-
1.To cabrio γιατί όχι; λόγω γούστου η έχουν αλλά προβλήματα;
2.Σε σχέση με τα r56, r53, r50, να αποκλείσω το r50 εντελώς και να δω κατά πρωτο λόγο r56 και αν δε βρω , r53?
3.Πόσο περισσότερο καίει το r53 το s? Πάει 11-12 η κατανάλωση στην πόλη;Αυτά που βρηκα πως θα; βλέπετε εκ πρώτης όψεως;
-
Ο χρήστης stelios21 έγραψε:
1.To cabrio γιατί όχι; λόγω γούστου η έχουν αλλά προβλήματα;
2.Σε σχέση με τα r56, r53, r50, να αποκλείσω το r50 εντελώς και να δω κατά πρωτο λόγο r56 και αν δε βρω , r53?
3.Πόσο περισσότερο καίει το r53 το s? Πάει 11-12 η κατανάλωση στην πόλη;Αυτά που βρηκα πως θα; βλέπετε εκ πρώτης όψεως;
-
Γιατί δεν μου αρέσει το Mini Cabrio και γιατί χάνεις σε χώρους, ακαμψία, ευκολία και πληρώνεις και παραπάνω χρήματα. Συν του ότι θέλει πολύ καλό έλεγχο, γιατί ο ηλεκτρικός μηχανισμός της οροφής μπορεί ξαφνικά να σταματήσει να δουλεύει και αυτό κοστίζει πολύ όπως επίσης πολύ καλό έλεγχο η οροφή, γιατί οποιαδήποτε επισκευή είναι ακριβή.
-
To R50 & R53 είναι το ίδιο αυτοκίνητο, απλά το ένα είναι Cooper ενώ το άλλο Cooper S. Δηλαδή είναι η ίδια γενιά Μινι με τα ίδια προβλήματα. Το Cooper S βγάζει περισσότερα, ελέω κομπρέσσορα. Επειδή δεν έχω καταλάβει εάν σε ενδιαφέρουν οι επιδόσεις ή όχι, εάν δεν σε ενδιαφέρουν δεν έχεις λόγο να πάς σε Cooper S, και το Cooper μια χαρά είναι. Προτίμησε το R56 που είναι νεότερο και γενικά έχει βγει λίγο πιο αξιόπιστο. R50 (όπως σου είπα το έχουμε από το 2004 με 232.000χλμ) μόνο εάν το βρείς σε πολύ χαμηλή τιμή (κάτω από €5.500) και να είναι σωστά συντηρημένο (με όλες τις αποδείξεις service, κλπ.).
-
Ναι περί τα 11 θα είσαι στην πόλη, ειδικά εάν το κυνηγάς θα ανέβει εύκολα πάνω από τα 12.
-
-
Ευχαριστώ για τις απάντησεις.. .
Με μηχανικό που μίλησα πάντως, μου είπε καλύτερα να προτιμήσω κάποιο με κομπρεσορα πάρα με τούρμπο.. -
Ο χρήστης stelios21 έγραψε:
Ευχαριστώ για τις απάντησεις.. .
Με μηχανικό που μίλησα πάντως, μου είπε καλύτερα να προτιμήσω κάποιο με κομπρεσορα πάρα με τούρμπο..Με μηχανικό της BMW/Mini ή όχι? Επίσης σου είπε συγκεκριμένα για Mini ή γενικά ότι είναι προτιμότερος ο κομπρέσσορας από το τούρμπο?
Ρωτάω, γιατί ο κινητήρας των R56 (που είναι με τούρμπο) έχει βγει πιο αξιόπιστος (εξ όσων γνωρίζω) από τον κινητήρα των R53 (που είναι με κομπρέσσορα). Απλά, πρέπει το R56 να είναι σωστά συντηρημένο και προσεγμένο.
-
Stelio νομίζω πως είναι κλειδί να βρεις μηχανικό που να ξέρει τα ΜΙΝΙ και όχι κάποιο μηχανικό ευρείας κοπής.
Θα κάνει τη διαφορά.
Συμφωνώ και εγώ στο cooper r56 όχι s για αυτά που περιγράφεις.
Έχει αρκετά στο car, κάνε ένα τσεκ, και βάλε εδώ λινκ που σε ενδιαφέρουν. -
Δυστυχώς δεν έχω γνωστό κάποιον που να είναι εξειδικευμένος στα mini, έχω μόνο έναν που εμπιστεύομαι και μου είπε αυτά που σας μετέφερα.
Ευχαριστώ και πάλι για τη βοήθεια, θα κοιτάξω στο car και θα επανέλθω..! -
Καλησπέρα στους φίλους του mini. Δεν ξέρω αν ενοχλώ αλλά ενδιαφέρομαι να πάρω μεταχειρισμένο mini.
Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Θα ήθελα να ρωτήσω το clubman γιατί σε μεταχειρισμένο του 11 μοντέλο έχει τόσο χαμηλή τιμή. Βγάζει προβλήματα?
-
Ο χρήστης voidioan έγραψε:
Θα ήθελα να ρωτήσω το clubman γιατί σε μεταχειρισμένο του 11 μοντέλο έχει τόσο χαμηλή τιμή. Βγάζει προβλήματα?Γιατί δεν είναι εμπορικό μοντέλο.
-
Και εγώ αυτό κατάλαβα. Έχω ξεκινήσει να διαβάζω και συγνώμη. Αλλά με νοιάζει περισσότερο το countyman περισσότερο. Υπάρχει κάποια έκδοση που υπάρχει καλύτερα να προτιμήσω? Όπως επίσης με νοιάζει πετρέλαιο. Σε πια χρονολογία να επικεντρωθώ για μεταχειρισμένο. Όπως επίσης και για το clubman γιατί η τιμή του είναι ενδιαφέρον. Έχω και ένα παιδί μικρο θα βολευτώ. ( ρώτησα παρά πολλά ευχαριστώ εκ το προτέρων)
-
Χρονολογία όσο νεότερο, τόσο το καλύτερο. Να κοιτάξεις να είναι Ελληνικό και όχι μεταχειρισμένο εισαγωγής γιατί κατά 99% θα έχει γυρισμένα χιλιόμετρα. Έκδοση, μείνε στα 1.600 ή 1.500 κυβικά (δεν χρειάζεται να πάς στο 2λιτρο ντιζελ).
-
Φανή σε ευχαριστώ. Από χώρους το. Clubman πίσω βολεύει ένα παιδί μέχρι 12 ετών ?. Επίσης δεν βλέπω να δίνουν πάνω από 2011 μεταχειρισμένα συνεχίζει να το βγάζει? Επίσης Μ; όψεις να μου πεις συγκεκριμένη μοντέλο γιατί έχω χαθεί....
-
Φανή σε ευχαριστώ. Από χώρους το. Clubman πίσω βολεύει ένα παιδί μέχρι 12 ετών ?. Επίσης δεν βλέπω να δίνουν πάνω από 2011 μεταχειρισμένα συνεχίζει να το βγάζει? Επίσης Μ; όψεις να μου πεις συγκεκριμένη μοντέλο γιατί έχω χαθεί....Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μοντέλο και σε countyman και clubmam
-
Μπερδεύτηκα. Για clubman κοιτάς ή για countryman?
Για γενιά 2011? -
Και για τα 2. Νέος στη μάρκα. Πάντα για Ντίζελ ότι πιο νορμάλ έκδοση οικονομική .
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Μπερδεύτηκα. Για clubman κοιτάς ή για countryman?
Για γενιά 2011?Μέχρι 12 γενιά μετά φεύγουν τα νούμερα.
Φανή σε ευχαριστώ. Από χώρους το. Clubman πίσω βολεύει ένα παιδί μέχρι 12 ετών ?. Επίσης δεν βλέπω να δίνουν πάνω από 2011 μεταχειρισμένα συνεχίζει να το βγάζει? Επίσης Μ; όψεις να μου πεις συγκεκριμένη μοντέλο γιατί έχω χαθεί....
Μοντέλο και σε countyman και clubmam
-
To clubman συνεχίζει να βγαίνει (μάλιστα έχει και 2 του 2015 στις αγγελίες των μεταχειρισμένων) στη νέα γενιά του Mini. Χώρους έχει ΟΚ (το νέο μοντέλο έχει αρκετούς, το προηγούμενο οριακούς για ένα παιδί 12 ετών).
Το Countryman με το Clubman εχουν αρκετή διαφορά τόσο σε χώρους όσο και σε τιμή, οπότε πρέπει να αποφασίσεις τι θέλεις. Εφόσον θες ότι πιο οικονομικό σε ντιζελ, κοιτάς έκδοση ΟΝΕ και άντε και Cooper.
-
Ευχαριστώ . Θα τα δω. Στο car είναιΣτάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ευχαριστώ . Θα τα δω. Στο car είναιΣτάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Θα βρει ο φίλος diesel ελληνικό 2011???
Είχε απελευθερωθεί τότε;
New MINI Forum