-
...μόνο να μην διαβάζουν το φόρουμ
-
Μπαααα... αφού δεν καταλαβαίνουν τα Ελληνικά... theloun greeklish...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
...μόνο να μην διαβάζουν το φόρουμΚαταλαβαίνω γιατί το λές, αλλά σκέψου όλοι οι αντιπρόσωποι να διάβαζαν τα φόρουμ στο ίντερνετ, πόσο καλύτερα θα ήταν τα πράγματα για μας τους καταναλωτές
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
...μόνο να μην διαβάζουν το φόρουμ
Καταλαβαίνω γιατί το λές, αλλά σκέψου όλοι οι αντιπρόσωποι να διάβαζαν τα φόρουμ στο ίντερνετ, πόσο καλύτερα θα ήταν τα πράγματα για μας τους καταναλωτές
Εξάλλου αν το διαβάζανε με τόσο κράξιμο θα τον παρακαλούσανε τώρα να μην συνεχίσει
-
Σε μια παλιά κουβέντα που είχαμε οι δυό μας αν θυμάσε εγώ σου ΄λεγα για το cupraR εσύ όμως θεωρούσες υποαυτοκίνητα τα seat. Πάντως κουράγιο φίλε.
Y.Γ.
Στείλε μου το mail σου με π.μ. -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Η ιστορία με τα greeklish μάλλον οφείλεται στο ότι δεν έχουν έναν edp της προκοπής για να τους ρυθμίσει σωστά τον mail server, οπότε email με ελληνικούς χαρακτήρες φαίνονται κινέζικα.Οι ατέλειες στο φινίρισμα φτιάχνονται εύκολα πιστεύω. Το κακό με τα ηλεκτρονικά glitches είναι ότι όση όρεξη και καλή διάθεση και να υπάρχει είναι πολύ δύσκολο να βρεις τι ακριβώς φταίει και να είσαι σίγουρος ότι το έχεις διορθώσει.
Όσο για το Σαρακάκη εμένα δε με νοιάζει αφού ήδη έχω ξεφύγει από τα 'εξουσιοδοτημένα'. Πάντως είναι τρομακτική προοπτική!
Πολλές ξένες εταιρείες έχουν λογισμικό αγορασμένο από το εξωτερικό με αποτέλεσμα να μην λειτουργεί σε κωδικοσελίδα 737 437 και προτιμούν να έχουν την αγγλική κωδικοσελίδα οι χρήστες. Το αποτέλεσμα είναι να μην μπορούν να διαβάσουν Ελληνικά.
-
Ο χρήστης YELLOW_LEON έγραψε:
Η ιστορία με τα greeklish μάλλον οφείλεται στο ότι δεν έχουν έναν edp της προκοπής για να τους ρυθμίσει σωστά τον mail server, οπότε email με ελληνικούς χαρακτήρες φαίνονται κινέζικα.
Οι ατέλειες στο φινίρισμα φτιάχνονται εύκολα πιστεύω. Το κακό με τα ηλεκτρονικά glitches είναι ότι όση όρεξη και καλή διάθεση και να υπάρχει είναι πολύ δύσκολο να βρεις τι ακριβώς φταίει και να είσαι σίγουρος ότι το έχεις διορθώσει.
Όσο για το Σαρακάκη εμένα δε με νοιάζει αφού ήδη έχω ξεφύγει από τα 'εξουσιοδοτημένα'. Πάντως είναι τρομακτική προοπτική!
Πολλές ξένες εταιρείες έχουν λογισμικό αγορασμένο από το εξωτερικό με αποτέλεσμα να μην λειτουργεί σε κωδικοσελίδα 737 437 και προτιμούν να έχουν την αγγλική κωδικοσελίδα οι χρήστες. Το αποτέλεσμα είναι να μην μπορούν να διαβάσουν Ελληνικά.
Και τι έχουνε τους υπολογιστές ; Δεν δουλεύουν τίποτα στα ελληνικά ; Το λογιστήριο ; Δυσκολο το βρίσκω. Στην εταιρεία που δουλεύω πάντως, αν και το λογισμικο είναι αγορασμένο στο εξωτερικό παίζει άψογα. Μάλλον στην Φιατ τσιγγουνεύτηκαν το κόστος ατόμου για μηχανογράφηση και το πληρώνουν τώρα με δυσφήμιση.
-
Ο χρήστης gto έγραψε:
Η ιστορία με τα greeklish μάλλον οφείλεται στο ότι δεν έχουν έναν edp της προκοπής για να τους ρυθμίσει σωστά τον mail server, οπότε email με ελληνικούς χαρακτήρες φαίνονται κινέζικα.
Οι ατέλειες στο φινίρισμα φτιάχνονται εύκολα πιστεύω. Το κακό με τα ηλεκτρονικά glitches είναι ότι όση όρεξη και καλή διάθεση και να υπάρχει είναι πολύ δύσκολο να βρεις τι ακριβώς φταίει και να είσαι σίγουρος ότι το έχεις διορθώσει.
Και τι έχουνε τους υπολογιστές ; Δεν δουλεύουν τίποτα στα ελληνικά ; Το λογιστήριο ; Δυσκολο το βρίσκω. Στην εταιρεία που δουλεύω πάντως, αν και το λογισμικο είναι αγορασμένο στο εξωτερικό παίζει άψογα. Μάλλον στην Φιατ τσιγγουνεύτηκαν το κόστος ατόμου για μηχανογράφηση και το πληρώνουν τώρα με δυσφήμιση.
Εγώ είμαι τεχνικός μηχανογράφησης σε ναυτιλιακή και οι υπολογιστές των χρηστών είναι σε κωδικοσελίδα Αγγλική με αποτέλεσμα όλα τα mail να πρέπει να είναι Αγγλικά ή με Λατινικούς χαρακτήρες.
-
Σε μια παλιά κουβέντα που είχαμε οι δυό μας αν θυμάσε εγώ σου ΄λεγα για το cupraR εσύ όμως θεωρούσες υποαυτοκίνητα τα seat. Πάντως κουράγιο φίλε.
Y.Γ.
Στείλε μου το mail σου με π.μ.Χωρίς παρεξήγηση αλλά δεν συμφωνώ με την αποψή για Λεόν. Δέχομαι ότι είναι προσωπική σου επιλογή και την σέβομαι αλλά πιστευω ότι καμία σχέση με την Ιταλίδα Απλά με τους Ιταλούς πρέπει να είσαι και τυχερός πότε πότε. Ο αλλόθρησκος, καθότι saabakias-volvakias, sado τιμωρήθηκε από την θεά τύχη. Σε αυτά τα αυτοκίνητα πρέπει να είσαι τυχερός η να έχεις το κληρονομικό χάρισμα
-
Εγώ είμαι τεχνικός μηχανογράφησης σε ναυτιλιακή και οι υπολογιστές των χρηστών είναι σε κωδικοσελίδα Αγγλική με αποτέλεσμα όλα τα mail να πρέπει να είναι Αγγλικά ή με Λατινικούς χαρακτήρες.
Και το λογιστήριο ; Τα τιμολόγια ; Αν θέλετε να στείλετε επιστολές σε έλληνες πελάτες ;
-
Εγώ είμαι τεχνικός μηχανογράφησης σε ναυτιλιακή και οι υπολογιστές των χρηστών είναι σε κωδικοσελίδα Αγγλική με αποτέλεσμα όλα τα mail να πρέπει να είναι Αγγλικά ή με Λατινικούς χαρακτήρες.Αυτοί οι υπολογιστές δηλαδή, τι λειτουργικό σύστημα τρέχουν που δεν υποστηρίζει μία ελληνική 'κωδικοσελίδα';;; Να υποθέσω κάτι από DOS, Solaris, IRIX, HPUX, AIX; Γιατί αν είναι ο,τιδήποτε άλλο σύγχρονο ( π.χ. > 1995), ο administrator που είναι υπεύθυνος για αυτούς δεν έχει καμμία δικαιολογία. Και φυσικά, ο αντίστοιχος που είναι στην Alfa Romeo και αν είναι αδικαιολόγητος!
-
Νεότερα.
Μίλησα την Παρασκευή με την Σιδήκα και μου είπαν ότι έχουν ενημερώσει τα κεντρικά για το αίτημα μου για αντικατάσταση της GT μου με άλλη ωσότου επισκευαστεί η δικιά GT.
Μου είπε η Σιδήκα ότι σήμερα θα έχει απάντηση. Ίδωμεν.Πάντως η φίλη μου ετοιμαζόταν να αγοράσει την Lancia Musa και τις είπα ουτέ καν να το σκέφτεται!
-
Ο χρήστης gto έγραψε:
Y.Γ.
Στείλε μου το mail σου με π.μ.Χωρίς παρεξήγηση αλλά δεν συμφωνώ με την αποψή για Λεόν. Δέχομαι ότι είναι προσωπική σου επιλογή και την σέβομαι αλλά πιστευω ότι καμία σχέση με την Ιταλίδα Απλά με τους Ιταλούς πρέπει να είσαι και τυχερός πότε πότε. Ο αλλόθρησκος, καθότι saabakias-volvakias, sado τιμωρήθηκε από την θεά τύχη. Σε αυτά τα αυτοκίνητα πρέπει να είσαι τυχερός η να έχεις το κληρονομικό χάρισμα
Αυτό θα το δεχόμουν αν το αμάξι ήταν στα 20.000 €. Με τιμή όμως πανω από 30.000€ δεν το δέχομαι να πρέπει να είμαι τυχερος για να μου βγεί καλό.
-
Y.Γ.
Στείλε μου το mail σου με π.μ.Βρε Μιχάλη δεν θα έδινα ποτέ τόσα λεφτά για Seat. Μέχρι 20.000 θα έδινα για Seat.
Αλλά πάντως τόσα προβλήματα - ελαττώματα δεν το περίμενα να έχω.
Σου έστειλα και το email μου...
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Βρε Μιχάλη δεν θα έδινα ποτέ τόσα λεφτά για Seat. Μέχρι 20.000 θα έδινα για Seat.
Μυαλό δεν βάζεις.
Πάντως πέρα από την πλάκα θέλουν μια γερή πλάκα να γίνουν ρόμπα.
Σε έκθεση άκουσα μεγαλοστέλεχος της Alfa Romeo στην Ελλάδα να λέει σε πελάτη ότι τα Alfa Romeo ή θα σου βγούν καλά ή ρημάδια. Δεν μας είπε όμως αν αυτό είναι στα πλαίσια της σταθερής ποιότητας που πρέπει να έχουν τα προιόντα πού έχουν ISO. -
kai pou na deite ta ford!! Enos minos aytokinito kai petakse skoyries kai stis tesseris portes (fiesta 1.6) . h apanthsh na soy bapso kai tis portes.Alla problimata: kibotio (spasto kai ela na to allaksoyme) kantran (to allaksan) , spasmena plastika stis portes (allaxthikan), trigmoi pantoy kai panta. Esteila epistoli gia antikatastash kai den exo apanthsh.... To agorasa telos flebari 2005! Kai na fantasthte oti h ford theoreite aksiopisth An mporei kaneis na bohthisei as to pei
-
Βρε Μιχάλη δεν θα έδινα ποτέ τόσα λεφτά για Seat. Μέχρι 20.000 θα έδινα για Seat.
Μυαλό δεν βάζεις.
Πάντως πέρα από την πλάκα θέλουν μια γερή πλάκα να γίνουν ρόμπα.
Σε έκθεση άκουσα μεγαλοστέλεχος της Alfa Romeo στην Ελλάδα να λέει σε πελάτη ότι τα Alfa Romeo ή θα σου βγούν καλά ή ρημάδια. Δεν μας είπε όμως αν αυτό είναι στα πλαίσια της σταθερής ποιότητας που πρέπει να έχουν τα προιόντα πού έχουν ISO.Θα εδινες μεχρι 20 για σεατ,και εδωσες τα διπλα για alfa romeo;
Το μεγαλοστέλεχος ηθελε να πει εμμεσως πλην σαφως,οτι μονο ρημάδια βγαζουν και απλά ειναι θεμα ποσο ενοχλει αυτο τον ιδιοκτήτη.
Τελος,σας ξαναλεω για αλλη μια φορα:
Αν θελετε αυτοκινητο χωρις προβληματα,μην παιρνετε καινουριο αυτοκινητο 20.000-50.000 χιλιαδων, τιγκα στα ηλεκτρονικα και στα αδοκιμαστα και ευαίσθητα συστηματα.Παρτε είτε μετάχειρο των 5.000 είτε.. maybach.
-
Γιατί είσαι τόσο σίγουρος ότι η Maybach δεν θα βγάλει προβλήματα? Με το χάλι που εμφανίζει τελευταία η ΜΒ στην αξιοπιστία δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος
-
Εκει θα στα φτιαξουν ολα ομως,γιατι το after sales τους δεν εχει καμια σχεση με θνητα αυτοκινητα.
-
Φίλε sado καλή τύχη καταρχήν με την ιστορία σου με τη GT!
Ο χρήστης sado έγραψε:
Φίλος μου ετοιμάζει ανάλογο γράμμα για την bmw Z4 που αγόρασε τον Γενάρημπορώ να έχω ένα preview από αυτό το γράμμα; ένδιαφέρομαι για αγορά της Z4 2.0 και θά ήθελα πολύ να ξέρω!
Ευχαριστώ και good luck again!
Γράμμα στην Alfa Romeo Ελλάς....