-
Στη κορυφή, εκεί όπου δεν υπήρχε βλάστηση καθόλου λόγω υψομέτρου, είδα μετα στο χάρτη οτι η καλιακούδα εχει υψόμετρο περίπου 2100. Άρα εκει που καβάλησαμε την κορυφή είμαστε πολυ κοντά στο ύψος αυτό.
Τον αν ειναι ήπια η διαδρομή η όχι εξαρτάται τι διαδρομές έχεις κανει, αν εισαι μόνος κλπ. Εγω την είχα πατήσει, είμασταν μόνοι,ο δρόμος κάτω ειχε κροκαλες, γκρεμό, άσχετοι απο off road. Τα είδαμε όλα... Δικινητα μπορεί και να την έκαναν καλοκαίρι αλλα σίγουρα όχι μη υπερυψωμένα.
Προφανώς τέτοια διαδρομη δεν θα την ξαναέκανα.....
Εσένα που σε βλέπω να κινείσαι εκτός θα τη συστήνες σε ρούκι να την κανει μόνος; -
Συμφωνα με το get altitude και το google earth το ψηλοτερο σημειο του χωματοδρομου ειναι 1738 μετρα. Και ειναι τσεκαρισμενο. Το χωριο μου ειναι σχετικα κοντα, και λογω χομπι (ορειβασια), εχω ανεβει καμποσες φορες στην κορυφη της Καλιακουδας απο το χωματοδρομο με μετρημενες υψομετρικες διαφορες με καθε λογης gudget (αλτιμετρα, GPS κτλ). Μην με παρεξηγησεις ομως φιλε iceman7, τα 1740 μετρα ειναι μεγαλο υψομετρο για δρομο και φυσικα το χειμωνα κλεινει λογω χιονιου.
Οσον αφορα αν θα προτεινα αυτη την διαδρομη σε αρχαριο off roader, φυσικα και θα την προτεινα (μονο καλοκαιρι). Ειναι βατη διαδρομη με ομορφα τοπια και απιστευτο προορισμο. Απλα ειναι λιγο 'τρομακτικη', εντυπωσιακη θα ελεγα εγω, και στο τελος της ημερας σκεφτεσαι 'που πηγα με το αμαξι μου', 'τι εκανα παλι' . ΑΑ! Και οσον αφορα τα νορμαλ αυτοκινητα που τα βαζουν σε τετοιες διαδρομες, απλα λυπαμαι τον αυτον που θα τα αγορασει μεταχειρισμενα.. -
Συμφωνούμε απολύτως τότε... Τα ίδια σκέφτηκα και εγώ που το επιχείρησα παρορμητικα... Θυμάμαι δε ένα σκηνικό που μου λέει η γυναίκα βλέποντας μια πινακίδα κοίτα 650 γράφει.... Και κοιτώντας εγώ είδα 1650!!!! Μετά από λίγο πάνω από το αμάξι εμφανίστηκε μια μεγάλη σκιά.... Κοιτάω πάνω και ήταν ένας αετός!!! Τρόμαξα πολύ αλλά ΟΚ ήταν εμπειρία.....
-
Σήμερα με ενημέρωσαν ότι το navigation της bmw είναι σε προσφορά με μεγάλη έκπτωση σε σχέση με την αρχική τιμή (βαριέμαι να το κοιτάξω τώρα...αλλά θυμάμαι πάνω από 1200 ευρώ...;)
Με ενημέρωσαν ότι η τιμή έπεσε στα 650...
Προς ενημέρωση οποιουδήποτε ενδιαφερθεί στο μέλλον! -
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Σήμερα με ενημέρωσαν ότι το navigation της bmw είναι σε προσφορά με μεγάλη έκπτωση σε σχέση με την αρχική τιμή (βαριέμαι να το κοιτάξω τώρα...αλλά θυμάμαι πάνω από 1200 ευρώ...;)
Με ενημέρωσαν ότι η τιμή έπεσε στα 650...
Προς ενημέρωση οποιουδήποτε ενδιαφερθεί στο μέλλον!Τι να το κανεις; Ναβι υπαρχει σε κάθε τηλεφωνο πια.
Επεκταση εγγυησης να δωσουν...
-
Πιστεύω ότι θα παίξουν σύντομα προσφορές...σε πολλά
Πώς χρησιμοποιείς το navi στο κινητό μέσα στο αυτοκίνητο;
Εδώ με 7άρα οθόνη που είχα στο προηγούμενο και ένιωθα ότι μου αποσπά την προσοχή από τον δρόμο
Τι ακριβώς χρησιμοποιείς;
Πάντως και σε μένα τα 650 πάλι πολλά φαίνονται...Ιδίως για χρήση 5-10 φορές το χρόνο...
Την κάμερα οπισθοπορείας την θέλω όμως...Ο κώλος του Χ1 είναι υπερυψωμένος και δύσκολα βλέπω την απόσταση πίσω
Δεν είχα θέμα να παρκάρω μέχρι τώρα, αλλά θα πάρκαρα πολύ πιο άνετα με 'μάτια' πίσω... -
Τι κινητο εχεις; Στην σωστη θεση δεν εχει διαφορα απο το εργοστασιακο και επισης πια δεν χρειαζονται φορτιστες αφου φορτιζει κατευθειαν απο την θυρα USB. Δεν αποσπαει προσοχη γιατι σου δινει φωνητικα οδηγιες.
-
βρες μας βρε wantone Μια ωραια βαση για το κινητο !
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Τι κινητο εχεις; Στην σωστη θεση δεν εχει διαφορα απο το εργοστασιακο και επισης πια δεν χρειαζονται φορτιστες αφου φορτιζει κατευθειαν απο την θυρα USB. Δεν αποσπαει προσοχη γιατι σου δινει φωνητικα οδηγιες.Ενα απλό lg l90. Το διάλεξα με κριτήριο την μπαταρία που διαρκεί απο 3 μέρες εως κ 5 με ήπια χρήση. Δεν βρίσκω λόγο να δώσω περισσότερα για κινητό όταν δεν το χρησιμοποιώ για κάτι παραπάνω από κλήσεις κ ελάχιστο νετ...
-
Εγω με iPhone και το Navigon μια χαρα ειμαι καλυτερα απο εργοστασιακο ναβι. Βεντουζα εχω αλλα τωρα θα το δοκιμασω να το αφηνω στις ποτηροθηκες.
-
Στην τελική θα δωσω ενα 100αρικο κ θα παρω ενα extra gps κ θα το βαζω πάνω μόνο οταν το χρειάζομαι...
-
από τις πιο αναλυτικές παρουσιάσεις για το νέο Χ1 :
Youtube Video -
Η νέα BMW X1 sDrive 18i από €259/μήνα
Η μηνιαία δόση έχει υπολογιστεί με το πρόγραμμα ΒΜW Select της BMW Financial Services για ενδεικτική αξία οχήματος €27.370, με προκαταβολή €9.800, ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 8,9%, διάρκεια 48 μήνες, τελευταία μεγάλη δόση €11.222, προστασία δανείου €442, έξοδα φακέλου €270. Συνολικό ποσό πίστωσης €18.012, συνολικό ποσό που πρέπει να καταβάλει ο πελάτης €33.744, ΣΕΠΠΕ 10,38%.http://www.caranddriver.gr/article.asp? ... id=7484013
-
Καλά κρασιά .
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης drenie έγραψε:
Καλά κρασιά .Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
καλά...και εγώ πιστεύω ότι είτε τα έχεις τα μπικικίνια και αγοράζεις είτε...άστο!
Πάντως, όπως έχω ξαναγράψει οι 1500άρες X1 έχουν αρκετά λογική αρχική τιμή... -
Ta χρηματα βγαινουν δυσκολα και δεν πρεπει να τα πεταμε. Το συγκεκριμενο πρόγραμμα είναι κλοπη.
Λιγο υπομονη να εχει καποιος και μπορει να παρει καλυτερο αυτοκινητο με λιγοτερα μπιμπικινια.
-
Αυτό που με προβληματίζει δεν είναι η αρχική τιμή . Αλλά θα βάλεις κάτι πάνω στο αυτοκίνητο . Έστω το μεταλλικό χρώμα . Οπότε η τιμή ανεβαίνει πολύ .
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οι τιμές 'από....' ειναι για τους ιθαγενείς και για να σε βάζουν στη σκέψη να πας να το δεις μπας και σε τσιμπήσουν!
Και στο QQ τιμές από 17.800 για τον 1.2 έχει, αλλά η αξιοπρεπής έκδοση (όχι η τοπ) πάει 5 χιλιάρικα παραπάνω -
Παιζουν καλες εκπτωσεις όμως αρκει να τις ζητήσεις.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Ta χρηματα βγαινουν δυσκολα και δεν πρεπει να τα πεταμε. Το συγκεκριμενο πρόγραμμα είναι κλοπη.Λιγο υπομονη να εχει καποιος και μπορει να παρει καλυτερο αυτοκινητο με λιγοτερα μπιμπικινια.
Συμφωνώ απόλυτα με wantone. Πιστεύω ότι το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν πολύ μεγάλες εκπτώσεις.
Ο πρόσθετος εξοπλισμός πάντως της BMW είναι εξοργιστικά ακριβός.
Ίσως μπορεί κάποιος να επενδύσει στο ότι η bmw δίνει ως στάνταρντ κάποια πράγματα. Εάν τον καλύπτουν οι κινητήρες τότε προσθέτοντας κάποιο after market υλικό που τον ενδιαφέρει σε ένα αυτοκίνητο που αποτελεί μια στιβαρή και ποιοτική κατασκευή μπορεί τελικά να το πάρει σε τιμές λίγο πάνω από άλλα SUV μοντέλα όπως QQ, Kuga, Q3 κτλ.
Ενδεικτικά αναφέρω ότι η 1500άρα sDrive18i έχει 27.370 με απόσυρση και η 1500άρα sDrive16d 29.770 με απόσυρση.
BMW X1 2016