξουν από την Ευρώπη.
Αν δεν δεχθούμε το άυλο χρήμα, θα μας διώξουν από την Ευρώπη.
Αν δεν βάλουμε συρματοπλέγματα κατά μήκος του… Αιγαίου θα μας διώξουν από την Ευρώπη.Αν δεν γκρεμιστούν όλες οι εκκλησίες σε όλη την επικράτεια θα μας διώξουν από την Ευρώπη.
Αν η Ελλάδα επιμένει στην Ιστορία της, θα μας διώξουν από την Ευρώπη.
Αν όλοι οι νέοι κάτω των 35 ετών δεν φύγουν από την Ελλάδα θα μας διώξουν από την Ευρώπη.Αν δεν σταματήσουμε να λέμε ότι είμαστε Έλληνες, θα μας διώξουν από την Ευρώπη.
Αν η Τουρκία δεν συμμορφωθεί και συνεχίζει να στέλνει καραβάνια τους εποίκους, θα μας διώξουν από την Ευρώπη.
Αν οι Έλληνες δεν σταματήσουν εντελώς να κάνουν παιδιά, θα μας διώξουν από την Ευρώπη.
Αν δεν φύγουν οι Έλληνες από την Ελλάδα ή αν δεν πεθάνουν θα μας διώξουν από την Ευρώπη.Συμπέρασμα και δίλημμα.
ή η Ελλάδα ή η Ευρώπη.
http://www.votegreece.gr/archives/64703 -
Ο χρήστης seismic έγραψε:
ΠΩ ΠΩ ΤΙ ΠΑΘΑΜΕ. ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!
του Σπύρου ΚαμπιώτηΠω πω τι πάθαμε!
Αν δεν αυξήσουμε τους φόρους θα μας διώξουν από την Ευρώπη.Αν δεν μας πάρουν τα σπίτια και ότι άλλο έχουμε, θα μας διώξουν από την Ευρώπη.
Αν δεν βγούμε σύνταξη στα 80 μας, θα μας διώξουν από την Ευρώπη.
Αν δεν δώσουμε όλους τους ενεργειακούς μας πόρους, θα μας διώξουν από την Ευρώπη.
Αν δεν πάρουν όλες τις παραλίες σε όλη την Ελλάδα θα μας διώξουν από την Ευρώπη.Αν δεν πουληθούν τουλάχιστον τα μισά νησιά, θα μας διώξουν από την Ευρώπη.
Αν δεν μειωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις στα 200 ευρώ θα μας διώξουν από την Ευρώπη.
Αν συνεχίζει ο Έλληνας να τρώει επτά ημέρες την εβδομάδα θα μας διώξουν από την Ευρώπη.Αν δεν απολυθούν γιατροί δικηγόροι εκπαιδευτικοί, αστυνομικοί… θα μας διώξουν από την Ευρώπη.
Αν δεν διαλυθούν εντελώς όλες οι υποδομές στην Ελλάδα θα μας διώξουν από την Ευρώπη.
Αν δεν δηλώσουμε πλήρη υποταγή στις τράπεζες θα μας διώξουν από την Ευρώπη.Αν δεν κλείσουν και δεν εξαφανιστούν όλες οι υποθέσεις κλοπής και απάτης θα μας διώξουν από την Ευρώπη.
Αν δεν διαγράψουμε τα όσα μας χρωστάνε και μας κλέψανε θα μας διώξουν από την Ευρώπη.
Αν όλες οι επιχειρήσεις δεν πουληθούν ή δεν φύγουν ή δεν κλείσουν θα μας διώξουν από την Ευρώπη.
Αν οι αγρότες δεν αλλάξουν επάγγελμα θα μας διώξουν από την Ευρώπη.Αν δεν ξεριζωθούν όλες οι ελιές και όλα τα αμπέλια θα μας διώξουν από την Ευρώπη.
Αν δεν δεχθούμε το άυλο χρήμα, θα μας διώξουν από την Ευρώπη.
Αν δεν βάλουμε συρματοπλέγματα κατά μήκος του… Αιγαίου θα μας διώξουν από την Ευρώπη.Αν δεν γκρεμιστούν όλες οι εκκλησίες σε όλη την επικράτεια θα μας διώξουν από την Ευρώπη.
Αν η Ελλάδα επιμένει στην Ιστορία της, θα μας διώξουν από την Ευρώπη.
Αν όλοι οι νέοι κάτω των 35 ετών δεν φύγουν από την Ελλάδα θα μας διώξουν από την Ευρώπη.Αν δεν σταματήσουμε να λέμε ότι είμαστε Έλληνες, θα μας διώξουν από την Ευρώπη.
Αν η Τουρκία δεν συμμορφωθεί και συνεχίζει να στέλνει καραβάνια τους εποίκους, θα μας διώξουν από την Ευρώπη.
Αν οι Έλληνες δεν σταματήσουν εντελώς να κάνουν παιδιά, θα μας διώξουν από την Ευρώπη.
Αν δεν φύγουν οι Έλληνες από την Ελλάδα ή αν δεν πεθάνουν θα μας διώξουν από την Ευρώπη.Συμπέρασμα και δίλημμα.
ή η Ελλάδα ή η Ευρώπη.
http://www.votegreece.gr/archives/64703... και μετά αναρωτιέστε πως οδηγηθήκαμε στην κατάσταση που είμαστε.
Επειδή αυτό μας αξίζει!!!
Είμαστε ένα μείγμα λαϊκισμού, κλάψας και κομπασμού.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
macedonianGR... και μετά αναρωτιέστε πως οδηγηθήκαμε στην κατάσταση που είμαστε.
Επειδή αυτό μας αξίζει!!!
Είμαστε ένα μείγμα λαϊκισμού, κλάψας και κομπασμού.
Γιατί ψέματα είναι? Ηλίθιοι είμαστε που μένουμε στο ευρώ και ανθέλληνες.
Οι ξένοι κατάλαβαν πόσο καρεκλάτοι είναι οι Έλληνες πολιτικοί και μας τα παίρνουν όλα.
350000 Έλληνες δεν ζουν λόγο της κρίσης .... 350000 λιγότεροι Έλληνες στα 7 χρόνια μνημονίου
Πριν τον πόλεμο είμαστε 6000000 και 6000000 μετά τον πόλεμο ... τώρα δεν κάνουν παιδιά
Τους αρέσει μόνο η διαδικασία... https://www.youtube.com/watch?v=2FbWs-sHRTU -
Αν πιστευεις οτι για την καταντια μας φταιει το νομισμα τοτε ή ζεις σε μια φουσκα ή δεν σου αρεσει η αποδοση ευθυνης που αναλογει σε εσενα οπως και στον καθενα μας.
Τοσο απλα. -
Ο χρήστης Ηλιας Α έγραψε:
Αν πιστευεις οτι για την καταντια μας φταιει το νομισμα τοτε ή ζεις σε μια φουσκα ή δεν σου αρεσει η αποδοση ευθυνης που αναλογει σε εσενα οπως και στον καθενα μας.
Τοσο απλα.Δεν είναι μόνο το νόμισμα είναι και αυτοί... μαζί με το νόμισμα.
http://thesecretrealtruth.blogspot.com/ ... l?spref=fb
Εγώ δεν νιώθω ότι μου αναλογεί καμία ευθύνη. Αντίθετα νιώθω προδομένος και ότι λεηλατούν τον κόπο μου. -
Τοσο απλα.Δεν είναι μόνο το νόμισμα είναι και αυτοί... μαζί με το νόμισμα.
http://thesecretrealtruth.blogspot.com/ ... l?spref=fb
Εγώ δεν νιώθω ότι μου αναλογεί καμία ευθύνη. Αντίθετα νιώθω προδομένος και ότι λεηλατούν τον κόπο μου.Tα λινκ σου είναι ένα και ένα!!!!!
-
Αξιόπιστες πηγές.
Γελάνε και τα τσιμέντα!! -
Αξιόπιστες πηγές.
Γελάνε και τα τσιμέντα!!Δεν ξέρω τι πηγές θέλεις εσύ για να είναι αξιόπιστες ίσος θες τις πηγές που μας έφεραν ως εδώ. Πάντως 1000000 Έλληνες ελεύθεροι επαγγελματίες ταίζουν τα υπόλοιπα 9000000 κρατικοδίαιτους, συνταξιούχους, και παιδιά και έχουν να πληρώσουν και το χρέος των κλεφτών και των τοκογλύφων.
Σκάστε γιατί θα σας βάλουμε στην πείνα. -
Αξιόπιστες πηγές.
Γελάνε και τα τσιμέντα!!Δεν ξέρω τι πηγές θέλεις εσύ για να είναι αξιόπιστες ίσος θες τις πηγές που μας έφεραν ως εδώ. Πάντως 1000000 Έλληνες ελεύθεροι επαγγελματίες ταίζουν τα υπόλοιπα 9000000 κρατικοδίαιτους, συνταξιούχους, και παιδιά και έχουν να πληρώσουν και το χρέος των κλεφτών και των τοκογλύφων.
Σκάστε γιατί θα σας βάλουμε στην πείνα.Καταρχήν πως προέκυψε ότι είμαι κρατικοδίαιτος??
Δεν έχω καμία σχέση με το Ελληνικό Δημόσιο, πλην της πληρωμής φόρων, τελών κ.λπ.Αλλά προς ενημέρωσή σου, θα προτιμούσα να ήμουν ΔΥ παρά κλεφταράς, απατεώνας ελεύθερος επαγγελματίας σαν εσένα.
Αν πλήρωνες εσύ και το συνάφι σου αυτά που κλέβεις τόσα χρόνια αντί να παπαγαλίζεις σαχλαμάρες στα forums δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα.Και επειδή φαίνεται ότι έχεις τρομερές γνώσεις (στο έχω ξαναπεί εξάλλου), το 'ίσως' γράφεται με ωμέγα.
-
Αξιόπιστες πηγές.
Σκάστε γιατί θα σας βάλουμε στην πείνα.Και ποιοι είστε εσείς που θα βάλετε κάποιους άλλους στην πείνα;
-
Ο χρήστης adensa έγραψε:
Αξιόπιστες πηγές.
Σκάστε γιατί θα σας βάλουμε στην πείνα.Και ποιοι είστε εσείς που θα βάλετε κάποιους άλλους στην πείνα;
Είμαστε αυτοί που πληρώνουμε τους φόρους και παράγουμε. Αλλά δεν είναι και δύσκολο να μεταφέρουμε την έδρα μας σε άλλο κράτος. Παράγω σημαίνει προιόν Οι σφραγίδες του δημοσίου δεν παράγουν δεσμεύουν τους παραγωγούς.
Άμα θέλετε να ακούσετε την αλήθεια πρέπει να βοηθήσετε τους παραγωγούς και όχι να τους αναγκάζετε να κλείσουν.
Κανένας δεν ανοίγει επιχείριση χωρίς κέρδος. Από που θα έρθει η ανάπτυξη μόνο οι 14 οικονομολόγοι, οι δανειστές και ο Τσίπρας το ξέρει. Άμα βγάζεις 10 και το κράτος σου ζητά σε φόρους 11 ότι και να κάνεις θα χρεοκοπήσεις.
Εσείς δεν ξέρω τι μυαλό διαθέτετε αλλά αν νομίζετε ότι και τα επόμενα χρόνια θα έχετε αυτά που έχετε σήμερα κάνετε μεγάλο λάθος. Θα τα χάσετε όλα κακομοίρηδες. Με δανικά ανάπτυξη δεν γίνεται. Με καινοτομία γίνεται και στην Ελλάδα δεν την θέλουν. -
Αξιόπιστες πηγές.
Είμαστε αυτοί που πληρώνουμε τους φόρους και παράγουμε. Αλλά δεν είναι και δύσκολο να μεταφέρουμε την έδρα μας σε άλλο κράτος. Παράγω σημαίνει προιόν Οι σφραγίδες του δημοσίου δεν παράγουν δεσμεύουν τους παραγωγούς.
Άμα θέλετε να ακούσετε την αλήθεια πρέπει να βοηθήσετε τους παραγωγούς και όχι να τους αναγκάζετε να κλείσουν.
Κανένας δεν ανοίγει επιχείριση χωρίς κέρδος. Από που θα έρθει η ανάπτυξη μόνο οι 14 οικονομολόγοι, οι δανειστές και ο Τσίπρας το ξέρει. Άμα βγάζεις 10 και το κράτος σου ζητά σε φόρους 11 ότι και να κάνεις θα χρεοκοπήσεις.
Εσείς δεν ξέρω τι μυαλό διαθέτετε αλλά αν νομίζετε ότι και τα επόμενα χρόνια θα έχετε αυτά που έχετε σήμερα κάνετε μεγάλο λάθος. Θα τα χάσετε όλα κακομοίρηδες. Με δανικά ανάπτυξη δεν γίνεται. Με καινοτομία γίνεται και στην Ελλάδα δεν την θέλουν.Εσυ τι παράγεις;
-
adensa Εσυ τι παράγεις;
Κατασκευαστής τουριστικών καταλυμάτων.
Σκέπτομαι όμως να ιδρύσω παγκόσμια εταιρία αντισεισμικών στην Κύπρο γιατί δεν συμφέρει στην Ελλάδα. Όλοι μπαίνουν μέσα εδώ. -
adensa Εσυ τι παράγεις;
Σκέπτομαι όμως να ιδρύσω παγκόσμια εταιρία αντισεισμικών στην Κύπρο γιατί δεν συμφέρει στην Ελλάδα. Όλοι μπαίνουν μέσα εδώ.Και απο πότε έχεις να κατασκευάσεις τουριστικό κατάλυμα;
Και τι διαφορά σου κάνει η δραχμή με το ευρώ;
Και στην Κύπρο ευρώ έχουν.Ασε που όπως τα λες και εσύ την πάρτη σου κοιτάς και δεν είσαι καλύτερος απο αυτούς που κατηγορείς. -
Ο χρήστης adensa έγραψε:
adensa Εσυ τι παράγεις;
Σκέπτομαι όμως να ιδρύσω παγκόσμια εταιρία αντισεισμικών στην Κύπρο γιατί δεν συμφέρει στην Ελλάδα. Όλοι μπαίνουν μέσα εδώ.Και απο πότε έχεις να κατασκευάσεις τουριστικό κατάλυμα;
Και στην Κύπρο ευρώ έχουν.Ασε που όπως τα λες και εσύ την πάρτη σου κοιτάς και δεν είσαι καλύτερος απο αυτούς που κατηγορείς.Και γιατί η γιαγιά δεν έχει αυτά που έχει ο παππούς! Γιατί δεν θα ήταν γιαγιά.
Η διαφορά η δική μου με αυτούς που κατηγορώ είναι ότι εγώ προσπαθώ να βγάλω χρήματα αξιοποιώντας το μυαλό μου για το καλό της ανθρωπότητας ενώ αυτοί που κατηγορώ προσπαθούν να βγάλουν χρήματα μέσα από κομπίνες οι οποίες καταστρέφουν την ανθρωπότητα. Ε! υπάρχει διαφορά πως να το κάνουμε...
Και τι βλέπω μέσα στα φόρουμ που γράφω?
α) Να πολεμούν αυτούς που καινοτομούν
β) Να επιβραβεύουν αυτούς που τους κλέβουν ασύστολα.
Θα με εξέπληττε αν συνέβαινε το αντίθετο σε μια κατεστραμμένη χώρα σαν την Ελλάδα.
Για αυτό σας δείνω μεγάλη ευθύνη όχι γιατί μαζί τα φάγατε αλλά γιατί τα θέλει ο κώλος σας.
Αυτοί που ψήφισαν ευρώ αύριο θα γκρινιάζουν γιατί τους παίρνουν το σπίτι γιατί δεν έχουν δουλειά και γιατί πεθαίνουν αβοήθητοι και τα παιδιά τους φεύγουν μετανάστες. Το γιατί ας το ψάξουν μέσα στην αξία του μυαλού τους. -
Είσαι το benchmark στο 'γράφω ασυναρτησίες'.
Troll επιπέδου όχι αστεία.... -
Είσαι το benchmark στο 'γράφω ασυναρτησίες'.
Troll επιπέδου όχι αστεία....Το μυαλό σου είναι μυαλό ντετέκτιβ τα συλλαμβάνει όλα!
https://kyklwpas.blogspot.gr/2015/10/bl ... 9.html?m=1 -
adensa Εσυ τι παράγεις;
Και στην Κύπρο ευρώ έχουν.Ασε που όπως τα λες και εσύ την πάρτη σου κοιτάς και δεν είσαι καλύτερος απο αυτούς που κατηγορείς.Και γιατί η γιαγιά δεν έχει αυτά που έχει ο παππούς! Γιατί δεν θα ήταν γιαγιά.
Η διαφορά η δική μου με αυτούς που κατηγορώ είναι ότι εγώ προσπαθώ να βγάλω χρήματα αξιοποιώντας το μυαλό μου για το καλό της ανθρωπότητας ενώ αυτοί που κατηγορώ προσπαθούν να βγάλουν χρήματα μέσα από κομπίνες οι οποίες καταστρέφουν την ανθρωπότητα. Ε! υπάρχει διαφορά πως να το κάνουμε...
Και τι βλέπω μέσα στα φόρουμ που γράφω?
α) Να πολεμούν αυτούς που καινοτομούν
β) Να επιβραβεύουν αυτούς που τους κλέβουν ασύστολα.
Θα με εξέπληττε αν συνέβαινε το αντίθετο σε μια κατεστραμμένη χώρα σαν την Ελλάδα.
Για αυτό σας δείνω μεγάλη ευθύνη όχι γιατί μαζί τα φάγατε αλλά γιατί τα θέλει ο κώλος σας.
Αυτοί που ψήφισαν ευρώ αύριο θα γκρινιάζουν γιατί τους παίρνουν το σπίτι γιατί δεν έχουν δουλειά και γιατί πεθαίνουν αβοήθητοι και τα παιδιά τους φεύγουν μετανάστες. Το γιατί ας το ψάξουν μέσα στην αξία του μυαλού τους.Βάλε και ενα copy paste τώρα που ξεφτιλίζεις τους πολιτικούς μηχανικούς!!!
Ευρώ ή δραχμή?