Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ
    • 1
    • 2
    • 249
    • 250
    • 251
    • 252
    • 253
    • 753
    • 754
    • 251 / 754
    Αντίλογος
    255
    15080
    176658
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • P
      p-ulet last edited by

Ελπίζω οι υπόλοιποι που μας διαβάζουν να έχουν καταλάβει τι προσπαθώ να περιγράψω. Ευχαριστώ.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • S
        sbr last edited by

διαφθορα υπαρχει παντου και σε ολα τα κρατη. το θεμα στην Ελλαδα ειναι η ατιμωρησια που ξεκιναει απο τους πολιτικους που προστατευουν διεφθαρμενους ΔΥ και μεγαλοεπιχειρηματιες. αν ξερεις πως αν κλεψεις την εβαψες για τα καλα και οχι με χαδακια, θα το σκεφτεις. εδω ομως ξερεις πως δε θα τη βαψεις και γινεται της πουτ....ας. η διαφθορα εχει κοστος και στον ιδιωτικο τομεα. οταν εγω εχω μια επιχειρηση και πληρωνω τους φορους και δεν κλεβω και ο ανταγωνιστης μου χτυπαει τις τιμες γιατι εχει περιθωριο απο τις λαμογιες του, ποιος χανει; εγω, το κρατος και αν το κλεισω το μαγαζι και οι υπαλληλοι. αντε τελειωνουν τα ψεματα και απο Δευτερα καθε κατεργαρης στον παγκο του. σε λιγο καιρο ξανα εκλογες με τι νομισμα ομως; εκτος αν κανεις πιστευει πως οποιος και αν βγει θα μπορεσει να τηρησει το προγραμμα. προγραμμα. αυτο ειναι διαβολοβδομαδα με οριζοντα δεκαετιων.

• S
          stormold last edited by

Το είδαμε και αυτό.
          Σε δημοσκόπηση του ΑΝΤ1 τώρα που γράφω, λένε ότι το ΚΚΕ είναι στην 3η θέση ενώ φαίνεται καθαρά ότι η ΧΑ είναι στην 3η θέση.
          Είναι τόσο ξεφτίλες που έχουν ανεβάσει και την χρωματική κλίμακα του ΚΚΕ (πρόθεση 4,8% , εκτίμηση 6,2%) ώστε να φαίνεται ποιο ψηλά από της ΧΑ (πρόθεση 5,6% , εκτίμηση 7,2%).

Και ο καραγκιόζης ο Φανάρας της METRON έφθασε στο σημείο να λέει ότι το ΚΚΕ πάει για την 3η θέση παρόλο που φαίνεται η ΧΑ ποιο ψηλά...

Τι είναι τούτοι ρε; Όλα τα ΜΜΕ συμπεριφέρονται σαν να μην υπάρχει η ΧΑ...

• S
            sbr last edited by

καθε τι εχει τον κυκλο του. οι δημοσκοποι γινανε ρεζιλι. σειρα εχουν οι δημοσιογραφοι και οι πολιτικοι. ο χειμωνας θα ειναι καυτος. ο σοιμπλε μιλησε; καιρο ειχε να κελαηδησει. ερχονται καλπες και πρεπει να κανει κατι.

• ken11
              ken11 last edited by

Μεγαλη φαση να βλεπεις τους μεχρι προτινος βουλευτες του τσυριζα να βγαινουν τωρα ως αντιπαλοι στα πανελ και να ξεκατινιαζονται,πχ κατρουγκαλος-στρατουλης. Η ζωη και ο λαφαζανης στις πλατειες με επαναστατικα τραγουδια του παπακωσταντινου να σηκωνουν το λαβαρο της αντιστασης που παρεδωσε ο προδωμενος αρχηγος.

Οσο για τον σωυπλε...

• S
                stormold last edited by

Η κατάσταση πλέον δεν έχει καμιά λογική.

Από την μία οι τρελοί της ριζοσπατικής νεομνημονιακής αριστεράς με ολίγην από ΔΗΜΑΡΟΚΟΥΒΕΛΗ που έχουν σαλτάρει εντελώς και δεν ξέρουν τι τους γίνεται, αλλά για την καρέκλα θα κατέβαζαν και τα βρακιά τους.

Από την άλλοι οι νεοεμπαναστάτες Λαφαζανιακοί που σηκώνουν λάβαρο εμπανάστασης σε τηλεοπτικά σόου στα Μπομπολοκάναλα...

Κάπου εκεί εμφανίζονται οι 'παλαίουρες' ΝΔ/ΠΑΣΟΚΟΙ/ΔΗΜΑΡ που βρήκαν ευκαιρία και ξαναβγήκαν από τα πιθάρια. Σαν τα ζόμπι...

Εντάξει για τους ψεκασμένους δεν έχω να πω κάτι. Αυτοί ασχολούνται με τα σποτάκια τύπου Mr. Bean, αφού πλέον δεν ξέρουν τι ακριβώς είναι...

Το ΠΟΤΑΜΙ προσπαθεί να πείσει ότι είναι κάτι διαφορετικό. Μάλλον μεταξύ τους προσπαθούν να πεισθούν, έτσι όπως έχουν μπλεχτεί μέσα στο ΠΟΤΑΜΙ τόσα 'ψάρια' από διαφορετικά είδη και ορισμένα είναι και του 'αλμυρού νερού'

Ξεχωρίζω το ΚΚΕ. Σταθερή γραμμή και λόγος, χωρίς να προκαλούν εντάσεις και δήθεν επαναστάσεις. Για μένα οι μόνοι που αξίζουν προσοχής.

Ο φίλος μας ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ... Είδε πόρτα ανοιχτή και έρχεται φουριόζος με το κεφάλι κάτω. Σαν ταύρος. Θα πρέπει όμως να βιαστεί μην κλείσει ξαφνικά η πόρτα και σπάσει την κεφάλα του...
                Και μετά θα έχουμε πάλι 'κατάρες και καρκίνους και να πάνε όλοι στο διάολο...'

Για την ΧΑ δεν λέω τίποτα. Απαγορεύεται. Άσε που έχουμε και εντολή να κάνουμε πως δεν υπάρχει...
                ΧΑ; Τι είναι τούτο; Χρηματιστήριο Αθηνών;;;;

• S
                  sbr last edited by

Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
                  Μεγαλη φαση να βλεπεις τους μεχρι προτινος βουλευτες του τσυριζα να βγαινουν τωρα ως αντιπαλοι στα πανελ και να ξεκατινιαζονται,πχ κατρουγκαλος-στρατουλης. Η ζωη και ο λαφαζανης στις πλατειες με επαναστατικα τραγουδια του παπακωσταντινου να σηκωνουν το λαβαρο της αντιστασης που παρεδωσε ο προδωμενος αρχηγος.

Οσο για τον σωυπλε...

το gif ειναι απο το;
                  http://www.imdb.com/title/tt0112641/
                  παμε παρακατω με την Κωνσταντοπουλου να τα χωνει σε Πρετεντερη - Ευαγγελατο και Mega μεσα στο Mega.
                  http://news247.gr/eidiseis/politiki/ekloges-gr/ekloges2015/kwnstantopouloy-gia-pretenterh-epitrepste-moy-na-mhn-ton-thewrw-dhmosiografo.3664179.html?utm_source=News247&utm_medium=MintaXasete_article&utm_campaign=24MediaWidget

σχετικα με τον Συριζα. δυο κομματα σε ενα κομμα ηταν. καποια στιγμη η διασπαση θα γινοταν. ο Λαφαζανης ειναι σκληροπυρηνικος Αριστερος, παλια καραβανα. ομως εγω εχω κουραστει απο αλλα λεω και αλλα κανω.

• S
                    stormold last edited by

Τώρα δηλαδή ο ΣΦΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα;
                    Εγώ πάλι βλέπω ένα συνονθύλευμα από ... άσε να μην το πω και φάω ban ...

• S
                      sbr last edited by

Ο χρήστης Storm έγραψε:
                      Τώρα δηλαδή ο ΣΦΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα;
                      Εγώ πάλι βλέπω ένα συνονθύλευμα από ... άσε να μην το πω και φάω ban ...

o Συριζα ξεκινησε με ενωση συνηστωσων. αριστερων ρευματων που το καθενα ειχε και καποιες διαφοροποιησεις, αλλα ολοι μαζι εναν κοινο στοχο. δεν τα ξερω καλα, τα γραφω οπως τα ακουσα, διαβασα. στα πλαισια της εσωκομματικης δημοκρατιας υπηρχε ενας πλουραλισμος αποψεων. αυτο ομως οδηγησε σε μια βαβελ οταν ηρθε η ωρα η δυσκολη. να ή να μην υπογραφει το μνημονιο. εκει εγινε η ρηξη. αν ερθουν στην εξουσια και ερθουν ξανα τα δυσκολα που θα ερθουν με την εφαρμογη του μνημονιου, λεγεται πως θα φυγουν και αλλοι.
                      τωρα με αλλο ειμαι αρπαγμενος. ημασταν με την παρεα και μου ειπε ενας πως 3 με 4000 εκπαιδευτικοι την κοπανησαν απο τα σχολεια και πηγαν σε διοικητικες θεσεις. δλδ λουφα σε γραφειο. πρωτη φορα τοσοι την κοπανησαν απο τα σχολεια. απαξιωνουν το δημοσιο σχολειο. μετα ερχονται και μου λενε για το 23% στα ιδιωτικα σχολεια που θα το πληρωσουν οι φτωχοτεροι που με αυτην την καταντια του δημοσιου σχολειου αναγκαζονται να στραφουν στο ιδιωτικο. σχετικα με τα δημοσια και ιδιωτικα σχολεια ενα ξερω: για να μαθεις γραμματα πρεπει 1ον να το θελεις εσυ και 2ον να το θελει και ο δασκαλος. οταν ηρθα στην Ελλαδα δυσκολευτηκα. στην Αμερικη πηγαινα και σε Ελληνικο σχολειο. αλλα εδω τα πραγματα ηταν ποιο απαιτητικα. γραμματικη και προφορα, με δυσκολεψαν. σε δημοσιο σχολειο πηγα αν και μπορουσα και σε ιδιωτικο. ηθελα ομως να ειμαι με παιδια της γειτονιας μου.
                      ηθελα να μαθω ελληνικα και το εκανα. δε φαινεται; ουτε τονους βαζω, ουτε κανονες γραμματικης ακολουθω, ουτε ορθογραφια προσεχω lol. θα γραφω στο μελλον κανονικα. θα κανω λιγη εξασκηση στο Word, θα κανω εξασκηση και στον τονο, θα βαλω και ορθογραφικο ελεγχο και θα γινω σενιος lol. τεσπα οποιος θελει κατι το πετυχαινει. ενταξει και με λιγη βοηθεια.

• realzeus
                        realzeus last edited by

Βασικά μια χαρά γράφεις Στιβ. Απλά βάζε το πρώτο γράμμα της κάθε πρόταση κεφαλαίο αν θες, άλλωστε και στα αγγλικά έτσι είναι. Κάνει πιο εύκολη την ανάγνωση.

• S
                          sbr last edited by

Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
                          Βασικά μια χαρά γράφεις Στιβ. Απλά βάζε το πρώτο γράμμα της κάθε πρόταση κεφαλαίο αν θες, άλλωστε και στα αγγλικά έτσι είναι. Κάνει πιο εύκολη την ανάγνωση.

Ok φιλε μου Αλεξανδρε. Thank you

• S
                            stormold last edited by

Και εγώ θεωρώ ότι μια χαρά γράφεις. Και προσωπικά από την γραφή σου εγώ δεν κατάλαβα ποτέ ότι ήσουν εκτός Ελλάδος.

Όσο αφορά τα εκλογικά θέματα εγώ νομίζω ότι η χώρα έχει πλέον δρόμους για οριστική λύση:

1. Είτε πάει με τα νερά των ισχυρών της Ευρώπης, κάνει ότι λέει το μνημόνιο, προχωρά σε πράξη όλων των μεταρρυθμίσεων και αλλαγή όλου του δημόσιου τομέα. Δηλαδή ολική αλλαγή του κράτους ώστε η χώρα να γίνει σαν χώρα της Βόρειας Ευρώπης.

2. Είτε ακυρώνει την υλοποίηση του μνημονίου, επαναδιαπραγματεύεται ένα χρηματοδοτικό πακέτο για αποχώρηση από το ευρώ και υιοθέτηση κάποιου άλλου νομίσματος και ότι προκύψει.

Όλες οι υπόλοιπες προτάσεις που είναι της λογικής 'ναι μεν αλλά' , 'κάνω το κινέζο' , 'νομοθετώ αλλά δεν κάνω πράξη' , 'κωλυσιεργώ' , 'κοιτώ μόνο την κομματική πελατεία μου' κλπ... απλά θα διαιωνίζουν το πρόβλημα και η χώρα θα σέρνεται για πάντα μέχρι να αποχωρήσουν όλοι οι πολίτες από το τόπο τους.

Όσο αφορά τα κόμματα:

1. Το ΠΟΤΑΜΙ κινείται καθαρά μάλλον στην 1η λύση. Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται.
                            2. ΣΥΡΙΖΑ/ΝΔ/ΠΑΣΟΚ/ΔΗΜΑΡ/ΛΕΒΕΝΤΗΣ νομίζω ότι κινούνται στην 3η περίπτωση που δεν αφορά λύση, αλλά διαιώνιση των προβλημάτων.
                            3. ΚΚΕ / ΛΑΕ κινούνται μάλλον προς την 2η λύση, αφού δεν θα έλεγαν ΟΧΙ σε ένα άλλο νόμισμα.
                            4. ΧΑ κινείται μάλλον και αυτή προς την 2η λύση, αν και εφόσον θεωρήσουμε ότι η καταγγελία του μνημονίου και η θέση ότι 'Το κόστος ενδεχόμενης εξόδου της Ελλάδος από την ευρωζώνη θα είναι ολέθριο για την παγκόσμια οικονομία' απλά δεν συμβαδίζουν. Οπότε και η ΧΑ κινείται τελικά προς υιοθέτηση άλλου νομίσματος.

Απλοϊκή ανάλυση, αλλά εγώ κάπως έτσι τα βλέπω τα πράγματα και με βάση αυτά θα αποφασίσω.

υ.γ. είμαι στους αναποφάσιστους. Πρώτη Φορά Αναποφάσιστος...

• realzeus
                              realzeus last edited by

Συγγνώμη φίλε Storm, αλλά δεν νομίζω ότι τα Μνημόνια μας κάνουν βορειοευρωπαίους. Αντίθετα είναι σκληρά νεοφιλελεύθερα μέτρα που μας κάνουν Ζιμπάμπουε! Στην Ιταλία απαγορεύτηκε η υποχρέωση εργασίας σε αργία (με άλλα λόγια και να σε πληρώνει παραπάνω ο εργοδότης για να δουλέψεις Κυριακή, μπορείς να αρνηθείς), στην Γαλλία βγήκε νόμος που λέει ότι ο εργοδότης δεν μπορεί να σε ενοχλεί εκτός ωραρίου (π.χ. να σε πάρει τηλέφωνο για εργασιακό θέμα το απόγευμα), στην Γερμανία πολλοί εργαζόμενοι δουλεύουν 35ωρο κλπ κλπ. Τα μνημόνια λένε τα ακριβώς αντίθετα. Μας θέλουν είλωτες! Σκέψου και αποφάσισε λοιπόν.

• P
                                p-ulet last edited by

Ο χρήστης Storm έγραψε:
                                Και εγώ θεωρώ ότι μια χαρά γράφεις. Και προσωπικά από την γραφή σου εγώ δεν κατάλαβα ποτέ ότι ήσουν εκτός Ελλάδος.

Όσο αφορά τα εκλογικά θέματα εγώ νομίζω ότι η χώρα έχει πλέον δρόμους για οριστική λύση:

1. Είτε πάει με τα νερά των ισχυρών της Ευρώπης, κάνει ότι λέει το μνημόνιο, προχωρά σε πράξη όλων των μεταρρυθμίσεων και αλλαγή όλου του δημόσιου τομέα. Δηλαδή ολική αλλαγή του κράτους ώστε η χώρα να γίνει σαν χώρα της Βόρειας Ευρώπης.

2. Είτε ακυρώνει την υλοποίηση του μνημονίου, επαναδιαπραγματεύεται ένα χρηματοδοτικό πακέτο για αποχώρηση από το ευρώ και υιοθέτηση κάποιου άλλου νομίσματος και ότι προκύψει.

Όλες οι υπόλοιπες προτάσεις που είναι της λογικής 'ναι μεν αλλά' , 'κάνω το κινέζο' , 'νομοθετώ αλλά δεν κάνω πράξη' , 'κωλυσιεργώ' , 'κοιτώ μόνο την κομματική πελατεία μου' κλπ... απλά θα διαιωνίζουν το πρόβλημα και η χώρα θα σέρνεται για πάντα μέχρι να αποχωρήσουν όλοι οι πολίτες από το τόπο τους.

Όσο αφορά τα κόμματα:

1. Το ΠΟΤΑΜΙ κινείται καθαρά μάλλον στην 1η λύση. Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται.
                                2. ΣΥΡΙΖΑ/ΝΔ/ΠΑΣΟΚ/ΔΗΜΑΡ/ΛΕΒΕΝΤΗΣ νομίζω ότι κινούνται στην 3η περίπτωση που δεν αφορά λύση, αλλά διαιώνιση των προβλημάτων.
                                3. ΚΚΕ / ΛΑΕ κινούνται μάλλον προς την 2η λύση, αφού δεν θα έλεγαν ΟΧΙ σε ένα άλλο νόμισμα.
                                4. ΧΑ κινείται μάλλον και αυτή προς την 2η λύση, αν και εφόσον θεωρήσουμε ότι η καταγγελία του μνημονίου και η θέση ότι 'Το κόστος ενδεχόμενης εξόδου της Ελλάδος από την ευρωζώνη θα είναι ολέθριο για την παγκόσμια οικονομία' απλά δεν συμβαδίζουν. Οπότε και η ΧΑ κινείται τελικά προς υιοθέτηση άλλου νομίσματος.

Απλοϊκή ανάλυση, αλλά εγώ κάπως έτσι τα βλέπω τα πράγματα και με βάση αυτά θα αποφασίσω.

υ.γ. είμαι στους αναποφάσιστους. Πρώτη Φορά Αναποφάσιστος...

Το 1 δεν μπορεί να γίνει γιατί στην Ελλάδα κατοικούν Έλληνες και όχι Σουηδοί. Προσωπική εκτιμηση: πάμε για το 3 με καταστροφικά αποτελέσματα που θα μας οδηγήσουν στο 2.

Οι άλλοι λαοί της Β. Ευρώπης, των οποίων οι κυβερνήσεις έχουν εφαρμόσει τις περισσότερες μεταρρυθμισεις που μας προτείνουν στα μνημόνια είναι χαϊβάνια; αναρωτιέμαι εγώ φίλε Storm...

• realzeus
                                  realzeus last edited by

Για πες βρε Παύλο τι μεταρρυθμίσεις έχουν εφαρμόσει οι Ευρωπαίοι από αυτά τα εξωφρενικά που μας ζητούν...

• S
                                    stormold last edited by

Συγγνώμη φίλε Storm, αλλά δεν νομίζω ότι τα Μνημόνια μας κάνουν βορειοευρωπαίους. Αντίθετα είναι σκληρά νεοφιλελεύθερα μέτρα που μας κάνουν Ζιμπάμπουε! Στην Ιταλία απαγορεύτηκε η υποχρέωση εργασίας σε αργία (με άλλα λόγια και να σε πληρώνει παραπάνω ο εργοδότης για να δουλέψεις Κυριακή, μπορείς να αρνηθείς), στην Γαλλία βγήκε νόμος που λέει ότι ο εργοδότης δεν μπορεί να σε ενοχλεί εκτός ωραρίου (π.χ. να σε πάρει τηλέφωνο για εργασιακό θέμα το απόγευμα), στην Γερμανία πολλοί εργαζόμενοι δουλεύουν 35ωρο κλπ κλπ. Τα μνημόνια λένε τα ακριβώς αντίθετα. Μας θέλουν είλωτες! Σκέψου και αποφάσισε λοιπόν.

Βορειοευρωπαίοι δεν πρόκειται ποτέ να γίνουμε. Αν η χώρα είχε άλλους πολίτες θα μπορούσε η χώρα να ήταν διαφορετική.
                                    Την άποψή μου για τους πολίτες της χώρας, το DNA τους και την κουλτούρα τους, την έχω επαναλάβει πολλές φορές. Για μένα η χώρα ήταν είναι και θα παραμείνει μπανανία με ή χωρίς μνημόνια.

Το 1 δεν μπορεί να γίνει γιατί στην Ελλάδα κατοικούν Έλληνες και όχι Σουηδοί. Προσωπική εκτιμηση: πάμε για το 3 με καταστροφικά αποτελέσματα που θα μας οδηγήσουν στο 2.

Οι άλλοι λαοί της Β. Ευρώπης, των οποίων οι κυβερνήσεις έχουν εφαρμόσει τις περισσότερες μεταρρυθμισεις που μας προτείνουν στα μνημόνια είναι χαϊβάνια; αναρωτιέμαι εγώ φίλε Storm...

Συμφωνώ. Εγώ θα ήθελα συντεταγμένα η χώρα να φύγει από την ευρωζώνη και από την ευρωπαϊκή ένωση και από το ΝΑΤΟ. Και μετά να γίνει κάτι πολύ δυνατό (δεν το αναφέρω γιατί μπορεί να χαρακτηριστώ ακραίος) ώστε η χώρα να αναδημιουργηθεί ξανά από την αρχή.

Όσο αφορά τις μεταρρυθμίσεις, η κουβέντα είναι μεγάλη και επειδή ο καθένας το βλέπει από την δική του (ιδεολογική;) οπτική γωνία, θεωρώ ότι ΑΝ οι πολίτες ήταν σοβαροί θα λάμβαναν μία τελεσίδικη απόφαση για το τύπο και την υφή των μεταρρυθμίσεων που θα πρέπει να υλοποιηθούν στην χώρα. Η οποία απόφαση σίγουρα θα περιέχει και κάποια ιδεολογική χροιά.
                                    Και αυτή την απόφαση πρέπει να την σεβαστεί η οποιαδήποτε άλλη ιδεολογική μειοψηφία και όχι να την πολεμούν πετυχαίνοντας κιόλας τελικά την μη εφαρμογή της απόφασης της πλειοψηφίας.

Και τελικά να βλέπουμε το εξής ανισόρροπο: Η χώρα να έχει κυβερνήσεις πλειοψηφιών, αλλά να κυβερνιέται τελικά από μειοψηφίες που βάζουν φρένο με το 'έτσι θέλω' σε όλα. Τα παραδείγματα ατελείωτα, εδώ και 40 χρόνια.

Για αυτό εγώ κάπου εκεί θεωρώ ότι τελικά η 'πολύ δημοκρατία και η πολύ ελευθερία βλάπτει σοβαρά τη χώρα...'

• S
                                      sbr last edited by

Ακριβως. Μας ζητουνε πραματα και θαματα που εκεινοι δεν κανουν. Ζητουν ελευθερες τις απολυσεις οταν οι ιδιοι δεν το τηρουν. Τεσπα εμεις αποτελουμε το πειραματοζωο των οικονομικων πειραματων που θελουν να εφαρμοσουν σε οσα κρατη δεν ακολουθουν την δημοσιονομικη οικονομικη πολιτικη αιματηρης λιτοτητας, σχεδιασμενη απο τη Γερμανια.
                                      Storm μεχρι ενος σημειου συμφωνω ως προς την αναδιαρθρωση του δημοσιου τομεα. Εκει που υπαρχουν περισσοτεροι ΔΥ να πανε σε αλλες υπηρεσιες που υστερουν. Να υπαρχει διαφανεια κλπ. Δεν γινεται ομως να γκρεμιστει το κοινωνικο κρατος. Η συγχρονη οικονομικη πολιτικη αυτο επιθυμει.
                                      Ολα στους ιδιωτες (υγεια, ενεργεια, παιδεια). Στην Αμερικη αν θυμαμαι καλα, η αποκομιδη των σκουπιδιων γινεται απο ιδιωτες. Ναι καλα θυμαμαι γιατι ειχε εμπλακει και το οργανωμενο εγκλημα. Απαξιωνουν οργανωμενα οι πολιτκοι το δημοσιο για να αγανακτησει ο κοσμος και να το δωσουν στον ιδιωτη και να πληρωνεις μετα το νερο χρυσαφι. Πρεπει να αλλαξει ομως και ο λαος και να μην κανει π.χ. αγροτικους συνεταιρισμους για να τα οικονομαει.
                                      Τελικα ποιος ειναι ποιο καθαρος για να τον ψηφισουμε; Το κομμα που εκρυψε την λιστα Λαγκαρνκ ή ο το με τον βουλευτη που μεταβιβασε τις μετοχες αλλα με τροπο που δεν μετραει κλπ κλπ...Ο Τσιπρας ζηταει να του δωσουν 1 βουλευτη και ο Θωδορακης 10% Δεν παμε καλα. Αντε να τελειωνουμε να δουμε τι θα γινει με την εφαρμογη του μνημονιου και να τελειωνουμε με δαυτους μια και καλη. Ο χειμωνας θα εχει εκπληξεις. Εκτος αν δεχτουμε να ζουμε με 300 ευρω και να πληρωνουμε αγαθα και υπηρεσιες σε τιμες σημερινες. Στις τιμες δεν υπαρχει μειωση. Ρε εδω πηγαν και χωσανε 23% ΦΠΑ. Παρανοια. τεσπα.

• S
                                        stormold last edited by

Από την μία η έκφραση 'Ελληνικό δημόσιο'.
                                        Και από την άλλη οι λέξεις : 'κοινωνικό κράτος, αναδιάρθρωση, διαφάνεια...'

Μπα με τίποτα. Σόρυ ρε φίλε sbr αλλά αυτές οι λέξεις είναι αντίθετες μεταξύ τους. Δεν μπορούν να συνυπάρξουν.

Μπουρλότο λέμεεεε!!!!!...
                                        Η μόνη λύση.

• ken11
                                          ken11 last edited by

Κοιταω ποια μικρα κομματα θα παρουν μερος στις εκλογες,επειδη αρκετοι δεν θελουν να ριξουν ψηφο ουτε σε πασοκονουδουτσυριζαποταμι,ουτε σε χα/καμμενο κλπ αλλα απο την αλλη δεν θελουν ουτε ακυρο/λευκο.

Εχουμε και λεμε,αυτες ειναι οι σοβαρες εναλλακτικες?

1. Δημοκρατικοί - Κοινωνία Αξιών - Κόμμα Πειρατών Ελλάδας (Ευγένιος Καλαιτζόπουλος, Στυλιανός Φενέκος και Αθανάσιος Γούναρης) και

2. Πατριωτική Ένωση - Ελληνική Λαϊκή Συσπείρωση «ΕΛΑΣ», αποτελούμενος από τα κόμματα: α) Εθνεγερσία, β) Ανατολή της Ρωμιοσύνης και γ) Εθνικός Λαϊκός Σχηματισμός - ΕΛΑΣ (Γεώργιος Ανφαντής, Παναγιώτης Ξανθόπουλος και Οδυσσέας Τηλιγάδας).. Ένωση Κεντρώων (Βασίλης Λεβέντης).

3. Οργάνωση Κομμουνιστών Διεθνιστών Ελλάδος - ΟΚΔΕ (Διοικούσα επιτροπή: Σωφρόνιος Παπαδόπουλος, Σοφία Θεοδωροπούλου και Χρήστος Ζάκας).

4. Ελληνική Λαϊκή Δημοκρατική Απελευθέρωση - ΕΛ.ΛΑ.ΔΑ (Κων. Παπανικόλας).

5. Κοινωνία- Πολιτική Παράταξη Συνεχιστών Καποδίστρια(Μιχαήλ Ηλιάδης).

6. Οργάνωση για την Ανασυγκρότηση του ΚΚΕ - ΟΑΚΚΕ (Διοικούσα επιτροπή: Ηλίας Σαφειρόπουλος, Διονύσιος Γούρνας και Ελένη Κωνσταντινοπούλου).

7. Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο - Ε.ΠΑ.Μ. (Δημήτριος Καζάκης).

8. Λαϊκή Ενότητα (Παναγιώτης Λαφαζάνης).

9. Δημιουργία, ξανά! Θάνος Τζήμερος.

• S
                                            stormold last edited by

Εμ, για αυτό λέω ότι 'την κάτσαμε την βάρκα'...

Και να θέλεις να ψηφίσεις, με τις επιλογές που υπάρχουν σε σπρώχνουν αντί για το εκλογικό κέντρο να πας για μπάνιο και για καφέ στη θάλασσα.

Αυτές οι εκλογές πραγματικά είναι 'γόρδιος δεσμός' για όποιον είναι αναποφάσιστος.

Φυσικά μία λύση είναι και η αποχή.

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 249
                                            • 250
                                            • 251
                                            • 252
                                            • 253
                                            • 753