-
Παίδες καλημέρα,
έχω βρεί ενα μεταχειρισμένο απο το car.gr.
Το αμάξι δειχνει εξωτερικα και εσωτερικα αψογο απο τις photo οπως και ο ιδιος ο πωλητης (ιδιώτης) επιβεβαιωνει οτι εχει κανει ολα τα σερβις στη ωρα του και τηλεφωνικα ακουγεται αξιοπιστος. Το προβλημα ειναι οτι το αμαξι βρισκεται στις Σερρες και εγω στην Αθηνα.
Ποια πιστευετε ειναι η καλυτερη λυση ωστε να μπορεσω να ρισκαρω οσο το δυνατον λιγοτερο η να μην φτασω Σερρεςκαι γυρισω με τα ποδια ??
Σας ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις.
-
Παίδες καλημέρα,
Το αμάξι δειχνει εξωτερικα και εσωτερικα αψογο απο τις photo οπως και ο ιδιος ο πωλητης (ιδιώτης) επιβεβαιωνει οτι εχει κανει ολα τα σερβις στη ωρα του και τηλεφωνικα ακουγεται αξιοπιστος. Το προβλημα ειναι οτι το αμαξι βρισκεται στις Σερρες και εγω στην Αθηνα.
Ποια πιστευετε ειναι η καλυτερη λυση ωστε να μπορεσω να ρισκαρω οσο το δυνατον λιγοτερο η να μην φτασω Σερρεςκαι γυρισω με τα ποδια ??
-
Παίδες καλημέρα,
-
Ο Steve/**Sbr **που αρθρογραφεί στον “Αντίλογο” από κάτω και είναι της ευρύτερης περιοχής μήπως έχει κανένα γνωστό στις Σέρρες για να σε βοηθήσει;
-
Ευχαριστώ αλλα ψάχνω τρόπο χωρις να εμπλακούν αγνωστα προς εμενα ατομα στην διαδικασια.
-
Αν έχεις πινακίδα τα γνωστά για αρχή όπως ασφαλιστική για τυχόν εμπλοκή σε ατύχημα, ιστορικό-χλμ. αν έκανε τα σέρβις σε εξουσιοδοτημένο, το βιβλίο ενημερωμένο με σφραγίδες και αν συμφωνήσετε και το δέχεται αφαιρείς τα έξοδα μεταβίβασης. Εννοείται ότι θα το τσεκάρεις εκεί σε μηχανικό και φανοβαφείο!
-
Δηλαδή, για να καταλάβω, από όλο σου το ψάξιμο ανα τη χώρα, το μόνο αυτοκίνητο που σου αρέσει είναι αυτό στις Σέρρες? Αν ναι, κλείσε τον υπολογιστή και πήγαινε να το δεις από κοντά!!! Το να το πάρεις επειδή σου αρέσουν οι φωτο, να το πάρεις επειδή το είδε ο χ,ψ γνωστός σου για μένα είναι μεγάλο ρίσκο όσο φτηνό ή ακριβό κι αν είναι.
-
δεν μπορει να παει να το δει η εταιρια αυτη;;; Εχετε γραψει οτι ειναι αξιοπιστη
-
Αμαξι χωρις να το δω απο κοντα δεν αγοραζα για κανενα λογο.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Αμαξι χωρις να το δω απο κοντα δεν αγοραζα για κανενα λογο.Συμφωνώ με τον nono 100%
-
Ο χρήστης antonn έγραψε:
https://www.spotmechanic.gr/δεν μπορει να παει να το δει η εταιρια αυτη;;; Εχετε γραψει οτι ειναι αξιοπιστη
Παντως αυτη η εταιρια κανει ελεγχους Θεσσαλονικη. Μπορεις να του πεις να στο παει εκει να στο ελέγξουν. Αλλωστε απο τις Σερρες συνεχεια κατεβαινουν Θεσσαλονικη. θα τους πληρωσεις ηλεκτρονικα απο τον υπολογιστη σου. Αμα το βγαλουν καλο ξεκινας χωρις αυτοκινητο να το δεις και πιθανότατα να το αγορασεις αφου φυσικα το δεις και δε σου φανει τιποτε περιεργο
Αγορά μεταχειρισμένου από απόσταση