-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Λες και ακούω τη γυναίκα μου φίλε!!! Μην ανησυχείς, δεν παρεξηγουναι, ξέρω τι ψειρας είμαι. Απλά το να νοικιάζεις σε άγνωστους το αμάξι σου όπως γράφτηκε αν είσαι ψειρας είναι εκτός λογικής...Ίσως πάντως να έπρεπε να αλλάξω το θέμα σε ζωή χωρίς καλό και περιποιημενο αυτοκίνητο. Εδώ και μια εβδομάδα χρησιμοποιώ καθημερινά το αυτοκίνητο του πατέρα μου, που μπήκε στο νοσοκομείο για διαδρομές από σπίτι σε νοσοκομείο κλπ, το οποίο παρότι οκ μηχανικά είναι από παντού χτυπημενο, οπότε δεν με νοιάζει ούτε που το αφήνω ούτε τίποτα. Το qq παραμένει στο γκαράζ ακούν ήχος εδώ και κάνα μήνα. Ευτυχώς το έχω βάλει λίγο μπροστά όταν έρχονται υποψήφιοι αγοραστές αν και δεν έχει θέμα μπαταρίας....
Βασικα ice να πανε ολα καλα με τον πατερα σου. Συμφωνω πως θα ηταν καλυτερα να ειχε τιτλο το θεμα η ζωη χωρις καλος αυτοκινητο. Ειμαστε ιδιοι ως προς το πως θελουμε να ειναι το αμαξι μας. Και για αυτο εχω το sirion που ειναι σε παρα πολυ καλυτερη περιπτωση απο το πεταμενο punto που ειχα. Αλλα και για το sirion ειμαι αποφασισμενος οτι μπορει να το γρατζουνισουν, χτυπησουν, κλπ γνωστα ενος αυτοκινητου μεσα στην πολη με κινηση. Εχεις αλλη ψυχολογια. Δεν εχεις αγχος. Καινουργιο αυτοκινητο για μεσα στην πολη, το παιρνεις οχι για να το χαρεις πολυ εξωτερικα. Το παιρνεις για το οτι δεν θα βγαλει θεωρητικα βλαβες νωρις, για να ξερεις μηχανικα κλπ τι εχει. Για την εξωτερικη εμφανιση οσο και να θες, δεν θα το χαρεις για πολυ ακομη και κλειστο παρκινγκ αν εχεις. Προχτες παρκαρα το sirion για μια δουλεια και στο καπο μια γατα εβλεπε ονειρα. Λαστιχα και ζαντες σκυλακια μου τις εχουν ραντισει πολλες φορες. Κουτσουλιες; Και απο αυτες εχουμε. Και αφηνουν αν δεν τις βγαλεις γρηγορα και θαμπαδα ειδικα σε εμενα που ειναι μαυρο. Μην τυχει να περασεις απο ασφαλτοστρωση. Τρως την πισα στα πλαινα. Απο που δλδ να γλυτωσεις; Δεν βαζω κινηση με μηχανακια ή παρκαρισμα σε παρκινγκ που ανοιγει ο διπλανος την πορτα και την σταματαει στην δικη σου. Τσογλανακια που παιζουν με τα κλειδια στο χρωμα, γειτονες για μια θεση παρκινγκ κλπ. Αν εισαι ψειρας αρρωσταινεις με ολα αυτα.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Πρεπει να το πας μια βολτα κάθε 2 εβδομάδες για να λιπανθουν τα μηχανικα μερη. Εχεις καμμια προσφορα;Παζάρια ακόμα αλλά τα κόβω μαχαίρι. Τόσο είναι λέω, ειδάλλως καινούργιο και από τις 20 και χωρίς απόσυρση.... Θα τα πάρω αυτά που θέλω don't worry. Υπομονή να υπάρχει.
-
Καλησπέρα Iceman
Σήμερα μου λύθηκε η απορία που είχα για μήνες απο κουβέντες που είχαμε σε άλλο topic, για τη σύγκριση του QQ με τα υπόλοιπα της κατηγορίας. Εκεί, θυμάμαι, είχες ως κάτοχος γράψει τη μοναδική απόλυτα κακή άποψή για το αμάξι, και μάλιστα είχες αντιπαραβάλλει το yaris σαν καλύτερο αυτοκίνητο...ενδεικτικό της απογοήτευσής σου!
Σχετικά με τη ζωή χωρίς αυτοκίνητο, είναι μια επιλογή και εξαρτάται απο το τι έχει συνηθίσει (να αντέχει) κανείς. Έχω γνωστό που δεν οδηγεί καθόλου και χρησιμοποιεί 90% ταξί και 10% ΜΜΜ όμως αυτό είναι το 'σύστημά' του, 42 χρονών δεν οδήγησε ποτέ!Προσωπικά, δουλεύω στο κέντρο (πολύ κοντά σε Μετρο) και για να πάω:- με MMΜ χρειάζομαι λεωφορείο και μετρό (μ.ό. 45 λεπτά),
- με το αυτοκίνητο χρειάζομαι περίπου 20 λεπτά για να φτάσω +10' για να παρκάρω, σύνολο 30 λεπτά
- με το παπί (που μετά απο 2 χρόνια κατοχής πούλησα) χρειαζόμουν μαξιμουμ 15 λεπτά.
Έχω χρησιμοποιήσει απο λίγο έως πολύ όλους τους τρόπους τα τελευταία 4 χρόνια και έχει καθιερωθεί ο 2ος που δεν είναι ο πιο οικονομικός: ΤΙΠΟΤΑ δε συγκρίνεται με την ανεξαρτησία και την ασφάλεια που σου παρέχει ένα αμάξι!-κακά τα ψέματα..
Στη δική σου περίπτωση είναι απορίας άξιο, πως λίγο καιρό αφού το αγόρασες κατέληξες να σκέφτεσαι πως το 2ο αυτοκίνητο είναι περιττό ή πολυτέλεια και λίγο καιρό αργότερα το πουλάς για να μην έχεις καθόλου!
Οπωσδήποτε το 2ο αυτοκίνητο είναι πολυτέλεια, αλλά θεωρείς πως με ταξί/uber καλύπτεσαι; Γιατί όπως περιγράφεις τα πράγματα καταλαβαίνω πως χρειάζεσαι κατα περιστάσεις αυτοκίνητο πιθανώς διαφορετικού όγκου..
Φιλικά
-
Ο χρήστης Panteleimonic έγραψε:
Καλησπέρα Iceman
Σήμερα μου λύθηκε η απορία που είχα για μήνες απο κουβέντες που είχαμε σε άλλο topic, για τη σύγκριση του QQ με τα υπόλοιπα της κατηγορίας.[b] Εκεί, θυμάμαι, είχες ως κάτοχος γράψει τη μοναδική απόλυτα κακή άποψή για το αμάξι, και μάλιστα είχες αντιπαραβάλλει το yaris σαν καλύτερο αυτοκίνητο...ενδεικτικό της απογοήτευσής σου![/b]
Σχετικά με τη ζωή χωρίς αυτοκίνητο, είναι μια επιλογή και εξαρτάται απο το τι έχει συνηθίσει (να αντέχει) κανείς. Έχω γνωστό που δεν οδηγεί καθόλου και χρησιμοποιεί 90% ταξί και 10% ΜΜΜ όμως αυτό είναι το 'σύστημά' του, 42 χρονών δεν οδήγησε ποτέ!Προσωπικά, δουλεύω στο κέντρο (πολύ κοντά σε Μετρο) και για να πάω:- με MMΜ χρειάζομαι λεωφορείο και μετρό (μ.ό. 45 λεπτά),
- με το αυτοκίνητο χρειάζομαι περίπου 20 λεπτά για να φτάσω +10' για να παρκάρω, σύνολο 30 λεπτά
- με το παπί (που μετά απο 2 χρόνια κατοχής πούλησα) χρειαζόμουν μαξιμουμ 15 λεπτά.
Έχω χρησιμοποιήσει απο λίγο έως πολύ όλους τους τρόπους τα τελευταία 4 χρόνια και έχει καθιερωθεί ο 2ος που δεν είναι ο πιο οικονομικός: ΤΙΠΟΤΑ δε συγκρίνεται με την ανεξαρτησία και την ασφάλεια που σου παρέχει ένα αμάξι!-κακά τα ψέματα..
Στη δική σου περίπτωση είναι απορίας άξιο, πως λίγο καιρό αφού το αγόρασες κατέληξες να σκέφτεσαι πως το 2ο αυτοκίνητο είναι περιττό ή πολυτέλεια και λίγο καιρό αργότερα το πουλάς για να μην έχεις καθόλου!
Οπωσδήποτε το 2ο αυτοκίνητο είναι πολυτέλεια, αλλά θεωρείς πως με ταξί/uber καλύπτεσαι; Γιατί όπως περιγράφεις τα πράγματα καταλαβαίνω πως χρειάζεσαι κατα περιστάσεις αυτοκίνητο πιθανώς διαφορετικού όγκου..
Φιλικά
Του μαυρισε την ψυχη τοσο που δεν θελει να ξαναδει αυτοκινητο. Πουλησες το παπακι; Εγκλημα! Για μεσα στην πολη το παπι ειναι εργαλειο.
-
Ωραία ιδέα αλλά εγώ ως αυτός που άνοιξε το topic δεν θα το έκανα επ ουδενι καθώς δεν το χρησιμοποιώ για να μην κάνω ζημιές και να μην λερωνεται.εσύ το τερμάτησες το υποχονδριόμετρο!!!!!!
και εγώ έχω ή προσπαθώ να έχω τα αυτοκίνητα μου στην πένα,αλλά αυτός δεν είναι λόγος για να μην τα χρησιμοποιώ!Η ζωή είναι πολλή μικρή για να την αναλώσω με τέτοιου είδους σκέψεις και στην τελική όλα εδω θα μείνουν.Εμείς θα φύγουμε
Αν δεν μπορείς να αλλάξεις εσυ,τότε άλλαξε το QQ και πάρε κάποιο μτχ που και να δείς καμιά γρατζουνιά να μην σε χαλάει.Συνήθως τέτοιες σκέψεις κάνουν άνθρωποι που έχουν οικονομικό πρόβλημα...... -
Απλά είμαι υποχόνδριος όσο δε πάει. Δεν έχω πρόβλημα να κυκλοφορώ με ένα χτυπημένο αμάξι αρκεί να μην ειναι δικό μου. Όπως γράφω παραπάνω την τελευταία εβδομάδα κυκλοφορώ καθημερινά με το mondeo του πατέρα μου και το αφήνω όπου λαχεί μιας και ειναι παντού χτυπημένο. Το δικό μου το θέλω στην πένα και θα το πάω μόνο απο στεγαςμενο και άνετο πάρκινγκ σε αντίστοιχο πάρκινγκ μόνο.
Επειδή προφανώς αυτό ειναι σκλαβιά και επειδή δόξα τω θεω άλλες λύσεις υπάρχουν και δεν έχω οικονομικό πρόβλημα να παίρνω κάθε μέρα ταξί θα δώσω το δικό μου να μην κάθεται ακούνητο. Προφανώς αν επρόκειτο για κανα καλύτερο και ποιοτικότερο αμάξι απο το Qq ίσως να το σκεφτομουνα μιας και τουλάχιστον μια στις τόσες θα το ευχαριστιουμουνα. Εδώ μπαίνεις μέσα και περιμένεις ποτέ θα ακουστεί κάτι και τρέχεις μην σε ακουμπήσει κανείς γιατί έχουν χρησιμοποιήσει νερομπογια για μωρά στη βαφή.... -
Ελα τωρα μεταξυ μας, αν επαιρνες απο την αρχη Rav θα το σκεφτοσουν να το δωσεις γιατι η ζωη χωρις αυτοκινητο κλπ κλπ;
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Ωραία ιδέα αλλά εγώ ως αυτός που άνοιξε το topic δεν θα το έκανα επ ουδενι καθώς δεν το χρησιμοποιώ για να μην κάνω ζημιές και να μην λερωνεται.
εσύ το τερμάτησες το υποχονδριόμετρο!!!!!!
και εγώ έχω ή προσπαθώ να έχω τα αυτοκίνητα μου στην πένα,αλλά αυτός δεν είναι λόγος για να μην τα χρησιμοποιώ!Η ζωή είναι πολλή μικρή για να την αναλώσω με τέτοιου είδους σκέψεις και στην τελική όλα εδω θα μείνουν.Εμείς θα φύγουμε
Αν δεν μπορείς να αλλάξεις εσυ,τότε άλλαξε το QQ και πάρε κάποιο μτχ που και να δείς καμιά γρατζουνιά να μην σε χαλάει.Συνήθως τέτοιες σκέψεις κάνουν άνθρωποι που έχουν οικονομικό πρόβλημα......Μηπως εισαι μαντρας;
-
Ο χρήστης Panteleimonic έγραψε:
...- με MMΜ χρειάζομαι λεωφορείο και μετρό (μ.ό. 45 λεπτά),
Με τι αυτοκίνητο κινείσαι καθημερινά στο κέντρο της Αθήνας;
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Ελα τωρα μεταξυ μας, αν επαιρνες απο την αρχη Rav θα το σκεφτοσουν να το δωσεις γιατι η ζωη χωρις αυτοκινητο κλπ κλπ;Ωραία ιδέα αλλά εγώ ως αυτός που άνοιξε το topic δεν θα το έκανα επ ουδενι καθώς δεν το χρησιμοποιώ για να μην κάνω ζημιές και να μην λερωνεται.
Αν δεν μπορείς να αλλάξεις εσυ,τότε άλλαξε το QQ και πάρε κάποιο μτχ που και να δείς καμιά γρατζουνιά να μην σε χαλάει.Συνήθως τέτοιες σκέψεις κάνουν άνθρωποι που έχουν οικονομικό πρόβλημα......Μηπως εισαι μαντρας;
Καθε οικογενεια αν μπορει οικονομικα, καλο ειναι να εχει ενα αυτοκινητο. Επειδη και εμενα και της γυναικας μου, οι δουλειες μας ειναι επι της Κηφισιας χρησιμοποιουμε ΜΜΜ. Εγω ομως επειδη δουλευω βαρδιες, μπορει να παρω και το αμαξι και το ποδηλατο (φυσικα απο τον παραδρομο). Και επειδη μια φορα το μηνα παω στα βουνα και στα χωρια και εχω και παιδι, εχω ενα αμαξι με χωρους, οχι τεραστιο, που παει αξιοπρεπεστατα στην εθνικη οσο φορτωμενο και να ειναι και φυσικα να πηγαινει καλα σε εκτος δρομου διαδρομες (DACIA duster). Α! Και φυσικα να μην βγαζει προβληματα.
Οποτε ενα αμαξι πασπαρτου, αναλογως τις αναγκες και τα θελω του καθενα, ειναι αναγκαιο για μια οικογενεια και αν μπορεις να μην το χρησιμοποιης μεσα στην Αθηνα ακομα καλυτερα. -
Ο χρήστης astronautis έγραψε:
Χωρίς παρεξήγηση, μου θυμίζεις κάτι γερόντια που έχουν τον καναπέ του σαλονιού - ξέρεις εκείνο με τα μασίφ ξύλα και τη φοβερή άνεση που ζυγίζει 100 κιλα - αλλά κάθονται σε μια κωλοκαρέκλα που πιάνεται ο κώλος τους. Τελικά καταλήγουν να αποδημούν εις Κύριον και τον καναπέ τον χαίρονται οι συγγενείς που πάνε για τα συλληπητήρια. [emoji38]Όπως και με τα καλύμματα στα καθισματα στα αυτοκίνητα. Μην χαλάσουν...
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
[/quote]
Του μαυρισε την ψυχη τοσο που δεν θελει να ξαναδει αυτοκινητο. Πουλησες το παπακι; Εγκλημα! Για μεσα στην πολη το παπι ειναι εργαλειο.[/quote]1)Μα ναι!δεν εξηγείται αλλιώς!.και άντε,για την οικονομία της κουβέντας, να δεχτώ οτι το QQ...δεν είναι ρε παιδί μου το καλύτερο αμάξι στην κατηγορία του (κ άσε τα περιοδικά κ τους οδηγούς που το έχουν μετατρέψει σε all time best seller να πιστεύουν το αντίθετο)...μα να είναι ΤΟΣΟ κακό που να σε κάνει να θες να σταματήσεις να οδηγείς;;;
2)Το παπί είναι όντως εργαλείο, το καλύτερο/ταχύτερο/οικονομικότερο μεταφορικό μέσο για να μετακινηθεί κανείς στο κέντρο.. Συνέβησαν όμως ορισμένα περιστατικά μεσα στα 2 χρόνια που το οδηγούσα, που με έκαναν να πιστεύω οτι είναι μεγάλο το ρίσκο...ίσως στο μέλλον, κάτι μεγαλύτερο και υπο προυποθέσεις, ξανά...Με τι αυτοκίνητο κινείσαι καθημερινά στο κέντρο της Αθήνας;
Suzuki Swift '12 diesel
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Ελα τωρα μεταξυ μας, αν επαιρνες απο την αρχη Rav θα το σκεφτοσουν να το δωσεις γιατι η ζωη χωρις αυτοκινητο κλπ κλπ;Ωραία ιδέα αλλά εγώ ως αυτός που άνοιξε το topic δεν θα το έκανα επ ουδενι καθώς δεν το χρησιμοποιώ για να μην κάνω ζημιές και να μην λερωνεται.
Δεν ειναι αναγκαιο να γραψεις μια edit [Admin]......
Πιο προσεκτικά στις εκφράσεις παρακαλώ. [Admin]
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Ελα τωρα μεταξυ μας, αν επαιρνες απο την αρχη Rav θα το σκεφτοσουν να το δωσεις γιατι η ζωη χωρις αυτοκινητο κλπ κλπ;
Ωραία ιδέα αλλά εγώ ως αυτός που άνοιξε το topic δεν θα το έκανα επ ουδενι καθώς δεν το χρησιμοποιώ για να μην κάνω ζημιές και να μην λερωνεται.
Δεν ειναι αναγκαιο να γραψεις μια μ@λ@κια......
Μη με πληγωνεις τωρα. Μου μιλας σκληρα, πολυ σκληρα. Ντροπη. Εσυ δλδ που την ειπες στον αλλον οταν εγραψε σαν εσενα πως εχει αμαξια και τον ειρωνευτηκες ηταν ωραια ε;
Ε παρτην απο εμενα για να δεις πως φερεσαι. Και ασε τα γελακια οταν γραφεις τετοιες κακες λεξεις επι προσωπικου. Και εγω γραφω οχι ομως επι προσωπικου. -
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Ελα τωρα μεταξυ μας, αν επαιρνες απο την αρχη Rav θα το σκεφτοσουν να το δωσεις γιατι η ζωη χωρις αυτοκινητο κλπ κλπ;Σκέψεις για λιγότερη χρήση εντός πόλης σίγουρα θα είχα γιατί κανείς κάφρος δεν σέβεται την περιουσία σου και δεν σκοπέυω να σκάω με το μαλακία του καθενος, ποσο μάλλον με το rav που είναι και ογκωδέστερο του QQ.
Απλά ένα καλύτερο/πιο αξιοπιστο αμάξι από το qq θα το κρατούσα έστω και για 2000 χλμ το χρονο εκτός Αθήνας προφανώς χωρίς τον κίνδυνο αν θα μου βγάλει κάτι, που όπως και να το κάνουμε με αυτά που διαβάζουμε και βλέπουμε με το qq ποτέ δεν ξέρεις.
Το ότι το αποθεώνουν τα περιοδικά δεν μου λέει κάτι ... λίγο πολύ όλοι ξέρουμε τι γίνεται... οι δε απόψεις των άλλων ιδιοκτητών πάλι δεν με απασχολούν δεδομένου ότι 'αν δεν παινέψεις το σπίτι σου'.....
Οπως και να έχει εντός μιας καφρόπολης όπως η ΑΘήνα για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο είτε κυκλοφορείς με ταξί και ΜΜΜ είτε με χρέπι ολκής, χτυπημένο από παντού.... -
Επειδη εισαι εξυπνος
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Λοιπόν μάγκες...ακούστε. Από πολύ μικρός δευτέρα δημοτικού σχεδόν, παρατήρησα Ξέρουν ολα τα αυτοκινητά που έχω τις πινακίδες τα πάντα...Εδω που ειμαι στο χωριό (Θεσσαλονίκη) ξέρει ανά πάσα στιγμή που ειμαι και με ποια...
μαντράς;;;συλλογή;;;
Ποιος γραφει αυτο που λες; Δε σου αρεσε σε εμενα ε; Και εμενα δεν μου αρεσουν οι εξυπναδες. Και δεν σου εβαλα και την λεξη 'συλογη'
μάγκες πήρα μτχ continental gt..νομιζω οτι θα πρεπει να παρω γραμματέα για τα χαρτάκια στο παρμπρίζ..LOL
μια φορα ζει κανεις..
τί πίνεις;;;
Αντε γιατι οταν κρινεις, κρινεσαι κι ολας. Εγω πινω πολλα. Δεν ξεχναω ομως. Και ας λεω μλκιες.
-
Τα σχολια μου ειχαν καποια βαση απο τα αναλογα ποστ.Αντα γραψε τωρα αλλα δεκα σεντονια σε καθε ενοτητα
-
Απλά ένα καλύτερο/πιο αξιοπιστο αμάξι από το qq θα το κρατούσα έστω και για 2000 χλμ το χρονο εκτός Αθήνας προφανώς χωρίς τον κίνδυνο αν θα μου βγάλει κάτι, που όπως και να το κάνουμε με αυτά που διαβάζουμε και βλέπουμε με το qq ποτέ δεν ξέρεις.
Το ότι το αποθεώνουν τα περιοδικά δεν μου λέει κάτι ... λίγο πολύ όλοι ξέρουμε τι γίνεται... οι δε απόψεις των άλλων ιδιοκτητών πάλι δεν με απασχολούν δεδομένου ότι 'αν δεν παινέψεις το σπίτι σου'.....
Οπως και να έχει εντός μιας καφρόπολης όπως η ΑΘήνα για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο είτε κυκλοφορείς με ταξί και ΜΜΜ είτε με χρέπι ολκής, χτυπημένο από παντού....Ανεξήγητη η εμμονή σου για αμάξι που πλήρωσες-κ απ ότι φαίνεται καλά, για να αγοράσεις καινούριο...μήπως πιέστηκες απο κανέναν για την αγορά αυτή; Τι πρόβλημα σου έβγαλε;τί κακό (εκτός απο δικά σου σχόλια στο φόρουμ) διαβάζεις ή τί έχεις 'δεί' (όπως γράφεις) που σε οδηγεί στο συμπέρασμα του 'ποτέ δεν ξέρεις, με το QQ'; Αντιλαμβάνεσαι οτι μιλάμε για την προσωπική σου εμπειρία με το αυτοκίνητο την οποία και μπορώ να δεχτώ, δεν μπορώ όμως να τη δεχτώ ως μια πραγματικότητα όπως προσπαθείς να μας πείσεις!
Σε κάθε περίπτωση σταματώ την αντιπαράθεση στο κατα πόσο καλό/κακό είναι το QQ. Ούτε πωλητής nissan είμαι, ούτε nissan οδηγάω, ούτε κανένα συμφέρον έχω...μια υποψία λογικής αναζητώ στην όλη κατάσταση που όμορφα μας περιέγραψες σε αυτό το τοπικ. Συμβουλευτικά, ΚΑΝΕΝΑ αυτοκίνητο καλό ή κακό, περισσότερο ή λιγότερο αξιόπιστο δεν αξίζει να κρατάς για 2000χλμ το χρόνο, ειδικά εφόσον υπάρχει στην οικογένεια ήδη αυτοκίνητο. Για τα χλμ αυτά, μπορείς εύκολα να νοικιάσεις κάθε τύπου αυτοκίνητο, που θα μπορεί να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις σου.
Φιλικά -
Λάθος επιλογή και υπερβολικό κόστος (μου τη σπάει πάντα κάτι για το οποίο θεωρώ ότι μου έχουν πιάσει τον κολο) και ένα σωρό ανόητα προβληματακια που βγαίνουν και τα διαβάζεις και εδώ και στα εξωτερικό σε αντίστοιχα ειδικά fora, θέματα που επιλυιονται μεν και άλλους ίσως και να μην ενοχλούν, αλλά εμένα οι απαιτήσεις είναι διαφορετικές και σε κάθε περίπτωση μου δημιουργούν υποψιες ότι όσο περνάει ο καιρός θα αρχίσουν και αλλά να βγαίνουν (όπως έχουν βγει και σε αυτό της προηγούμενης γενιάς)
Επειδή λοιπόν τα φοβάμαι αυτά και η νισσαν δεν είναι τογιοτα να έχεις το κεφάλι ήσυχο, καλύτερα να μην μπλέξει κανείς....
Από εκεί και πέρα εμμονή δεν το λες, απλά προσπάθεια προστασίας των υπολοίπων από μια μέτρια αγορά. Το ότι πουλαει πολύ είναι λόγω μόδας των suv, έλλειψη ανταγωνισμού και η μαλακια του Έλληνα που αν του σερβίρουν σκατα με το κατάλληλο περιτύλιγμα θα πει και ευχαριστώ. -
Στην γειτονια εμφανιστηκε ολοκαινουριο X Trail ασπρο με μπεζ δερματινο σαλονι με ηλιοροφη πολυ ωραιο αμαξι, ξερει καποιος ποσο παει και τι εκδοσεις εχει στην Ελλαδα;
Καλα κανει και δεν το κυκλοφορει απο την στιγμη που θελει να το πουλησει. Τωρα αν ειναι καλο ή κακο θα δειξει με τα χρονια. Συμφωνω το τι γραφεται στα περιοδικα ειναι αναξιοπιστο.
-
και η μαλακια του Έλληνα που αν του σερβίρουν σκατα με το κατάλληλο περιτύλιγμα θα πει και ευχαριστώ.Καλή χώνεψη αφού από ότι φαίνεται την έκανες τη μαλακία και τα κατάπιες αμάσητα τα σκατά....
Η ζωή χωρίς αυτοκίνητο