-
W202 AMG: Άλλες δυο καλές επιλογές που μπορώ να σου πω στις διαστάσεις σου και διασταυρωμένες με αρκετό κόσμο που μιλάω ειναι TOYO CF2 και βέβαια Vredestein Sportac 5. Προσωπική εμπειρία δεν έχω γιατί έχω χρόνιο κόλλημα με τα s.drive αλλά γενικά ακούω καλά λόγια γιαυτά τα δυο. Στο θέμα των πλαινών επιφυλάσσομαι. Αλλα και για τα Falken που λες, επίσης εχω αποκομίσει θετικές γνώμες. It's up to you.
-
Ο χρήστης vasvo έγραψε:
Δυστυχως τα s.drive δεν βγαινουν σε 195 65 15
Εφόσον ψάχνεις κάτι συγκεκριμένα, γιατί δε βάζεις τα Adrenalin RE002 (195/60 R15), θα χαμηλώσει 19mm αλλά είναι μέσα στο επιτρεπτό 3%
Αυτό ακριβως σκέφτομαι!!!ΑΛΛΑ δεν είναι στο χερι μου...Εχουμε υποχρεωση έναν γνωστο αλλα δεν εχει μεγαλο κατάστημα οποτε δεν παιρνει εκπτωσεις καλες.π.χ. Τα τ001 σε 195 65 15 280ε.Πιστευω ότι και τα 195 60 15 adrenalin +-10-20 ε θα τα χει.Περιμενω να πλησιασει ο καιρος.
Βεβαια αν φτασω στα 300 ευρω.... λεω αν εχει τα falken ze914 σε 205 60 15 και 320 ευρω να βαλω αυτά.
Όπως καταλαβαίνεις είναι ειδικες συνθηκες Περμενω να ρθει ο καιρος να δω τι θα καμω!Σχετικά με τα RE002 ένα κατάστημα ελαστικών πχ. στην Αθήνα που εμπιστεύομαι (Κυριαζής) τα έχει 260€, και τα Τ001 τα έχει 270€. Άποψη μου επειδή η διάφορα δεν είναι μεγάλη και για να μείνετε όλοι ευχαριστημένοι, να μην κάνεις καμία έκπτωση στα θέλω σου βάζοντας τα Falken, γιατί φίλε μου οι χαρές είναι λίγες στην ζωή μας δυστυχώς
Τα falken 214 ειναι κλααααασεις ανωτερα απο τα μετριοτατα Τ001.......επειδη οι χαρες στη ζωη ειναι λιγες!!!!!
Αληθεια αν τα Τ001 δεν ηταν bringestone,θα τα εβαζε κανεις;;;;;; -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Εφόσον ψάχνεις κάτι συγκεκριμένα, γιατί δε βάζεις τα Adrenalin RE002 (195/60 R15), θα χαμηλώσει 19mm αλλά είναι μέσα στο επιτρεπτό 3%
Αυτό ακριβως σκέφτομαι!!!ΑΛΛΑ δεν είναι στο χερι μου...Εχουμε υποχρεωση έναν γνωστο αλλα δεν εχει μεγαλο κατάστημα οποτε δεν παιρνει εκπτωσεις καλες.π.χ. Τα τ001 σε 195 65 15 280ε.Πιστευω ότι και τα 195 60 15 adrenalin +-10-20 ε θα τα χει.Περιμενω να πλησιασει ο καιρος.
Βεβαια αν φτασω στα 300 ευρω.... λεω αν εχει τα falken ze914 σε 205 60 15 και 320 ευρω να βαλω αυτά.
Όπως καταλαβαίνεις είναι ειδικες συνθηκες Περμενω να ρθει ο καιρος να δω τι θα καμω!Σχετικά με τα RE002 ένα κατάστημα ελαστικών πχ. στην Αθήνα που εμπιστεύομαι (Κυριαζής) τα έχει 260€, και τα Τ001 τα έχει 270€. Άποψη μου επειδή η διάφορα δεν είναι μεγάλη και για να μείνετε όλοι ευχαριστημένοι, να μην κάνεις καμία έκπτωση στα θέλω σου βάζοντας τα Falken, γιατί φίλε μου οι χαρές είναι λίγες στην ζωή μας δυστυχώς
Τα falken 214 ειναι κλααααασεις ανωτερα απο τα μετριοτατα Τ001.......επειδη οι χαρες στη ζωη ειναι λιγες!!!!!
Αληθεια αν τα Τ001 δεν ηταν bringestone,θα τα εβαζε κανεις;;;;;;Δεν βαρέθηκες να γραφεις κάθε μερα για τα Falken & τα Toyo; Ξεκόλλα, έχεις καταντήσει κουραστικός!
-
Sorry αλλα νομιζα οτι εδω μεσα γραφουμε τις αποψεις και τις εμπειριες μας,ελευθερα.......
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Αληθεια αν τα Τ001 δεν ηταν bringestone,θα τα εβαζε κανεις;;;;;;Έχεις βάλει και τα δυο στο αυτοκίνητο σου για να συγκρίνεις;
Εγώ παντως πιστεύω οτι αν τα t001 δεν ηταν Bridgestone ( και για αυτο κορυφαίο οσο αφορά τις προσδοκίες του κόσμου) κανεις δεν θα έλεγε τίποτα κατα. -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Sorry αλλα νομιζα οτι εδω μεσα γραφουμε τις αποψεις και τις εμπειριες μας,ελευθερα.......Να χαρώ τον φίλο μου, μόνο σε μένα προσωπικά την έχεις πέσει για τις απόψεις μου τρεις φορές, και μετά κάνεις τον γερμανό
-
Ο χρήστης vasvo έγραψε:
Sorry αλλα νομιζα οτι εδω μεσα γραφουμε τις αποψεις και τις εμπειριες μας,ελευθερα.......
Να χαρώ τον φίλο μου, μόνο σε μένα προσωπικά την έχεις πέσει για τις απόψεις μου τρεις φορές, και μετά κάνεις τον γερμανό
και εγω νόμιζα οτι εσυ μου την πέφτεις.......και μετά κάνεις τον κινέζο!
-
-
Εγω θα τα βαζα Περα αποτην πλακα ισχυει ότι δεν εχουν καλο grip ....τα αποδεχομαι λογω πλαινων.Α και το μονο καλο είναι ότι δεν σε εκλπησουν για το κρατημα τους....πανω κατω το ιδιο είναι,δεν σου δινει ψευτικες ελπιδες στο βρεγμενο.
vasvo Μακαρι από τιμη να παιξουν εκει που λες +20-30ευρω(δν με πειραζει)αφου σε σχεση με τα τ001 είναι κορυφη τα ρε002.
Tribala για τα vredestein sportrac 5 δεν είμαι βέβαιος για τα πλαινα.Στο tyrereviews διαμαρτύρονται πολύ ότι εχει πλαινα τσιγαρόχαρτα....ενώ ο προκάτοχος του ηταν πολύ στιβαρο λαστιχο.Για τα cf2 πρεπει οπωσδήποτε να τα ζουληξω στο πλαι....από γομα πρεπει να ναι πολύ καλα!
Για τα φαλκεν λεω και χειροτερα να είναι ολων των παραπανω ....θα εχω 1εκ. παραπανω...συνολο 4 εκ παραπανω αρα λεω θα εξισσοροπειται.!
Τελος παντων θα τα γραψω όλα σε ένα χαρτι και μολις ερθει ο καιρος θα σας πω ποια ακριβως παιζουνε γιατι αν μου πει για ένα +60ευρω από τα αλλα σε ιδια διασταση δεν προκειται να τα βαλω αφου ηδη θα πληρωσω +40 ευρω πανω από τον μ.ο. της αγορας! -
Δεν καταλαβαινω την υποχρεωση σου ,μπροστα στο συμφερον σου.............στην τελικη πες οτι τα βρισκεις και φθηνοτερα.
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Δεν καταλαβαινω την υποχρεωση σου ,μπροστα στο συμφερον σου.............στην τελικη πες οτι τα βρισκεις και φθηνοτερα.Για τα ρε002 σιγουρα θα πω ότι τα βρισκω 260Ε .....αλλα δυτυχως πρεπει να βαλω εκει λάστιχα....
(χειμερινα σιγα μην βαλω εκει....δεν ειμαστε και μαζοχες -
Έχει κανείς φορέσει σε αυτοκίνητο ελαστικό Firestone;Από ότι ξέρω είναι θυγατρική της Bridgestone.
Εντυπώσεις;
Κοιτάω συγκεκριμένα το FIRESTONE SZ90 225/40/18 95Y
Κάνω σχετικά συντηρητική οδήγηση, πολύ δύσκολα φέρνω στο όριο το αυτοκίνητο και στην Ε.Ο. μέγιστη ταχύτητα στα 140χλμ/ω.Συγχωνεύτηκε με το Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2] [mod]
-
τα είχα δοκιμάσει πριν χρόνια σε 106R 185/55/14 sz80 . Δεν μου άρεσαν μέτρια, το μόνο καλό, αρκετά σαφές τιμόνι.... μετά από λίγα χλμ γλίστραγαν κιόλας.
-
Είχα βάλει Firestone στο Atos. Σε άλλες διαστάσεις βέβαια αλλά η μάρκα ίδια. Στην αρχή όλα καλά. Ύστερα από λίγα χιλιόμετρα άρχισαν να γλυστράνε περισσότερο και από τα προηγούμενα που άλλαξα. Δεν θα τα έβαζα ξανά...
-
Αυτό για το γλιστριμα το είχα ακούσει και από άλλους, άρα πρέπει να είναι ένα πρόβλημα που το βγάζουν..
-
Ο χρήστης Cookos έγραψε:
Αυτό για το γλιστριμα το είχα ακούσει και από άλλους, άρα πρέπει να είναι ένα πρόβλημα που το βγάζουν..Ναι. Εχουν ενα κρυφό στρώμα βαζελινης μετα το πρώτο χιλιοστό του πελματος
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Αυτό για το γλιστριμα το είχα ακούσει και από άλλους, άρα πρέπει να είναι ένα πρόβλημα που το βγάζουν..
Ναι. Εχουν ενα κρυφό στρώμα βαζελινης μετα το πρώτο χιλιοστό του πελματος
Eσύ πρέπει να είσαι η ψυχή της παρέας βρε μπαγάσα..
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
τα είχα δοκιμάσει πριν χρόνια σε 106R 185/55/14 sz80 . Δεν μου άρεσαν μέτρια, το μόνο καλό, αρκετά σαφές τιμόνι.... μετά από λίγα χλμ γλίστραγαν κιόλας.Τί δουλειά έχει το 14άρι με το 18άρι που θέλει ο φίλος;
-
Παιδια εχουν ερθει Ελλαδα τα bridgestone adrenalin re003?και αν ναι ιδιες τιμες με το ρε002?Τα χει βαλει κανεις?
-
Δεν εχουν ερθει στην ευρωπαικη αγορα και δεν ξερουμε και ΑΝ?!
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]