-
-
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
Aυτά έχουν διαλέξει από την Audi οι παίκτες της Real!!!!!
Φτώχια καταραμένη!
Λες να τα πλήρωσαν;
-
Ο χρήστης DELINHO έγραψε:
Φτώχια καταραμένη!
Λες να τα πλήρωσαν;
Δίκιο έχεις... δεν το σκέφτηκα έτσι!
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Ωχ, τώρα το πρόσεξα ότι είναι δίπορτο........
-
Ο χρήστης DELINHO έγραψε:
Φτώχια καταραμένη!
Λες να τα πλήρωσαν;
τα πηραν με χρηματοδοτηση
μονο audi εχουν τα παληκαρια? -
Πάντως το πρώτο εν Ελλάδι RS4 είναι γεγονός.. Από άτομο που το οδήγησε έμαθα ότι παραμένει ουδέτερο. Πάντως η βόλτα που έκανε με το αυτοκίνητο ήταν χαλαρή και σε καμία περίπτωση αντιπροσωπευτική των δυνατοτήτων του αυτοκινήτου. Ιδιοκτήτης του είναι ο ίδιος που έχει και την ασημένια SLR...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
...Από άτομο που το οδήγησε έμαθα ...ο ίδιος που έχει και την ασημένια SLR...Ααααα! Καλά δικτυωμένο σε βλέπω εσένα!
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
...Από άτομο που το οδήγησε έμαθα ...ο ίδιος που έχει και την ασημένια SLR...
Ααααα! Καλά δικτυωμένο σε βλέπω εσένα!
Τι τώρα? Μπρίκια κολλάμε?
-
**Ένα δωράκι για τον **kid
-
**Ένα δωράκι για τον **kidΕυχαριστώ, πολύ ωραίο δωράκι.. Μου θυμίζεις έναν από τους λόγους που πρέπει να διαβάζω για να μπω σε καλή σχολή!
Από αυτό το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δεν είναι και οι πρώτες φωτογραφίες του RS4 που είχαν δημοσιευθεί (δεν λέω για κίτρινο, για το μπλε λέω)? Αν θυμάμαι καλά, αυτή ήταν η πινακίδα.
Θελώ κι άλλο πάντως!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
**Ένα δωράκι για τον **kid
Ευχαριστώ, πολύ ωραίο δωράκι.. Μου θυμίζεις έναν από τους λόγους που πρέπει να διαβάζω για να μπω σε καλή σχολή!
Από αυτό το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δεν είναι και οι πρώτες φωτογραφίες του RS4 που είχαν δημοσιευθεί (δεν λέω για κίτρινο, για το μπλε λέω)? Αν θυμάμαι καλά, αυτή ήταν η πινακίδα.
Θελώ κι άλλο πάντως!Σχεδόν! Διαφέρει μόνο ο τριψήφιος αριθμός
Με εντυπωσιάζεις πάντως
ΥΓ. Ζητάς 'κι άλλο Audi' και δε θα στο δώσω;!
-
Xωρίς φυσικά να υποτιμώ τις Porsche, Ferrari κλπ, θα πέσει φωτιά να μας κάψει, τα super-sport saloon ήταν πάντα η αγαπημένη μου κατηγορία.
M3, M5, Evo, Impreza, RS4 κλπ τα θαυμάζω απεριόριστα, γιατί καταφέρνουν να είναι τόσο επιθυμητά και όσο χρειάζεται πρακτικά και καθημερινά.
Μ΄αρέσει πολύ και το σχήμα τους.
Απεχθάνομαι αντιθέτως φαντεζί κιτσοκουπέ τύπου σέλικα, τίγκρα κλπ...
-
Άρθρο απο το Top Gear για το Audi RS4 φρέσκο-φρέσκο http://www.topgear.com/jsp/individualRo ... er=23.html
-
Είναι άσχημο. Πρώτη φορά βλέπω άσχημο Audi. Σαν 'κωλοφτιγμένο' Α4 είναι. Κρίμα. Δεν ξέρω αν υπερβάλλω, αλλά η πρώτη εντύπωση που μου σχηματίστηκε, μόλις το είδα, είναι η παραπάνω...
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Είναι άσχημο. Πρώτη φορά βλέπω άσχημο Audi. Σαν 'κωλοφτιγμένο' Α4 είναι. Κρίμα. Δεν ξέρω αν υπερβάλλω, αλλά η πρώτη εντύπωση που μου σχηματίστηκε, μόλις το είδα, είναι η παραπάνω...Εμένα μου σχηματίστικε η ακριβώς αντίθετη άποψη. Δηλαδή, ότι είναι το πιο ωραίο AUDI που φτιάχτηκε ποτέ..
Τελικά είναι άβυσσός η ψυχή του ανθρώπου..
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Είναι άσχημο. Πρώτη φορά βλέπω άσχημο Audi. Σαν 'κωλοφτιγμένο' Α4 είναι. Κρίμα. Δεν ξέρω αν υπερβάλλω, αλλά η πρώτη εντύπωση που μου σχηματίστηκε, μόλις το είδα, είναι η παραπάνω...Οι προφυλακτήρες (ιδίως μπροστά) είναι λίγο υπερβολικοί για Audi (α λα Impreza etc...)
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Είναι άσχημο. Πρώτη φορά βλέπω άσχημο Audi. Σαν 'κωλοφτιγμένο' Α4 είναι. Κρίμα. Δεν ξέρω αν υπερβάλλω, αλλά η πρώτη εντύπωση που μου σχηματίστηκε, μόλις το είδα, είναι η παραπάνω...
Εμένα μου σχηματίστικε η ακριβώς αντίθετη άποψη. Δηλαδή, ότι είναι το πιο ωραίο AUDI που φτιάχτηκε ποτέ..
Τελικά είναι άβυσσός η ψυχή του ανθρώπου..
Eπειδή το γνωρίζω...
-
Κι εγω κουκλι το βρισκω.Τρομερο αυτοκινητο.Εχω ενα γνωστο που δοκιμαζει τα καινουργια μοντελα της VW πριν παρουσιαστουν και μου εχει πει τα καλυτεροτερα γι'αυτο το αυτοκινητο.
-
http://www.topgear.com/content/cars/cars/A2/B5/roadtests/23_02images/05big.gifΆσε τι έπαθα σήμερα.. Καλός μου φίλος παρήγγειλε την M3 CS αντί για το RS4.. Πάει η βόλτα που περίμενα.. (όχι ότι θα με χαλάσει το Μ3 αλλά με το AUDI θα τα αλλιώς.. )
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
http://www.topgear.com/content/cars/cars/A2/B5/roadtests/23_02images/05big.gif
Άσε τι έπαθα σήμερα.. Καλός μου φίλος παρήγγειλε την M3 CS αντί για το RS4.. Πάει η βόλτα που περίμενα.. (όχι ότι θα με χαλάσει το Μ3 αλλά με το AUDI θα τα αλλιώς.. )
Ρε τι του 'τυχε του ανθρώπου!!
Kid, μεταξύ μας καλό το RS4, αλλά η CSL είναι από άλλο πλανήτη...
ΑUDI RS4