-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Για τα C4 υπαρχει οδηγια για αντικατασταση αναρτησης,ειναι γνωστο προβλημα το κοπανημα! Δυστυχως ποτε δεν εκαναν επισημη ανακληση,μονο οσοι το πηρσν χαμπαρι οσο ηταν στην εγγυηση
Εσυ δεν εχεις καταλαβεις ακομα για πιο c4 μιλαμε ,αλλα αποψη παντα εχεις...
Εχω βρεθει στο πισω καθισμα συνεπιβατης σε c4 mkII MY 2015 1.2 130. Το αμαξι δε μου φανηκε να κοπαναει οχι οτι ειναι κανα xsara-zx βεβαια απο ανεση. Γνωστο θεμα ,οπως λεει ο ακυρος παραπανω ηταν στη mk1 προ fl και υπηρξε και ανακληση. Και φυσικα δεν ειναι για αντικατασταση της αναρτησης ολοκληρης
-
Εδώ και 4-5 ώρες κυκλοφορώ με ένα Audi TFSI. Μη με ρωτάτε τί μοτέρ φοράει. Δεν ξέρω και ντρέπομαι να σηκώσω το καπώ να κοιτάξω και δεν ξέρω κι αν θα γράφει όταν το ανοίξω τί μοτέρ έχει.
Ο λόγος που κυκλοφορώ με το αυτοκίνητο είναι επειδή είμαι ... ο οδηγός σε ένα γάμο του γαμπρού και της νύφης.
Είναι απίστευτα τα συναισθήματα που με διακατέχουν όση ώρα κρατάω το τιμόνι. Θέλω να τσιμπηθώ να δω αν ονειρεύομαι πραγματικά. Όλη την ώρα σκέφτομαι που βλέπω ανθρώπους να οδηγάνε τέτοια αμάξια και να τους ζηλεύω, με την καλή έννοια πάντα και χαμογελάω με την τύχη μου.
Έχω κάνει αρκετά δρομολόγια μέχρι στιγμής εντός και εκτός πόλης. Μεταφορά φιλοξενούμενων, μεταφορά νυφικού κλπ κλπ. Είναι ένα αυτοκίνητο τρένο με όλη τη σημασία της λέξης. Θα έλεγε κανείς ότι μέσα στη πόλη η οδήγηση (ειδικά σαν μια πόλη όπως το Ηράκλειο με δρόμους - σοκάκια) θα είναι δύσκολη. Δεν με έχει δυσκολέψει όμως. Στρίβει υποδειγματικά και άνετα. Βέβαια τη διαφορά την κάνει η απουσία λεβιέ ταχυτήτων που κάνει την οδήγηση παιχνιδάκι. Στην εθνική οδό τα πράγματα αλλάζουν προς το ποοοοοοοολύ καλύτερο. Απορροφάει τις ανωμαλίες χωρίς να χτυπιούνται μέσα οι επιβάτες και δεν κάνει καν θόρυβο.
Η αποθέωση φυσικά εδώ είναι η επιλογή d/s όπου εκεί στο πάτημα του γκαζιού το αμάξι 'φεύγει' σαν πύραυλος. Νομίζω ότι θα πρέπει να είναι η έκδοση με τα 177 ή με τα 230 άλογα. Ξέρει κανείς - ΧΩΡΙΣ να ρωτήσω κάποιον - αν υπάρχει στο εσωτερικό του αυτοκινήτου κάποιο χαρακτηριστικό στοιχείο ως προς το ποιά έκδοση είναι??
Σε κάποια στιγμή κοίταξα το κοντέρ και πήγαινα με 160 αλλά είχα την εντύπωση ότι πήγαινε με 100. Κι όσοι κάθισαν στο πίσω κάθισμα και τους πήγα στα ξενοδοχεία τους όλοι μου έλεγαν πόσο άνετα κάθονται. Εντάξει για να μην παρεξηγηθώ όταν είχα κόσμο μέσα δεν πήγα πάνω από 100 για ευνόητους λόγους.Αυτή τη στιγμή έχουμε ξεκούραση. Το απογευματάκι θα πάω το ζευγάρι στην εκκλησία, από εκεί στο κέντρο και αύριο θα το επιστρέψω από εκεί που το... πήρα.
Από τώρα ξέρω ότι θα... μου λείψει το αυτοκίνητο αυτό.
-
Α4 να υποθέσουμε σύντεκνε;; Ή και Α6;
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Α4 να υποθέσουμε σύντεκνε;; Ή και Α6;Τι μαλάκας που είμαι? Α5 ρε. Έλεος, ξέχασα να γράψω ότι είναι Α5?
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Τι μ@λ@κ@ς που είμαι? Α5 ρε. Έλεος, ξέχασα να γράψω ότι είναι Α5?
αυτό συνήθως είναι δίπορτο ε;
πιο σπάνια 4πορτο... -
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Τι μ@λ@κ@ς που είμαι? Α5 ρε. Έλεος, ξέχασα να γράψω ότι είναι Α5?
αυτό συνήθως είναι δίπορτο ε;
πιο σπάνια 4πορτο...4πορτο sedan
και τώρα που το ανέφερες έχω την εντύπωση ότι η πίσω πόρτα αποσκευών σηκώνεται ολόκληρη σαν 5τη πόρτα.
-
Για διλιτρο το κοβω. 211hp. Μηπως και quattro? Σπανιοτατο το 5πορτο. Η 5η πορτα ανοιγει ολη μαζι με το τζάμι. Μια φορα εχω δει, σε νησι.
-
Εβγαινε 1.8tfsi με 170 και 2.0tfsi με 180 ή 211.
Δες αδεια τι γραφει αμα δεν εχει διακριτικα πισω -
Το 5πορτο δεν εβγαινε 1.8, μονο το coupe . Ηταν σιγουρα διλιτρο και αν ηταν τετρακινητο , ηταν σιγουρα 211 (+) αλογα.
-
Ο χρήστης dactilidis.john έγραψε:
Το 5πορτο δεν εβγαινε 1.8, μονο το coupe . Ηταν σιγουρα διλιτρο και αν ηταν τετρακινητο , ηταν σιγουρα 211 (+) αλογα.Απο Νοεμβρη του 2011 εβγαινε 5πορτο
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Το 5πορτο δεν εβγαινε 1.8, μονο το coupe . Ηταν σιγουρα διλιτρο και αν ηταν τετρακινητο , ηταν σιγουρα 211 (+) αλογα.
Απο Νοεμβρη του 2011 εβγαινε 5πορτο
5πορτο εβγαινε απο Σεπτεμβρη του 2009 και ηταν απο διλιτρο(211hp) και πανω.
-
http://www.car.gr/8405537-audi-a5-1-8-tfsi-facelift
http://www.car.gr/8581376-audi-a5-5-sportback
Αυτοι εδω τι πουλανε τοτε? -
Παιζει να ναι και καμια ειδικη εκδοση για φτωχο-χώρες. Παντως autodata.net και wikipedia δεν ανεφεραν το 1.8 στο 5πορτο. Σε αλλο site το ειδα μετα κανονικα. Πιο πολυ εψαχνα ποτε πρωτοβγηκε το 2009 .
-
http://www.car.gr/8405537-audi-a5-1-8-tfsi-facelift
http://www.car.gr/8581376-audi-a5-5-sportback
Αυτοι εδω τι πουλανε τοτε?Ξεχνας μια λεπτομερεια. Απο την αρχη αναφερομαστε σε Αυτόματο κιβωτιο.
-
Παιζει να ναι και καμια ειδικη εκδοση για φτωχο-χώρες. Παντως autodata.net και wikipedia δεν ανεφεραν το 1.8 στο 5πορτο. Σε αλλο site το ειδα μετα κανονικα. Πιο πολυ εψαχνα ποτε πρωτοβγηκε το 2009 .Δε ξερω τι παιζει για φτωχοχωρες Γιαννη.Απο 2011 βγαινει 5πορτο 1800.Αυτο σου λεω παραπανω και εσυ https://el.wikipedia.org/wiki/Audi_A5#. ... E.B5.CF.82 Οριστε και η wikipedia που αναφερεσαι
Υ.Σ. Παραγγελια στο 1800 αυτοματο δε γινεται?Αφου τα ετρα ειναι πιο πολλα απο τα βασικα στα audi -
Παιζει να ναι και καμια ειδικη εκδοση για φτωχο-χώρες. Παντως autodata.net και wikipedia δεν ανεφεραν το 1.8 στο 5πορτο. Σε αλλο site το ειδα μετα κανονικα. Πιο πολυ εψαχνα ποτε πρωτοβγηκε το 2009 .
Δε ξερω τι παιζει για φτωχοχωρες Γιαννη.Απο 2011 βγαινει 5πορτο 1800.Αυτο σου λεω παραπανω και εσυ https://el.wikipedia.org/wiki/Audi_A5#. ... E.B5.CF.82 Οριστε και η wikipedia που αναφερεσαι
Υ.Σ. Παραγγελια στο 1800 αυτοματο δε γινεται?Αφου τα ετρα ειναι πιο πολλα απο τα βασικα στα audiΤο πενταπορτο αναφερομαι στο ετος και οχι στο 1800. Εδω ειναι η wikipedia που αναφερθηκα.
Επισης οπως ειπα πιο πανω, ψαχνουμε Αυτοματο κιβωτιο.
-
Εγω ειπα πως μπορει να ειναι και 1800 και εσυ
Το 5πορτο δεν εβγαινε 1.8, μονο το coupe . Ηταν σιγουρα διλιτρο και αν ηταν τετρακινητο , ηταν σιγουρα 211 (+) αλογα.Μου αρεσει που εισαι και σιγουρος
-
Εγω ειπα πως μπορει να ειναι και 1800 και εσυΤο 5πορτο δεν εβγαινε 1.8, μονο το coupe . Ηταν σιγουρα διλιτρο και αν ηταν τετρακινητο , ηταν σιγουρα 211 (+) αλογα.
Μου αρεσει που εισαι και σιγουρος
Ειμαι σιγουρος γιατι ψαχναμε ΑΥΤΟΜΑΤΟ και ο ανθρωπος το ειπε οτι ηταν αυτοματο. Αν βρεις οτι εβγαινε 1.8 tfsi αυτοματο παω πάσο. Οταν το ψαξα στο Car.gr εθεσα σαν ορο το αυτοματο, γι αυτο δεν μου εδειξε τα 1800αρια.
-
Ειμαι σιγουρος γιατι ψαχναμε ΑΥΤΟΜΑΤΟ και ο ανθρωπος το ειπε οτι ηταν αυτοματο. Αν βρεις οτι εβγαινε 1.8 tfsi αυτοματο παω πάσο. Οταν το ψαξα στο Car.gr εθεσα σαν ορο το αυτοματο, γι αυτο δεν μου εδειξε τα 1800αρια.
Αστο ρε Γιαννη να παει μη το βασανιζουμε.
Στην audi αν πας να αγορασεις a5 το κανεις να μοιαζει με το s5 απο εξοπλισμο.Στο αυτοματο κολλησες?Να παραδεχεσαι καποια πραγματα αν οχι σε μενα τοτε στους αλλους συμφοριτες που μας διαβαζουν.
Ψαχνε καλυτερα αλλη φορα .Στο εχω ξαναπει -
Αστο ρε Γιαννη να παει μη το βασανιζουμε.
Στην audu αν πας να αγορασεις a5 το κανεις να μοιαζει με το s5 απο εξοπλισμο.Στο αυτοματο κολλησες?Να παραδεχεσαι καποια πραγματα αν οχι σε μενα τοτε στους αλλους συμφοριτες που μας διαβαζουνΑκυρο, Υπαρχει αυτοματο. Συγγνωμη. Απλως ηταν δυσκολο να το βρω απο τη στιγμη που δεν βρηκα αμεσως το 1.8.
Οδήγησα....