Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ - (ΧΑΛΑΖΙ)
    1. Home
    2. Περί αυτοκίνησης
    3. ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ - (ΧΑΛΑΖΙ)
    • 1
    • 2
    • 1 / 2
    Περί αυτοκίνησης
    8
    32
    1423
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • C
      cpp last edited by

Ξεφυλλίζοντας χθες προληπτικά τα ασφαλιστήρια συμβόλαια των αυτοκινήτων μου ανακάλυψα ότι ενώ πληρώνω ασφάλιστρο για κάλυψη ζημιών από φυσικά φαινόμενα δεν καλύπτομαι σε περίπτωση ζημιώναπό χαλάζι λες και αυτό δεν είναι φυσικό φαινόμενο.
      Το ένα αυτοκίνητο είναι ασφαλισμένο στην Nationale Nederlanden και το άλλο στην Εθνική Ασφαλιστική.
      Ξέρει κανείς τι γίνεται?
      Ξέρει κανείς σας ασφαλιστική που καλύπτει και ζημιές από χαλάζι στο αμάξωμα?

1 Reply Last reply Reply Quote 5
      • C
        cpp last edited by

Ξεφυλλίζοντας χθες προληπτικά τα ασφαλιστήρια συμβόλαια των αυτοκινήτων μου ανακάλυψα ότι ενώ πληρώνω ασφάλιστρο για κάλυψη ζημιών από φυσικά φαινόμενα δεν καλύπτομαι σε περίπτωση ζημιώναπό χαλάζι λες και αυτό δεν είναι φυσικό φαινόμενο.
        Το ένα αυτοκίνητο είναι ασφαλισμένο στην Nationale Nederlanden και το άλλο στην Εθνική Ασφαλιστική.
        Ξέρει κανείς τι γίνεται?

1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • C
          cpp last edited by

Ξέρει κανείς τι γίνεται?

• G
            georgetabs last edited by

Ζημιές από φυσικά φαινόμενα είναι αυτό που λένε 'από θεομηνία';

Πάντως δεν το καλύπτουν, γιατί είναι ένα πολύ πιθανό ενδεχόμενο (πολύ πιθανότερο από να βρεθεί σε πυρκαϊά, να ανοίξει η γη και να το καταπιεί σε σεισμό, ή να πέσει κεραυνός επάνω του). Επίσης η ζημιά που θα πάρει θα είναι τόσο εκτεταμένη που θα μιλάμε για ουσιαστικά ολική καταστροφή... Ολική βαφή και αλλαγή όλων των μεταλλικών επιφανειών...

Σε σελίδα στο ίντερνετ που πουλάνε γερμανικά αυτοκίνητα (και όχι μόνο, αλλά κυρίως) ήταν ένας γερμανός που πούλαγε ένα Φίατ Στίλο ολοκαίνουριο 1,5 εκατομμύριο, επειδή είχε τσαλακωθεί παντού από χαλάζι... Χαρακτηριστικά ανέφερε πως 'το αυτοκίνητο είναι πραγματικά καινούριο και χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα αν δεν σας πειράζει να είναι λίγο τσαλακωμένο'. Σαν το 206 του Ινδού ήταν...

Το αναφέρω για να δείξω πως ούτε εκεί δεν ασφαλίζεται (που ασφαλίζουν και την φαλάκρα τους ακόμα...)

Για τον ίδιο λόγο που δεν ασφαλίζονται τα καταστήματα της Στουρνάρη... Είναι τόσο ποθανό να πάθουν εκτεταμένες ζημιές, που το ασφάλιστρο θα έπρεπε να είναι εκατομμύρια το μήνα...

1 Reply Last reply Reply Quote 3
            • D
              dayan last edited by

Η INTERNATIONAL HELLAS ειναι μια εταιρεια του ομιλου της INTERNATIONAL LIFE η οποια μετα απο προσφατη ανακοινωση σε ανεξαρτητο ασφαλιστικο περιοδικο ειναι η πρωτη Ελληνικη Ασφαλιστικη Εταιρεια στην Ελλαδα σε οικονομικη ευρωστια! Ταχυτατες αποζημιωσεις, ανοδικη πορεια... κτλπ. Καλυπτει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ζημια απο καιρικα και φυσικα φαινομενα, δηλαδη και ΧΑΛΑΖΙ. Για ενα αμαξι αξιας 15.000 Ε η καλυψη αυτη κοστιζει μονο 21 Ε το χρονο! Πες μου αν θες σε συστησω στον ασφαλιστη μου.

• A
                argir last edited by

Θα ήθελα να κάνω μία επισήμανση στον cpp. Θα πρέπει να ξαναδεί πιο καλά το συμβόλαιο του της Nationale Nederladen διότι στο όρο σχετικά με τις φυσικές καταστροφές που περιέχει τρία άρθρα, όπως θα δεί δεν λέει πουθενά ότι εξαιρείτε το χαλάζι. Είναι κάτι που ξανακοίταξα και ο ίδιος αλλά ήμουνα σίγουρος γιατί είναι ένα από τα πράγματα που 'πουλάω' στους πελάτες μου (είμαι ασφαλιστής της ING Nationale Nederladen) και αυτό γιατί είναι η μόνη εταιρία που βάζει αυτό τόν όρο (όρος 6 όπως αναφέρετε στην απόδειξη ασφάλισης) υποχρεωτικά ακόμα και στις απλές ασφάλειες, και γι αυτό είναι πάντα λίγο πιο ακριβή. Προσωπικά έπαθα αρκετά μεγάλη ζημιά στο αυτοκίνητο από το χαλάζι (αλλαγή καπό, φιάξμο ουρανού και φτερών και ολικό βάξιμο) σήμερα το πρωί το είδε και ο εμπειρογνώμονας και ασφαλώς θα πληρωθώ όλο το ποσό χωρίς να έχω κάποια συμμετοχή (όπως στην θραύση κρυστάλλων) αλλά και ούτε μείωση λόγω παλαιότητας (10-15 %) γιατί αυτό υπάρχει σε περίπτωση νέων ανταλακτικών και όχι εργασίας.

Βέβαια και εγώ σήμερα στο συνεργείο με άλλους παθόντες αλλά και εμπειρογνώμονες που κουβέντιασα διαπίστωσα ότι πολλοί πελάτες δεν είχαν ή δεν θέλαν τον όρο σχετικά με τα φυσικά φαινόμενα, αλλά και πολλές εταιρίες οι οποίες παρείχαν αυτόν τον όρο εξαιρούσαν συγκεκριμένα το χαλάζι. Δυστυχώς για ακόμη μια φορά διαπιστώνουν πολλοί ότι το φθηνό σπάνια είναι και το καλό.

• G

Απόψε στο σπίτι ενός φίλου Άγελου συνάντησα έναν γνωστό μου, πράκτορα της Αγροτικής. Μου είπε πως η Αγροτική καλύπτει το χαλάζι.

Αν έχει γίνει αυτή η κάλυψη φυσικά.

Και θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα πως ειδικά στις ασφάλειες το φτηνό συνήθως ενέχει κίνδυνο. Οι πολλοί λένε 'και τι με νοιάζει; Ο απέναντι θα τραβιέται και αν δεν ήταν υποχρεωτικό δεν θα ασφάλιζα τίποτα'. Όμως έρχεται η ώρα που αλλάζουν τα πράγματα...

Πάντως και πέραν της ασφάλειας, τι μπορούμε να κάνουμε για προφυλαξη από το χαλάζι; Έχω κάλυψη για όλα αυτά, και λόγω της εργασίας του πατέρα μου δεν θα είχα πρόβλημα με την ασφαλιστική μου, αλλά το καλοκαίρι που προειδοποίησαν για χαλάζι ήθελα να προστατευτώ και δεν ήξερα πως...

Εκεί που ήμουν (εξοχικό μου) δεν υπήρχε υπόστεγο ή δέντρο. Έτσι το έβαλα (όσο χώραγε) κάτω από μια πέργκολα. Τις μαξιλάρες της κούνιας τις έβαλα να καλύψουν όσο μεγαλύτερο μέρος γίνεται και έβαλα άπειρες ψάθες και πετσέτες θαλάσσης. Όμως και πάλι δεν θα ήταν αρκετό (πολλά σημεία εξείχαν...). Ευτυχώς δεν έπεσε χαλάζι... Πάντως κάτι τέτοιο στην Αθήνα σε δημόσιο δρόμο είναι ανέφικτο...

Αν την πάθεις και χρήματα να πάρεις, πάλι θα έχεις τραβήγματα με συνεργεία και τις πιθανές κακοτεχνίες...
                  Ιδέες κανείς; Το ότι ήδη έγινε το κακό δεν σημαίνει πως αποκλείεται να ξαναγίνει...

• D
                    dayan last edited by

Κυριοι, πρεπει να παθουμε για να μαθουμε? Σαφως και εχει δικιο ο φιλος της ΝΝ. Πολλες φορες διαλεγουμε μια ασφαλιστικη εταιρεια επειδη ζητα χαμηλοτερα ασφαλιστρα χωρις να εξετασουμε παραπερα - ειναι αξιοπιστη? θα με πληρωσει αν κανω μεγαλη ζημια (χτυπησω ανθρωπο) ή θα κλεισει αφηνοντας με να τρεχω στο επικουρικο? Ηδη εχουν κλεισει πολλες μικρες ασφαλιστικες γενικων επειδη εισεπρατταν χαμηλοτερα ασφαλιστρα και δεν ειχαν να πληρωσουν τις ζημιες μετα - κατ'ευθειαν bonus 4! Κατα την ταπεινη μου αποψη λοιπον πρεπει να διαλεγουμε μεγαλα ονοματα κυρους και αξιοπιστιας - ΝΝ, Interamerican, International, Alpha, κτλπ, και μεταξυ αυτων να συγκρινουμε τιμες.
                    Βεβαια πρωταρχικο λογο, απ'οτι εχω καταλαβει παιζει και ο ασφαλιστης ο οποιος στην ουσια αυτος σε εξυπηρετει, αυτος τρεχει αν χρειαστεις κατι, και αυτος ειναι ο πιο χρησιμος φιλος στην αναγκη. Ουτως η αλλως, οι τιμες ολων ειναι ανταγωνιστικες - ο ανθρωπος ομως κανει την διαφορα και καμια φορα ειναι καλυτερα να πληρωσω εστω λιγο παραπανω αλλα να εχω το κεφαλι μου ησυχο!! Παντως εημερωτικα για οποιον ενδιαφερεται και χωρις να θελω να θειξω κανεναν, και επειδη το εχω ψαξει, η INTERNATIONAL διατηρει συγκριτικα χαμηλα τα ασφαλιστρα της, χωρις αυξησεις. Επισης, τυπος που με εξυπηρετει ειναι προθυμος, ενημερωμενος, ευγενικος, και σκιζεται για μενα ας πληρωνω 180Ε εξαμηνα ασφαλιστρα... :

• G
                      gatony last edited by

Λόγω του οτι κάνω αυτή τη δουλειά (ασφ.πράκτορας) να σας πω πως μία απ'τις εταιρίες που συνεργάζομαι ΦΟΙΝΙΞ METROLIFE ΕΜΠΟΡΙΚΗ καλύπτει κανονικά τις ζημιές αυτές από χαλάζι(θεομήνίες) καθώς και θραύσης κρυστάλλων και μάλιστα χωρίς κάποια απαλλαγή.Την επόμενη μέρα του χαλαζιού τα τηλ.στο γραφείο πήραν φωτιά από πελάτες οι οποίοι ανακουφισμένοι άκουγαν πως θα καλυφθούν κανονικά οι ζημιές τους.

Για να είμαι ειλικρινής δεν ήθελα να αναφέρω το όνομα της εταιρίας αλλά πήρα θάρος από άλλες απόψεις φίλων πάνω στο θέμα.Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να νομίζετε πως κάνω διαφίμηση.

1 Reply Last reply Reply Quote 2
                      • G

Ο χρήστης gatony έγραψε:
                        Λόγω του οτι κάνω αυτή τη δουλειά (ασφ.πράκτορας) να σας πω πως μία απ'τις εταιρίες που συνεργάζομαι ΦΟΙΝΙΞ METROLIFE ΕΜΠΟΡΙΚΗ καλύπτει κανονικά τις ζημιές αυτές από χαλάζι(θεομήνίες) καθώς και θραύσης κρυστάλλων και μάλιστα χωρίς κάποια απαλλαγή.Την επόμενη μέρα του χαλαζιού τα τηλ.στο γραφείο πήραν φωτιά από πελάτες οι οποίοι ανακουφισμένοι άκουγαν πως θα καλυφθούν κανονικά οι ζημιές τους.

Για να είμαι ειλικρινής δεν ήθελα να αναφέρω το όνομα της εταιρίας αλλά πήρα θάρος από άλλες απόψεις φίλων πάνω στο θέμα.Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να νομίζετε πως κάνω διαφίμηση.

Στον ΦΟΙΝΙΚΑ είσαι; Τότε ίσως έχεις ακουστά τον παρέρα μου!
                        Επίτηδες δεν ανέφερα τον ΦΟΙΝΙΚΑ, ακριβώς λόγω της ιδιότητας του πατέρα μου στην εταιρεία αυτήν. Αφού όμως έγινε το βήμα από άλλον μπορώ τώρα.
                        Ναι, καλύπτει και το χαλάζι στην θεομηνία η Φοίνιξ Metrolife Εμπορική.

• M
                          mirage last edited by

Μιας και έχουμε τόσους ασφαλιστές (καλά όχι οτι ήταν δυνατόν να μην έχουμε αλλά λέμε τώρα) στο φόρουμ μήπως μπορεί κάποιος να μου δώσει (αμερόληπτα παντα) πληροροφορίες για την Ασπίς Πρόνοια? Έγω ήμουν παλία ασφαλισμένος στην Αλλιανζ και παλίοτερα στην AGF ( η οποια συγχωνευτηκε με την Αλλιανζ) όμως ο ασφαλιστης μου μου προτείνει να πάω στηνΑσπίδα λόγω χαμηλότερου ασφαλίστρου εσείς τι λέτε?

• S
                            syele last edited by

Μια που μαζευτήκατε τόσοι ασφαλιστές μπορείτε να μου πείτε για ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ οι Ασφαλιστικές Εταιρείες ΔΕΝ ενημερώνουν τους πελάτες τους ένα μήνα πριν τη λήξη της ασφάλειας για αναπροσαρμογή στην κάλυψη ολικής και μερικής κλοπής και τους αφήνουν να πληρώνουν τσάμπα καλύψεις για τις οποίες ποτέ δεν πρόκειται να αποζημιωθούν;
                            Και μην μου πει κανείς ότι ενημερώνουν...

• O
                              odiki_asfaleia last edited by

Ο χρήστης syele έγραψε:
                              Μια που μαζευτήκατε τόσοι ασφαλιστές μπορείτε να μου πείτε για ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ οι Ασφαλιστικές Εταιρείες ΔΕΝ ενημερώνουν τους πελάτες τους ένα μήνα πριν τη λήξη της ασφάλειας για αναπροσαρμογή στην κάλυψη ολικής και μερικής κλοπής και τους αφήνουν να πληρώνουν τσάμπα καλύψεις για τις οποίες ποτέ δεν πρόκειται να αποζημιωθούν;

Δεν ενημερωνουν και οταν στο κλεψουν σου δινουν την εμπορικη αξια του. Θα ηθελα και εγω να ρωτησω αν ειναι αξια πωλησης η αγορας μεταχειρισμενου. Επισης να ρωτησω αν εχεις θραυση κρυσταλλων σε ποιες περιπτωσεις δεν σε αποζημιωνει? (π.χ. σεισμος? [κτυπα ξυλο])!

1 Reply Last reply Reply Quote 4
                              • G
                                gatony last edited by

Ο χρήστης syele έγραψε:

Φίλε syele η δουλειά αυτή είναι κυρίως του ασφαλιστή.Αυτός πρέπει να έχει το νου του και να σου μειώνει το ποσό κάλυψης (πυρκαιάς,κλοπής,μικτής κ.λ.π).πριν ανανεωθεί το συμβόλαιό σου.
                                Μία απ'τις εταιρίες που συνεργάζομαι μου στέλνει 2 μήνες πρίν αναλυτική κατάσταση με τα συμβόλαια που είναι να ανανεωθούν προκειμένου να τους προτείνω τις όποιες αλλαγές.Η άλλη δεν έχει τέτοιο σύστημα αλλά εφού εκδοθεί το συμβόλαιο μπορώ με μια 'πρόσθετη πράξη' να αλλάξω τα ποσά των καλύψεων.
                                Υπάρχουν και κάποιοι ασφαλιστές(?) οι οποίοι δεν κάνουν κάποιες ενέργειες για αναπροσαρμογή των ποσών είτε επειδή βαριούνται-δεν ασχολούνται ,είτε για να πληρώνετε περισσότερα χρήματα, είτε επειδή είναι περαστικοί απ'το επάγγελμα και τους ενδιαφέρουν άλλες ασφαλίσεις οι οποίες έχουν 'καλές προμήθειες'!!!

1 Reply Last reply Reply Quote 1
                                • G
                                  gatony last edited by

Ο χρήστης odiki_asfaleia έγραψε:

Δεν ενημερωνουν και οταν στο κλεψουν σου δινουν την εμπορικη αξια του. Θα ηθελα και εγω να ρωτησω αν ειναι αξια πωλησης η αγορας μεταχειρισμενου. Επισης να ρωτησω αν εχεις θραυση κρυσταλλων σε ποιες περιπτωσεις δεν σε αποζημιωνει? (π.χ. σεισμος? [κτυπα ξυλο])!

Η αποζημίωση που σου δίνουν οι εταιρίες είναι στην εμπορική του αξία εκείνη τη στιγμή της κλοπής δηλ. πόσο είχε τη στιγμή που στο κλέψανε σαν μεταχειρισμένο-πόσο πωλείται ένα ίδιο αυτ/το με ίδια κυβικά-εξοπλισμό-χρονολογία.
                                  Όσον αφορά τη θραύση κρυστάλλων σου παραθέτω το άρθρο που αναφέρεται σ'αυτή την κάλυψη απο εταιρία που συνεργάζομαι : ' Καλύπτονται οι ζημιές που θα υποστούν συνέπεια θραύσης ή ρωγμής από ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΙΤΙΑ, οι εξής και μόνο γυάλινες επιφάνειες του ασφαλισμένου αυτοκινήτου, παρμπριζ, τζάμια παραθύρων,φινιστρίνια και ηλιοροφή.' Καλύπτονται επίσης και τα έξοδα τοποθέτησης αυτών.
                                  Νομίζω πως σε κάλυψα, οτι άλλο θέλετε στη διάθεσή σας

• S
                                    saxogus2 last edited by

Πάντως μια καλή ταινία που πρέπει να δείτε και έχει σχέση με τον όρο θεομηνία(act of god) είναι ο' 'Ανθρωπος που μήνυσε το Θεό '
                                    'Ενας ψαράς χάνει από κεραυνό το μόνο μέσω εισοδήματος του,τη βάρκα του δηλαδή.Ζητάει απο τις ασφαλιστικές τα χρήματα του αλλά εκείνεs του λένε ''act of god' και εκείνος μπροστά στην απελπισία του κάνει μήνυση στον Θέο που επικαλούνται οι ασφαλιστικές!

Υ/Γ:Αυτή η ταινία έμεινε θαμμένη στα συρτάρια εδώ και τριάντα χρόνια και τελίκα γυρίστηκε από ανεξάρτητη παραγωγή στην Αυστραλία!

1 Reply Last reply Reply Quote 1
                                    • O
                                      odiki_asfaleia last edited by

Ευχαριστω για τις απαντησεις φιλε gatony. Και φιλοι μου γενικα νομιζω οτι η καλυψη 'θραυση κρυσταλλων' κοστιζει πολυ λιγο και δεν πρεπει να λειπει απο το ασφαλιστηριο μας.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                      • C
                                        cpp last edited by

Ο χρήστης Argir έγραψε:
                                        Θα ήθελα να κάνω μία επισήμανση στον cpp. Θα πρέπει να ξαναδεί πιο καλά το συμβόλαιο του της Nationale Nederladen διότι στο όρο σχετικά με τις φυσικές καταστροφές που περιέχει τρία άρθρα, όπως θα δεί δεν λέει πουθενά ότι εξαιρείτε το χαλάζι. Είναι κάτι που ξανακοίταξα και ο ίδιος αλλά ήμουνα σίγουρος γιατί είναι ένα από τα πράγματα που 'πουλάω' στους πελάτες μου (είμαι ασφαλιστής της ING Nationale Nederladen) και αυτό γιατί είναι η μόνη εταιρία που βάζει αυτό τόν όρο (όρος 6 όπως αναφέρετε στην απόδειξη ασφάλισης) υποχρεωτικά ακόμα και στις απλές ασφάλειες, και γι αυτό είναι πάντα λίγο πιο ακριβή. Προσωπικά έπαθα αρκετά μεγάλη ζημιά στο αυτοκίνητο από το χαλάζι (αλλαγή καπό, φιάξμο ουρανού και φτερών και ολικό βάξιμο) σήμερα το πρωί το είδε και ο εμπειρογνώμονας και ασφαλώς θα πληρωθώ όλο το ποσό χωρίς να έχω κάποια συμμετοχή (όπως στην θραύση κρυστάλλων) αλλά και ούτε μείωση λόγω παλαιότητας (10-15 %) γιατί αυτό υπάρχει σε περίπτωση νέων ανταλακτικών και όχι εργασίας.

Βέβαια και εγώ σήμερα στο συνεργείο με άλλους παθόντες αλλά και εμπειρογνώμονες που κουβέντιασα διαπίστωσα ότι πολλοί πελάτες δεν είχαν ή δεν θέλαν τον όρο σχετικά με τα φυσικά φαινόμενα, αλλά και πολλές εταιρίες οι οποίες παρείχαν αυτόν τον όρο εξαιρούσαν συγκεκριμένα το χαλάζι. Δυστυχώς για ακόμη μια φορά διαπιστώνουν πολλοί ότι το φθηνό σπάνια είναι και το καλό.

Συμφωνώ, ότι δεν γράφει εξαίρεση το χαλάζι, αλλά πουθενά ο όρος 6 που αναφέρεται σε φυσικά φαινόμενα δεν αναφέρει την λέξη χαλάζι. Ταυτόχρονα ο ασφαλιστής μου ανέφερε ότι σε περίπτωση χαλαζιού καλύπτομαι μόνο για τα κρύσταλλα και όχι για το αμάξωμα.

Τέλος σου αναφέρω ότι σε περίπτωση φυσικής καταστροφής ο όρος 6 αναφέρει ότι η μέγιστη αποζημίωση είναι 5,000,000 δρχ. δηλαδή αν έχεις αυτοκίνητο που κάνει 10 εκ. δρχ. (εμπορική αξία) και στο πάρει το ποτάμι ατύχησες. (Μην μου πεις ότι το αναφέρει αυτό από πριν ο ασφαλιστής γιατί τότε κάποιοι από την NN θέλουν σεμινάρια)
                                        Άλλες ασφαλιστικές πάντως δεν έχουν όριο μέγιστης αποζημίωσης από φυσικές καταστροφές και αναφέρουν ξεκάθαρα ότι καλύπτουν ζημιές από χαλάζι.
                                        Πλήρωνα την ΝΝ (την πιο ακριβή ίσως ασφαλιστική) θεωρώντας ότι είναι η καλύτερη δυστυχώς όμως τώρα απογοητεύτηκα και θα διακόψω την συνεργασία.

Υ.Γ. Σε νέα επικοινωνία με τα κεντρικά της ΝΝ με βεβαίωσαν ότι οι ζημιές από χαλάζι καλύπτονται με την λέξη θεομηνία.
                                        Καταλήγω στο ότι κάποιοι ασφαλιστές δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους.

• G
                                          goe last edited by

Ξέρει κανείς πόσοι είναι αυτοί που πάθανε ζημιές; Περίπου μια εκτίμηση;

• T
                                            trakousellis last edited by

Ο χρήστης Goe έγραψε:
                                            Ξέρει κανείς πόσοι είναι αυτοί που πάθανε ζημιές; Περίπου μια εκτίμηση;

Κάντε 'κλικ' εδώ: http://www.4troxoi.gr/news/closeup.php?id=1146&part=1

1 Reply Last reply Reply Quote 4
                                            • First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 1 / 2
                                            • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                              • ΕΛΛΑΔΑ
                                              • ΚΟΣΜΟΣ
                                              • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
                                              • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
                                              • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ