-
Έπεσε το μάτι μου στο : viewtopic.php?f=13&t=15350&p=3141674#p3141667
Ο χρήστης Manker έγραψε:
**... Σε περίπτωση που δεν θες να διαβάζεις κάποιον υπάρχουν οι 'Εχθροί' που δεν εμφανίζουν τα γραφόμενα του. Τύπου 'Ignore' δηλαδή και χωρίς να αποτελεί απαραίτητα κίνηση προσωπικής έχθρας ή αντιπάθειας προς άλλο μέλος, απλά σαν δυνατότητα όταν κρίνεις ότι τα γραπτά κάποιου σε κουράζουν ή τα θεωρείς βαρετά κοκ.
**Το σενάριο 'Εχθροί' , 'ignore list' κλπ... είναι άσκοπη κίνηση, αφού γίνονται διαρκώς παραθέσεις οπότε η λίστα 'εχθρών' πάει περίπατο.
Θα έπρεπε να υπάρχει φίλτρο που να κρύβει και τις παραθέσεις, βάζοντας ως παράμετρο το όνομα του χρήση μέσα στη παράθεση π.χ. αν στην λίστα έχω τον Manker, τότε σε κάθε quotation που έχει την μορφή
...
να την κόβει εντελώς.
Επίσης θα έπρεπε να δίνεται η δυνατότητα να μην υπάρχουν links 'εμφάνισης' μηνυμάτων, που αφορούν την ignore list μέσα στα θέματα.
-
Τα ίδια λέγαμε όταν δημιουργήθηκε η λίστα φίλων εχθρών. Καλώς ή κακώς δημιουργήθηκε. Αν μπορεί να γίνει κάποιο φίλτρο να μην επιτρέπει ούτε στα quote να αναπαράγει δημοσιεύσεις από 'εχθρό' μας, δεν ξέρω αν είναι εφικτό. Προσωπική μου άποψη είναι ότι η λίστα φίλων/ εχθρών με φίλτρο ή χωρίς μπορεί να κάνει μεγάλο 'μπάχαλο' και να μπερδεύει όσους διαβάζουν.
Στη τελική όποιον βολεύει μπορεί να χρησιμοποιεί αυτό το 'εργαλείο'. Εγώ απλά σπανιότατα διαβάζω αναρτήσεις από άτομα/ θέματα που δεν με αφορούν ή που βρίσκω να είναι σε στυλ 'σεντονοειδές' -
Εγώ δεν έχω πρόβλημα με τα μεγάλα post, αρκεί να είναι γραμμένα σε μορφή που να είναι ευκολοδιάβαστα, με σωστό συντακτικό, με παραγράφους και φυσικά να αφορούν το εκάστοτε θέμα.
Επιπλέον θα έπρεπε όταν κάποιος αναδημοσιεύει κείμενα από άλλα sites πάντα να είναι σε μορφή παράθεσης με παραπομπή στη πηγή, ώστε ο αναγνώστης να κρίνει αν θέλει να το διαβάσει και να μην θεωρεί ότι αφορά γραπτό του μέλους.
Τέλος, είναι άκρως κουραστικό όταν 'κολλάει η βελόνα' για κάποιες απόψεις, που επαναλαμβάνονται σχεδόν σε όλα τα θέματα, σε σημείο που να έχει την μορφή 'καπελώματος' και 'ιδιοκτησίας' κάποιων θεμάτων. Η ιδιοποίηση πολλών θεμάτων, απομακρύνει μέλη.
Το φόρουμ είναι χώρος έκθεσης απόψεων και διαλόγου. Οι μονόλογοι είναι χαρακτηριστικό των blogs.
-
Μπορεί κάποιο μέλος να κάνει διαγραφή το λογαριασμό του χωρίς την περέμβαση των mod?
-
Δεν υπαρχει τέτοια δυνατότητα Μανο. Μόνο ο admin μπορεί να διαγράψει λογαριασμό.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Κι εγώ αυτή την εντύπωση είχα αλλά είδα ένα μέλος dasimo1 ή κάτι τέτοιο ο οποίος ενώ έγραφε κανονικά μέχρι πρόσφατα ξαφνικά ο λογαριασμός του φαίνεται ότι έχει διαγραφεί και μου φάνηκε παράξενο που δεν γράφτηκε κάτι στις... αποβολές χρηστών.
-
Όπως ανέφερε και ο limited_one, οι χρήστες δεν μπορούν να διαγράψουν τον λογαριασμό τους.
Όσον αφορά στον λογαριασμό dasimo01, πρόκειται για τον γνωστό χρήστη dasimo και όπως γνωρίζετε απαγορεύονται οι κλώνοι χρηστών. Το θέμα ήταν καθαρό τεχνικό (το tapatalk δημιουργούσε τον κλώνο από μόνο του) και για αυτό έγινε ban στον κλώνο και μόνο. Ο ίδιος ο χρήστης όμως παραμένει ενεργός και για αυτό δεν γράφτηκε κάτι στις Αποβολές. Φυσικά όλα αυτά έγιναν σε συνεννόηση με τον dasimo προτού προβούμε στις αναγκαίες ενέργειες.
-
Σ ωραίος!!!
-
Να υπενθυμίσουμε στα αγαπητά μέλη μας ότι λόγω της αλλαγής της ώρας, αν επιθυμούν να βλέπουν την σωστή ώρα των δημοσιεύσεων πρέπει να πάνε στον Πίνακα ελέγχου τους και στην καρτέλα Ρυθμίσεις Κοινότητας να επιλέξουν ΝΑΙ στην χρήση της Θερινής Ώρας και μετά να πατήσουν το κουμπί Υποβολή.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Μπορεί κάποιο μέλος να κάνει διαγραφή το λογαριασμό του χωρίς την περέμβαση των mod?Κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει αυτή η δυνατότητα.
Αν ένας χρήστης θέλει να διαγράψει τον λογαριασμό του, τι διαδικασία θα πρέπει να ακολουθήσει;
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Μπορεί κάποιο μέλος να κάνει διαγραφή το λογαριασμό του χωρίς την περέμβαση των mod?
Κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει αυτή η δυνατότητα.
Αν ένας χρήστης θέλει να διαγράψει τον λογαριασμό του, τι διαδικασία θα πρέπει να ακολουθήσει;
Ναι σωστό. Νομίζω κι όλας ότι το έχουμε ξανασυζητήσει στο παρελθόν. Δε βαριέσαι καλή καρδιά. Απλά όποιος δεν θέλει σταματάει να γράφει και μετά από κάααααααποιο διάστημα το σύστημα τον διαγράφει μόνο του. Κάτι τέτοιο παίζει νομίζω.
-
Ας απαντήσουν και οι υπεύθυνοι του χώρου.
-
Για πολλούς και διάφορους λόγους δεν επιτρέπεται η διαγραφή λογαριασμού με ενέργειες του ίδιου του χρήστη. Έχουν υπάρξει κακόβουλες ενέργειες στο παρελθόν και για αυτό υπάρχει αυτή η δικλείδα ασφαλείας. Το ίδιο ισχύει και στα περισσότερα Fora άλλωστε.
Όποιος επιθυμεί την διαγραφή του από το Forum μπορεί να επικοινωνήσει με έναν Moderator.
-
Πως μπορεί κάποιος να αποχωρήσει (διαγραφεί) και **ταυτόχρονα **να διαγραφούν όλα τα Post του;
-
Δεν μπορώ να συνδεθώ με τίποτα στο tapatalk. Νέος στο φόρουμ. Καμία ιδέα;
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Πως μπορεί κάποιος να αποχωρήσει (διαγραφεί) και ταυτόχρονα να διαγραφούν όλα τα Post του;Τεχνικά υπάρχει αυτή η δυνατότητα αλλά για πολλούς λόγους δεν την επιλέγουμε, εκτός αν πρόκειται για χρήστες που εγγράφηκαν με σκοπό την διαφήμιση προϊόντων ή υπηρεσιών και όλες τους οι δημοσιεύσεις αφορούν σε αυτό.
Δεν μπορώ να συνδεθώ με τίποτα στο tapatalk. Νέος στο φόρουμ. Καμία ιδέα;
Έχετε εισάγει το Username και το Password σας κανονικά στο Tapatalk? Πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτούς τους κωδικούς που σας δόθηκαν κατά την εγγραφή σας στο site http://www.4troxoi.gr και να μην προσπαθήσετε να δημιουργήσετε λογαριασμό στο Forum μέσω το ίδιου του Tapatalk.
-
Σε ενα μηνα δυο φορες για αρκετες μερες δεν μπορουσα να μπω στο φορουμ και ουτε να ερθω σε επαφη με τους μοντ.Εφταξε απο μονο του τωρα οπως και την προηγουμενη φορα.Πώς μπορω να επικοινωνισω σε περιπτωση που το ξανακανει?
-
Υπαρχει φόρμα επικοινωνίας στο www.4troxoi.gr οποτε αν για κάποιον λόγο δεν μπορείτε να συνδεθείτε μπορείτε να το αναφέρετε από εκεί και θα το προωθησουν στον admin του 4tforum.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Το εκανα δυο φορες αυτο και μου εδινε το username και το mαil μου,με τα οποια ομως δεν μπορουσα να μπω.Tελος παντων,τωρα (για την ωρα τουλαχιστον) μπαινω.
-
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]