-
Δεν το καταλαβαίνω...
Συνεχίζω στο δικό μου και ελπίζω... -
Βγείτε έξω να δοκιμάσω εγώ. Το όνομα http://www.4troxoi.com αλλά ανοικτό.
-
Βρεθήκαμε τελικά στο http://WWW.4TROXOI.GR
-
Παιδιά, το 'ψαξα λίγο και όσοι έχουν router και dsl/cable πρέπει να ανοίξουν κάποια ports στον router τους για να μπορέσουν να κάνουν host. Γι' αυτό μαλλον δε φαίνονται κάποιοι servers στη λίστα
3297-3301 :TCP
3397 :TCP
3497 :UDP
17677 :UDP
30477 :TCP -
Βρήκα αυτό με τα κεφαλάια, αλλά δεν με βάζει!!
Πατάω Τζόιν και μετά ξεπατιέται χωρίς να γίνει τίποτα...Edit:
OK!!! -
Α ενδιαφέρον!
Πάντως τώρα είμαστε ΟΚ στου Βασίλη. Νομίζω πάντως ότι ο George Tabs με την καλή του σύνδεση θα είανι ιδανικός για host στο μέλλον.
Και κάτι ακόμα: Δε γίνεται να έχουμε multiplayer test session, ή πρέπει σώνει και καλά αγώνας;
-
παιδιά δείχνει να μπερδεύει λίγο η κατάσταση με τους servers αφού ο κάθε ένας φτιάχνει κάποιον όποτε θέλει. Δε διαφωνώ αλλά απλά υπενθυμίζω πως καλό είναι αφού έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα να μείνει ως έχει δηλ. κανονικά τη Κυριακή 22.30. Νιώθω υπεύθυνος για τη 'συνέχεια' του πρωταθλήματος αφού είχα την ιδέα της δημιουργίας του ωστόσο είμαι ανοιχτός προφανώς σε όλα. Να ρωτήσω κάτι τώρα, χρησιμοποιεί κάποιος από εσάς το gamespy για να παίζει F1 Challenge online? Αυτό το ρωτώ διότι αν κάνουμε νέο παιχνίδι από το menu του παιχνιδιού έχει περιορισμό 6 παικτών σε μερικές συνδέσεις (συμπεριλαμβανομένου DSL - παραδόξως σε PSTN φθάνει τους 16!). Με το Gamespy όμως που είναι στο μενού (από τα προγράμματα -> EA SPorts -> F1 Challenge) μπορείς να ορίσεις περιορισμό σε παίκτες και password. Καλό είναι όποιος το χρησιμοποιεί να κάνει αυτός το Server τη Κυριακή για να χωρέσουμε όλοι, απαιτείται όμως να έχει DSL σύνδεση.... Επίσης η ώρα διεξαγωγής παραμένει ως έχει.... ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΜΑΙΟΥ 22.30
-
Το 'ΕΠΙΣΗΜΟ' πρωτάθλημα του φόρουμ μένει ως έχει, τα άλλα είναι για χαβαλε και προπονηση.
Σήμερα μόλις τελειώσαμε.
Έγινε ΤΗΣ πόπης!!!Στον τελευταίο αγώνα μπήκαμε και οι 3 (τόσοι ήμασταν) στο ίδιο δευτερόλεπτο!!!
Καιρό είχα να ευχαριστηθώ τόσο ένα παιχνίδι!!!
Kid, Vassilis, thanx για την τρελλή φάση!!!Πάω για υπνο τώρα γιατί δεν την παλεύω άλλο...
-
1.08.492 μόλις ξεκίνησα να ψαχουλεύω πάλι το setup. Είχα να ασχοληθώ 2 χρόνια σχεδόν αφού έτρεχα σε μεταγενέστερα mods. Νομίζω έχω και άλλα περιθώρια βελτίωσης.
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Το 'ΕΠΙΣΗΜΟ' πρωτάθλημα του φόρουμ μένει ως έχει, τα άλλα είναι για χαβαλε και προπονηση.Σήμερα μόλις τελειώσαμε.
Έγινε ΤΗΣ πόπης!!!Στον τελευταίο αγώνα μπήκαμε και οι 3 (τόσοι ήμασταν) στο ίδιο δευτερόλεπτο!!!
Καιρό είχα να ευχαριστηθώ τόσο ένα παιχνίδι!!!
Kid, Vassilis, thanx για την τρελλή φάση!!!Πάω για υπνο τώρα γιατί δεν την παλεύω άλλο...
Απίστευτο γέλιο.. Ειλικρινά χάρηκα και γω με το παιχνίδι που έγινε! Άντε την κυριακή να ναι ακόμα καλύτερα!
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Α ενδιαφέρον!Και κάτι ακόμα: Δε γίνεται να έχουμε multiplayer test session, ή πρέπει σώνει και καλά αγώνας;
Στο αγώνα της Κυριακής, θα έχουμε σύνδεση 22.30 με μισή ώρα ελεύθερων δοκιμαστικών, θα ακολουθήσουν τα επίσημα και αγώνας.
-
α)Γιατί δεν συνδεόμαστε 22.15 και να αφήσουμε 45 λεπτά δοκιμαστικά?
β)Τελικά θα υπάρχει damage?
γ)Ποιος θα κάνει server?
δ)Γιατί ενώ έχω τιμόνι δεν μπορώ να κάνω κάτω από 1.14? Τόσο κουλάδι είμαι? Μην ντρέπεστε, πείτε το.. -
Νομίζω ότι καλό θα ήταν να γίνει ο Georgetabs, αν φυσικά δεν έχει εκείνος πρόβλημα εφόσον έχιε την πιο καλή σύνδεση, αρκεί να λυθεί το πρόβλημα με το router.
Όντως ήταν πολύ ωραία το απόγευμα!
-
Κυριακή 15/5
22:15 - 23:00 Practice 4
23:00 - 23:30 Qualifying
23:30 Das Rennen
room name / password: coming soon!
-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
Κυριακή 15/522:15 - 23:00 Practice 4
Δεν μπορούμε να κάνουμε αυτή τη διαδικασία νωρίτερα?
Νομίζω εδώ στην Κύπρο είμαστε και 1 ώρα μπροστά. -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
α)Γιατί δεν συνδεόμαστε 22.15 και να αφήσουμε 45 λεπτά δοκιμαστικά?
β)Τελικά θα υπάρχει damage?
γ)Ποιος θα κάνει server?
δ)Γιατί ενώ έχω τιμόνι δεν μπορώ να κάνω κάτω από 1.14? Τόσο κουλάδι είμαι? Μην ντρέπεστε, πείτε το..Μάλλον ρυθμίσεις είναι!!
Εγώ δεν κατεβαίνω κάτω από 1.14.5 μετά από άπειρες προσπάθειες και μόλις έπιασε η βροχή βγήκα με όλο το στεγνό σετάπ και γύρισα 1.24 και ιδανικά θα μπορούσα να κατεβάσω κάτω από το 1.20 όπως ήμουν!
Συμπέρανα πως οι αεροτομές μου είναι πολύ συντηρητικές... Τις μείωσα και μετά είδα πως ο Vassilis δεν με έφτανε με 2 δεύτερα το γύρο πλέον!!
ΕΥΤΥΧΩΣ είχαμε τόσο πανικό που δεν θυμόμουν να τσεκάρω το χρόνο μου!! Πρέπει να ήταν στο 1.14 ίσως μια τρίχα παρακάτω. Και ίσως πάλι να κατέβαιαναν (αν και πλέον οι γρήγορες ήθελαν πούλημα οπότε ίσως όχι...)Τώρα εγώ παίζω βέβαια με πλήκτρα, αλλά ΠΑΝΤΑ έπαιζα είτε με πλήκτρα, είτε με joypad στο Playstation, ή παλιότερα με joystick ATARI και στην Amiga... ΠΑΝΤΑ στο PC ήμουν με πλήκτρα (αν και του λάπτοπ δεν είναι τόσο βολικά και δεν έχω θύρα PS2 να βάλω άλλο...)
Τιμονιέρα έχω (στην Ελλάδα... ) αλλά λόγω έλλειψης χώρου ελάχιστα τη χρησιμοποίησα. Πάντως όταν την έβαλα ήμουν ΣΑΦΩΣ πιο αργός από τα πλήκτρα λόγω συνήθειας!!! Βέβαια όπου δεν έκανα λάθη είχε τρομερα καλύτερο κοντρόλ από τα πλήκτρα!! (τώρα στην Βραζιλία τις αργές στροφές τις παίρνω είτε χωρίς γκάζι, ή το τσιμπάω ένα κλάσμα μέσα στην στροφή, αλλά οριακά δεν πάω για χόρτα!!! Με αναλογικό θα το είχα λίγο πατημένο...)Οπότε μην απελπίζεσαι, είναι εμπειρία (σετάπ) και συνήθεια (τιμονιέρα)
-
ΜΗΝ βγάλετε το damage, θα είναι κρίμα να κερδίζει ο τελευταίος των Μοϊκανών...
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Νομίζω ότι καλό θα ήταν να γίνει ο Georgetabs, αν φυσικά δεν έχει εκείνος πρόβλημα εφόσον έχιε την πιο καλή σύνδεση, αρκεί να λυθεί το πρόβλημα με το router.Όντως ήταν πολύ ωραία το απόγευμα!
Έχω ρούτερ που είναι φάιργουολ, και μάλλον είναι μπλοκαρισμένες οι θύρες...
Εκτός αν είναι μπλοκαρισμένες στο σόφτγουερ φάιργουολ...
Ελπίζω να βρώ πως τα αλάζω εγκαίρως, να ακολουθήσω τις οδηγίες του MOnoimoi. -
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Κυριακή 15/5
22:15 - 23:00 Practice 4
Δεν μπορούμε να κάνουμε αυτή τη διαδικασία νωρίτερα?
Νομίζω εδώ στην Κύπρο είμαστε και 1 ώρα μπροστά.Και εδώ στην Ελβετία μια ώρα πίσω!!!
9.15 (ώρα Ελβετίας) καλά είναι, έξω δεν έχει σκοτεινιάσει καν!!!!
Νωρίτερα δεν είναι βολικό... -
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
1.08.492 μόλις ξεκίνησα να ψαχουλεύω πάλι το setup. Είχα να ασχοληθώ 2 χρόνια σχεδόν αφού έτρεχα σε μεταγενέστερα mods. Νομίζω έχω και άλλα περιθώρια βελτίωσης.Έιχες τίποτα aids όταν έκανες αυτό τον χρόνο?
2ος Αγώνας F1 Challenge 99-02 BRAZIL