-
Καλησπέρα σε όλο το φόρουμ και καλή χρονιά. Είμαι 18 ετών και σε λίγο καιρό θα πάρω το πρώτο μου αυτοκίνητο, το οποίο θα είναι ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ εξαιτίας των αμφιβολιών που είχα για όλα τα μεταχειρισμένα. Είμαι ανάμεσα στο Toyota Yaris (1.33-99 hp, 15700€) και στο Seat Ibiza 1.4 TSI ACT FR (1.4- 140 hp, 14.840€). Όποιος γνωρίζει περαιτέρω πληροφορίες εκτός από αυτά που γράφουν στα test-δοκιμές, (ή ακόμη καλύτερα ήταν-είναι κάτοχος) των 2 αμαξιών ας μου γράψει την άποψη του και τα + / - τους. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας.
-
Καλησπέρα σε όλο το φόρουμ και καλή χρονιά. Είμαι 18 ετών και σε λίγο καιρό θα πάρω το πρώτο μου αυτοκίνητο, το οποίο θα είναι ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ εξαιτίας των αμφιβολιών που είχα για όλα τα μεταχειρισμένα. Είμαι ανάμεσα στο Toyota Yaris (1.33-99 hp, 15700€) και στο Seat Ibiza 1.4 TSI ACT FR (1.4- 140 hp, 14.840€). Όποιος γνωρίζει περαιτέρω πληροφορίες εκτός από αυτά που γράφουν στα test-δοκιμές, (ή ακόμη καλύτερα ήταν-είναι κάτοχος) των 2 αμαξιών ας μου γράψει την άποψη του και τα + / - τους. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας.
-
-
Τα 140 άλογα και τα ρέστα στο aftersales της Seat.
Να βγεις εξαρχής στην πιάτσα σαν τρέντυ χεράς!
-
Συγκρίνεται με οτιδήποτε άλλο το after sales της Toyota???
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Τα 140 άλογα και τα ρέστα στο aftersales της Seat.Να βγεις εξαρχής στην πιάτσα σαν τρέντυ χεράς!
Δε νομιζω οτι το αξιζει αυτο το ποστ
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Τα 140 άλογα και τα ρέστα στο aftersales της Seat.Να βγεις εξαρχής στην πιάτσα σαν τρέντυ χεράς!
Ελπίζω φίλε μου να μην είναι ειρωνική η απάντηση σου. Οδηγάω από τα 16 μου (νόμιμα φυσικά) ένα sprinter 50cc στην Αθήνα και ξέρω πως είναι τα πράγματα. Δεν έχω σκοπό να γίνω κάγκουρας, όπως φαντάζονται μερικοί. Απλώς σαν νέος που είμαι θέλω να έχω λίγο γκαζάκι (μόνο στην Εθνική) λόγω των ταξιδιών που θα κάνω συχνά.
-
Ο χρήστης giannos21 έγραψε:
Ελπίζω φίλε μου να μην είναι ειρωνική η απάντηση σου. Οδηγάω από τα 16 μου (νόμιμα φυσικά) ένα sprinter 50cc στην Αθήνα και ξέρω πως είναι τα πράγματα. Δεν έχω σκοπό να γίνω κάγκουρας, όπως φαντάζονται μερικοί. Απλώς σαν νέος που είμαι θέλω να έχω λίγο γκαζάκι (μόνο στην Εθνική) λόγω των ταξιδιών που θα κάνω συχνά.
Ενταξει, αλλο ομως το αμαξι αλλο η μηχανη. Κυκλοφοριακα εισαι συνηθισμενος, εχεις γνωση του τι παιζει, αλλα στον τομεα της οδηγησης, το αμαξι ειναι σαν να ανεβαινεις στην μηχανη για πρωτη φορα. Ξεκινας απο το μηδεν. Αλλος χειρισμος. Και εγω με παπακι ξεκινησα αλλα οταν μπηκα στο αμαξι, καμια σχεση, οδηγικα. Το toyota ειναι ατμοσφαιρα και γκαζακι δεν θα σου δωσει. Οποτε κοιταξε για κατι με τουρμπο. Δεν ξερω τις τιμες, θα προτιμουσα το Fiesta με τον 1000αρι τον τουρμπισιο. Ποιοτητα, αξιοπιστια, εμφανιση που μου αρεσει.
-
@Sbr Δηλαδή πάω για ibiza...Τo fiesta ηταν απο τα πρωτα που απεκλεισα λογω των περιορισμενων χωρων που (δεν) διαθέτει. Γνώμες για ibiza? Από αξιοπιστία λέει τίποτα?
-
@Sbr Δηλαδή πάω για ibiza...Τo fiesta ηταν απο τα πρωτα που απεκλεισα λογω των περιορισμενων χωρων που (δεν) διαθέτει. Γνώμες για ibiza? Από αξιοπιστία λέει τίποτα?Δεν θεωρω τον ομιλο VAG αξιοπιστο. Βεβαια αυτη ειναι η γνωμη μου. Δεν ειναι νόμος. Εγω δλδ ετσι οπως ειναι τωρα τα αυτοκινητα της VAG δεν θα εδινα χρηματα. Ομως αντικειμενικα ειναι πρωτη σε πωλησεις παγκοσμιως. Οπως το δει ο καθενας δλδ. Απο τη αλλη ειναι ενα αυτοκινητο με καλη ποιοτητα ωραιο πατημα απο οσο διαβαζω στο δρομο. Ζυγισε τα και δες προς τα που γερνει η ζυγαρια.
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
@Sbr Δηλαδή πάω για ibiza...Τo fiesta ηταν απο τα πρωτα που απεκλεισα λογω των περιορισμενων χωρων που (δεν) διαθέτει. Γνώμες για ibiza? Από αξιοπιστία λέει τίποτα?
Δεν θεωρω τον ομιλο VAG αξιοπιστο. Βεβαια αυτη ειναι η γνωμη μου. Δεν ειναι νόμος. Εγω δλδ ετσι οπως ειναι τωρα τα αυτοκινητα της VAG δεν θα εδινα χρηματα. Ομως αντικειμενικα ειναι πρωτη σε πωλησεις παγκοσμιως. Οπως το δει ο καθενας δλδ. Απο τη αλλη ειναι ενα αυτοκινητο με καλη ποιοτητα ωραιο πατημα απο οσο διαβαζω στο δρομο. Ζυγισε τα και δες προς τα που γερνει η ζυγαρια.
Τα ούτε 15κ με αυτά που προσφέρει το ιμπιζακι (πολυ καλες επιδοσεις, σχετικα καλοι χωροι) το κανουν να φαινεται πολυ ελκυστικο. Απο κει και περα το Yaris παιζει να βγαζει και τα 2πλασια χρονια απο το σεατακι αλλα υπολειπεται πολυ σε γκαζι. Αλλα ειναι toyota. Αλλα υπολειπεται σε επιδοσεις. Κλινω μαλλον προς το ιμπιζα
-
Οτι τραβαει η καρδια σου. Καντο και ενα τεστακι για να εχεις ολοκληρωμενη αποψη και προχωρας. Αλλιμονο αν σε ολους αρεσαν τα ιδια πραματα. Οτι και αν αγορασεις, καλοταξιδο!
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Οτι τραβαει η καρδια σου. Καντο και ενα τεστακι για να εχεις ολοκληρωμενη αποψη και προχωρας. Αλλιμονο αν σε ολους αρεσαν τα ιδια πραματα. Οτι και αν αγορασεις, καλοταξιδο!σε ευχαριστώ πολύ , να είσαι καλά φίλε μου. περιμένω να ακούσω γνώμη και από άλλους συμφορουμίτες.
-
Τρομερό γκάζι ο 1.4 tsi 140hp, απο εκεί και πέρα μην περιμένεις να σου πει κανεις οτι το Ibiza ειναι κοντά στο yaris απο άποψη αξιοπιστίας.
Προσωπική εντύπωση/άποψη, το group πιάνει απόλυτο πάτο στο θέμα αξιοπιστίας. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ίσα ίσα! Λίγη υπομονη και θα δεις!
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Τρομερό γκάζι ο 1.4 tsi 140hp, απο εκεί και πέρα μην περιμένεις να σου πει κανεις οτι το Ibiza ειναι κοντά στο yaris απο άποψη αξιοπιστίας.
Προσωπική εντύπωση/άποψη, το group πιάνει απόλυτο πάτο στο θέμα αξιοπιστίας.ωχ. κάθε τρεις και λίγο δηλαδη θα έχω τρεχάματα. Αρχίζω και αναθεωρώ για το yaris. Το toyota corolla που εχουμε για οικογενειακό , 205.000 χλμ ουτε καν συμπλεκτη αλλαξαμε. Ουτε καν λαμπακι δεν μας εκαψε. Αθάνατη Toyota
Λιγο γκαζακι να ειχε το yaris και ουτε καν θα υπηρχε θεμα συγκρισης νομιζω. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ίσα ίσα! Λίγη υπομονη και θα δεις!
επι του θεματος εχετε τιποτα να πειτε ή θα λετε τα δικα σας?
-
επι του θεματος εχετε τιποτα να πειτε ?Το οποίο στην πραγματικότητα ειναι... ?
From my SMO72HD via Tapatalk
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Δεν θεωρω τον ομιλο VAG αξιοπιστο. Βεβαια αυτη ειναι η γνωμη μου. Δεν ειναι νόμος. Εγω δλδ ετσι οπως ειναι τωρα τα αυτοκινητα της VAG δεν θα εδινα χρηματα. Ομως αντικειμενικα ειναι πρωτη σε πωλησεις παγκοσμιως. Οπως το δει ο καθενας δλδ. Απο τη αλλη ειναι ενα αυτοκινητο με καλη ποιοτητα ωραιο πατημα απο οσο διαβαζω στο δρομο. Ζυγισε τα και δες προς τα που γερνει η ζυγαρια.
Πρώτη σε πωλήσεις παγκοσμίως είναι η Toyota Steve.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
επι του θεματος εχετε τιποτα να πειτε ?
Το οποίο στην πραγματικότητα ειναι... ?
From my SMO72HD via Tapatalk
edit [mod]
Πρώτο αυτοκίνητο - Νέος οδηγός