-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Σιγα μην καθομουν εκει. Ουτε στο πισω καθισμα δεν εκατσα.Γιατι τι θα παθαινες;;
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Εγω εχω αλλο προβλημα.. σχεδον ολες ειναι γεννημενες ή Ιουνιο ή Οκτωβριο.. λεω ν αρχισω να πιστευω στα ζωδια..Πως τα καταφερνεις Νονε;
Σιγα μην καθομουν εκει. Ουτε στο πισω καθισμα δεν εκατσα.
Γιατι τι θα παθαινες;;
Θα γκαστρωνομουν hera
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Εγω εχω αλλο προβλημα.. σχεδον ολες ειναι γεννημενες ή Ιουνιο ή Οκτωβριο.. λεω ν αρχισω να πιστευω στα ζωδια..
Πως τα καταφερνεις Νονε;
Δε ξερω ρε Steve πως και γιατι πραγματικα..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Εγω εχω αλλο προβλημα.. σχεδον ολες ειναι γεννημενες ή Ιουνιο ή Οκτωβριο.. λεω ν αρχισω να πιστευω στα ζωδια..
Πως τα καταφερνεις Νονε;
Δε ξερω ρε Steve πως και γιατι πραγματικα..
Νονε τωρα ειδα στο quote πως ειναι ζωδια. Την σκοτωσα την λεξη οπως και πολλες αλλες. Μη μασας φιλε μου. Για να σου πω την αληθεια, ποτε δεν θυμομουν ποτε γεννηθηκαν κοπελες με τις οποιες εκανα σχεση. Και τις το ελεγα πως με τις ημερομηνιες δεν τα παω καλα, να ξερουν να μην παρεξηγηθουν. Εδω δεν θελω να θυμαμαι τα δικα μου γεννεθλια
-
Παμε σε ενα αλλο θεμα. Ενταξει εγω ειμαι καπνιστης, φουγαρο βαρειας βιομηχανιας. Δλδ δεν μπορω ρε παιδι μου να βγω με κοπελα ή αν γνωρισω εξω κοπελα, οσο ειμαι μαζι της, τα λεμε κλπ, να μην καπνισω. Θα βγω εξω, θα παω στις τουαλετες το τσιγαρο θα το κανω και με το ποτο στο χερι, ή με τον καφε, θα βγω στο πεζοδρομιο δεν με νοιαζει τπτ. Στα φρυδια μου τι θα πουνε. Εγω τον πληρωνω. Δεν μου τον πληρωνουν. Τεσπα. Εκεινο ομως που με ενοχλει ειναι οταν με φιλαει γυναικα που εχει καπνισει. Δεν το εχω πει ποτε στην κοπελα, αλλα με ξενερωνει. Πολλες μασανε καμια τσιχλα πριν, οπως και εγω δλδ, αλλα καποιες απο το τσιγαρο ορμανε στο φιλι και ενταξει πεφτει λιγο ξενερα ρε παιδι μου.
Και μιας πουτανα φεραμε και αρχιδιαλογου καναμε (παλιο ενταξει), στο αμαξι ρε παιδια με το τσιγαρο πως τα πατε; Στο sirion δεν καταλαβαινω τπτ. Στο αλλο ουτε για πλακα. Σταματω (εχω σταματησει βραδυατικα σε κατι ερημιες) και καπνιζω εκτος. Εχω βρει και κολπο για αν βρεχει. Ανοιγω το πορτ-μπαγκαζ εχω ενα χαμηλο πολυ χαμηλο ξυλινο μικρο σκαμνακι για να μην βυθιστει ο κωλος μου μεσα (πηρα μετρα και πηγα σε μαραγκο και μου το εφτιαξε και εβαλα και λαστιχα στα ποδια για να μην πληγωσω την μοκετα), εχω και το πορτ μπαγκαζ μεχρι την μεση για να μην βρεχομαι και φουμαρω Δυο φορες σταματησαν και με ρωτησαν αν ειχα μεινει με το αμαξι Οταν ειπα τι και πως, ξερω το εχω συνηθισει το βλεμα των αλλων 'αυτος δεν παει καλα'. Στα @@ μου τα εχω ολα γραμμενα. Ας λενε οτι θελουν. Τεσπα καπνιζετε μεσα στο αμαξι; Εχω ενα προαισθημα οτι θα μου πειτε πως δεν ειστε καπνιστες... -
Τσιγάρο μέσα στο σπίτι και στο αυτοκίνητό μου απαγορεύονται δια ροπάλου! Ποτό όμως άπειρο (στο σπίτι)...
-
Τσιγάρο,φαγητό και ποτό.........ποτέ και για κανένα λόγο!
Άντε λίγο νεράκι τους θερινούς μήνες. -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Τσιγάρο,φαγητό και ποτό.........ποτέ και για κανένα λόγο!
Άντε λίγο νεράκι τους θερινούς μήνες.Ναι και το φαγητο ειναι απαγορευμενο και στα 2 αυτοκινητα. Το νερακι, ειναι αθωο.
Τσιγάρο μέσα στο σπίτι και στο αυτοκίνητό μου απαγορεύονται δια ροπάλου! Ποτό όμως άπειρο...
Σου απαγορευονται Θαναση; Χμμμ, γυναικειο δακτυλο βλεπω πισω απο την απαγορευση. Κοιτα αν μεσα στο αμαξι ή στο σπιτι εκει που πας να καπνισεις εχεις μικρα παιδια, λογικο ειναι. Θαναση, φιλοι του φορουμ εσεις πως αισθανεσθε οταν σας φιλαει γυναικα που εχει πριν καπνισει;
-
Αντικαπνιστής σφοδρός!
Κανείς που καπνιζει ούτε αμάξι, ούτε σπίτι!
Αυτό περιλαμβάνει γονείς, συγγενείς κλπ!!!
Με ενοχλεί το τσιγάρο τόσο που το μυρίζομαι από χιλιόμετρο μακριά!
Επισης τίποτα φαγώσιμο στο αμάξι και νεράκι ή καφέ με απόλυτη ευλάβεια, προσοχή και κατάνυξη!
Στο yaris μόνο η γυναίκα μου κάνει παρασπονδίες με τα παιδιά και γίνεται χαμός στην εβδομαδιαία επιθεώρηση, όπου της το καθαρίζω εγώ!
Ιδανικά τα παιδιά βγάζουν παπούτσια μέσα στο αυτοκίνητο και παρότι έχω δερμάτινα στο qq (και προν στο rav) και καλύμματα δερματίνης στο yaris τοποθετούνται επιπλέον πετσέτες για να κάθονται ... Ακόμα μάλιστα να βγάλω τα πετσετέ πλατοκαθίσματα από τις μπροστινές θέσεις... δεν τσαλακώνει το δερμάτινο έτσι!
Είμαι αρρωστάκι το ξέρω!!!!!!! -
Πρώην καπνιστης, το εκοψα εδω και 2,5 χρονια και ησύχασα
Οντως κι εμενα με ενοχλουσε και με ενοχλει γυναικα που καπνιζει και σε φιλησει
Μυριζει εντονα
Και γενικα με ενοχλει πλεον η μυρωδια του τσιγαρου -
Μπραβο ρε Αλεξανδρε. Θελει να εχεις μεγαλη ψυχικη δυναμη για να το κανεις. Μην το ξαναβαλεις φιλε μου στο στομα σου, ουτε για μια τζουρα. Η μια τζουρα θα φερει την αλλη και μετα το πακετο. Κρατα γερα φιλε. Οσο για τα καπνισμενα φιλια ανοχη. Τι να κανεις....
Ice οχι ρε φιλε να βγαλουν μεσα στο αμαξι τα παπουτσια. Στο αμαξι μπαινουν, δεν μπαινουν στο σπιτι....Με τα παιδια φιλε και εσυ το ξερεις καλυτερα, δεν μπορεις να εχεις μεγαλες απαιτησεις. Ενταξει, καμια φορα ξεχνιουνται, δεν καταλαβαινουν ποσο για εμας μας πειραζει να ακουμπησουν το τζαμι και να κανουν δαχτυλια κλπ. Απλως, τους το λες συνεχεια, με το σκεπτικο 'επαναληψη, μητηρ μαθησεως'. Καποτε θα μαθουν. Οταν γινουν 18 και θα παιρνουν το yaris εκεινα
Εμενα σε πολλα με μεγαλωσε ο θειος μου γιατι ο αλλος ηταν στα χαρτια. Τον σεβασμο στο αμαξι μου τον εμαθε, βαζοντας με οποτε το καθαριζε να τον βοηθω. Με κουραζε ομως επιτηδες για να καταλαβω ποσο δυσκολο ειναι να το καθαριζεις. Με ευγενεια παντα, μου εξηγουσε ευγενικα γιατι καθαριζουμε, να προσπαθησουμε λιγο παραπανω για να γινει καλυτερο. Δλδ οχι με διαταγες. Μαζι σαν παρεακι το καναμε. Εβαζε και μουσικουλα, ελεγε και αστειακια και ηταν ωραια. -
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Ice οχι ρε φιλε να βγαλουν μεσα στο αμαξι τα παπουτσια. Στο αμαξι μπαινουν, δεν μπαινουν στο σπιτι....Με τα παιδια φιλε και εσυ το ξερεις καλυτερα, δεν μπορεις να εχεις μεγαλες απαιτησεις. Ενταξει, καμια φορα ξεχνιουνται, δεν καταλαβαινουν ποσο για εμας μας πειραζει να ακουμπησουν το τζαμι και να κανουν δαχτυλια κλπ. Απλως, τους το λες συνεχεια, με το σκεπτικο 'επαναληψη, μητηρ μαθησεως'. Καποτε θα μαθουν. Οταν γινουν 18 και θα παιρνουν το yaris εκεινα
Εμενα σε πολλα με μεγαλωσε ο θειος μου γιατι ο αλλος ηταν στα χαρτια. Τον σεβασμο στο αμαξι μου τον εμαθε, βαζοντας με οποτε το καθαριζε να τον βοηθω. Με κουραζε ομως επιτηδες για να καταλαβω ποσο δυσκολο ειναι να το καθαριζεις. Με ευγενεια παντα, μου εξηγουσε ευγενικα γιατι καθαριζουμε, να προσπαθησουμε λιγο παραπανω για να γινει καλυτερο. Δλδ οχι με διαταγες. Μαζι σαν παρεακι το καναμε. Εβαζε και μουσικουλα, ελεγε και αστειακια και ηταν ωραια.Ειδικά στο δικό μου (γιατί το yaris το ¨ταλαιπωρεί' η γυναίκα) σε μακρινό ταξίδι βγαίνουν παπούτσια και για άνεση όχι μόνο για καθαριότητα!
Εντάξει τα δαχτυλάκια κλπ δεν τα γλυτώνεις γι' αυτό και μόλις φτάνουμε στο προορισμό ακολουθεί καθαριότητα!
Η μέθοδος που λες είναι ωραία και πράγματι παιδευτική! -
Ναι ειναι καλη μεθοδος και αλλα πραγματα π.χ. δουλεια κλπ, σε ψηνει. Ice στα τζαμια ποτε azax κλπ. Μια πετσετουλα μικροινας και εισαι μια χαρα. Εξω ενταξει τα πλενεις με το σαμπουαν αυτοκινητου.
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Μπραβο ρε Αλεξανδρε. Θελει να εχεις μεγαλη ψυχικη δυναμη για να το κανεις. Μην το ξαναβαλεις φιλε μου στο στομα σου, ουτε για μια τζουρα. Η μια τζουρα θα φερει την αλλη και μετα το πακετο. Κρατα γερα φιλε. Οσο για τα καπνισμενα φιλια ανοχη. Τι να κανεις....Steve, ειναι να το θες να το κοψεις
Aν δεν θες, τζαμπα κοροιδευεις τον εαυτο σου.... και τζαμπα παιδεύεσαιIce στα τζαμια ποτε azax κλπ. Μια πετσετουλα μικροινας και εισαι μια χαρα.
Γιατι οχι azax? Εγω με azax τα κανω
-
Το ξερω φιλε μου Αλεξανδρε οτι ειναι μια αποφαση, αλλα δεν μπορω να την παρω....Με Αζαξ και με τον καιρο θα κοιτας απο το τζαμι και θα φαινονται τα χρωματα της ιριδας. Ενταξει δεν γινεται αυτο ευκολα και γρηγορα. Αν μπορεις να τα καθαριζεις απο μεσα με ενα υγρο βετεξ ή δερματακι και μετα με ενα πανακι μικροινας να παιρνεις το νερο την ιδια δουλεια κανεις.
-
Ευχαριστω Steve, δεν το ηξερα
-
Τσιγάρο στο αμάξι μόνο μετά απο σεξ και εφόσον το απαιτεί η περίσταση ..... αλλιώς δεν έχει ούτε τσίχλα που λέει ο λόγος. Φαγητό ούτε. Μόνο αν υπάρχει μεγάλη βιασύνη και δεν μπορούμε να σταματήσουμε κάπου να φάμε.
Το κουπέ είναι εκθεσιακό μέσα. Δεν έχει αλλάξει τίποτε απο το εργοστάσιο και λάμπει. -
Μη καπνιστής.
Δεν έχω πρόβλημα όταν καπνίζει μια κοπέλα, αρκεί να υπάρχει μέτρο.
Εξαιρώ το στρίψιμο.Το βρίσκω λίγο αντιαισθητικό στη γυναίκα. -
Ο χρήστης Ferrari 458 Spider έγραψε:
Μη καπνιστής.
Δεν έχω πρόβλημα όταν καπνίζει μια κοπέλα, αρκεί να υπάρχει μέτρο.
Εξαιρώ το στρίψιμο.Το βρίσκω λίγο αντιαισθητικό στη γυναίκα.Μπραβο Spider. Αν και μη καπνιστης το αντεχεις! Το στριψιμο οταν το κανει η γυναικα ειναι ωραιο. Βγαζει την γλωσσιτσα για να κολησει το χαρτακι καλα Εμενα μου φαινεται αντιαισθητικο να κανει η γυναικα πουρο. Σε αλλους αρεσει γιατι τους αναβει φαντασιωσεις. Γουστα ειναι.
Ευχαριστω Steve, δεν το ηξερα
yw! Απλως δοκιμασε το καποια φορα. Δεν θα στο κανει αμεσως. Αλλα για λογους αποφυγης στο λεω.
Τσιγάρο στο αμάξι μόνο μετά απο σεξ και εφόσον το απαιτεί η περίσταση ..... αλλιώς δεν έχει ούτε τσίχλα που λέει ο λόγος. Φαγητό ούτε. Μόνο αν υπάρχει μεγάλη βιασύνη και δεν μπορούμε να σταματήσουμε κάπου να φάμε.
Το κουπέ είναι εκθεσιακό μέσα. Δεν έχει αλλάξει τίποτε απο το εργοστάσιο και λάμπει.Πωπω Θαναση ανοιξες ενα μεγαλο προσωπικο θεμα. Σεξ και αυτοκινητο. Βασικα γενικα μετα το σεξ, ερωτα (αλλο ενα μεγαλο κεφαλαιο) το τσιγαρο ερχεται μονον του στο στομα σου. Οπως και στο φαγητο.
Εχω ενα ας πουμε βιτσιο. Σπιτι εχω, ευτυχως ειναι μονοκατοικια, δεν με ακουει κανεις και δεν ακουω κανενα. Δεν ξερω ομως ρε παιδι μου, τη βρισκω να το κανω και μεσα στο αμαξι. Δλδ υπαρχουν φορες που δεν θελω να παμε σπιτι κλπ. Θελω εκει σε ενα μερος ερημικο καπως, να γινει η φαση. Με πορωνει περισσοτερο. -
Εγω τωρα στα χρονια μου δεν γουσταρω το αμαξι για σεξ. Θελω κουλτουρα μεσα σε ωραιο και ανετο περιβαλλον. Δεν καπνιζω και οπως σου ειπα παραπανω Στηβ αφηνω μονο τη γυναικα και μονο μετα το σεξ. Ειμαι και ψηλος σχετικα και δεν βολευομαι και τοσο.....
Για μενα εχω μονο νερο και κανενα lucozade αμα τυχει.. ...
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες