-
Καλησπέρα σας,
Ενδιαφερόμαι για αγροτικό, (καινούργιο ή μεταχειρισμένο), διπλοκάμπινο. Δεν έχω κατασταλάξει σε κάποιο συγκεκριμένο. Το θέμα είναι ότι όταν είναι καινούργια όλα ωραία φαίνονται. Για μεταχειρισμένο αξίζει να ψαχτώ? Το θέλω για λίγο απ'όλα, ελιές, ξύλα, χωράφια, παιδιά, σκυλιά, κυνήγια, κτλ κτλ. Υπάρχει ήδη ένα αγροτικό στην οικογένεια Navara D22 1.5 καμπίνα.
Παρακαλώ τα φώτα σας!
-
Καλησπέρα σας,
Ενδιαφερόμαι για αγροτικό, (καινούργιο ή μεταχειρισμένο), διπλοκάμπινο. Δεν έχω κατασταλάξει σε κάποιο συγκεκριμένο. Το θέμα είναι ότι όταν είναι καινούργια όλα ωραία φαίνονται. Για μεταχειρισμένο αξίζει να ψαχτώ? Το θέλω για λίγο απ'όλα, ελιές, ξύλα, χωράφια, παιδιά, σκυλιά, κυνήγια, κτλ κτλ. Υπάρχει ήδη ένα αγροτικό στην οικογένεια Navara D22 1.5 καμπίνα.
Παρακαλώ τα φώτα σας!
-
Καλησπέρα σας,
Παρακαλώ τα φώτα σας!
-
Σίγουρα το καινούριο έχει όλα τα πλεονεκτήματα. Το μεταχειρισμένο όμως είναι φθηνότερο. Δεν μας είπες όμως το budget σου.
-
Για μεταχειρισμένο, οι τιμές που βλέπω στο internet μου φαίνονται υπερβολικές για τα δεδομένα αυτής της περιόδου. Επίσης λένε ότι τα περισότερα είναι σαράβαλα εισαγωγής. Δεν θέλω να δώσω πάνω απο 12000 - 13000 για μεταχειρισμένο. Και από όσα έχω δει μέχρι στιγμής (2008+) το Mitsubishi L200 μου αρέσει.
Για καινούργιο μου αρέσουν όλα. Ranger(2.2 limited,Wildtrak) , L200 intense plus,Hilux κτλ.). Η Nissan βγάζει το NP300, για το Hilux μου είπαν ότι θα πρέπει να περιμένω το καινούργιο όταν έρθει. -
Αυτά τα αυτοκίνητα είναι πολύ ανθεκτικά, αλλά σίγουρα ο προηγούμενος θα τους φέρθηκε σκληρά. Γενικά, αν μπορείς να πάρεις καινούριο τότε δε νομίζω ότι υπάρχει καν δίλημμα. Αλλιώς ψάξε ένα καλομεταχειρισμένο από ιδιώτη. Από ότι κατάλαβα ζεις σε αγροτική περιοχή, οπότε όλο και κάποιος γνωστός θα έχει κάτι για πούλημα.
-
Από τα συγκεκριμένα μοντέλα που αναφέρω υπάρχει κάποιο που για κάποιο λόγο θα έπρεπε να αποφύγω? Ή όλα καλά είναι?
-
To NP300 είναι εμφανισιακα σαν το παλιό Ναβαρα.Αν έχει ακριβώς την ίδια μηχανή,χωρίς να έχουν γίνει αλλαγές,τότε έχει κοντό κάρτερ και έχει θεμα αν το ζορίζεις πολύ σε υψηλές στροφες.
-
Για το καινούργιο το Ranger κάποιο σχόλιο?
-
Ο χρήστης pointer έγραψε:
To NP300 είναι εμφανισιακα σαν το παλιό Ναβαρα.Αν έχει ακριβώς την ίδια μηχανή,χωρίς να έχουν γίνει αλλαγές,τότε έχει κοντό κάρτερ και έχει θεμα αν το ζορίζεις πολύ σε υψηλές στροφες.Το καινούριο Navara έχει νέο κινητήρα 2.3 λίτρων. Δεν πρέπει να ήρθε ακόμα στην Ελλάδα όμως.
Από εκεί και πέρα, όντως το προηγούμενο Navara είχε φήμη προβλημάτων, αλλά ήταν το πιο δυνατό, γρήγορο και πολιτισμένο. Εκτός δρόμου όλα είναι πολύ καλά προφανώς. Για αξιοπιστία καλή φήμη έχουν τα Isuzu, Mazda και Toyota. Το νέο Ranger έχει καλές κριτικές, αλλά ακόμα δεν ξέρουμε τι κάνει από αξιοπιστία.
-
πολύ καλό συγκριτικό τεστ σε όλα.....όχι σαν τα δικά μας...
http://www.caradvice.com.au/388419/ute- ... -amarok-2/
Επιλογή Αγροτικού