-
Καλησπέρα στο forum.
Εδώ και καιρό ψαχνώ για καινούριο αυτοκίνητο και έχω καταλήξει στο συγκεκριμένο, κυρίως λόγω χώρων, κόστους κτήσης και χρήσης. Θέλω όμως και τη γνώμη ανθρώπων που το έχουν ήδη ή/και γνωρίζουν περισσότερα για το αυτοκίνητο για τα κάτωθι:- Είναι αρκετός ο 1.2 110 για το μέγεθος του αυτοκινήτου;; Μπορεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες μιας οικογένειας πχ καλοκαίρι με AC και προσπεράσεις;; Έχει κάποιος εμπειρία από τις πραγματικές καταναλώσεις του αυτοκινήτου σε επαρχιακό δίκτυο και ΕΟ;;
- Τι γνώμη έχετε για τον ημιάκαμπτο σε σχέση με το βάρος και το ύψος του αυτοκινήτου;; Ανταπεξέρχεται ικανοποιητικά;;
- Για να είναι περισσότερο sport και λιγότερο van σκέφτομαι να βάλω σπορ ανάρτηση και ζάντα 17’’. Έχω διαβάσει όμως ότι χάνει πολύ σε άνεση και κοπανάει με το παραμικρό. Έχει κανείς εμπειρία;;
- Επίσης σκέφτομαι το απλό λευκό χρώμα που μου αρέσει και είναι ιδανικό για τις συνθηκες της χώρας. Αν και θέλει πολλή κουβέντα, πιστεύετε οτι αντέχει στο χρόνο ή να προτιμήσω μεταλλικό;;
- Έχει κάποιος να προτείνει κάποιο άλλο αυτοκίνητο με αντίστοιχα χαρακτηριστικά που μου διαφεύγει;;
Ευχαριστώ!!
-
Καλησπέρα στο forum.
Εδώ και καιρό ψαχνώ για καινούριο αυτοκίνητο και έχω καταλήξει στο συγκεκριμένο, κυρίως λόγω χώρων, κόστους κτήσης και χρήσης. Θέλω όμως και τη γνώμη ανθρώπων που το έχουν ήδη ή/και γνωρίζουν περισσότερα για το αυτοκίνητο για τα κάτωθι:- Είναι αρκετός ο 1.2 110 για το μέγεθος του αυτοκινήτου;; Μπορεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες μιας οικογένειας πχ καλοκαίρι με AC και προσπεράσεις;; Έχει κάποιος εμπειρία από τις πραγματικές καταναλώσεις του αυτοκινήτου σε επαρχιακό δίκτυο και ΕΟ;;
- Τι γνώμη έχετε για τον ημιάκαμπτο σε σχέση με το βάρος και το ύψος του αυτοκινήτου;; Ανταπεξέρχεται ικανοποιητικά;;
- Για να είναι περισσότερο sport και λιγότερο van σκέφτομαι να βάλω σπορ ανάρτηση και ζάντα 17’’. Έχω διαβάσει όμως ότι χάνει πολύ σε άνεση και κοπανάει με το παραμικρό. Έχει κανείς εμπειρία;;
- Επίσης σκέφτομαι το απλό λευκό χρώμα που μου αρέσει και είναι ιδανικό για τις συνθηκες της χώρας. Αν και θέλει πολλή κουβέντα, πιστεύετε οτι αντέχει στο χρόνο ή να προτιμήσω μεταλλικό;;
- Έχει κάποιος να προτείνει κάποιο άλλο αυτοκίνητο με αντίστοιχα χαρακτηριστικά που μου διαφεύγει;;
Ευχαριστώ!!
-
Καλησπέρα στο forum.
Ευχαριστώ!!
-
Κανένας για βοήθεια;;;;;;
-
Δεν ξερω αλλα οικογενειακο βαρυ αμαξι 1200 κυβικα εστω και τουρμπο μου καθεται καπως λιγο.Ειδικα το καλοκαιρι που λογω εξωτερικης θερμοκρασιας το τουρμπο δεν ειναι πληρως αποτελεσματικο σε πληρη φορτια και πιεση
Aπο καταναλωσεις καλοκαιρι με ολη την οικογενεια μεσα, μπαγκαζια και φουλ κλιματισμο μην περιμενεις και κανενα μαγικο νουμερο...
Φαντασου στο πιο πανω σκηνικο να θες να κανεις προσπεραση σε ανηφορα με 35 βαθμους υπο σκια....Προσωπικα μιλωντας θα κοιταγα το ντιζελ σε αντιστοιχο...δεν βγαινει σε 1.4 tsi??
-
Το diesel κοιτούσα αρχικά όμως ειναι ακριβότερο κατα €3400, 5ταχυτο και είμαι πεπεισμένος ότι ότι δεν πρόκειται να συνεχιστεί αυτή η μεγάλη διαφορά στην τιμή του καυσίμου που κάνει τόσο ελκυστικά τα diesel.. Βγαίνει και σε 1.4 με 150 άλογα που ειναι εξαιρετικό, εχει και πολλαπλών, απλά η τιμή ειναι το θέμα..
-
Μεγαλο αμαξι, 110 αλογα (ακομα και με turbo) με AC και προσπερασεις ειναι λεξεις που δεν πανε στην ιδια προταση παντως.
-
Μάλλον η πιο ενδεδειγμένη λύση για το μεγεθος του ειναι ο 1.4 με τα 150 άλογα, που εχει και πολλαπλούς..
Το εχει κανένας απο το forum να μας πει εντυπώσεις γενικότερα και πραγματικές καταναλώσεις;;
Καμία γνώμη για το λευκό χρώμα ή κάποιο άλλο αντίστοιχο αυτοκίνητο που μου ξεφεύγει;; -
Δεν ξέρω αν είναι στην ίδια κατηγορία, αλλά μήπως να κοιτούσες το ανανεωμένο Ford C-Max με τα 125 άλογα;
Έχω κάνει test drive το απλό Focus με αυτόν τον κινητήρα και μου φάνηκε εξαιρετικός. -
Το χρώμα ειναι προσωπικη υποθεση αλλα γενικα το λευκο δεν ειναι ασχημη ιδεα...ΑΝ το συνδυαζεις με φιμε τζαμια θα το ελεγα εως και ωραίο...αλλα αυτα ειναι γουστα είπαμε..
Οι 17 αρες ζαντες ειναι πανεμορφες αλλα αυτο ειναι και το μονο τους πλεονεντημα.Αν σου δινουν πολυ χαμηλο προφιλ ελαστικου τοτε ο κινδυνος στραβωματος τους στους ελληνικους δρομους που γινεται 'φεστιβαλ λακκουβας' ειναι μεγαλος (βλ suzuki s-cross καινουργιο μοντελο κλπ).
Κι επειδη οι ελληνικοι δρομοι θα πηγαινουν απ το κακο στο χειροτερο σκεψου το δυο φορες... .Οσο για την sport αναρτηση ειναι θεμα προτεραιοτητων...
ΑΝ παιρνεις το αμαξι για να πας σβελτα τοτε βαλτην αλλα μαζι με 17αρες ο συνδυασμος καταληγει σε μαλλον πολυ ταρακουνημα...Γιατι δεν κοιτας και το Facelift Ford Focus C-max?
Σε σπορ αισθηση, που απ οτι ειδα ψαχνεις, μαλλον υπερτερει πολυ!! -
Θα πάω μια βόλτα κι από τη Ford να ρίξω μια ματιά.. Ωραίο το focus με τον ecoboost και σε νορμάλ τιμές, αλλα πολύ μικρό πορτ μπαγκάζ, 316 λίτρα..
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες πάντως, θα ψάξω και το c max μου αρέσει απ οτι έχω δει στο ιντερνετ.. -
Έχει κανείς εμπειρία από το c max;; Ο χιλιάρης πως θα τα καταφέρνει με το αμάξωμα;;
-
μεταξυ των δυο sportsvan - c max καμια αποψη ........σε disel.
-
diesel
VW Golf Sportsvan 1.2 110