-
Θέλω να επισκευάσω με την μέθοδο Paintless dent repair (PDR) το αυτοκίνητο μου.
Έχει 2 μικρά βαθουλώματα, και ψάχνω για κάποιον καλό επαγγελματία ιδανικά στα βόρεια προάστια
μιας και δεν έχω πολύ χρονο στη διάθεσή μου καθημερινά.
Αν γνωρίζει κάποιος παρακάλω είτε εδώ είτε με πμ να με ενημερώσει
Ευχαριστώ -
Έχει 2 μικρά βαθουλώματα, και ψάχνω για κάποιον καλό επαγγελματία ιδανικά στα βόρεια προάστια
Ευχαριστώ -
Ευχαριστώ -
Καλημέρα, εγώ είχα επισκεφθεί την dent-master στην Πλαπούτα, που μου πρότειναν φίλοι, και έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Νομίζω ο τύπος που έκανε την δουλειά μου έδωσε και κάρτα για επίσκεψη κατ' οίκων. Θα κοιτάξω μήπως την βρω και θα σου στείλω π.μ.
Νίκος
Στάλθηκε από το H60-L02 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ευχαριστώ πολύ.
Αν έρχεται και σπίτι ακόμα καλύτερα.
Μπορείς να μου δώσεις και μια ένδειξη κόστους?
Για να καταλάβεις έχω 1 μικρή λακουβίτσα σαν να έχει πιέση κανείς με το μικρό του δάχτυλο το σημείο και να έχει βουλιάξει λίγο, και ακόμα ενα μικρό χτύπημα. Αυτό πρέπει να το έκανε πεζός.. -
Αν θυμάμαι καλά παίρνουν 20-30€ την λακκούβα, ανάλογα με το μέγεθος και θέση (αν είναι σε νεύρο της λαμαρίνας). Εγώ είχα δώσει νομίζω €150 και έβγαλαν ότι βρήκαν στο αυτοκίνητο (βγάζουν ένα ειδικό φως και φαίνονται όλα) γιατί είμαι ψείρας.
Νίκος
-
Μάλλον μιλάς για το παρακάτω συνεργείο
PROFESSIONAL CAR CARE Φανοποιείο αυτοκινήτων - Ηράκλειο
Πλαπούτα Δημήτριου 92Αν μπορείς επιβεβαίωσε.
Παρακαλω αν θεωρηθεί διαφήμιση να σβηστεί το ποστΕυχαριστώ πολύ Νίκο.
Με βοήθησες πάρα πολύ.
Νά σαι καλά -
Σωστά, αυτό είναι. Ο Παύλος και ο Τάσος είναι τα παιδιά που το έχουν. Πέρνα με το αυτοκίνητο να το δουν αν θες. Δεν έχω καταφέρει να φτάσω γραφείο ακόμη να δω αν έχω την κάρτα του ανθρώπου που κάνει την δουλειά να μιλήσεις και απευθείας.
Νίκος
-
Ωραία!
Αν την έχεις ακόμα καλυτερα. Ελπίζω να ερθει ο ίδιος... -
Θεσσαλονίκη κανείς?
-
Ο χρήστης aggelooos2000 έγραψε:
Θεσσαλονίκη κανείς? -
Ιδανικά θα ήθελα να το παω για εκτίμιση σε ακόμα ένα συνεργείο, οποτε αν υπάρχει κάποιο προτεινόμενο στην Αθήνα παρακαλώ πείτε μου..
-
Συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση. Βρήκα την κάρτα και σου έστειλα π.μ.
Δυστυχώς βόρεια δεν μου είχαν προτείνει καποιον άλλο. Παλαιότερα είχα επισκευτεί κάποιον την Νίκαια, http://dentgenie.gr/ που ήταν επίσης άψογοι, αν και δεν έβλεπες το αυτοκίνητο. Το έπερναν μέσα, έκλειναν τις πόρτες, άκουγες κάτι περίεργους θορύβους και σου το έβγαζαν έξω επισκευασμένο... Δεν ξέρω μήπως περάσεις και από τον Πλάτωνα που κάνει detailing και είναι λίγο παρακάτω στην Πλαπούτα να το δει και να σου προτείνει κάτι. Επίσης πολύ σοβαρός, καλός & δοκιμασμένος επαγγελματίας.
Νίκος
-
Ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα!
Καλή ιδέα να καλέσω και τον Πλάτωνα να δω αν γνωρίζει κάποιον. -
Κάποιον σωστό μάστορα για pdr ξέρει κανεις στα βόρεια προάστια; Που να ασχοληθεί άμεσα και όχι του χρόνου με ένα μικρό βαθούλωμα από μανετα ποδηλάτου ;
Επίσης κάποιο καλό μαγαζί με αξεσουάρ πάλι κατά προτίμηση στα βόρεια ξέρουμε για να μπει διακριτικό ελαστικό/πλαστικό προστατευτικό στις πόρτες να γλυτωνουμε γδαρσίματα στα πάρκινγκ;
Σε αμφοτερα τα ερωτήματα ψάχνω μαγαζιά που να τα ξέρουν/έχουν χρησιμοποιήσει οι προτείνοντες και ιδανικά να με στείλουν συστημένο να ξεμπερδευω σύντομα. Δεν με νοιάζει να είναι φθηνός όσο καλός, να τον ξέρετε και να μπορέσω να καθαρίσω άμεσα.
-
Εγώ μπορώ να σε βοηθήσω για τα λάστιχα στις πόρτες.
Πας εδώ https://www.automarneris.gr/ και σου κόβουν με το μέτρο όσο λάστιχο θέλεις και βάζεις στις πόρτες. Το μαγαζί μέσα τίγκα σε τέτοια προϊόντα.
Είναι στο Νέο Ηράκλειο, πάνω στην Ηρακλείου.
-
Κάποιον σωστό μάστορα για pdr ξέρει κανεις στα βόρεια προάστια; Που να ασχοληθεί άμεσα και όχι του χρόνου με ένα μικρό βαθούλωμα από μανετα ποδηλάτου ;
Έχω χρησιμοποιήσει έναν εξαιρετικό μάστορα για PDR που ήρθε στο σπίτι μου στο Μαρούσι και μου διόρθωσε 4 μικρά βαθουλώματα (κανένα δεν είχα κάνει εγώ) με άψογο αποτέλεσμα και πολύ λογική τιμή. Αν θες περισσότερα, στείλε μου μήνυμα για να σου στείλω τηλέφωνα.
-
για νότια προάστια ,κυρίως ηλιούπολη αργυρούπολη ελληνικό ,εως αγιο δημήτριο γνωρίζουμε κάποιον ?
-
Ευχαριστώ πολύ και το storm και το Χάρη για τις συστάσεις !
Θα επανέλθω με εντυπώσεις -
Έχω χρησιμοποιήσει έναν εξαιρετικό μάστορα για PDR που ήρθε στο σπίτι μου στο Μαρούσι και μου διόρθωσε 4 μικρά βαθουλώματα (κανένα δεν είχα κάνει εγώ) με άψογο αποτέλεσμα και πολύ λογική τιμή. Αν θες περισσότερα, στείλε μου μήνυμα για να σου στείλω τηλέφωνα
harisma23, έχω κι εγώ δύο μικρά μπροστά δεξιά στον προφυλακτήρα και λίγα χιλιοστά πάνω από τον προφυλακτήρα.
Δε θέλω να το πάω σε μαγαζί PDR να το αφήσω τώρα με τον κορονοιό. Θα μπορούσα να σου στείλω κι εγώ mail,μήπως μπορεί να'ρθει και προς τα δω κάποια στιγμή;
Βαθουλώματα - PDR