-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
....Μα όλα τα κελεπούρια σε μένα ρε γμτ??? ΖΩΑ!
χμμμμ κάτι μου λέει ότι κ εσύ έχεις λίγο από το δικό μου μαλακομαγνήτη....
όσο για το παλλόμενο φανάρι μάλλον ο τυπάκος θα νόμιζε ότι κατάλαβες το προσφιλές του άθλημα, την ενδοπαλάμια σαρκοπαλληνδρόμιση και θίχτηκε το ζώο....
τυπάκος??? Νικόλα όλόκληρο ΖΩΟ ήτανε... αν δεν είχα βρεθεί ανάμεσα σε γνωστούς θα τις είχα μαζέψει σίγουρα... (ΠΑΛΙ!)
ΩΧΧΧΧ κατάλαβα! κ αυτό το ΠΑΛΙ δεν μου άρεσε καθόλου....
Θυμάμε σκηνικό το 1994 ή 95 που εγώ φοιτητής τότε κ σακατεμένος λόγο πτώσης με τις μ@λ@κιες που κάναμε τότε... στην μέση, Ιούνιο μήνα μαθαίνω ότι ο πατέρας μου είναι σοβαρά στο νοσοκομείο κ μου το κρύβουνε για να μην ανυσηχήσω κ αφήσω κ την εξεταστική μου, αλλά ταξιδέψω κ με την μέση χάλια!
Οπότε παίρνω το Ι κ ανεβαίνω κ έξω από το νοσοκομείο βρήσκω θέση! αλάρμ, όπισθεν κ έρχεται sanny κ βάζει την μούρη!
Πάει στα κομάτια λέω κ φεύγω!
Λίγο πιο κάτω το ίδιο σκηνικό!
αρχίζω κ τα παίρνω αλλά του κάνω νόημα ότι παρκάριζα όταν χώθηκε αλλά τίποτα.... κ έτσι φεύγω!
Την 3η φορά (ναι είχει το θράσσος να το ξανακάνει) τα παίρνω κ του λέω δεν φεύγω θα παρκάρω εδώ!
Οπότε μου ρίχνει το 'γαλλικό' του συν ότι αν δεν φύγεις θα σου βάλω τα γυαλάκια εκεί που ξέρεις.... (στο πιο 'χοντρό'...)Εκεί τα παίρνω κ όπως είμαι κάτω πάω κοντά του κ βλέπω έναν 2μετρο κ μύες παντού κ εγώ να κουτσαίνω από την μέση... η δε γυναίκα του δίπλα να φωνάζει κ να του λέει 'μην τσακωθείς πάλι... τι σου φταίει κ αυτό το παιδί κ άλλα τέτοια...'
Εκεί τα έκανα πάνω μου, με το συμπάθειο, κ όταν το βλέπω να αρπάζει σιδερογροθιά (λες κ την είχε ανάγκη για να με λιανίσει....) κ μου πετάει κ κάτι κλειδιά στα μούτρα, ρίχνω το βάρος μου στην πόρτα, τον τραβάω από το μανίκι, του σκάω ένα μπουκέτο κ δρόμοοοοοοοοοοοοοο
Αυτός με στρώνει στο κυνήγι κ καθώς μπαίνω στο αυτοκίνητο ξεκινάω σπινάροντας αλλά με δεμένο χειρόφρενο (που μυαλό......) αποτέλεσμα του χώνω κ μία με το πίσω φτερό κ κατευθείαν στο αστυνομικό τμήμα που είναι πιο κάτω... μόλις το είδε την κοπάνησε!
Είπα στον αστυνομικό τι έγινε, αλλά αφού μου λέει είχε μαυρισμένες πινακίδες κ έφυγε τι να κάνουμε τώρα...Κοινώς μερικοί αργόσχολοι το μόνο που κάνουν είναι να ξύνονται για καβγά.,.... κ δυστυχώς αρκετοί από αυτούς μπορούν να ρίξουν κ καλό ξύλο...
-
Έχω αρχίσει γυμναστήριο και μόλις φτάσω ένα ικανοποιητικό επίπεδο θα αρχίσω και πολεμική τέχνη μονο και μόνο για αυτούς τους παπάρες!!
Επίσης είχα σκεφτεί την εξής πατέντα: Όταν ανάβεις φλας για να παραμερίσουν από την αριστερή και δεν κινούνται τα ζώα...λοιπόν..υπάρχουν λεπτομερείς οδηγίες στο internet για το πως να φτιαξεις το δικο σου πανίσχυρο νεροπίστολο....κάνεις και μια extrα μόντα και το τοποθετείς στο καπό σου, γεμάτο με βενζίνη και με αναπτήρα μπροστά... έτσι ο άλλος θα 'ψηθεί' να σου κάνει χώρο... μεταφορικά Η κυριολεκτικά
-
Κοινώς μερικοί αργόσχολοι το μόνο που κάνουν είναι να ξύνονται για καβγά.,.... κ δυστυχώς αρκετοί από αυτούς μπορούν να ρίξουν κ καλό ξύλο...
Δε πειράζει.....Εσυ καλά του 'ξηγήθηκες του κάφρου.Αφου βρήκες και το θάρρος και του την έχωσες, ακόμη καλύτερα.Πάντως μεγάλο ρίσκο πήρες.....
-
Τι να πω, έχω να πλακωθώ κάμποσα χρόνια. 2 φορές με τράβαγε η γυναίκα μου (να'ναι καλά κι ας στράβωσα την ίδια ώρα) κι άλλη μια φορά με εμπόδισε να βγω από το αμάξι ταρίφας που πλεύρισε την πόρτα μου ηρεμώντας με ('Άστον, δεν αξίζει' κλπ) για να μην πλακωθώ με συνάδελφό του που κόντεψε να μου σπάσει το αυτοκίνητο και μετά έβριζε κι από πάνω.
Πραγματικά δεν αξίζει τον κόπο, ειδικά αν τον κάφρο δεν πρόκειται να τον ξαναδείς ποτέ. -
Προσοχή στις μαγκιές και στους τσαμουκάδες γιατί κάποιοι κυκλοφορούν και με περιστροφα ή αεροβόλα τα οποία τα χρησιμοποιούν κιόλας
εχω δει σκηνικό να του λέει ο 'μάγκας' τι είπες ρε??? επειδή του χτύπησε το αμάξι και πρωτού καν απαντήσει το παιδί έβγαλε το κουμπούρι και έριξε για εκφοβισμό ο αλήτης (που να του κοπούν τα χέρια!!!!!)
Και η αδικία είναι ότι είμασταν πάνω από 50 άτομα παρόντες και δεν μπορούσαμε να το βοηθήσουμε το παιδί που έιχε δίκιο με του ΄βγήκε η κουμπούρα όλοι στην άκρη!!!!
Η Ελληνική Αστυνομία ήεθρς μετά από μια ώρα και έλεγε κάνε μύνηση κατά αγνώστου έδωσε τις πινακίδες κάποιος!!!! Αλλά άντε να κάνεις μύνηση σε κουμπουρά!!!!! -
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Κοινώς μερικοί αργόσχολοι το μόνο που κάνουν είναι να ξύνονται για καβγά.,.... κ δυστυχώς αρκετοί από αυτούς μπορούν να ρίξουν κ καλό ξύλο...
Δε πειράζει.....Εσυ καλά του 'ξηγήθηκες του κάφρου.Αφου βρήκες και το θάρρος και του την έχωσες, ακόμη καλύτερα.Πάντως μεγάλο ρίσκο πήρες.....
Αυτό ξαναπέστο φίλε μου
Όταν το ξανασκέφτομε ιδρώνω, αλλά όταν μου πέταξε τα 'μέταλα' στο πρόσωπο κ είδα τους μύες του να τεντώνονται μου ήρθε αυθόρμητα η κίνηση, μόνο κ μόνο για να κερδίσω χρόνο κ να την κοπανήσω.... αν είχε βγει σίγουρα δεν θα με πόναγε μόνο η μέση μου μετά... θα είχα φάει τόσο ξύλο που θα έβαζα κ στις τσέπες μου
Πάντως στα 20 κ στα 22 που βράζει το αίμα κ από πείρα δεν παίζει κ πολύ, πολλά πράγματα κάνεις χωρίς να σκεφτείς πολύ τώρα στα 32+ τα πράγματα είναι εντελλώς διαφορετικά!Το καλό το σκηνικό είναι ότι το αυτοκίνητο ζήτησα από τους αστυνομικούς να το αφήσω μπροστά μην το κάνει τίποτα κ το κουκούλωσα μην περάσει κ σταμπάρει πινακίδες.... τέτοιος τρόμος με είχε πιάσει...
-
'krusenstern' Μα καλά βρέ παιδί μου κι εσύ τη λέξη βρήκες να του πείς 'παλλόμενο' , ας του το έλεγες απλά 'αναβοσβάει', ή 'σκόρδο κρεμμύδι' σε ταρίφα μίλαγες, δε το κατάλαβες; Άρα καλά έκανε και θύμωσε
(Ψιλοάσχετο, νομίζω ότι το σωστό είναι 'αναλάμπων'. Αν κάνω λάθος με με πάρεται με τις πέτρες).
'Lord Asriel' αν μάθεις μια (σωστή) πολεμική τέχνη θα δείς ότι στο τέλος δε θα δίνεις σημασία σε τέτοιυς 'παπάρες'. (Τουλάχιστο σ΄εμένα έτσι έγινε,
δυστυχώς πλήν μίας φοράς ) Αν θέλεις να μάθεις μια πολεμική τέχνη μόνο και μόνο για τους 'παπάρες' είναι τελείως λάθος. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
'Lord Asriel' αν μάθεις μια (σωστή) πολεμική τέχνη θα δείς ότι στο τέλος δε θα δίνεις σημασία σε τέτοιυς 'παπάρες'. (Τουλάχιστο σ΄εμένα έτσι έγινε,
δυστυχώς πλήν μίας φοράς ) Αν θέλεις να μάθεις μια πολεμική τέχνη μόνο και μόνο για τους 'παπάρες' είναι τελείως λάθος.Σωστό αυτό. Ωστόσο σε σώζει ίσως αν κατέβει ο άλλος πρώτος για ξύλο. Και στη σημερινή περίπτωση, αυτός κατέβηκε
-
Σπυρο να παρεις αυτα τα σπραιη με πιπερι και με τον πρωτο τσαμπουκα του το ριχνεις στα ματια.Εχει δει κανενας αυτα τα οπλα που κανουν ηλεκτρικη εκκενωση οπου τα ακουμπας ;Ειναι νομιμα ;
Ωχ, πολλες και σατανικες ιδεες μου ερχονται στο μυαλο,καλλυτερα να σταματησω να γραφω . -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Σπυρο να παρεις αυτα τα σπραιη με πιπερι και με τον πρωτο τσαμπουκα του το ριχνεις στα ματια.Εχει δει κανενας αυτα τα οπλα που κανουν ηλεκτρικη εκκενωση οπου τα ακουμπας ;Ειναι νομιμα ;
Ωχ, πολλες και σατανικες ιδεες μου ερχονται στο μυαλο,καλλυτερα να σταματησω να γραφω .κάποτε είχα ρόπαλο του μπέιζμπολ στο αμάξι. Το έβγαλα όμως. Να σου πω την αλήθεια, προτιμώ να τις φάω παρά να κάνω σοβαρή ζημιά σε άνθρωπο, όσο σκατάς και να είναι.
-
Ωχ, πολλες και σατανικες ιδεες μου ερχονται στο μυαλο,καλλυτερα να σταματησω να γραφω .κάποτε είχα ρόπαλο του μπέιζμπολ στο αμάξι. Το έβγαλα όμως. Να σου πω την αλήθεια, προτιμώ να τις φάω παρά να κάνω σοβαρή ζημιά σε άνθρωπο, όσο σκατάς και να είναι.
Tο κακό είναι,ότι δέν ξέρεις πόσο άσχημα μπορεί να τίς 'φάς' Σπύρο.
Τίς προάλες,μιλούσα με έναν ιατροδικαστή,ο οποίος μου είπε γιά φόνο από ξύλο.
Τού σπάσανε τού ανθρώπου τό κρανίο,μέ λοστό. -
τέτοια λέγε μου Αντρέα, να το ξαναβάλω στο αμάξι...
-
τέτοια λέγε μου Αντρέα, να το ξαναβάλω στο αμάξι...Πού να σού τα έλεγα καί όλα.
-
κάποτε είχα ρόπαλο του μπέιζμπολ στο αμάξι. Το έβγαλα όμως. Να σου πω την αλήθεια, προτιμώ να τις φάω παρά να κάνω σοβαρή ζημιά σε άνθρωπο, όσο σκατάς και να είναι.Πολύ σωστά, γιατί ο 'παπάρας' που κατεβαίνει για να δείρει αν σε κτυπήσει θα φύγει σαν κύριος ( γιατί έχει το θράσος ) και κανείς δε θα κάνει τίποτα. Ενώ ένας άλλος χαρακτήρας (χωρίς το θράσος του 'παπάρα'), σαν κι εσένα π.χ. θα κάνει το 'λάθος' γιατί δεν είναι προετοιμασμένος για να συμπεριφερθεί έτσι και τελικά θα βρεθεί να 'πληρώνει'. Δε ξέρω αν γίνεται κατανοητό αυτό που θέλω να πω.
-
Ωχ σε σκέψεις με βάλατε.... η αλήθεια είναι ότι έχω μαζέψει κάμποσο ξύλο στο δρόμο (ένα από τα πρώτα μου ποστ εδώ μέσα, στην 'μπατσολογική' τα λέει όλα...), αλλά ποτέ 'για νοσοκομείο' κατάσταση. Φοβάμαι μη θολώσω και κάνω ζημιά ρε γμτ...
-
τέτοια λέγε μου Αντρέα, να το ξαναβάλω στο αμάξι...Αν το σκέφτεσαι στ' αλήθεια, βάλε καλύτερα μια λακ η ένα οποιοδήποτε αποσμητικό σπρέυ. Αφού του ρίξεις μια στα μούτρα, κάθησε και συζήτησέ το μαζί του. Την τελευταία φορά που μου έτυχε, μια++ δεκαετία πίσω, χωρίσαμε σαν φίλοι.
-
Ωχ σε σκέψεις με βάλατε.... η αλήθεια είναι ότι έχω μαζέψει κάμποσο ξύλο στο δρόμο (ένα από τα πρώτα μου ποστ εδώ μέσα, στην 'μπατσολογική' τα λέει όλα...), αλλά ποτέ 'για νοσοκομείο' κατάσταση. Φοβάμαι μη θολώσω και κάνω ζημιά ρε γμτ...Οποτε το θυμαμαι ανατριχιαζω και νευριαζω .
Ειναι να μην σου τυχει. -
20 ευρω κανει, ΔΕΝ ειναι σπρευ πιπεριου, αλλα κανει ακριβως αυτο που βλεπετε στην φωτο. Βαφει ανεξιτηλα (μια εβδομαδα πλυσιμο...) το δερμα ωστε μετα να μπορεις να τον αναγνωρισεις η να τον βρουν οι μπατσοι κλπ.
Τα σπρευ πιπεριου κλπ κλπ ειναι παρανομα γιατι κανουν ζημια (εστω και προσωρινη), αυτο δνε κανει τιποτα αλλο απο το να βαφει το δερμα.
αμα θελετε πειτε μου να φερω μερικα τωρα που θα παρω για μενα. Παντως σε τσαμπουκαδες μεχρι και με μαχαιρι (επειδη πρεπει να ερθει κοντα σου για να σου κανει οτιδηποτε) εχουμε πει, αδειαζουμε τον πυροσβεστηρα στην μαπα να μην βλεπει τι κανει και να μεινει μλκς και μετα του τον φερνουμε στο κεφαλι. Απλα πραγματα.
-
το σπρέυ και το ματζαφλάρι με την ηλεκτρική εκκένωση είναι καραπαράνομα στην Ελλάδα.Υπάρχει ένας κατάλογος,θα τον βρείτε μόνο από χέρι με χέρι που έχει αυτά τα προιόντα και πολλά άλλα.
Για το σπρέυ όσοι το χρησιμοποιήσανε για να αποφύγουνε ξύλο ή ενδεχόμενο βιασμό βγήκανε και κατηγορούμενοι από πάνω στη δίκη.
Για το αλλο με το ρεύμα θα πρέπει να ξέρετε οτι αν ο άλλος εχει αδύναμη καρδιά μπορεί να τον αφήσετε στον τόπο.
Το καλύτερο είναι να αποφεύγεται ο καβγάς και αν είναι αυτό είναι αναπόφεκτο τότε να αφήνετε να σας χτυπήσει ο άλλος και μετά εσείς.
Στην Αγγλία αν χτυπήσεις ανθρωπο πας φυλακή.Αν σε χτυπήσει καποιος εχεις 5 δευτερα για να τον χτυπήσεις χωρίς να εχεις πρόβλημα με το νόμο.
Και φυσικά πάντα είναι καλό να υπάρχει κάποιος μαρτύρας.Στο εξωτερικό συνήθως ο μάρτυρας είναι η κάμερα .
-
Εχτές το απόγευμα έτυχε να βρεθώ στο Υγείας Μέλαθρον το νοσοκομείο . Κάποια στιγμή , βγήκα στην είσοδο για να καπνίσω και μπροστά μου παρατηρούσα τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα όταν ξαφνικά βλέπω μια ουρανοκατέβατη 'γόπα' να σκάσει στο πίσω τζάμι μιας toyota και να κολλάει μεταξύ καθαριστήρα και παρμπρίζ!!!! Πηγαίνω και μαζεύω το τσιγάρο ενώ ταυτόχρονα κοιτάζω να δω από που ήρθε και βλέπω 2 τύπους στον πρώτο που έκαναν παρέα σε έναν τρίτο με σπασμένο πόδι ...ο τύπος που το πέταξε και κατάλαβε τη μαλακία του και ότι τον είδα, ζήτησε συγνώμη δια της νοηματικής ... Δεν είπα τίποτα γιατί ζήτησε συγνώμη αλλά την θέση του στα 'ζώα' την πήρε με την αξία του ......Πάντως αν ήταν το αμάξι μου ίσως να είχα αντιδράσει διαφορετικά ...
Ζώα ζώα ζώα