-
Έχω αρκετές γρατζουνιές στις ζάντες μου και θα ήθελα να τις επιδιορθωσω. Κάποιες από αυτές είναι βαθιές. Που θα πρέπει να απευθυνθώ; Σε φανοποιειο; Σε βουλκανιζατερ; Σε τορναδορο; Έχει κανείς υπόψη το κόστος επιδιόρθωσης, στο περίπου (εξάλειψη γρατζουνιων και ηλεκτροστατική βαφη);
-
Έχω αρκετές γρατζουνιές στις ζάντες μου και θα ήθελα να τις επιδιορθωσω. Κάποιες από αυτές είναι βαθιές. Που θα πρέπει να απευθυνθώ; Σε φανοποιειο; Σε βουλκανιζατερ; Σε τορναδορο; Έχει κανείς υπόψη το κόστος επιδιόρθωσης, στο περίπου (εξάλειψη γρατζουνιων και ηλεκτροστατική βαφη);
-
-
Σε βουλκανιζατέρ. Κανά 40ευρω το τεμάχιο είχα ακούσει. Τσουχτερή τιμή.
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Για ίσιωμα σε στραβωμένη ζάντα είχα πάει παλιότερα στον Πέττα,χαμηλά στη Λ.Καβάλας.Σίγουρα θα φτιάχνει και αυτές τις πιο απλές φθορές αλλά ρώτα και αλλού,εικάζω πως οι τιμές πως θα είναι προσιτές.
-
Χωρίς να έχω προσωπική εμπειρία, έχω διαβάσει και σε αυτό το φόρουμ παλιότερα αλλά και αλλού αντιφατικά σχόλια για τον Πέττα στη Λ. Αθηνών προς Αθήνα πριν τον Κηφισό. Κάποιοι δηλώνουν ευχαριστημένοι, κάποιοι όχι.
-
Έχει πέσει πολύ η ποιότητα στον Πέττα. Τα περισσότερα βουλκανιζατερ πλέον τις φτιάχνουν (είτε οι ίδιοι, είτε τις πάνε σε άλλους). Πριν από ένα μήνα, σε 2 βουλκανιζατερ στο Μπραχάμι η τιμή ήταν 120 ευρώ και για τις 4.
-
Αρκετά χρονοβόρα διαδικασία αλλα θα σου βγεί πιο φθηνά ! https://www.youtube.com/watch?v=8W9jn90VEAY
Επιδιόρθωση ζαντων