-
Υπάρχουν συγκεκριμένα κομμάτια Clio διαθέσιμα ετοιμοπαράδοτα που παίρνουν πλήρες όφελος απόσυρσης και επιπλέον -1.000 euro. Δηλαδή συνολικό όφελος περίπου 2.500 euro. Δεν έχουν όλες οι αντιπροσωπείες ενδεχομένως και κάθεμια έχει πολύ συγκεκριμένα κομμάτια. Δεν θα κρατήσει πολλές μέρες.
-
euro 6 ?
-
Ναι.
-
Καλησπερα σε ολους.Ειμαι καινουργιο μελος και μολις χθες μετα απο πολυ ψαξιμο κατεληξα και εγω στο clio. Αναμονη λοιπον μεχρι τελος Μαρτιου οπως μου ειπαν. Εχω αρχισει ηδη και διαβαζω τα προηγουμενα ποστ ωστε σιγα σιγα να ενημερωνομαι.Καλως σας βρηκα λοιπον
-
καλώς ήρθες.
αν θες ανέλυσε το 'μετά από πολυ ψαξιμο κατεληξα και εγω στο clio'. Ποια οχήματα απέρριψες και για ποιους λόγους.
πόσα χλμ κάνεις το χρόνο; ποιες είναι οι προτεραιότητες σου; -
Καθως η οικογενεια μεγαλωσε εψαχνα για ενα αυτοκινητο λιγο μεγαλυτερο.Ειχα ενα ματιζ το οποιο ειχα παρει περισσοτερο για την γυναικα μου.Ηρθε η ωρα λοιπον να το αλλαξω.Στην αρχη εβλεπα για μεταχειρισμενο κ μου καλοαρεσε το seat leon.Στην συνεχεια το απερριψα γιατι μου εβγαινε στα 8000 με 8500.Ακριβα για μεταχειρισμενο κ κοιταζα προς kia μερια για καινουργιο.Μου αρεσε το ceed αλλα ξεφευγε λιγο κ ετσι ημουν ενα βημα πριν το rio.Εντελως τυχαια επεσε το ματι μου στο clio και εκτος την εμφανιση με κερδισε τα πολλα εξτρα που εδινε.Τελικα παρηγγειλα το 0.9 tce dynamique.Δεν πηγα σε πετρελαιο γιατι ειμαι απο νησι και τα χλμ που κανω τον χρονο ειναι 6000-7000.Πιστευω να εκανα καλη επιλογη
-
η επιλογή που έκανες στο μοτέρ, δείχνει να είναι η ιδανική σύμφωνα με τα km που αναφέρεις ότι κάνεις ετησίως.
-
Ετσι πιστευω και εγω.Με κατι προχειρους υπολογισμους βαση τις τωρινες τιμες βενζινης και πετρελαιου και την διαφορα τιμης tce και dci θα κανω αποσβεση σε 7-8 χρονια.Η παραγγελια εγινε σε ασπρο χρωμα και απο εξτρα προσθεσα τις μαυρες ζαντες,αισθητηρες παρκαρισματος και το pack look perso.Ελπιζω να εχω παραλαβει μεχρι τελος Μαρτιου οπως μου ειπαν.Κανεις αλλος υπαρχει που να περιμενει να παραλαβει;
-
Καλορίζικο, πολύ ωραίος ο χρωματικός συνδυασμός που έκανες.
Δεν το έχω δει έτσι, συνήθως βλέπω κόκκινα με μαύρες ζάντες (επίσης ωραίο)!! -
Ευχαριστω πολυ...απο το youtube ειδα κατι βιντεακια κ πηρα ιδεες για τον χρωματισμο.Δευτερη επιλογη ηταν το κοκκινο αλλα λογω οτι παλαιοτερα ειχα κοκκινο αμαξι το απερριψα.
-
Παιδια τα προβληματα που διαβαζω σε προηγουμενες σελιδες σχετικα με τα τακακια των φρενων και καποιους τριγμους εχουν βελτιωθει καθολου;Και τελος εχουν τα clio ανιχνευτη χαμηλης πιεσης ελαστικων;
-
και τα τακάκια έχουν αλλαχτεί, με άλλα που λιώνουν πιο αργά.
-
Eχει κανει κανεις αναβαθμιση χαρτων στο media nav? Εμενα ειναι αρκετα παλιοι οι χαρτες και σε πολλους δρομους δεν ισχυουν πια.
Επισης σιγουρα εχουν ολα τα κλιο ανιχνευτη χαμηλης πιεσης αερα? Εμενα μια φορα που ειχα πατησει προκα και πηγαινε με ταπα λαστιχο δε μου αναψε τιποτα. Το πισω δεξια συγκεκριμενα. Το εχω απο Οκτώβρη του 2013 το αμαξι
-
Στο βιβλιο χρησης που κατεβασα σε pdf μορφη υπαρχει στο καντραν το συμβολο χαμηλης πιεσης.Τωρα γιατι δεν αναψε σε σενα giteart δεν ξερω.Ισως μπορει να μας πει και καποιος αλλος που εχει το αμαξι
-
Ο χρήστης giteart έγραψε:
Επισης σιγουρα εχουν ολα τα κλιο ανιχνευτη χαμηλης πιεσης αερα? Εμενα μια φορα που ειχα πατησει προκα και πηγαινε με ταπα λαστιχο δε μου αναψε τιποτα. Το πισω δεξια συγκεκριμενα. Το εχω απο Οκτώβρη του 2013 το αμαξι
από τα μέσα του '15 (νομίζω) είναι υποχρεωτικό.
από το '13 που λες, μάλλον θα το είχαν σαν εξτρά και μπορεί και ούτε. -
@giteart τότε δεν είχαν ανιχνευτή πίεσης ελαστικών
Το ζήτημα με τα τακάκια έχει λυθεί. Για τους τριγμούς δε γνωρίζω. Πάντως σε κάποια φάση είχε γίνει μια μικρή αλλαγή υλικών στο εσωτερικό.
-
Συμφωνώ για τη 17αρα. Το καλό της 17άρας είναι ότι έχει άλλα φρένα και δεν είχε το θέμα με τα τακάκια που είχαν οι πρώτες παρτίδες με τα 16αρια.
-
Αισθητικά είναι πανέμορφη.
-
να κανω νμια ερωτηση και εγω με την σειρα μου...εχει απαντηθ αλλα μια ακομη αποψη δεν ειναι κακο..να ακυρωσω την εγκατασταση του εργοστασιακου συναγερμου?και αν ναι γιατι?επισης μετρα τα στρωσιμο να αλλαξω λαδια?δηλαδη γυρω στις 2.000 χλμ?και αν ναι πια φοραει η μαμα? elf EVOLUTION FULL-TECH FE 5W-30 αυτα?και αν ξερετε καπου που μπορω να τα βρω αυτα??τα βρηκα στο Internet Μονο σε εναν εδω ατικη για 5λιτρο
-
- Αν ο συναγερμός είναι med (αυτόν τοποθετεί συνήθως η renault) γιατί να τον ακυρώσεις, συνερργάζεται μια χαρά με το CAN.
2.Τα λάδια όντως είναι τα πλεον κατάλληλα EVOLUTION FULL-TECH FE 5W-30 RENAULT RN 0720 που φοράει από την μάνα του και καλό είναι να μείνεις μόνο σε αυτά.
3.Αλλαγή στα 2000ΚΜ είναι πεταμένα λεφτά, απλώς βλέπε συχνά το δείκτη (αν και στα renault δεν υπάρχει πρόβλημα) ώστε να μήν υπερβεί ποτέ το ΜΑΧ από άκαυτο πετρέλαιο στο καρτερ, αλλαγή δεν βλέπω τον λόγο να κάνεις πριν τα 10.000ΚΜ/έτος.
- Αν ο συναγερμός είναι med (αυτόν τοποθετεί συνήθως η renault) γιατί να τον ακυρώσεις, συνερργάζεται μια χαρά με το CAN.
Renault Clio IV