-
Καλησπερα, εχω το Focus 1.4 MK1 μοντελο 2001
Οταν το βαζω μπροστα το αμαξι κανει ΣΥΝΕΧΕΙΑ σκαμπανεβασματα και πολλες φορες αν οχι ολες το ρελαντι του οταν ειναι κρυο παντα, αντι να ειναι 1500 πχ στροφες ειναι 500-400 με αποτελεσμα καμια φορα να σβηνει και αλλες να παλευει να το κρατησει...
Οταν παταω γκαζι οι στροφες πεφτουν αντι να ανεβαινουν. ειναι νεκρο δηλαδη το πεταλι οσο το κανει αυτο... δε μπορω να ξεκινησω να φυγω δηλαδη οσο ειναι κρυο...
Οταν το αμαξι γυρισει σε αεριο ( ναι εχω αεριο ) τοτε δουλευουν ΟΛΑ ΡΟΛΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Υποψιαζομαι τρομπα βενζινης... τι αλλο μπορω να κοιταξω ? ειναι σπαστικο να βιαζομαι και να μη μπορω να ξεκινησω...
Επισης να αναφερω οτι οση ωρα ειναι κρυο και κανει αυτο το προβλημα μυριζει 2 τετραγωνα καυσαεριο... η βενζινη πολυ ασχημα...
-
Οταν το βαζω μπροστα το αμαξι κανει ΣΥΝΕΧΕΙΑ σκαμπανεβασματα και πολλες φορες αν οχι ολες το ρελαντι του οταν ειναι κρυο παντα, αντι να ειναι 1500 πχ στροφες ειναι 500-400 με αποτελεσμα καμια φορα να σβηνει και αλλες να παλευει να το κρατησει...
Οταν παταω γκαζι οι στροφες πεφτουν αντι να ανεβαινουν. ειναι νεκρο δηλαδη το πεταλι οσο το κανει αυτο... δε μπορω να ξεκινησω να φυγω δηλαδη οσο ειναι κρυο...
Οταν το αμαξι γυρισει σε αεριο ( ναι εχω αεριο ) τοτε δουλευουν ΟΛΑ ΡΟΛΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Υποψιαζομαι τρομπα βενζινης... τι αλλο μπορω να κοιταξω ? ειναι σπαστικο να βιαζομαι και να μη μπορω να ξεκινησω...
Επισης να αναφερω οτι οση ωρα ειναι κρυο και κανει αυτο το προβλημα μυριζει 2 τετραγωνα καυσαεριο... η βενζινη πολυ ασχημα...
-
-
Θα μπορουσε να ειναι αισθητηρας θερμοκρασιας ψυκτικου....ειτε πεταλουδα γκαζιου που τα φτυσε(απιθανο με αυτα τα συμπτωματα.
Αλλαξε εναν αισθητηρα.....φθηνοι ειναι -
Αλλαξα και αισθητηρα ψυκτικου ΚΑΙ τρομπα βενζινης... το προβλημα συνεχιζει αν και βελτιωθηκε καπως... συνεχιζει ομως
-
Πεταλούδα γκαζιού είναι κάψε ΟΛΗ την βενζίνη που έχεις μέσα καθάρισε την (αν δεν μπορείς μόνος να είσαι μπροστά όταν θα σου την καθαρίσουν) και βάλε 100άρα βενζίνη τουλάχιστον 1-2 ντεπόζιτα (δεν χρειάζεται όλη μαζί,συνέχισε να βάζεις βενζίνη όπως έβαζες πχ 20€/την φορά απλά υπολόγισε μέχρι να βάλεις 100-120 λίτρα).
Το πρόβλημα σου θα λυθεί. -
Για εξηγα λιγο lary1821 πως ακριβως θα λυθει το προβλημα... εννοω, τι ακριβως θα καταφερει κανεις με το να καψει τη βενζινη ολη και μετα καθαρισμα και 100αρα κλπ, ποιος θα ειναι ο μηχανισμος που θα το στρωσει?
-
Καψε ολη τη βενζινη που εχεις και βαλε 100ρα. Δουλεψε το τον κινητηρα με βενζινη συνεχεια . Αστο να δουλεψει στην αρχη και μετα ξεκινα προδευτικα να ανοιγεις το γκαζι. Αν το κανει ακομα δωστου και αποτομες γκαζιες ....μη το τερματισεις ομως και πεταξει κανενα πιστονι εξω...... ....Ισως δηλ πεταξει καποιο σκουπιδι απο την πεταλουδα και τα σωληνακια και ξεμπλοκαρει.....
Αλλιως οπως λεει και ο απο lary θελει καθαρισμα μαζι με την εισαγωγη . Και ισως και η μπεκιερα....Παλιοβενζινες.....
Εγω θα εβαζα και λιγο ενισχυτικο οκτανιων . Στα 20 ευρω 20 με 30 γραμμαρια ....για βοηθεια...
Ford Focus προβλημα οταν ειναι κρυο