-
Εμένα πάντως μου φαίνεται από τα πιο όμορφα!!
-
Ο χρήστης Andreas-Qashqai έγραψε:
Εμένα πάντως μου φαίνεται από τα πιο όμορφα!!Αν οχι το ομορφοτερο......
Περι ορεξεως λοιπον η ομορφια αλλα και σε αυτη την κατηγορια δεν με χαλανε τα 90-100 αλογακια,που πολλοι θελουν οσα περισσοτερα γινεται! -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Αν οχι το ομορφοτερο......
Περι ορεξεως λοιπον η ομορφια αλλα και σε αυτη την κατηγορια δεν με χαλανε τα 90-100 αλογακια,που πολλοι θελουν οσα περισσοτερα γινεται!Εγώ που έχω το Micra k12 με 80 άλογα, μου φαίνονται λίγα τα 90 και το τούρμπο δεν αρκεί για να κάνει αισθητή την διαφορά.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
-
Ο χρήστης Andreas-Qashqai έγραψε:
Δε νομίζω ότι ισχύει αυτό.
Μάλλον επιλογή μάρκετινγκ, αν και λάθος κατά τη γνώμη μου.Και το τωρινό Clio όταν εμφανίστηκε, πρώτα με αυτούς τους δύο 90ρηδες κινητήρες το λανσαραν.
-
Ο χρήστης Vdx έγραψε:
Αν οχι το ομορφοτερο......
Περι ορεξεως λοιπον η ομορφια αλλα και σε αυτη την κατηγορια δεν με χαλανε τα 90-100 αλογακια,που πολλοι θελουν οσα περισσοτερα γινεται!Εγώ που έχω το Micra k12 με 80 άλογα, μου φαίνονται λίγα τα 90 και το τούρμπο δεν αρκεί για να κάνει αισθητή την διαφορά.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Ουδεμια σχεση σε αποδοση και αισθηση δεν εχουν 90 τουρμπατα με 90 ατμοσφαιρικα. Δεν ειναι λιγα για αυτοκινητο πασπαρτου οπως τα σουπερμινι.
-
Πηγα απο τον Θεοχαρακη να το δω απο κοντα.Ηταν κλειδωμενο και δεν αφηναν να μπουμε στο εσωτερικο.
Με διαφορα η πιο αθλεια αντιπροσωποια αυτοκινητων στην Ελλαδα.....χρονια τωρα. -
Μ´ αρέσει που διαφήμιζαν ότι θα βρίσκεται εκεί για λίγες μέρες για να το δει όποιος θέλει
-
Εγω στην εκθεση στο Ελληνικο τους την ειπα γι αυτο το πραγμα...
Η απαντηση ηταν οτι δεν ειναι ιδιοκτησιας τους αλλα το ιδιο με της εκθεσης του Παρισιου αν θυμαμαι καλα (?) και το εφεραν σα μια πρωτη επαφη-παρουσιαση.
-
Σιγα το super car που το κρατανε κλειδωμενο
Ειπανε ποτε θα γινουν τα...αποκαλυπτηρια; -
Την άνοιξη του 17' που θα είναι εμπορικά διαθέσιμο.
+1 στην αντίδραση όλων για το 'κλειστό'. Θα το καταλάβαινα μόνο αν ήταν προπαραγωγης και δεν υπήρχε λόγος να φανούν ατέλειες.
-
Ειναι γνωστή η πολιτική του να κόβουν απο παντού και απο όπου μπορούν. Αν ηταν large δεν θα είχαν και αυτη την καλτ εικόνα στα κεντρικά τους και στο συνεργείο τους.
-
Δεν έχει να κάνει αποκλειστικά με την Nissan. Προπαραγωγης εκθετουν όλες οι εταιρίες. Και συνήθως είναι κλειδωμένα, σε κάποιες περιπτώσεις δε είναι και στατικα γιατί .. λείπει μέχρι και ο κινητήρας τους.
Το πράσινο Micra τουλάχιστον οδηγηθηκε για να μπει στην έκθεση. Δεν το εσπρωχναν... -
Λέτε να έχει αρχική τιμή λίγο κάτω από 10κ?
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
-
Σαν 0,9 ή 1,5 φυσικά όχι.
Ιδια ή σαν προώθηση το πολύ πολύ μείον 500€ από τα αντίστοιχα Clio.Σαν να το θες ανταγωνιστικο με το Sandero μάλλον αλλά δεν ...
-
Ανταγωνιστικό με το Celerio...
Αν ξεκινά από 12840euro* καλά θα είναι...
Φυσικά για να πάρεις μία έκδοση της προκοπής θα ανέβεις εύκολα στις 17000euro.
Το έχουμε μάθει το κόλπο πλέον... ειδικά όταν αφορά 'γαλλικά αυτοκίνητα'.*100euro ποιο ακριβό από το νέο C3...επειδή είναι Νισσάν και 'Ιαπωνικό'
-
Απο τις φωτογραφίες παντως το micra φαίνεται να εχει καλύτερη ποιότητα εσωτερικού απο c3.
-
Μολις δω και το c3 απο μεσα θα σου πω. Το nissan παντως ειναι πολυ καλο μεσα...
-
Ξεκίνησε η παραγωγή του
http://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosmos/xekinise-i-paragogi-toy-neoy-nissan-micra
-
Σημερα μιλησα με αντπροσωπεια Κυπρου, manual ξεκιναει απο 12.500-12.900 δεν θυμαμε ακριβως για ποιο κινητηρα απο τους 2, και η εκδοση tekna παει 16.500.
-
Απο τη σελιδα τους στο facebook, φωτογραφιες απο το showroom.
Νέο Nissan Micra 2017