-
http://www.protothema.gr/car-and-speed/ ... xi-ishuos/
Όσο και αν έχω θάψει το προηγούμενο μοντέλο, τόσο μου αρέσει το νέο!
-
Άλματα προόδου σχεδιαστικά . Αυτά να τα βλέπει η vw ...
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Gt χαρακτηρισμός σε crossover με 180 αλογα; Να το ελεγαν για ενα τετοιο κινητηρα στο 207 να το καταλαβω, αλλα στο 3008 μου φαινεται λιγο υπερβολη.
Οσο για τους Γερμανους, δεν εχει νοημα βρε παιδια να το λεμε συνεχεια. Αυτη ειναι η γραμμη της εταιρειας και αυτο αρεσει προφανως και στους πελατες της.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Οκ εγώ μπορώ τοτε να πω για το λογισμικό ή και αυτό αρέσει στους πελάτες της ; ( πλάκα κάνω , ελπίζω να μην με παρεξηγήσεις ).
-
Πες ο,τι θες , αν ημουν μέτοχος στην kosmocar θα χα θεμα, τωρα κλαϊν
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Αν ήσουν μέτοχος θα σου λέγαμε μήπως μπορείς να μας κάνεις καμιά καλή έκπτωση ! Χαχαχαχα
-
Χαχαχα αν ήμουν θα το παίρνα κι εγώ δωρεάν το golf & θα του βάζα και ηλιοροφή και το discover pro για gps
Όσο για την έκπτωση.. διαβάζω 4Τ εδώ και πολλά χρονια όποτε σίγουρα κατι θα κανα για σαςSent from my iPad using Tapatalk
-
H συζήτηση σχετικά με το Toyota CHR μεταφέρεται στο αντίστοιχο θέμα του στα Μελλοντικά:
http://www.4troxoi.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=8&t=58499 -
http://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosm ... kalyptiria
Πιθανότατα από τις πλέον ενδιαφέρουσες προτάσεις στην κατηγορία!
-
Ωχ! Πας να με βάλεις σε έξοδα;
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Ωχ! Πας να με βάλεις σε έξοδα;το πουλάααααω το σπίιιιιτιιιι... χαχα!
-
Ωχ! Πας να με βάλεις σε έξοδα;Ασ'το Σπύρο δεν τα φτάνουμε εμείς αυτά τα αυτοκίνητα. κλαψ!
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Ωχ! Πας να με βάλεις σε έξοδα;
το πουλάααααω το σπίιιιιτιιιι... χαχα!
Μόνο έτσι, ελπίζω να είναι ευρύχωρο να είμαστε ψιλοάνετα
-
Για όποιον ξέρει. Πάρε μια όποια Α δρόμου και οδηγησέ την. Δοκίμασε την σε στροφές, ευθείες, πλευρικούς ανέμους τύπου Αττικής Οδού. Σκέψου όλο αυτό το σύνολο θετικών εμπειριών κατ' εμένα να μπορεί να εμφανιστεί εκ νέου σε ένα όχημα υπερυψωμένο που θα έχει επιπλέον την δυνατότητα λόγω σχεδίασης να πατά στο χώμα. Πες μου μετά τι σου λείπει;
-
Για όποιον ξέρει. Πάρε μια όποια Α δρόμου και οδηγησέ την. Δοκίμασε την σε στροφές, ευθείες, πλευρικούς ανέμους τύπου Αττικής Οδού. Σκέψου όλο αυτό το σύνολο θετικών εμπειριών κατ' εμένα να μπορεί να εμφανιστεί εκ νέου σε ένα όχημα υπερυψωμένο που θα έχει επιπλέον την δυνατότητα λόγω σχεδίασης να πατά στο χώμα. Πες μου μετά τι σου λίπει;τα 50k που θα κάνει;;;
Στα υπόλοιπα φίλτατε συμφορουμίτη συμφωνώ 100% μαζί σου!
Κάπως έτσι φαντάζομαι και εγώ το αμάξι! -
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Για όποιον ξέρει. Πάρε μια όποια Α δρόμου και οδηγησέ την. Δοκίμασε την σε στροφές, ευθείες, πλευρικούς ανέμους τύπου Αττικής Οδού. Σκέψου όλο αυτό το σύνολο θετικών εμπειριών κατ' εμένα να μπορεί να εμφανιστεί εκ νέου σε ένα όχημα υπερυψωμένο που θα έχει επιπλέον την δυνατότητα λόγω σχεδίασης να πατά στο χώμα. Πες μου μετά τι σου λίπει;
τα 50k που θα κάνει;;;
Στα υπόλοιπα φίλτατε συμφορουμίτη συμφωνώ 100% μαζί σου!
Κάπως έτσι φαντάζομαι και εγώ το αμάξι!Αυτά τα ρημάδια τα 50κ που γράφει και ο emperor.
Όπως έχω ξαναγράψει για μένα είναι η giulia, αλλά μου λείπουν περίπου 30κ -
Οσο ζω ονειρεύομαι. Φαντάσου να είχα μια τέτοια στο γκαράζ
-
Οσο ζω ονειρεύομαι.- 10000 και πολλά ακόμα μηδενικά.
-
Να 'σαι καλά φίλε!
-
Να 'σαι καλά φίλε!Καλά να είσαι και εσύ φίλε Σπύρο και όλοι εδώ στο forum, να ονειρευόμαστε και να παλεύουμε να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα.
SUV/Crossovers Forum