-
ψηλα ή μεσαιες δεν θα εκανε κοψιματα κτλ?
εμενα δεν κανει κατι.
-
Ναι, θα έπρεπε να κάνει και στις ψηλές. Αυτό που λες για διακοπές μόνο στις χαμηλές είναι καραμπινάτο μπουζοκαλώδιο αλλά είπες ότι τα έλεγξες... Μήπως να τα ελέγξεις και σε άλλο συνεργείο;
-
στο ρελαντι οταν εχουμε τιναγματα που το καταλαβαινουμε στην καμπινα αλλα στο στροφομετρο δειχνει σταθερη η βελονα, τι μπορει να φταιει?
MONO στο ρελαντι εχουμε ασταθειες...σαν να εχεις ενα καλωδιο ρευματος οπου το ρευμα περναει με διακοπες και οχι σε συνεχεια...
-
Ο χρήστης ASTRAKITCAR έγραψε:
στο ρελαντι οταν εχουμε τιναγματα που το καταλαβαινουμε στην καμπινα αλλα στο στροφομετρο δειχνει σταθερη η βελονα, τι μπορει να φταιει?MONO στο ρελαντι εχουμε ασταθειες...σαν να εχεις ενα καλωδιο ρευματος οπου το ρευμα περναει με διακοπες και οχι σε συνεχεια...
Διανομεας?Το ιδιο το εχω και εγω αλλα όχι τιναγμα....τοσο πολύ....πιο πολύ μου δινει την αισθηση ότι ένας κύλινδρος δεν εκανε απολυτα σωστη καυση....
Μου το κανει πιο εντονα όταν το αεριο είναι σε αναμονη για να μπει αλλα πρεπει να πατησω γκαζι.Αντιληπτο γινεται μονο αν το ξερεις σε μενα. -
όταν λες διανομεα εννοεις πολλαπλασιαστη?
όπως βλέπεις πιο πανω εχει μπει καινούργιος.
όπως λες εχω την αισθηση στο ρελαντί ότι καπου δεν γινεται καλη καυση...σαν βραχυχκυκλωμα..
αλλα με αλλαγμένα μπουζι,καλωδια,πολλαπλασιαστη,καθαρη πεταλουδα,πολλαπλη εισαγωγή,προχθες φ.βενζινης,
τι άλλο να είναι?υπαρχει καποιος αισθητήρας που εχει να κανεις με αναφλεξη ή ρελαντί?
-
Αν εχεις έναν πολλαπλασιατη εχεις και διανομεα!
-
θα το ψαξω.
αλλα δεν εχω δει καπου διανομεα. Σε ααμαξι του 2006 την δουλεια του διανομενα δεν τον κανει ο πολλαπλασιαστης?
http://www.onparts.gr/audi-a4-8ec--b7-1 ... plasiastis
-
Σε αμαξι του 2000 και μετα κατά 99%θα χεις 4 πολλαπλασιαστες οποτε οκ.Το διαγνωστικο εβγαλε κανα σφαλμα?Missfire θα βγαλε λογικα
-
σχολασα και πηγα συνεργειο.το διαγνωστικο εβγαζε off τον δευτερο κυλινδρο. Κάτι μου βραχυκυκλωνει το μπουζωκαλωδιο. επειδη εκαιγε το αφησα και θα βαλεια ανταλακτικα μπουζωκαλωδια.
δεν ξερουμε αν εχει θεμα και ο πολλαπλασιαστης ο οποιος ειναι δεν ειναι δυο μηνων και αυτος..
τι μπορει να βραχυκυκλωνει τα μπουζωκαλωδια?
καποια ιδεα?
-
Προκειται για ένα μερκ του 93-94-95(δεν βγαζω ακρη πλεον-ειναι μυστηριο) με 415.000χιλιομετρα.Καποτε σε παραπονα του πατερα μου για τζογο στο τιμονι ο μηχανικος του ειπε πως γινεται να σφιξει λιγο μια βιδα για την κρεμαγιερα-ατερμονα(δεν ξερω καθολου ημουν μικρος).Αλλα ο μηχανικος ειπε ότι θα ζοριστεί παραπανω η φουσκα με το γρασσο
Αυτην?http://www.onparts.gr/mercedes-benz-c-class-w202-c-180-202-018-122hp-122hp/antallaktika/anartisi-dieuthunsi-trochoi/fouskes-kremagierasΓνωριζει κανεις κτ περισσοτερο μιας και πλησιαζει το σερβις.(δεν ψαχνω το τελειο τιμονι)
-
Έχει χαλάσει το κοντέρ σε lacetti. Η αντιπροσωπία μου είπε θέλει 150 € για να κατεβάσει το σαζμαν και μετά να δει αν γίνεται και πόσο θα κοστίσει. Υπάρχει τίποτα σε 'εξωτερικό' ταχύμετρο και πόσο θα κοστίζει;
Εκτός από πρόγραμμα gps -
Ο χρήστης dimagg έγραψε:
Έχει χαλάσει το κοντέρ σε lacetti. Η αντιπροσωπία μου είπε θέλει 150 € για να κατεβάσει το σαζμαν και μετά να δει αν γίνεται και πόσο θα κοστίσει. Υπάρχει τίποτα σε 'εξωτερικό' ταχύμετρο και πόσο θα κοστίζει;
Εκτός από πρόγραμμα gpsΕ? Γιατι θελουν να κατεβασουν σασμαν?
-
Ο χρήστης dimagg έγραψε:
Εκτός από πρόγραμμα gpsΣτο διαφορικο πρεπει να είναι ο αισθητήρας!Ισως να χαλασε μεσα το ποτενσιομετρο του κοντερ.Η αντιπροσωπεια σου λεει βλακείες λογικα.
-
Ο χρήστης W202 AMG έγραψε:
Εκτός από πρόγραμμα gpsΣτο διαφορικο πρεπει να είναι ο αισθητήρας!Ισως να χαλασε μεσα το ποτενσιομετρο του κοντερ.Η αντιπροσωπεια σου λεει βλακείες λογικα.
απο που πηγαζει αυτο?
μπορει να ειναι στο σαζμαν, ή να παιρνει απο το δισκακι του ABS.στην περιπτωση μας για ΑΒS το βλεπω αν το θεμα ειναι ο αισθητηρας ταχυτητας.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Έχει χαλάσει το κοντέρ σε lacetti. Η αντιπροσωπία μου είπε θέλαμμα gps
Ε? Γιατι θελουν να κατεβασουν σασμαν?
Γιατί εκεί λέει θα φτάσουν σε ένα γρανάζι που δίνει στοιχεία στο κοντέρ (ταχύμετρο) και θα δουν αν φταίει το γρανάζι. Όταν είναι κρύο το αμάξι δείχνει περίπου το 1/3 της ταχύτητας. Μετά από 10 λεπτό δεν δείχνει τίποτα.
-
Ο χρήστης dimagg έγραψε:
Γιατί εκεί λέει θα φτάσουν σε ένα γρανάζι που δίνει στοιχεία στο κοντέρ (ταχύμετρο) και θα δουν αν φταίει το γρανάζι. Όταν είναι κρύο το αμάξι δείχνει περίπου το 1/3 της ταχύτητας. Μετά από 10 λεπτό δεν δείχνει τίποτα.
του ποτε ειναι το αυτοκινητο?
-
Γιατί εκεί λέει θα φτάσουν σε ένα γρανάζι που δίνει Μετά από 10 λεπτό δεν δείχνει τίποτα.
του ποτε ειναι το αυτοκινητο?
2007
-
απο που πηγαζει αυτο?
μπορει να ειναι στο σαζμαν, ή να παιρνει απο το δισκακι του ABS.στην περιπτωση μας για ΑΒS το βλεπω αν το θεμα ειναι ο αισθητηρας ταχυτητας.
Τι να σου πω οσα αυτοκίνητα ετυχε να δω ειδα ότι το ειχα στο διαφορικο.(βεβαια ηταν πισωκινητα).
-
Και το δικό μου στο διαφορικό βρίσκεται, το είδα πρόσφατα που έφτιαξα σασμάν. Βλέπει κι απο το abs όμως ίσως για διαφορετικούς λόγους. Αλλά ναιι, πολυ πιθανό να χάλασε το ίδιο το κοντέρ.
-
Καλησπέρα σε όλους! Ξέρει κανείς καμία σελίδα για δω ποιο παραφλου κάνει για το αυτοκινητο και να προτείνετε καμία καλή μαρκα? Λόγο το ότι έχει κλείσει η εταιρία δεν μπορώ να βρω κάτι... Και άμα υπάρχει καμία σελίδα στα ελληνικά για να πάρω μια γεύση για το πως θα το κάνω εξαερωσης μετά που θα τα ξαναβάλω..
Διάφορες Τεχνικές απορίες..........