-
Ο χρήστης babis_net έγραψε:
Εχω ενα προβληματακι με το παραθυρο.Οταν παω να κλεισω την πορτα δεν κατεβαινει οσο πρεπει για να μπορεσει να κλεισει με συνεπεια το τζαμι να ειναι πιο εξω .Επισης καμια φορα ανεβαινει φτανει μεχρι πανω και ξακατεβαινειTι μοντέλο, R50?
-
R56
Τελικα δεν ειναι Θερμοστάτης ... πρόβλημα VANOS βγάζει εχει εμφανίσει 2 φορές το προβλημα .Μου εσβησαν την βλαβη και αν το ξαναβγαλει θελει λεει αντικατασταση του VANOS . Πρωτη φορα ακουω αυτην την λεξη
Για το παραθυρο λεει θελει μηχανισμο παραθυρου μιας και οταν παω να ανοιξω την πορτα δεν κατεβαινει το παραθυρο καμια φορα και γενικα παρουσιαζει και το παραπανω προβλημα -
To VANOS ελέγχει τον χρονισμό και βύθισμα των βαλβίδων....ακριβό ανταλλακτικό.
Το μοτέρ των παραθύρων είχε θέμα στο R50, υποτίθεται ότι στο R56 το έχουν λύσει! Πάντως στο R56 το δικό μου (όταν το είχα) δεν είχα ποτέ θέμα με τα παράθυρα. Στο R50 της γυναίκας μου, εδώ και 2 χρόνια 'κολλάει' το μοτέρ στην πόρτα του οδηγού...με μια 'σφαλιάρα' στην πόρτα, στο σημείο που είναι το μοτέρ (μου το έδειξαν που ακριβώς είναι στο συνεργείο) και 'ξεκολλάει' για μερικές ημέρες. Προς το παρόν έχω γλυτώσει τη αντικατάσταση, μέχρι να τα φτύσει τελείως το μοτέρ...αχαχα!!
-
αυτο ειναι το vanos ?
μου ειπε μια τιμη περιπου 400 ευρω και οτι πρεπει να λυθει η μηχανη ετσι ειναι ?Ξερεις ?
Επισης που ειπε οτι δεν υπαρχει φοβος να παθω κατι απλα να το αλλαξω -
Youtube Videoαυτο ειναι το vanos ?
μου ειπε μια τιμη περιπου 400 ευρω και οτι πρεπει να λυθει η μηχανη ετσι ειναι ?Ξερεις ?
Επισης που ειπε οτι δεν υπαρχει φοβος να παθω κατι απλα να το αλλαξωΔεν μπορώ να το δω στο γραφείο.
Ναι κάπου τόσο κοστίζει, γιατί πρέπει να λύσουν καπάκι εάν θυμάμαι σωστά. -
μπας και γνωριζεις αν ειναι επικυνδυνο να το κυκλοφορω ?
Μου ειπε οτι το εμφανισε 2 φορες το προβλημα μια στις 70.000 και μια στις 98.000 τωρα εχει 117.000 -
Δεν μπορώ να σου απαντήσω, γιατί δεν ξέρω ποιο είναι το πρόβλημα. Όμως, για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, καλό είναι να ακολουθήσεις την συμβουλή του μηχανικού, ο οποίος έχει και την ευθύνη!
-
παιδια καλησπερα. σκοπευω να αγορασω mini και ηθελα καποιεσ πληροφοριες αν μπορειτε.. εδω απευθυνομαι?
-
Ο χρήστης panosgigi έγραψε:
παιδια καλησπερα. σκοπευω να αγορασω mini και ηθελα καποιεσ πληροφοριες αν μπορειτε.. εδω απευθυνομαι?Εδώ είναι ένα καλό θέμα να ξεκινήσεις τις ερωτήσεις!
-
Για την ιστορια αποφασισα να παω αντιπροσωποια .Η διαγνωση εβγαλε παλι Vanos .Το παλικαρι μου ειπε θα σου βαλουμε ενα καθαριστικο βενζινης και ασε να τελειωσει η βενζινη σου ολη και δες πως παει .
Το λαμπακι κινητηρα γενικα αναβε και εσβηνε συνεχεια .Εδω και μια εβδομαδα μετα το καθαριστηκο δεν εχει αναψει καθολου .
Για το παραθυρο τελικα ηταν ενας απλος προγραματισμος και οχι μοτερ που μου ειπε ο αλλος .Μακαρι μην αναψει παλι λαμπακι γιατι θα πρεπει να ξηλωθωΘα ηθελα την αποψη σας για λαστιχα .Η διασταση που φοραω ειναι η 205/45/17 .Τα λαστιχα του ειναι χαλια .Μενω στην θεσσαλονικη αλλα ψηλα που σημαινει οτι χιονιζει καποιες φορες τον χρονο .Σκεφτομουνα για all weather λαστιχα και συγκεκριμενα υπάρχουν οι παρακατω εναλλακτικες
Kleber Quadraxer
vredestein quatrac 3Η τιμη πανω κατω ειναι ιδια .Αλλα γενικα πρωτη φορα θα βαλω all weather .Στο αλλο αμαξι εχω χειμωνιατικα και καλοκαιρινα ζαντολαστιχα .Αλλα στο mini προς το παρον δεν με περνει να το κανω
Ευχαριστω
-
Εχει Θεμα για επιλογη ελαστικων εδω:
http://www.4troxoi.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=6&t=35915
Γραψε εδω για να το δουνε περισσοτεροι και να παρεις απαντησεις. -
Καλησπέρα στην παρέα. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω αυτό το MINI COOPER S CABRIO: http://www.car.gr/classifieds/cars/view/7306856/
Μπορείτε ως πιο έμπειροι να μου πείτε τη γνώμη σας; Γιατί να το πάρω; γιατί όχι; τι να προσέξω;
Ευχαριστώ πολύ!
-
Καλά Χριστούγεννα σε όλους της παρέας ......
Σήμερα το πρωί παρατηρήθηκε όπως και και όλη την διάρκεια της ημέρας το βιντιλαρερ του ψυγείο να λειτουργεί με το αναμα της μηχανής άσχετα που όλο το βράδυ ήταν σταματημένο το αμάξι
Με λίγα λόγια είτε ειναι κρύο είτε ζεστό το βιντιλαρερ δουλεύει στην τσίτα .Αν το κλείσω το αμάξι συνεχίζει και λειτουργεί για αλλα 5 λεπτά
Δεν έχει ανάψει κανενα λαμπάκι ενδεικτικό και έχει και λάδια και νερά το αμάξι
Ξέρεις κανένας φίλος τι μπορεί να έχει ; -
Καποιο προβλημα εχει
Αν το συνδεσεις στο διαγνωστικο μαλλον θα εχει κρατημενο σφαλμα
Εχει κοψει και αποδοση? Το S ειναι? -
Όχι το r56 1600cc δεν έχει κόψει απόδοση σήμερα παρατήρησα οτι και χωριά να βάλω μπρος το αμάξι μόνο που βάζω το κλειδί και πατάω μόνο μια φορά το start button το βιντιλατερ δουλεύει συνέχεια χωρίς καν να βάλω μπρος
Θεωρώ οτι το πρόβλημα ειναι ηλεκτρονικό θα το παω την Δευτέρα αντιπρόσωποια να δούμε τι έχει -
Όχι το r56 1600cc δεν έχει κόψει απόδοση σήμερα παρατήρησα οτι και χωριά να βάλω μπρος το αμάξι μόνο που βάζω το κλειδί και πατάω μόνο μια φορά το start button το βιντιλατερ δουλεύει συνέχεια χωρίς καν να βάλω μπρος
Θεωρώ οτι το πρόβλημα ειναι ηλεκτρονικό θα το παω την Δευτέρα αντιπρόσωποια να δούμε τι έχειbabis με τις θερμοκρασίες παρατήρησες κάτι;, αν ανεβάζει σωστά και κρατάει την θερμοκρασία του...
-
Δεν έχει δείκτη θερμοκρασίας απλά
Λαμπάκι το οποίο δεν έχει ανάψει κάποια ενδεικτική λυχνία .Τονπεριεργο ειναι οτι το αμάξι ειναι σβηστό όλο το βράδυ παγωμένο δηλαδή βάζω το κλειδί πατάω μια φορά το button κάνει check όλα οκ και ειναι έτοιμο να πάρει μπρος αν ξαναπατήσω το κουμπί .
Χωρίς να πατήσω το κουμπί ανάβει το βιντιλατερ στην τσίτα για αυτο βλέπω ηλεκτρονικό πρόβλημα .Υην Δευτέρα όπως είπα θα το παω αντιπρόσωποια και να δούμε τι θα μας πούνε -
Πιθανοτατα εχει χαλασει ο θερμοστατης και το νερο δεν ψυχει αρκετα τη μηχανη.
Σαν αποτελεσμα το φανι λειτουργει συνεχεια για να κατεβασει τη θερμοκρασια.
Πολυ συνηθισμενο σε αρκετα αυτοκινητα.
Οταν τρεχεις στο δρομο, το βιντιλατερ δουλευει?
Ποσα χιλιομετρα εχει το mini? -
Για την ιστορία κάηκε ο θερμοστάτης 35 ευρώ κόστος .Τωρα ειναι μια χαρα
-
Εχω προβλημα με την αντλια υψηλης καυσιμου και θελει αλλαγη σε mini cooper s r56 του 2007. η ερωτηση που θελω να κανω είναι αν η αντλια απο peugeot 207 rc ειναι συμβατη και αν το εχει δοκιμασει κανενας αυτο. ευχαριστω.
New MINI Forum