-
Υπάρχουν κάποιοι οδηγοί παρακάτω
http://hellenicqq.freeforums.net/thread/91/pois
Πιθανόν να μην είναι συμβατά τα αρχεία που ανεβάζεις..... -
Αυτό έκανα. Έβαλα pois για MioSpirit.csv
-
Ο χρήστης stathisksts έγραψε:
Αυτό έκανα. Έβαλα pois για MioSpirit.csvπόσες κατηγορίες έβαλες;
Και εγώ είχα βάλει καμιά 15αρια (τράπεζες, συπερμαρκετ κλπ) αλλά δεν τα εμφάνιζε όλα!
Ισως έχει περιορισμό στο αριθμό τελικά και οχι στον όγκο της πληροφορίας -
Καλημέρα
Τα έβαλα όλα (στις οδηγίες δεν υπήρχε περιορισμός).
Μάλλον είναι θέμα μνήμης (RAM) και επεξεργαστή.
Θα προσπαθήσω να επιλέξω όσα πιο λίγα μπορώ για να δω τι θα κάνει.
Τα myPOIWarnings στα εμφανίζει κανονικά? (εγώ έβαλα διόδια, φανάρια, τούνελ, Επικίνδυνα Σημεία και Κάμερες Ταχύτητας)
Μόνο τα csv έβαλες στο usb? Τα wav και png τα έσβησες φαντάζομαι? -
Όταν προσπαθούσαμε πριν ένα χρόνο να καταλήξουμε στην επιλογή αυτοκινήτου, σκεφτόμασταν μήπως άξιζε να περιμέναμε το HRV, λόγω των προβλημάτων που αναφέρονταν στο παρόν topic. Διαβάζω τώρα στο αντίστοιχο topic της Honda για την ανάκληση Jazz και HRV λόγω έξι περιστατικών πυρκαγιάς και δύο περιστατικών συγκρούσεων και λέω καλά είμαστε
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Όταν προσπαθούσαμε πριν ένα χρόνο να καταλήξουμε στην επιλογή αυτοκινήτου, σκεφτόμασταν μήπως άξιζε να περιμέναμε το HRV, λόγω των προβλημάτων που αναφέρονταν στο παρόν topic. Διαβάζω τώρα στο αντίστοιχο topic της Honda για την ανάκληση Jazz και HRV λόγω έξι περιστατικών πυρκαγιάς και δύο περιστατικών συγκρούσεων και λέω καλά είμαστεΤα προβλήματα στο εν λόγω topic αναφέρθηκαν μόνο από 1-2 άτομα. Απλά η συνεχής, ψυχαναγκαστική επανάληψή τους (για άγνωστους λόγους) δημιούργησε την εντύπωση ότι ήταν πολλά και πολλοί. Κατά τα άλλα κι εγώ όταν διάβασα για τις ανακλήσεις και θυμήθηκα τους ύμνους σε honda, toyota, κλπ., χαμογελούσα.
-
Σωστά τα παραπάνω αλλά ας δούμε και την άλλη όψη του νομίσματος.Ότι δηλαδή η honda οι και άλλες έχουν το θάρρος να κάνουν ανακλήσεις όταν κάποιοι άλλοι για διαπιστωμένα προβλήματα κρύβουν το πρόβλημα κάτω από το χαλί.
-
Η Nissan πάντως είχε κάνει ανάκληση ακόμη και για τον κοτσαδόρο στα QQ. Δεν το συγκρίνω με τις φωτιές στα Honda.
Ο αντιπρόσωπος πάντως από όπου το είχαμε πάρει, παρακαλούσε να ξανά γίνει καμιά ανάκληση στα Nissan, γιατί η κεντρική αντιπροσωπεία τον πλήρωνε με το κομμάτι. Η καλύτερη του ήταν η ανάκληση των Navara, γιατί είχε πέσει και μέσα στην κρίση, τότε που υπήρχαν αναδουλειές και το QQ δεν είχε κυκλοφορήσει ακόμη.
-
Ο χρήστης Sailor66 έγραψε:
Τα προβλήματα στο εν λόγω topic αναφέρθηκαν μόνο από 1-2 άτομα. Απλά η συνεχής, ψυχαναγκαστική επανάληψή τους (για άγνωστους λόγους) δημιούργησε την εντύπωση ότι ήταν πολλά και πολλοί. Κατά τα άλλα κι εγώ όταν διάβασα για τις ανακλήσεις και θυμήθηκα τους ύμνους σε honda, toyota, κλπ., χαμογελούσα.
Να μπεις σε πιο εξειδικευμενα φορα να τα διαβάσεις πριν κάνεις τον έξυπνο.
Το αν τα θέματα / προβλήματα ήταν επικίνδυνα ή όχι, επισκευαζονταν ευκολα ή μη ή αν ήσουν τυχερός και δεν σε ενοχλούν ή δεν στα έβγαλε, είναι άλλη ιστορία και δεν έχει σχέση με αυτά που γράφεις......
Λίγος σεβασμός στις απόψεις ή ακόμα χειρότερα στο πρόβλημα του άλλου δεν βλάπτει..... -
Ο χρήστης alexadrinos έγραψε:
Σωστά τα παραπάνω αλλά ας δούμε και την άλλη όψη του νομίσματος.Ότι δηλαδή η honda οι και άλλες έχουν το θάρρος να κάνουν ανακλήσεις όταν κάποιοι άλλοι για διαπιστωμένα προβλήματα κρύβουν το πρόβλημα κάτω από το χαλί.Απολύτως σωστό. Λάθη λόγω της μαζικής παραγωγής και της ρομποτοποιησης θα γίνονται. Το θέμα είναι αντέχεις να το βγάλεις στον αέρα με μια ανάκληση που θα σε πιάσει στο στόμα του ο κάθε sailor66 λ. Χ ή κάνεις την πάπια;
Για διάφορα σημαντικά θέματα η νισσαν δεν έχει βγάλει ανάκληση αλλά αντίθετα σε ταλαιπωρεί με ατερμονες δοκιμές πριν κάνει την αλλαγη/επισκευή.. -
Η Nissan πάντως είχε κάνει ανάκληση ακόμη και για τον κοτσαδόρο στα QQ. Δεν το συγκρίνω με τις φωτιές στα Honda.Δεν ακούγεται πράγματι το ίδιο να πιάσει φωτιά το αμάξι από το να σου φύγει καθ οδόν ο κοτσαδορος γιατί δεν στηρίζεται σωστά. Σκέψου το όμως λίγο τι συνέπεια θα έχει το σπάσιμο της βάσης του κοτσαδορου εν πορεία και με φορτίο;
-
Ο χρήστης Sailor66 έγραψε:
Τα προβλήματα στο εν λόγω topic αναφέρθηκαν μόνο από 1-2 άτομα. Απλά η συνεχής, ψυχαναγκαστική επανάληψή τους (για άγνωστους λόγους) δημιούργησε την εντύπωση ότι ήταν πολλά και πολλοί. Κατά τα άλλα κι εγώ όταν διάβασα για τις ανακλήσεις και θυμήθηκα τους ύμνους σε honda, toyota, κλπ., χαμογελούσα.
Συμφωνώ 100%
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Η Nissan πάντως είχε κάνει ανάκληση ακόμη και για τον κοτσαδόρο στα QQ. Δεν το συγκρίνω με τις φωτιές στα Honda.
Δεν ακούγεται πράγματι το ίδιο να πιάσει φωτιά το αμάξι από το να σου φύγει καθ οδόν ο κοτσαδορος γιατί δεν στηρίζεται σωστά. Σκέψου το όμως λίγο τι συνέπεια θα έχει το σπάσιμο της βάσης του κοτσαδορου εν πορεία και με φορτίο;
Δεν σκέφτομαι την συνέπεια, γιατί η ανάκληση έχει πραγματοποιηθεί πριν προκληθεί κάποιο ατύχημα λόγω αυτού του προβλήματος. Σε αντίθεση με τα Honda που ήδη έχουν περιστατικά φωτιάς και πρόκλησης ατυχημάτων.
Προσωπικά, θα επιλέξω την εταιρεία που κάνει ανάκληση για τον κοτσαδόρο
Όσο για τα προβλήματα του QQ, τα περισσότερα ήταν παιδικές ασθένειες ελάσσονος σημασίας, οι πλειοψηφία των οποίων έχει ήδη αντιμετωπιστεί.
-
Ο χρήστης Andreas-Qashqai έγραψε:
Συμφωνώ 100%
Βρε τι μιλάς παλι εσύ;
Αφού δεν εχεις το νέο QQ......
Εκτός αν εχεις μετοχές στη νισσαν και σου χαλάμε την επένδυση όσοι αναμέναμε κατι κάπως καλύτερο για τα αρκετά λεφτά που δώσαμε απο το υστέρημα μας..... -
Δεν σκέφτομαι την συνέπεια, γιατί η ανάκληση έχει πραγματοποιηθεί πριν προκληθεί κάποιο ατύχημα λόγω αυτού του προβλήματος. Σε αντίθεση με τα Honda που ήδη έχουν περιστατικά φωτιάς και πρόκλησης ατυχημάτων.
Όσο για τα προβλήματα του QQ, τα περισσότερα ήταν παιδικές ασθένειες ελάσσονος σημασίας, οι πλειοψηφία των οποίων έχει ήδη αντιμετωπιστεί.
Εγω παλι θα προτιμούσα την εταιρεία που κανει επιςημη ανακοινωςιμη ανάκληση για το αυτόματο κιβώτιο που εφοδίασε αρχικά τα αυτοκίνητα της αλλα οκ πράγματι η φωτιά με τον κοτσαδόρο δεν συγκρίνονται.
Αναφορικά ομως με το τελευταίο μαλλον εχεις καιρό να μπεις στα ειδικά φορα για να διαβάσεις περιπτωσεις εκνευριστικων συντονισμων και τριγμων σε ολοκαίνουργια αμάξια .... -
Βρε τι μιλάς παλι εσύ;
Αφού δεν εχεις το νέο QQ......
Εκτός αν εχεις μετοχές στη νισσαν και σου χαλάμε την επένδυση όσοι αναμέναμε κατι κάπως καλύτερο για τα αρκετά λεφτά που δώσαμε απο το υστέρημα μας.....Συγνώμη που μίλησα κ. Συνταγματάρχα δεν θα επαναληφθεί.
Έχω μετοχές, είμαι ο εγγονός του Meitaro Takeuchi, με κατάλαβες!!Το post που παρέθεσα το διάβασες ή απλά βγάζεις την κακία σου πάλι??
Τι σχέση με τη Nissan έχει??
Μάλλον έθιξε την μονάκριβη σου Toyota και συγχίστηκες....Μη το συνεχίσετε [mod]
-
Εγω παλι θα προτιμούσα την εταιρεία που κανει επιςημη ανακοινωςιμη ανάκληση για το αυτόματο κιβώτιο που εφοδίασε αρχικά τα αυτοκίνητα της αλλα οκ πράγματι η φωτιά με τον κοτσαδόρο δεν συγκρίνονται.
Αναφορικά ομως με το τελευταίο μαλλον εχεις καιρό να μπεις στα ειδικά φορα για να διαβάσεις περιπτωσεις εκνευριστικων συντονισμων και τριγμων σε ολοκαίνουργια αμάξια ....Μπαίνω σε αυτό το topic, που έχει φτάσει εσχάτως τις 144 σελίδες και με ελάχιστους παραπονούμενους ιδιοκτήτες. Κυρίως έναν...
-
-
Μπαίνω σε αυτό το topic, που έχει φτάσει εσχάτως τις 144 σελίδες και με ελάχιστους παραπονούμενους ιδιοκτήτες. Κυρίως έναν...
To οποίο μάλλον δεν μπήκες στο κόπο να διαβάσεις από την αρχή, όμως, να δεις και περιπτώσεις κατόχων που αναγκάστηκαν να πουλήσουν (π.χ. jackdaniels)!
Τελωσπάντων, δεν θέλω να χαλάσω τη νιρβάνα του καθενός! Δεν έχουν όλοι τα ίδια κριτήρια ευχαρίστησης και ικανοποίησης, ούτε αναγκαστικά υπάρχει κάποια κρυφή ατζέντα!
Προσωπικά παρακολουθώ και συμβάλλω σε κάθε QQ forum και εδώ και στο ελεύθερο και ανοιχτό J11 forum και στο παλιό QGC **edit[mod] **με εκατοντάδες posts που έχουν βοηθήσει αρκετους συνκατόχους. Ενιότε είμαι πιο αυστηρός και κριτικός από το μέσο όρο επειδη έτσι έιμαι γενικώς και προσωπικά και επαγγελματικά!
Σκέψου δηλαδή να μην είχα και αυτή τη συμμετοχή και συνεισφορά τι θα μου καταλόγιζαν! -
Μα και εγώ στον jackdaniels αναφερόμουν. Σε ποιον πήγε το μυαλό σου;
Νissan Qashqai J11 [2014-__]