Dec 2, 2015, 1:20 PM

Φιλε μου δεν ειναι θεμα φορουμ αλλα θεμα εγκαταστατη και αυτοκινητου. Εσυ μαλλον απλα επεσες και στα δυο απο τη στραβη μερια και δεν ειναι σιγουρο το ποιος φταιει, αν φταιει δηλαδη καποιος τελικα.Αυτα συμβαινουν και οπως ειπες το καπακι εχει την ταση να χτυπαει στην συγκεκριμενη μηχανη, οπως και το οτι η αντλια μπορει απλα να ηταν η ωρα της. Στις μετατροπες ολα μπορει να συμβουν αλλα τα μαγαζια μετα απο 5 χρονια μπορω να πω οτι κατα το πλειστον λειτουργουν επαγγελματικα και χωρις παρατραγουδα. Γιαυτο το λογο πλεον και σε αυτο το φορουμ σπανια να δεις ποσταρισματα και μαλιστα για προβληματα. Εγω εχω σε 3 αυτοκινητα βαλει υγραεριο μεγαλο, μεσαιο, μικρο απο 2 μαρκες και εκτος απο το λαμπακι του check στο πρωτο το οποιο βγηκε μετα απο μεγαλο σερβισ στην αντιπροσωπεια του αυτοκινητου οπου αρκετα πραγματα τα εκαναν μπαχαλο, δεν ειχα ουτε εχω το παραμικρο προβλημα. Στο Honda CRV που θεωρειται απο τα ευαισθητα κανω ελεγχο και ρυθμιση βαλβιδων καθε χρονο, οπως αλλωστε θελει και η Honda και ολα καλα μετα απο 40000 χλμ. Τι θα βγει δεν ξερω φυσικα οπως δεν ξερω βεβαια και τι προβλημα θα μου βγαλουν τα αυτοκινητα μου ξεχωρα απο τα σχετικα με την υγραεριοκινηση. Τωρα σε σενα, το αυτοκινητο φταιει, ο εγκαταστατης φταιει (λιγο απιθανο γιατι ολοι νοιαζονται στο να εχουν πελατεια και να μην τους δυσφημουν ειδικα τωρα που ο ανταγωνισμος ειναι πολυ μεγαλος οχι οπως παλιοτερα που ηταν λιγοι και οι περισσοτεροι πρωταρηδες) η μαρκα υγραεριοκινησης φταιει, η ολα μαζι, δεν θα βρεις απαντηση, αλλα να εισαι σιγουρος οτι εισαι πλεον απο τους λιγους που εχουν τοσο σοβαρα προβληματα, τουλαχιστον οσο ξερω.
Οσο για το 'νομικα' δεν θα στο συμβουλευα, θα ξοδεψεις λεφτα, πολυ χρονο, νευρα και τελικα η γνωμη μου ειναι οτι δεν θα καταληξεις πουθενα. Δωσε τον χρονο σου να βρεις ενα αλλο εγκαταστατη να δεις που πραγματικα ειναι το προβλημα
να το λυσεις και ολα τα αλλα ξεχνα τα. Για ολα υπαρχει λυση.