-
........H μαμά αξίζει πολλά Στηβ!! Κι άλλα περισσότερα φυσικά!
Εγώ χθές έμαθα απο μια φίλη μας στο Κολωνάκι ότι έπιασε τον σύντροφό της με άλλον άντρα να κάνουν αλλαξο@@@@λιές στο κρεβάτι! ...............Ρε τι γίνεται ...... ......Κάτι είχε υποπτευθεί λέει....
-
πωπω πικρα που θα εφαγε η κοπελα Θαναση....αυτο πρεπει να ποναει περισσοτερο απο οτι αν τον εβρισκε με αλλην. ειχε υποπτευτει. αλλα ειχε μυριστει οτι δεν ειχε να κανει με αλλην αλλα.....με αλλον!! χαμος λεμε.
-
Την Κυριακη βγηκαν χερακι χερακι και δυο φοιτητες εκει που επινα καφεδακι. Αγνη αγαπη σου λεει ο αλλος!!!
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Την Κυριακη βγηκαν χερακι χερακι και δυο φοιτητες εκει που επινα καφεδακι. Αγνη αγαπη σου λεει ο αλλος!!!Ξυνος βγηκε Θαναση ο καφες; Μη μασας friend. Ολα κανουν τον κυκλο τους. Εγω προχθες ημουν το μεσημερι σε εναν φιλο και βγηκα απο το σπιτι του για να παω στον μοτορα και περναει μια να τανε 22 χρονων και με κοιταει στα ματια και χαμογελαει, καρφωμα δλδ κανονικο. Ψαρωσα μηπως ειναι καμια γνωστη και με κοιτουσε. Της χαμογελασα αλλα δεν, ειχα αλλα στο μυαλο μου και πηγα στη μηχανη. Εκανα λιγη ωρα γιατι μου ηρθε ενα sms. Το εριξα μια ματια, εβαλα το κινητο στην τσεπη στο πουκαμισο και φευγω με τη μηχανη και δυο στενα παρακατω, το γκομενακι πανω στο πεζοδρομιο χαμουρευοταν με τον δικο της μαλλον. Μου ηρθε να κατεβω να του πω ρε φιλε αλλαξε την γιατι εχει θεμα αξιοπιστιας. Θα σε αφησει στα μισα του δρομου και δεν θα εχεις και οδικη βοηθεια να σε παρει Ακομη μια περιπτωση που με κανει να χαιρομαι που δεν εχω κατι σταθερο. Ειμαι μονος, δεν δινω λογαριασμο που παω, με ποιον, τι κανω, τι ωρα θα γυρισω. Αν χρειαστει καθομαι στη δουλεια παραπανω χωρις να με παιρνει τηλ, ποτε θα ερθεις, αν ερθεις φερε αυτο - εκεινο - το αλλο. Δεν εχω ελεγχο γιατι πηρες αυτο, εκεινο. Δλδ ζω για εμενα και για την παρεα και οτι τυχει απο θεμα σεξ. Σεξ μονο. Τπτ αλλο. Το καναμε το χαρηκαμε, τα ξαναλεμε οταν θα γουσταρουμε. Μπορει να κολησουμε και για κανα 3μερο ετσι να κανουμε κεφι. Αλλα χωρις δεσμευσεις κλπ.
Πες μου φιλε μου Θαναση, οταν μια γυναικα (το βλεπω στη δουλεια) ειναι 8ωρες δλδ το 1/3 της μερα με τους ιδιους συναδελφους, για χρονια, ποσες πιθανοτητες υπαρχουν να μην καρφωθει με καποιον. Και προσεξε. 8 ωρες καθαρες ειναι με τους ιδιους. Στο σπιτι οταν παει 8 ωρες δεν θα δει τον αντρα της. Πες να παει 4 το μεσημερι. Σιγα μην ειναι με τον αντρα της συνεχεια μεχρι τις 12. Θα πεσει για υπνο αυτη κατα τις 11 το πολυ. Ο αλλος θα βγει και λιγο εξω. Αντε ενα 5ωρο να ειναι μαζι. Μετα νανι και μετα ξανα στο γραφειο. Μου λενε οι φιλοι μου σε επιχειρησεις που ειναι, στα γραφεια τι γινεται. Οχι στα γραφεια Μετα τη δουλεια κλπ. Χωρια που στις επιχειρησεις ειτε ο προισταμενος θα θελησει να καβαλησει, ειτε καποιες με φιλοδοξιες θα θελησουν να καβαληθουν. Λυπαμαι τις κοπελες που εχουν γνωσεις και πεφτουν θυματα προισταμενων που δεν θελουν μονον γνωσεις αλλα και κρεβατι. Δεινοπαθουν αν δεν τους κατσουν και αν δεν τις απολυσουν. Τις βγαζουν το λαδι για να φυγουν μονες. Ξερω κανα δυο τετοιους γαμιω....δες που πατανε στην αναγκη. -
Στηβ πολυ σωστη η παρατηρηση σου!! Οι πιθανοτητες να καρφωθει η γυναικα στην εργασια ειναι πολλες και εξαρταται και απο το ποσο εμφανισημη και προθυμη ειναι . Επισης ποσο μαλακες ειναι οι συναδελφοι και δεν της την πεφτουν.
Απο την αλλη αν την πηδας τακτικα και καλα με φαντασια και οργη στο σπιτι εχεις πιθανοτητες πολλες να γλυτωσεις την περικεφαλαια. Απλα πραγματα ειναι.
Οσο για τον λογο που δινεις η δεν δινεις σε αλλους το ενα σε καθιστα ανευθυνο γενικα και το αλλο σε κουραζει μεχρι αηδιας οταν γινεται αρρωστημενα. Το ζητουμενο ειναι η κατανοηση ο σεβασμος και κυριως η εμπιστοσυνη που εχει μεταξυ του ενα ζευγαρι.
Εδω που τα λεμε Στηβ μετα τα 10 15 χρονια γαμου ποιος τη γ@@@ τη γυναικα. Τη δινεις δωρο !!!!!
Υπαρχουν φυσικα και οι αιωνια ερωτευμενοι. Οι παντοτε αφοσιωμενοι που ξεχωριζουν κι ας ειναι λιγοι. Αντρες και λιγοτερο γυναικες!!! -
Την Κυριακη βγηκαν χερακι χερακι και δυο φοιτητες εκει που επινα καφεδακι. Αγνη αγαπη σου λεει ο αλλος!!!Διακρίνω μια δόση ζήλιας;
-
Ναι δε λες τιποτα!!!!...
Ανταρα τα λαστιχα εξω ο κωλος ..... -
:lol:
Ναι δε λες τιποτα!!!!...
Ανταρα τα λαστιχα εξω ο κωλος .....Τότε γιατί το αναφέρεις;
-
Ο χρήστης adensa έγραψε:
Ναι δε λες τιποτα!!!!...
Καλως τον. Ζιζανιο εισαι (καλα κανεις, δινεις αλλη διασταση στα θεματα). Δλδ αν αυριο γινει ενα gay παρτι και δω 100 ανδρες χερακι - χερακι θα πρεπει να λογοδοτησω που το αναφερω; Εκτος αν το θεμα ειναι η κριτικη διαθεση. Επιτρεπεται να πεις πως σου εκανε εντυπωση που ειδες ενα γκομενακι με εναν παππου και πως θελει τα λεφτα του και τον εκμεταλευεται και να κανεις και πλακα οπως κανουμε πολλες φορες (ελα στον παππου και μην κοιτας αλλου, ολοκληρο ασμα εβγαλε ο Πλανηταρχης) και απαγορευεται ή ελεγχεται αν πεις πως ειδες δυο αντρες και σου εκανε εντυπωση ή τεσπα να το σχολιασεις; Ζευγαρι ειναι το ενα, ζευγαρι ειναι και το αλλο. Υπαρχει καμια διαφορα για να μην αναφερθει;
-
Θα ήθελα ν' αναφερθώ στον άγραφο κανόνα που λέει ότι δεν υπάρχει φιλία μεταξύ ανδρών και γυναικών.
Παρατηρώ ότι όλο και πιο πολλές κοπέλες δημιουργούν φιλικές σχέσεις με το άλλο φύλο.
Και εννοώ πραγματικές φιλίες και όχι του στυλ σε κάνω φίλο για να αποκλείσω το ερωτικό κομμάτι και σε γράφω.
Μου είναι δύσκολο να φανταστώ ότι θα γνωρίσω μια κοπέλα που θα είναι εμφανίσιμη με ωραίο χαρακτήρα και εγώ θα την έχω απλά ως φίλη.
Πιστεύω ότι κάτι τέτοιο μπορεί να ισχύει μόνο όταν γνωρίζεσαι με μια κοπέλα πολλά χρόνια από μικρή ηλικία ή είναι οικογενειακή φίλη ή έστω ένα αξιόλογο άτομο που όμως δεν σου κάνει κλικ για να το πας παρακάτω.
Φταίω εγώ που σκαλώνω όταν βλέπω ότι η παρέα μιας κοπέλας αποτελείται από πάρα πολλούς φίλους και αρχίζω να κάνω συνειρμούς ( ότι όλο και κάποιος ή κάποιοι την περιτριγυρίζουν ως φίλοι με προοπτική να τη βγάλουν γκόμενα ή ότι για να είναι τόσο ανοιχτή στο θέμα φιλία με το άλλο φύλο θα της είναι πιο εύκολο να κάνει λαδιά στη σχέση της ) -
Ο χρήστης adensa έγραψε:
Ναι δε λες τιποτα!!!!...
Γιατι η δικη μου γενια θεωρει αφυσικη την εικονα αυτη!! Προσωπικα οχι τα ατομα. Δικαιωμα τους να αγαπουν οτι θελουν. Η εικονα ομως χερι με χερι μου ειναι τουλαχιστον λυπηρη. Και το ιδιο ειναι σε παρα πολλους.
-
Ο χρήστης Ferrari 458 Spider έγραψε:
Θα ήθελα ν' αναφερθώ στον άγραφο κανόνα που λέει ότι δεν υπάρχει φιλία μεταξύ ανδρών και γυναικών.
Παρατηρώ ότι όλο και πιο πολλές κοπέλες δημιουργούν φιλικές σχέσεις με το άλλο φύλο.
Και εννοώ πραγματικές φιλίες και όχι του στυλ σε κάνω φίλο για να αποκλείσω το ερωτικό κομμάτι και σε γράφω.
Μου είναι δύσκολο να φανταστώ ότι θα γνωρίσω μια κοπέλα που θα είναι εμφανίσιμη με ωραίο χαρακτήρα και εγώ θα την έχω απλά ως φίλη.
Πιστεύω ότι κάτι τέτοιο μπορεί να ισχύει μόνο όταν γνωρίζεσαι με μια κοπέλα πολλά χρόνια από μικρή ηλικία ή είναι οικογενειακή φίλη ή έστω ένα αξιόλογο άτομο που όμως δεν σου κάνει κλικ για να το πας παρακάτω.
Φταίω εγώ που σκαλώνω όταν βλέπω ότι η παρέα μιας κοπέλας αποτελείται από πάρα πολλούς φίλους και αρχίζω να κάνω συνειρμούς ( ότι όλο και κάποιος ή κάποιοι την περιτριγυρίζουν ως φίλοι με προοπτική να τη βγάλουν γκόμενα ή ότι για να είναι τόσο ανοιχτή στο θέμα φιλία με το άλλο φύλο θα της είναι πιο εύκολο να κάνει λαδιά στη σχέση της )Θα σου πω το εξης.....
Αν εγω βρεθω σε παρεα με μια γυναικα και δεκα αντρες το ποιο πιθανο ειναι η να φυγω η να την πεσω στην κοπελα εαν καταλαβω οτι ειναι μονη και πεταξει σποντα με υπονοουμενο οτι γουσταρει μαζι μου. Συνηθως ομως δεν καθομαι. Αν παρεις τον ανηψιο μου θα καθησει θα πιει καφε θα πει οτι θες και θα φυγει χαλαρος. Γιατ? Γιατι το προηγουμενο βραδυ θα εχει ξενυχτισει στο διαμερισμα της φιλης του και θα εχει στεγνωσει απο υγρα το πρωι. Και μιλαω για μια του φιλη. Οχι δεσμο συντροφο κτλ. Ευκολα και γρηγορα. Ειναι καπως ετσι....'παμε για ενα f@@@##ing αποψε να σπασουμε τη ρουτινα?'
Απο την αλλη απο προσωπικη εμπειρια ξερω οτι το ιδιο κανουν και οι κοπελες αν γουσταρουν καποιον. Καμια αναστολη.
Οταν εγω ημουν οπως ο ανηψιος μου ,επρεπε να κανω τον σταυρο μου για να ακουσω ναι . Καλα για πηδημα επι τοπου επαιζες τζοκερ αν σου καθονταν. Οι παντρεμενες να ειναι καλα . Χαχαχα.....
Πως αλλαξαν τα πραγματα !!!! -
Ο χρήστης Ferrari 458 Spider έγραψε:
Φταίω εγώ που σκαλώνω όταν βλέπω ότι η παρέα μιας κοπέλας αποτελείται από πάρα πολλούς φίλους και αρχίζω να κάνω συνειρμούς ( ότι όλο και κάποιος ή κάποιοι την περιτριγυρίζουν ως φίλοι με προοπτική να τη βγάλουν γκόμενα ή ότι για να είναι τόσο ανοιχτή στο θέμα φιλία με το άλλο φύλο θα της είναι πιο εύκολο να κάνει λαδιά στη σχέση της )Nai Spider ειναι δυσκολο αν ειναι ομορφουλα να την βλεπεις σαν φιλη. Εμεις βλεπουμε πολλες φορες τις κοπελες ερωτικα, ενω εκεινες μας βλεπουν πρωτα φιλικα. Εκεινες μπορουν να σε δουν σαν φιλο. Ενεργουν ποιο εγκεφαλικα. Εμεις ποιο σωματικα. Αν η κοπελα δεν εμας ελκει σωματικα μπορουμε να τη δουμε φιλικα. Καλως ή κακως η εξωτερικη εμφανιση παιζει ρολο και ας λεμε καποιοι οτι δεν. Παιζει. Αααχ ποτε θα μπορεσω να ειμαι στο ιδιο κρεβατι με μανα και κορη. Anyway.
Φιλε μου Θαναση σε καταλαβαινω. Η κοινωνια στην Ελλαδα εχει αλλες αρχες, εικονες και πιστευω για τα δυο φυλλα. Τις εχω συνηθησει τις αγκαλιες μεταξυ αντρων στην Αμερικη. Ειναι μεσα στα κλαμπ αγκαλια και πινουν το ποτο τους και ο κοσμος ειναι γυρω τους σαν να μην τρεχει τπτ.
Εχω στην γειτονια δυο γκει. Οποτε ειμαι εξω και κανω δουλειες, θα τα πουμε, για την δουλεια, για το πως ειμαστε κλπ. Δεν ντρεπομαι να τους μιλησω για να μην πουνε τπτ οι γειτονες (στα @@ μου αν πουνε), αν τους δω σε κλαμπ θα χαιρετηθουμε και αν ειμαι κοντα τους θα τα πουμε κι ολας. Ενα πραμα μονο. Δεν με προκαλουν δεν εχω προβλημα. Αν με προκαλεσουν θα εχουμε. Αυτο ομως ισχυει για ολους. Ο ενας σηκωνει την πλακα και του κανω χωρις να παρεξηγηθει. Οπως και εκεινος χωρις να παρεξηγηθω. Τον παω γιατι ειναι cool. Ο αλλος ειναι μεγαλυτερος σε ηλικια, ειμαστε σε ποιο σοβαρο επιπεδο.
Εδω υπαρχει αλλη κουλτουρα και το καταλαβαινω και το σεβομαι. Αυτο που θελω να πω στον Adensa ειναι πως απο τη στιγμη που υπαρχουν στην κοινωνια σαν ζευγαρι, θα δεχθουν και την χιουμουριστικη κριτικη και την πλακα που γινεται για ολα τα ζευγαρια. Εμενα μου αρεσει να βλεπω γυναικες μαζι (ομορφες) και να κανουμε παρεα και οχι μονο! Εγω εχω θεμα στις διεκδικησεις κηδεμονιας. Δεν θα το αναλυσω. Ειναι κατι που δεν το συζητω. -
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Ναι δε λες τιποτα!!!!...
Καλως τον. Ζιζανιο εισαι (καλα κανεις, δινεις αλλη διασταση στα θεματα). Δλδ αν αυριο γινει ενα gay παρτι και δω 100 ανδρες χερακι - χερακι θα πρεπει να λογοδοτησω που το αναφερω; Εκτος αν το θεμα ειναι η κριτικη διαθεση. Επιτρεπεται να πεις πως σου εκανε εντυπωση που ειδες ενα γκομενακι με εναν παππου και πως θελει τα λεφτα του και τον εκμεταλευεται και να κανεις και πλακα οπως κανουμε πολλες φορες (ελα στον παππου και μην κοιτας αλλου, ολοκληρο ασμα εβγαλε ο Πλανηταρχης) και απαγορευεται ή ελεγχεται αν πεις πως ειδες δυο αντρες και σου εκανε εντυπωση ή τεσπα να το σχολιασεις; Ζευγαρι ειναι το ενα, ζευγαρι ειναι και το αλλο. Υπαρχει καμια διαφορα για να μην αναφερθει;
Απλά δεν μου αρέσουν οι κατινιές .Τι μας νοιάζει αν έχουν σχέση δυο άντρες;Γούστο τους και καπέλο τους! >>>:lol:
Ναι δε λες τιποτα!!!!...
Γιατι η δικη μου γενια θεωρει αφυσικη την εικονα αυτη!! Προσωπικα οχι τα ατομα. Δικαιωμα τους να αγαπουν οτι θελουν. Η εικονα ομως χερι με χερι μου ειναι τουλαχιστον λυπηρη. Και το ιδιο ειναι σε παρα πολλους.
Αν ηταν όμως δυο γυναίκες θα σου άρεσε,είμαι σίγουρος
-
Νομιζω εχω αναφερει περιστατικο που γυναικα τα εριξε στη γυναικα μου !! Μετα αναγκαστηκα να γινω προστυχος αλλα στο χαβαλε δηλ να την πεσω στη Λεσβια αγρια ουτος ωστε να την κανω να αηδιασει και να φυγει. Κατι που σε διαφορετικη περιπτωση ισως ειχα και επιτυχια!!!!
Ρε δε παμε καλα λεω γω!!!!!!!! -
Μην αγχεσαι φιλε μου. Ολα παιζουν κανουν τον κυκλο τους και παμε για αλλα. Βασικα το προβλημα δεν ειναι οταν αλλαζει ο κοσμος. Το προβλημα ειναι οταν αλλαζουμε εμεις για να ειμαστε αποδεκτοι απο τους αλλους. Συνεχισε με οτι εσυ θεωρεις σωστο και μην ταραζεσαι. Σωστο μεσα στα ορια του νομου ετσι; Μη μου παρεις κανα κουμπουρι και κυνηγας κανεναν γιατι αυτο ειναι το σωστο για εσενα. Γινονται και αυτα...Anyway.
Αυτο προσπαθω να εξηγησω Adensa. Απο τη στιγμη που η κοινωνια αποδεχεται αυτην την σχεση, οι ομοφιλοφυλοι δεν θα πρεπει να κολανε αν γινεται σχολιασμος οπως στις σχεσεις με ετεροφυλους. Δεν μπορω να γραψω διαλογους που κανω με φιλους γκει οι οποιοι ειναι ανοιχτα μυαλα και την παιρνουν την πλακα μια χαρα. Δεν γυρνανε να μου πουνε α ξερεις εγω επειδη ειμαι γκει δεν θα κανεις πλακα σε θεματα σεξουαλικων προτιμησεων. Και αυτοι μου κανουν πλακα για τις δικες μου επιλογες οταν με βλεπουν με κοπελα ή οταν με βλεπουν μονο. Κανουμε καλο χαβαλε. Αν τα γραψω οι μεν θα με πουνε ξεδιαντροπο, ανηθικο, οι δε πως τους προσβαλω. Δεν ειναι ακομη η εδω κοινωνια και απο τις δυο πλευρες ωριμη. Υπαρχουν αρχες εδω και χρονια, δεκαετιες και τις σεβομαι. Εγω στην Αμερικη μεγαλωσα σε αλλο περιβαλλον, σε αλλα καλυτερο και σε αλλα χειροτερο απο εδω. Εκει οι μεν δεν παρεξηγιουνται με το παραμικρο και οι δε δεν παρεξηγουν με το παραμικρο. Δεν μπορω να γραψω πολλα γιατι ειναι hot θεμα για εδω και θα παρερμηνευτω απο παντου. -
Steve δεν έχω πρόβλημα αν δεν με προκαλέσουν! Αν ναι τότε έχω. Και δεν φτάνω στα άκρα. Ισα ίσα που έχω κάνει παρέα και χαβαλέ με πολλους και πολλές απο δαύτες! Έχω πει πως κάνουν και πολύ καλό χαβαλέ μάλιστα. Όμως όταν πας στον οφθαλμίατρο ,στον οδοντίατρο, μετά για ποτό και τους βλέπεις ζευγάρια με άλλους και άλλες και παθαίνεις πλάκα δε γίνεται να μην το σχολιάσεις. Ειδικά όταν ο ένας απο αυτούς πχ σου λέει ότι αρραβωνιάστηκε με μια κοπέλα απο ένα χωριό κτλ του λες και καλορίζικα ,.....
Ρε που πάμε...... ..
Η άλλη ρε έβγαλε γλώσσα στη γυναίκα μου ρε!!!!! Ο άλλος της πέταξε την τζάντα κάτω γιατί δεν του έκατσα ρε.....
Θες κι άλλα? Γ@@@@ΤΑ Στηβ!!!! -
Το νημα αυτό θυμίζει, με όσα διαβάζουμε, αξέχαστες εποχές ηρωικών αφηγήσεων απο ταρίφες.
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Το νημα αυτό θυμίζει, με όσα διαβάζουμε, αξέχαστες εποχές ηρωικών αφηγήσεων απο ταρίφες.- Ψαράδες και κυνηγούς!
-
Εμενα μου θυμιζετε καναπε φραπε φα'ι' και tv !!!!
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες