-
Ο χρήστης vamenios έγραψε:
ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΔΙΟΔΙΩΝ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
...
ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΔΙΟΔΙΩΝ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ
...Ελπιζω να βοηθησα.ΚΑΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ
Ωραίος...
αν κι εδω που τα λεμε, προκειμένου να κανεις πλέον τρεις παρακάμψεις (μια εύκολη-γρηγορη και δυο πιο χρονοβόρες), νομίζω οτι συμφέρει να πας μέσω Δομοκού και σε χρόνο πλέον...
-
Αθήνα προς Βέροια. Ισχύουν οι παρακάμψεις σε Θήβα (90), Τραγάνα, Πυργετό ?
Λαμία-Λάρισα από Δομοκό και μετά από Αιγίνιο.
-
Αθήνα προς Βέροια. Ισχύουν οι παρακάμψεις σε Θήβα (90)
για Θήβα θα σου πω αύριο.....
Υπάρχει είδηση....http://www.eviazoom.gr/2015/12/oi-nees-times-ton-diodion-gia-to-2016.html
Έτσι μάλιστα,θα περνάμε πλέον απο διόδια χωρις μεγάλο κόστος -
Ο χρήστης m.m. έγραψε:
Αθήνα προς Βέροια. Ισχύουν οι παρακάμψεις σε Θήβα (90), Τραγάνα, Πυργετό ?Λαμία-Λάρισα από Δομοκό και μετά από Αιγίνιο.
το προηγουμενο Σαββατο που περασα, ίσχυαν ολα κανονικα (Θηβα, τραγανα)
Χθες περασα Πυργετο Λεπτοκαρυα, ΟΚ
ο δρομος λαμια Δομοκος καθε φορα που περναω μου φαινεται και καλυτερος
Εκανα πρωτη φορα και την παρακαμψη αφιδνών, δεν βιαζομουνα και ειπα να τη δοκιμασω
Απο Αθηνα μεχρι Χαλκιδα πληρωνουμε ενα διοδιο (Αφιδνες) ή δυο (αφιδνες Σχηματαρι); -
Αθήνα Χαλκίδα έχει διοδια μόνο Αφίδνες
-
Ο χρήστης fivos07 έγραψε:
Αθήνα Χαλκίδα έχει διοδια μόνο Αφίδνεςαν ειναι μονο αυτο, εστω κι αν ειναι 3,30€ απο 2,10€, δε συμφερει η παρακαμψη.
ειναι χρονοβορα και σχετικα δυσκολη λογω κινησης
απλα καποιος μου ειπε οτι αρχισε να λειτουργει και το Σχηματαρι...
-
Από Δομοκό γλυτώνεις και ένα νέο 1,75 εκτός από τα 3,5 + 4.
Λογικά μπήκε λόγω της Στυλίδας.
-
Καλη χρονια σε ολους και χρονια πολλα με υγεια!
Για μας τους ασχετους υπαρχει καποιος τροπος να βαλουμε εγκυρη διαδρομη ανευ διοδιων σε android κινητο;
Με το google maps μου βγαζει την διαδρομη που ακολουθει (νομιζω) την γραμμη του τρενου, οποτε μιλαμε για εντελως αλλη διαδρομη και οχι παρακαμψεις.
Ευχαριστω
-
Έχεις δίκαιο, τα GPS ειδικά των κινητών, Android ή OS, δεν μπορούν να σου δώσουν αξιόπιστη και ενημερωμένη διαδρομή παράκαμψης διοδίων. Δοκίμασα με MLS TALK AND DRIVE, δοκίμασα με ROUTE 66, σχεδόν όλες οι διαδρομές που προτείνουν είναι παλιές, κλειστές από χρόνια και λάθος. Να φανταστείς τα δύο πρώτα δεν ξέρουν τον Γκλετσόδρομο στη Πελασγία, που τον χρησιμοποιώ από 1,5 έτος. Λίγο καλύτερα τα καταφέρνουν οι εφαρμογές GOOGLE MAPS και HERE MAPS
Εγώ προσωπικά έχω για gps τη μνήμη μου και τα συνεχή update που κάνω σχεδόν κάθε μήνα στο μυαλό μου στις διαδρομές - παρακάμψεις που τις έχω μάθει απ έξω. Τις περισσότερες από αυτές (ΑΘΗΝΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) τις έχω περάσει σε Powerpoint με φωτογραφίες και κείμενο οδηγιών.
Αν έχεις τη διάθεση, στείλε μου στο notisjim@in.gr τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σου, για να σου στείλω τα Powerpoint με e-mail. Δεν θα ενσωματωθούν μεν σε πρόγραμμα GPS στο Android σου, αλλά θα τα διαβάζεις με OFFICE (και στο κινητό σου), μέχρι να μάθεις τις διαδρομές απ έξω. -
λογικά αυτό εδώ είναι ενημερωμένο.
Και αν κάπου δεν είναι συνήθως γίνεται μετά από κάποιο σχόλιο.
-
Γεια σας κ Χρόνια πολλά! Πριν λίγες μέρες πήγα στις Σέρρες (από Αθήνα) και ομολογώ παιδευτικά ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ με τις εφαρμογές του κινητού για παρακαμπτήριους δρόμους!!!!!
Έχω το here, το sygic το navigator και φυσικά το google maps. ΟΛΑ δεν είναι καθόλου ενημερωμένα και με πήγαν από δρόμους με τεράστια απόκλιση και μάλιστα κάποιο (δεν θυμάμαι πιο) με πήγε από χωματόδρομους για ΠΟΛΛΑ χιλιόμετρα και στο τέλος με έβγαλε σε αδιέξοδο!!!!!!! Λίγο το google maps ήταν πιο αξιοπρεπές αλλά και αυτό με ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ αποκλίσεις στους εναλλακτικούς δρόμους!!!!!
Εσείς πως τα καταφέρνετε;;;;;; υπάρχει κάτι που να με καθοδηγεί καθαρά στους εναλλακτικούς δρόμους;;;;;;;; σκέφτηκα μάλιστα να πάρω gps κάποιο σχετικό οικονομικό αλλά δεν ξέρω τι να πάρω αφού το θέλω ΜΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ!!! Ο Γλετζοδρομος που είναι;;;;; πως τον ακολουθουμε;;;;;; -
δοκίμασε και το waze... έχω λίγη εμπειρία, για να τα καταφέρω πρέπει να βοηθάει ο συνοδηγός έχοντας στο κινητό του την σελίδα που έβαλα παραπάνω.
Εγώ δοκίμασα και το ginius maps αλλά και αυτό κάνει μια χαζή παράκαμψη (από Λαμία στο τέλος του 2014).
-
Μπορείς να κάνεις οτι γράφω τρία ποστ παραπάνω και θα σου στείλω όσες διαδρομές παράκαμψης έχω φτιάξει.
Το φόρουμ των αυτοκινούμενων δεν τα λέει καλά, οι παρακάμψεις που προτείνει έχουν αλλάξει οι μισές τουλάχιστον. -
φίλε motisJim σου εστηλα pm για να μου στηλεις τις παρακάμψεις......Θα με εξυπηρετούσες παρα πολυ....
-
Έστειλα κι εγω PM. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλή χρονιά
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ευχαριστω και παλι notisjim Καλη Χρονια με υγεια και καλα χιλιομετρα....
-
Ευχαριστώ πολύ notisjim.Ξέρει κανείς αν στην παράκαμψη των διοδίων των αφιδνών έχει τρελή κίνηση;
-
Έχει αρκετή κίνηση η αλήθεια είναι και ο δρόμος είναι αρκετά επικίνδυνος. Δεν θα την πρότεινα
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Σε ευχαριστώ skynet
-
Και προς τις δυο κατευθυνσεις ,δυστυχως ολα (;) τα βαρεα οχηματα απο και προς Ωρωπο και για απεναντι απο κει πανε......
Παρακάμψεις σταθμών διοδίων...