-
καλησπερα ειμαι νεος στην παρεα σας και σημερα προχωρησα στην αγορα του pulsar 1.5 diesel connect
-
Ο χρήστης tzes81 έγραψε:
καλησπερα ειμαι νεος στην παρεα σας και σημερα προχωρησα στην αγορα του pulsar 1.5 diesel connectΚαλά και ασφαλή χιλιόμετρα φιλαράκι!
Καλή επιλογή, μεγάλοι χώροι και καλή κατανάλωση.
Τί χρώμα το πήρες; -
ευχαριστω να εισαι καλα , σε λευκο απλο το πηρα , και με καναν δωρο τις γνησιες υφασματινες μοκετες των 45 ευρω,
το μαλακο καλυμμα χωρου αποσκευων , και σετ της Μοβιακ πυροσβεστηρα, γιλεκο, τριγωνο φαρμακειο και δωρο το σερβις στα 10000 -
Ο χρήστης tzes81 έγραψε:
ευχαριστω να εισαι καλα , σε λευκο απλο το πηρα , και με καναν δωρο τις γνησιες υφασματινες μοκετες των 45 ευρω,
το μαλακο καλυμμα χωρου αποσκευων , και σετ της Μοβιακ πυροσβεστηρα, γιλεκο, τριγωνο φαρμακειο και δωρο το σερβις στα 10000Φιλε καλα και απροβληματιστα χιλιομετρα..
-
ευχαριστω Sbr να εισαι καλα
-
H κινέζικη εκδοχή του Pulsar.
From my SMO72HD via Tapatalk
-
Ο χρήστης tzes81 έγραψε:
ευχαριστω Sbr να εισαι καλαΚαλά και ασφαλή χλμ άντε γίναμε τρεις με pulsar στο φόρουμ.
-
μονο 3 ειμαστε alexadrinos ? ... Βασικα εγω δε το πηρα ακομη στα χερια μου αυτη την βδομαδα θα ερθει και μετα την 1μηνια θα βγουν πινακιδες
-
Ο χρήστης tzes81 έγραψε:
μονο 3 ειμαστε alexadrinos ? ... Βασικα εγω δε το πηρα ακομη στα χερια μου αυτη την βδομαδα θα ερθει και μετα την 1μηνια θα βγουν πινακιδεςνομίζω τρεις το έχουμε από εδω μέσα.Με το καλό να παραλάβεις παίρνεις από τι διάβασα και την πλούσια έκδοση μια χαρά.Καλοτάξιδο να ναι.
-
ναι το acenta con παιρνω, βασικα το εχει ενας κολητος απο το μαιο, εχει κανει 10000 κμ μεχρι τωρα και ουτε κιχ δεν του εχει κανει . Εσυ ποια εκδοση εχεις ? απο δωρακια τι σε καναν ?
-
Ο χρήστης alexadrinos έγραψε:
Καλά και ασφαλή χλμ άντε γίναμε τρεις με pulsar στο φόρουμ.
Παδια δεν εχω Pulsar. Το θεωρω ομως αξιολογο.
Cosneo δεν βλεπω να εχουν καποια διαφορα, ενταξει οι ζαντες ειναι διαφορετικες. Παιζει και τπτ αλλο;
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Το ευρωπαϊκό.
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Καλά και ασφαλή χλμ άντε γίναμε τρεις με pulsar στο φόρουμ.
Παδια δεν εχω Pulsar. Το θεωρω ομως αξιολογο.
Cosneo δεν βλεπω να εχουν καποια διαφορα, ενταξει οι ζαντες ειναι διαφορετικες. Παιζει και τπτ αλλο;
Χρόνια πολλά και καλές γιορτές!
Με μετρήσατε και μένα στους 3 ή γίναμε 4??? Νομίζω ήρθε η ώρα να φτιάξουμε fan club να οργανώνουμε και συναντήσεις! Να κανονίσουμε και καμιά εκδρομή αν μαζευτούμε ακόμα και 5 μπορούμε να πάμε και με ενα Pulsar!Αστειεύομαι φυσικά... Όσο αφορά το κινέζικο, πέρα απο το χρωματισμό της μάσκας έχουμε σίγουρα διαφορά και στα πλαινά φλάς που δεν βρίσκονται στον καθρέπτη αλλά πάνω στο αμάξωμα.
-
Ναι και εγω εκτος απο τα φλας στον καθρεπτη δεν βλεπω κατι αλλο.
-
Το ίδιο αυτοκίνητο είναι οπότε διαφορετική σχεδίαση δεν θα μπορούσε να έχει. Απλά μικροδιαφορές. Το κινέζικο υιοθετεί την πρόσοψη εξ Αμερικής που μπαίνει σε Maxima, Murano κλπ. ΙΜΟ εντυπωσιακότερη από την ευρωπαική των Pulsar, QQ κλπ.
-
στην εκθεση που ειχα παει να το δω ειχαν το energy ετοιμοπαραδοτο με τάσια πετρελαιο . αλλα οι ζαντες στον ασεντα το δειχνουν πολυ διαφορετικο !
-
Σίγουρα ενα + με τις ζάντες.
Τα τάσια απλα συμπαθητικά. Τα ίδια έχει και το βασικό QQ.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Το ίδιο αυτοκίνητο είναι οπότε διαφορετική σχεδίαση δεν θα μπορούσε να έχει. Απλά μικροδιαφορές. Το κινέζικο υιοθετεί την πρόσοψη εξ Αμερικής που μπαίνει σε Maxima, Murano κλπ. ΙΜΟ εντυπωσιακότερη από την ευρωπαική των Pulsar, QQ κλπ.Eσυ τα ξερεις καλυτερα. Τα κοιτας συχνα το ψαχνεις, ενταξει εχεις καλυτερη εικονα. Στα δικα μου τα ματια....Αστο, δεν καταλαβαινω τις λεπτομεριες. Επηδει ειπες για Maxima. Το καινουργιο ειναι οπτικα πολυ ομορφο. Δεν εχω διαβασει κριτικες κλπ, μονον απο την εμφανιση τα οσα βλεπω, μου αρεσει. Οπως και το Murano. Αλλα θελουν απλωσια. Δεν ειναι για μεσα στην πολη αυτα τα αυτοκινητα. Για εμενα. Για αλλον, μπορει να ειναι. Οπως βολευεται ο καθενας.
-
Εδώ η μάλλον και εδώ το pulsar πουλάει, έχει αρκετούτσικα κομμάτια για μια τόσο δύσκολη εποχή και τόσο μικρή πόλη, μέχρι και επαγγελματικό pulsar κυκλοφορεί, η Nissan αρχίζει να ξανακερδίζει το χαμένο έδαφος που άφησε το tiida...που ειδικά στη χώρα μας η μάρκα τιμάται από πολλούς...
πως να ξεχάσω τις απίστευτα γρήγορες βόλτες που κάναμε με το Cherry N12 παρακαλώ την ώρα που το kadett d στα ίδια κυβικά δε πήγαινε μια... παλιές καλές εποχές ρε γμτ...
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Eσυ τα ξερεις καλυτερα. Τα κοιτας συχνα το ψαχνεις, ενταξει εχεις καλυτερη εικονα. Στα δικα μου τα ματια....Αστο, δεν καταλαβαινω τις λεπτομεριες..
Προς αποφυγη παρεξηγησεων, δεν το ανέφερα με καμία μομφή ή παρατήρηση.
Και επειδή δεν μιλάμε για καμία 'σχεδιαστική σχολή' στην αυτοκίνηση, δεν χάνεις και τίποτα! [emoji38]
Nissan Pulsar