-
Μέγα αποκάλυψη από το site του Καμμένου, που το αντέγραψε από το περιοδικό του γνωστού μεγαλοεκδότη Αρχισυριζαίου Λιβάνη που αφού απέτυχε να βγει και ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ εκτελεί πλέον τα κομματικά του αριστερά καθήκοντα...
Τελικά ο Αλέξης ο Πρόεδρος διόρισε και τον Αντιπρόεδρο του 15μελούς του στο Λύκειο;;;;
Α ρε ξύλο που πρέπει να πέσει...
Έπρεπε να τους είχα μπροστά μου τους αλήτες.
Αλλά καλά τις έφαγε τότε ο Αλεκούκος όταν είχε έρθει στο Λύκειο που ήμουν για να ξεσηκώσει τα μικρά του Γυμνασίου και της 1ης Λυκείου.
Ακόμη θυμάμαι την καρέκλα που έφαγε στο κεφάλι ο αλήτης ο αριστερός.Ο πρόεδρος του 15μελούς έγινε πρωθυπουργός, ο αντιπρόεδρος διορίστηκε!
Μαζί «ξεσήκωναν» τον μαθητικό πληθυσμό στις καταλήψεις της περιόδου 1990-1992
Ο αντιπρόεδρος του 15μελούς στο οποίο πρόεδρος ήταν ο Αλέξης Τσίπρας στα χρόνια 1990 – 1992, Σταύρος Καραγκούνης τοποθετήθηκε διευθύνων σύμβουλος στον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού. Πρόκειται για μια σχέση ετών καθώς οι κ. κ. Καραγκούνης και Τσίπρας είναι φίλοι από την Α Γυμνασίου από το Β Πειραματικού Σχολείου ενώ μετά μεταπήδησαν στο Πολυκλαδικό Λύκειο Αμπελοκήπων. Στα χρόνια της τότε περιόδου οι δύο τους ήταν το δίδυμο που ξεσήκωσε τις καταλήψεις κατά του τότε νόμου Κοντογιαννόπουλου το 1990, παρά το ότι συμμαθητές της τότε εποχής, αναφέρουν ότι ο κ. Καραγκούνης ήταν μέλος των σκληροπυρηνικών μαθητικών οργανώσεων του ΠΑΣΟΚ.
http://www.cretalive.gr/isawihear/view/ ... hke/303932
-
Μητσοτάκης: «Σοκαρίστηκα όταν είδα πόσους μετακλητούς δικαιούμαι» - Και μετά… τους πήρε όλους (ΒΙΝΤΕΟ)
Όταν τον Ιούνιο του 2013 ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέλαβε τα καθήκοντά του ως υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης μετά τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης Σαμαρά, είχε δηλώσει σοκαρισμένος από τον αριθμό των μετακλητών υπαλλήλων και συμβούλων που του έδινε δυνατότητα ο νόμος να διορίσει.«Όταν είδα τον αριθμό των μετακλητών υπαλλήλων και εξωτερικών συνεργατών που δικαιούμαι ως υπουργός σοκαρίστηκα. **Δεν έχω καμία πρόθεση να αξιοποιήσω το σύνολο των δυνατοτήτων που μου δίνει ο νόμος. **Έχω πρόθεση να διοικήσουμε αυτό το υπουργείο στηριζόμενοι πρωτίστως στους άξιους υπαλλήλους του υπουργείου», δήλωνε με στόμφο ο κ. Μητσοτάκης κατά την τελετή παράδοσης – παραλαβής του υπουργείου.
Το μήνυμα λοιπόν που ήθελε να περάσει ο κ. Μητσοτάκης τότε ως υπουργός, ήταν αυτό της διαφάνειας, της αξιοκρατίας και του τέλους των ρουσφετιών. Το σοκ που υπέστη ο κ. Μητσοτάκης φαίνεται όμως πως πέρασε αρκετά σύντομα. Δυο μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, είχε ήδη διορίσει σε θέση μετακλητών, ειδικών συνεργατών και συμβούλων 13 άτομα εκ των οποίων 2 ήταν συνταξιούχοι.
Υπενθυμίζεται ότι από το πέρασμά του από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης ο Κυριάκος είναι γνωστός για ακόμα μια ενέργειά του. Με μια απλή διάταξη νόμου, καθαίρεσε το σύνολο των προϊσταμένων γενικών διευθύνσεων, διευθύνσεων και τμημάτων όλων των φορέων της δημόσιας διοίκησης και προχώρησε στον ορισμό καινούργιων με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης. Δεν δίστασε, μάλιστα, να μετατρέψει σε απλούς υπαλλήλους γενικούς διευθυντές, υψηλών τυπικών προσόντων, που είχαν κριθεί για αυτές τις θέσεις από τα αρμόδια υπηρεσιακά συμβούλια.
http://www.koutipandoras.gr/article/161376/mitsotakis-sokaristika-otan-eida-posoys-metaklitoys-dikaioymai-kai-meta-toys-pire
Αυτος επαθε σοκ, να δουμε εμεις τι σοκ εχουμε να παθουμε με αυτον που κλασικα οπως και οι αλλοι πολιτικοι, αλλα λεει και εντελως αλλα κανει. Με τετοια προσοντα κανει για πρωθυπουργος στην Ελλαδα. Αν γινει. -
Αυτούς ψηφίζετε, αυτοί σας αξίζουν, γιατί έχετε παράπονα;
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ένα πολύ καλό σχόλιο που διάβασα σχετικά με το τι συμβαίνει στην Μπανανία:
Ο Τσιπρας καταστρέφει την Ελλάδα ανεξέλεγκτος,
ο Καμμενος παίζει τον Commander in Chief
ο Κυριακος κάνει πάπια και δε λέει τίποτα συγκεκριμένο για το μεταναστευτικό ή αγροτικό,
η ΧΑ κάνει τη πάπια γιατί την έβγαλαν έξω
Ο Λεβέντης περιμένει τη μέρα που θα γίνει Υπουργός σε οικουμενική κυβέρνηση
Το ΚΚΕ παίζει ακόμη τη κασέτα του 1985 στο Walkman που συνδέει στη ντουντούκαΚαι ο κάθε Ελληνας απεργεί για να μη χάσει το νταβατζιλίκι του επί του διπλανού του Έλληνα.
Μια χωρά χωρίς λόγο ύπαρξης, που αναζητά τον θάνατο της για να τελειώσει το μαρτύριο της
-
Ο χρήστης alej έγραψε:
Αυτούς ψηφίζετε, αυτοί σας αξίζουν, γιατί έχετε παράπονα;Sent from my iPhone using Tapatalk
Αυτους καποιοι τους ψηφιζουν. Δλδ, στις εκλογες η αποχη ηταν 40%. Αν βαλω τα λευκα και τα ακυρα δεν ξερω τι ποσοστο ειναι αυτο που ψηφισε τελικα. Πλεον η αποχη δεν ειναι αδιαφορια για εμενα. Ειναι αγανακτηση, ειναι απελπισια, ειναι ελλειψη επιλογης. Ποιον να επιλεξεις να ψηφισεις οταν ολοι αλλα λενε πριν τις εκλογες και τα εντελως αντιθετα κανουν οταν γινονται κυβερνηση; Ψευτες. Αυτο οδηγει στην απαξιωση του σημερινου πολιτικου συστηματος. Καποιοι θα πουνε δεν ειναι καλο αυτο γιατι θα δωσει την ευκαιρια σε καποιους να παρουν τα αρματα και να εχουμε χουντα. Ενταξει. Αυτα ειναι οι φοβέρες των βουλευτων για να παει ο κοσμος να τους ψηφισει. Ο Ελληνικος λαος αυτην την χουντα δεν την θελει και καλα κανει. Υφισταται βεβαια την χουντα των ΜΜΕ που δεν λενε για τις αντιδρασεις των εργαζομενων σε αλλες χωρες για να μην ξεσηκωθουν οι Ελληνες, λενε ομως μλκιες για το πως γιορτασαν το καρναβαλι στο.....Ριο. Γιατι δεν δειχνουν απο Ριο και λιγο τις παραγκουπολεις οπου ζουνε οι πολλοι; Μουγκα εκει. Λογοκρισια.
Υπαρχει και η χουντα των τραπεζων. Οι τραπεζες πλεον δανειζουν τα κρατη. Οτι ωρα θελουν σταματουν να αγοραζουν ομολογα απο το Χ κρατος (δλδ να το δανειζουν) και σου ριχνουν και ανεβαζουν κυβερνησεις. Ο κοσμος λοιπον βλεπει οτι εκτος απο τα κουσουρια που εχουμε σαν λαος και θελουμε να κλεβουμε το κρατος, να μας κανουν ρουσφετια κλπ, οι πολιτικοι αντι να λυσουν προβληματα δημιουργουν εδω και 40 χρονια ακομη περισσοτερα. Και στην τελικη οι πολιτικοι πλουτιζουν, μαζι με τα φιλαρακια τους, κατι συγγενεις, κατι επιχειρηματιες φιλους τους και η πλειοψηφια του λαου φτωχαινει. Ετσι αρχιζει πλεον η αγανακτηση να βγαινει στους δρομους. Ας φροντιζαν οι πολιτικοι να μην κανουν κομματικους στρατους, να μην παιρνουν δανεικα για να διοριζουν, ας φροντιζαν οσους χρωστανε πολλα στο κρατος αυτους να κυνηγανε και οχι, τον μικρο μαγαζατορα ή κανεναν βιοπαλαιστη μικροπωλητη.ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ! Όλα όσα ακούγονται στην Αμερική για τον Αλέξη Τσίπρα – Ο ρόλος του ΔΝΤ
Σύμφωνα με πληροφορίες, που μετέδωσε πριν από λίγο ο Γιώργος Τράγκας στην εκπομπή του Εν Αθήναις στον Real FM, οι Αμερικανοί έχουν τελειώσει στο μυαλό τους τον Τσίπρα από την επίσκεψη που έκανε και μίλησε μαζί με τον Κλίντον σε εκείνο το ίδρυμα. Όπως ακούγεται, η εμφάνιση του Έλληνα πρωθυπουργού χαρακτηρίστηκε ως πολύ… λίγη για κάποιον που αντιπροσωπεύει μια ολόκληρη χώρα. «Τον έχουν τελειώσει οριστικά και αμετάκλητα» είπε χαρακτηριστικκά ο γνωστός δημοσιογράφος.
Σε αυτή τη στάση έχει συντελέσει -σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες- κι η στροφή του κ. Τσίπρα προς το γερμανικό παράγοντα, κάτι που όπως ήταν αναμενόμενο, η Αμερική δεν είδε με καθόλου καλό μάτι. Κάπως έτσι εξηγούνται και οι σκληρές-αιματηρές απαιτήσεις του ΔΝΤ, που κατα κοινή ομολογία- προωθεί τις θέσεις της Αμερικής.Όσον αφορά στον Κυριάκο Μητσοτάκη, άνθρωποι των αμερικανικών υπηρεσιών λένε ότι είναι ακατάλληλος, ανίκανος και γερμανόφιλος σε βαθμό αηδιαστικό.
http://www.crashonline.gr/
Το ειχα γραψει εδω. Μονον εδω γραφω. Δεν ειμαι κανενας που του αρεσει να γραφει σε πολλα φορουμ. Για να μην ακουσω τπτ για το οτι εχω κανεναν κομματικο κλπ σκοπο. Ειχα γραψει τοτε, οτι πηγε να μιλησει σε ατομα που μιλανε μονον με αριθμους. Αυτοι που ηταν καλεσμενοι του Κλιντον και ακουγαν τον Τσιπρα, απο το πρωι ως το βραδι ειναι με αναλυσεις, εκθεσεις οικονομικες κλπ. Το παλικαρι του 15μελους, νομιζε πως αυτα τα πολιτικαντικα που λεει εδω, περνανε και εκει. Εκει ομως, ξερουν οικονομικα. Ο Τσιπρας δεν ηξερε. Αδιαβαστος εντελως πηγε να μιλησει με πολιτικους ορους, με γενικολογιες και αοριστιες για να προσελκυσει Επενδυτες. Οι επενδυτες δεν θελουν πολιτικους λογους.
[spoiler=:142kwzjg]Δεν πηγαν εκει για να τον ψηφισουν. Πηγαν για να τον ακουσουν να τους πει, γιατι να σκασουν τα δολαρια τους στην Ελλαδα. Οικονομικα επιχειρηματα περιμεναν να ακουσουν. Μιλαμε για γατονια που αν μιλησεις οικονομικα προσεχεις τα παντα ολα, γιατι αυτοι σε παιρνουν στα σοβαρα σε οτι πεις. Χρημα θα σκασουν και δεν θελουν να το χασουν. Θελουν να το αυγατισουν και να δουνε γεννητουρια. Ε οταν ακουσαν οτι ακουσαν.....Ελπιζω να μην γελασαν πολυ οταν κανανε μεταξυ τους πηγαδακια μετα το τελος της συνεντευξης.
Για τον Κυριακουλη ειναι γνωστη η Γερμανικη του συμπαθεια, οπως ειναι γνωστο οτι οι ΗΠΑ αν θελησεις να κανεις μαζι τους μπιζνες, τους ρωτας αν σε αφηνουν να βαλεις και αλλους στο παιχνιδι. Δεν ειναι και πολυ της μοιρασιας. Εκτος αν τους συμφερει. Αν λοιπον επιλεξεις Γερμανια και τα βρεις ας πουμε σε κανενα εθνικο θεμα σκουρα (που μπορει οι ιδιοι να το προκαλεσουν) τοτε αν πας και ζητησεις την βοηθεια τους για να μην κλαις καμια βραχονησιδα (λεμε τωρα), σου βαζουν βαρυ τοκο στην βοηθεια γιατι φιλε, εσυ κανεις μπιζνες με τους Γερμανους. Οι Γερμανοι ομως στα εθνικα σου, ειναι κοτουλες.
Ενω εμεις οι ΗΠΑ στα εθνικα σου, αφηνουμε τους Τουρκους να σε αρπαξουν λιγο, για να καταλαβεις ποιοι κανουν κουμαντο. Και μετα, αναγγελεις ενα εξοπλιστικο προγραμμα με μια γερη δοση Αμερικανικων οπλικων συστηματων ή κανεις μια εθνικη οπισθοχωρηση και μια βραχονησιδα παυει να ειναι Ελληνικη και γινεται....γκριζα ζωνη. Ετσι οι Αμερικανοι και εσενα εχουν χεσμενο - φοβισμενο απο εδω και περα (και τους εχεις πλεον υποψην οταν πας να κανεις μπιζνες ή οταν σου λενε να κανεις πισω σε εθνικα θεματα) και τους Τουρκους τους εχουν ευχαριστημενους μαζι τους γιατι τους χαρισαν ποντο στις εθνικες τους επιδιωξεις και χρωστανε και χαρη οι Τουρκοι στους Αμερικανους. Δεν ειναι λιγο ολοκληρη Ελληνικη περιοχη να γινει γκριζα ζωνη για αρχη. Για μετα θα δειξει. Οι Τουρκοι δεν βιαζονται. Κανουν σχεδια με οριζοντα δεκαετιων. Σιγα - σιγα ροκανιζουν.
Ετσι καπως κατα το φτωχο μου μυαλο πανε τα πραγματα οταν κολλας με ενα κρατος μονον και δεν κοιτας ας πουμε και προς Ρωσια. Εισαι δουλος ποτε των ΗΠΑ και ποτε της Γερμανιας χωρις να του ταρακουνησεις με επιλογες και συνεργασιες με αντιπαλους τους. Τοτε θα σε σεβαστουν.[/spoiler:142kwzjg]Εμεις ομως ξεχασα. Εχουμε δηλωσει την υποτακτικοτητα μας απο το 74 και μετα με το γνωστο 'Ανηκουμε εις την Δυση'. Οποτε βαρατε μας αλυπητα. Και ΔΝΤ φερτε και τροικα και την Τουρκια υποστηριξτε για το προσφυγικο. Οτι πειτε εσεις. Εμεις μαζι σας. Ειμαστε Ευρωπαιοι. Ελληνες ποτε θα ειμαστε; Δεν το λεω εθνικιστικα. Μακρια απο εμενα. Το λεω με την εννοια, αν δεν παινεψεις το σπιτι σου θα πεσει και θα σε πλακωσει. Ουτε ενα χιλιοστο δεν θελω να παρω απο αλλα κρατη, ουτε ομως ενα χιλιοστο να δωσω. Ξηγημενα και δικαια πραματα στα εθνικα.
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Ένα πολύ καλό σχόλιο που διάβασα σχετικά με το τι συμβαίνει στην Μπανανία:Ο Τσιπρας καταστρέφει την Ελλάδα ανεξέλεγκτος,
ο Καμμενος παίζει τον Commander in Chief
ο Κυριακος κάνει πάπια και δε λέει τίποτα συγκεκριμένο για το μεταναστευτικό ή αγροτικό,
η ΧΑ κάνει τη πάπια γιατί την έβγαλαν έξω
Ο Λεβέντης περιμένει τη μέρα που θα γίνει Υπουργός σε οικουμενική κυβέρνηση
Το ΚΚΕ παίζει ακόμη τη κασέτα του 1985 στο Walkman που συνδέει στη ντουντούκαΚαι ο κάθε Ελληνας απεργεί για να μη χάσει το νταβατζιλίκι του επί του διπλανού του Έλληνα.
Μια χωρά χωρίς λόγο ύπαρξης, που αναζητά τον θάνατο της για να τελειώσει το μαρτύριο της
- Άπειρο
-
+1
υ.γ.1 η ΝΔ και η ΧΑ καλά κάθονται και κάνουν τις πάπιες. Ας κάτσει ο Αλεκούκος να λύσει τα προβλήματα μόνος του με τον άλλο τον χοντρομπαλά τον Hot Dog. Άλλωστε 'ότι σπέρνεις θερίζεις'.
Άλλωστε ΝΔ και ΧΑ είναι φασίστες, ναζί, εθνικιστές, γερμονοτσολιάδες, Μερκελιστές, Γερμονόφιλοι, Ευρωλάγνοι, Αμερικανολάγνοι, Μνημονιακοί κλπ...κλπ...υ.γ.2 Λεβέντης
-
Μπαλτάκος: Συζητήσεις για κόμμα δεξιά της Ν.Δ.
«Ο κ. Μητσοτάκης κινείται αποφασιστικά προς το κέντρο, υπάρχει η ανάγκη να δημιουργηθεί αμιγώς δεξιό κόμμα όπως στην Ιταλία, τη Γερμανία, ή τη Γαλλία» εξήγησε ο πρώην γραμματέας της κυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ
Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων για τα όσα είπε ο κ. Μπαλτάκος, η αντίδραση της Συγγρού ήταν η εξής:«Δεν καταλαβαίνουμε γιατί ο κ. Μπαλτάκος μπαίνει στον κόπο να ιδρύσει κόμμα και δεν εντάσσεται απευθείας στη Χρυσή Αυγή, της οποίας εξάλλου είναι προνομιακός συνομιλητής».
http://www.kathimerini.gr/848629/article/epikairothta/politikh/mpaltakos-syzhthseis-gia-komma-de3ia-ths-nd
βγαζει κατι κελεπουρια η ΝΔ. Που κινειται; Στο κεντρο; Με τον Αδωνι - Σαμαρα και Βοριδη, ε εδω παει αυτο -
www.youtube.com/watch?time_continue=76&v=qInVtmOKrvY
Έχω την άποψη ότι η Δημοκρατία σαν πολίτευμα έχει τεράστιες αδυναμίες.
Απλά δεν έχει βρεθεί ένα καλύτερο πολίτευμα ώστε να αντικατασταθεί.Μπορεί κάποιοι να φράψουν ότι είμαι υπέρ της χούντας, υπέρ μοναρχίας τύπου Κιμ κτλπ...ανέκδοτο
-
Youtube VideoΈχω την άποψη ότι η Δημοκρατία σαν πολίτευμα έχει τεράστιες αδυναμίες.
Απλά δεν έχει βρεθεί ένα καλύτερο πολίτευμα ώστε να αντικατασταθεί.Μπορεί κάποιοι να φράψουν ότι είμαι υπέρ της χούντας, υπέρ μοναρχίας τύπου Κιμ κτλπ...ανέκδοτο
Την αμφισβητεις δλδ την δημοκρατια;
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Έχω την άποψη ότι η Δημοκρατία σαν πολίτευμα έχει τεράστιες αδυναμίες.
Την αμφισβητεις δλδ την δημοκρατια;
Πιστεύεις ότι υπάρχει ΙΔΑΝΙΚΟ πολίτευμα χωρίς αδυναμίες;
Δεν την αμφισβητώ αφού δεν έχω να προτείνω κάποιο καλύτερο, όμως αναγνωρίζω τις αδυναμίες που έχει.Εδώ ολόκληρος Ισοκράτης τα έλεγε πριν από εμένα:
«Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία.»
Ισοκράτης (436 π.Χ.- 338 π.Χ.) -
Δεν την αμφισβητώ αφού δεν έχω να προτείνω κάποιο καλύτερο, όμως αναγνωρίζω τις αδυναμίες που έχει.Εδώ ολόκληρος Ισοκράτης τα έλεγε πριν από εμένα:
«Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία.»
Ισοκράτης (436 π.Χ.- 338 π.Χ.)Στην Ελλάδα αυτά. Γιατί σε άλλες χώρες που υπάρχουν και ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ κάποιοι νόμοι, η παρανομία, η αναίδεια και η αναρχία είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας...Και αυτό είναι, δυστυχώς, αυτό που κάνει την δημοκρατία στην Ελλάδα να φαίνεται ένα τόσο ΚΑΚΌ πολίτευμα.
-
Ο χρήστης P@ulet@ έγραψε:
Ισοκράτης (436 π.Χ.- 338 π.Χ.)Στην Ελλάδα αυτά. Γιατί σε άλλες χώρες που υπάρχουν και ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ κάποιοι νόμοι, η παρανομία, η αναίδεια και η αναρχία είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας...Και αυτό είναι, δυστυχώς, αυτό που κάνει την δημοκρατία στην Ελλάδα να φαίνεται ένα τόσο ΚΑΚΌ πολίτευμα.
Αυτο ακριβως
-
Να πως ξεπληρώνει ο άντρας της Δούρου τον διορισμό στην ΕΥΔΑΠ...
http://www.capital.gr/story/3102547/eud ... a-diatmisi
Δίνει δουλίτσες στην εταιρεία του Φλαμπουράρη...α ξέχασα...έχει αποχωρήσει...γελάει και ο Μπόμπολας με την ξετσιπωσιά τους...!!!
Πρώτη φορά Φασιστερά...φάτε σανό
-
Λίγο διάβασμα για το τι είναι ο φασισμός δεν θα έβλαπτε.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Λίγο διάβασμα για το τι είναι ο φασισμός δεν θα έβλαπτε.Ξέρω πολύ καλά τι είναι ο φασισμός και αλλά ο τρόπος που χρησιμοποιείται πλέον η λέξη έχει αλλάξει, έστω και αν δεν έχει σχέση με την αρχική χρήση του όρου.
Δες πως χρησιμοποιεί κατά το δοκούν την λέξη φασισμό το ΚΚΕ...
Φασισμός είναι και να σου ρίχνει το ρεύμα με μπλακ άουτ ο Φωτόπουλος επειδή θέλει να πάρει αυξήσεις.
-
Όχι αυτό που λες δεν είναι φασισμός και καλό είναι να κρατάμε τις έννοιες των όρων.
Το δε ΚΚΕ λέει φασίστες τους ΧΑίτες. Ε δε νομίζω να διαφωνεί κανείς επ' αυτού.
-
Η 'αριστερά' του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμιά σχέση με το φασισμό.
Η 'αριστερά' του ΣΥΡΙΖΑ είναι άξιος απόγονος της Πασοκοκικής περιόδου που απλά αντιγράφει όλες εκείνες τις γνωστές πρακτικές του βαθιού ΠΑΣΟΚ την περίοδο 1980-1989.Προσπαθεί να φτιάξει και να επιβάλει ένα ΡΟΖ κομματικό (όχι αριστερό) κράτος, όχι όμως με φασιστικό τρόπο αλλά με συνδιαλλαγές και συμφωνίες κάτω από το τραπέζι, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα αφενός να προσπαθήσουν να παραμείνουν στην εξουσία (πελάτες ψηφοφόροι) και αφετέρου να έχουν το πρώτο λόγο στον παραδοσιακό δικομματισμό.
Διαφορετικά μπορεί να τους ξαναδούμε στο 3%.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Όχι αυτό που λες δεν είναι φασισμός και καλό είναι να κρατάμε τις έννοιες των όρων.Το δε ΚΚΕ λέει φασίστες τους ΧΑίτες. Ε δε νομίζω να διαφωνεί κανείς επ' αυτού.
Μην παίρνεις όρκο,εδώ μέσα.
-
Έτσι όπως διάβασα τον τίτλο νόμιζα συλλάβανε τον Τσίπρα, αλλά μετά συνειδητοποίησα ότι δεν γίνονται θαύματα
http://www.athensmagazine.gr/newsnpeopl ... -apatewnas
Υ.Γ: Ανάμεσα στα 5-10 άτομα που συζητάμε τα πολιτικά στο φόρουμ αυτό, δεν έχω δει κάποιον που να έχει ταχθεί υπέρ της Χ.Α . Εκτός αν κάτι μου έχει διαφύγει
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ