-
για οποιοδήποτε προφίλ χρήσης, το συγκεκριμένο όχημα δεν είναι η 1η επιλογή μου
-
Ο χρήστης alexandros.K έγραψε:
σα να λεμε ως honda και οχι infinity.
nissan και infiniti θες να πεις
ή honda και acuraΣα να χεις απολυτο δικιο..
Τη ds5 τη hybrid ιδιως την επαιρνα χθες γιατι το γουσταρω απιστευτα σαν οχημα..υποκειμενικα δλδ.. δε θα κοιταζα τιποτα αλλο παρομοιο.
-
Η χρηση θα ειναι οικογενειακη,και απο 300 εως 500 χλμ την εβδομαδα.
Ποιες ειναι οι αλλες εναλακτικες;
Για πεζο κτλπ,ουτε λογος.
Δν με νοιαζουν οι εκπομπες ρυπων κτλπ,θα μ´ενοιαζε αν το αμαξι ειναι αξιοπιστο κτλπ.
Το 4χ4 ειναι οντως τετρακινηση η ειναι για πλακα; -
Διαβασα σε ενα αγγλικο αρθρο οτι δεν εχει παρει καλες κριτικες,απο αποψη οδηγικης συμπεριφορας,απο εργονομια του πινακα οργανων,ορατοτητα στο εμπρος μερος κτλπ.
Βεβαια,για τα να ξερει αυτα καποιος πρεπει να το εχει οδηγησει,γιαυτο ειπα να ρωτησω εδω μηπως υπαρχει κανεις. -
Καλησπέρα σε όλη τη παρέα ελπιζω να γραφω στη σωστη ενοτητα ψάχνοντας σε διάφορα sites μεταχειρισμένα ανταλλακτικών αυτοκίνητων για καπό για το C3 βρήκα αυτό http://www.hatzipavlou.gr/citroen-c3-%C ... CE%B12005/ αλλά με το χρώμα νομίζω δε κολλάει απόλυτα. το αυτοκίνητο είναι λίγο πιο σκούρο, λέτε να υπάρχει κάποιο πρόβλημα? ευχαριστώ !
-
Παρουσίαση στις 8 Απριλίου.
-
Από την Χαλκιδική για τον νονό!
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Καραγκιοζιλικι βρε Κωστα..
-
να ρωτήσω κάτι γισ λογαριασμό ενός φίλου.
Πρόσφατα αγόρασε καινούργιο ένα citroen C4 το οποίο έχει μέσα navigation και μπορεί να κάνει και να λαμβάνει κλήσεις απο την εσωτερική touch οθόνη του αυτοκινήτου. Το πρόβλημα είναι με τους Ελληνικούς χαρακτήρες στην οθόνη του αυτοκινήτου, εμφανίζονται ακαταλαβήστικα. Για παράδειγμα όταν δέχεται μια κλήση αντί για το όνομα αυτού που καλεί και είναι αποθηκευμένο με Ελληνικούς χαρακτήρες στο τηλέφωνο ο φίλος βλέπει στην οθόνη του αυτοκινήτου κάτι σαν %$%^#@!
υπάρχει λύση;
-
Δεν είναι συμβατό με το κινητό. Δεν υποστηρίζει την γλώσσα.
Λογικά αν βλέπει και τραγούδια μέσω bt από το κινητό και σ'αυτα δεν θα δείχνει κανονικά τους τίτλους.
Αν υπάρχει ρύθμιση στο NAV να βλέπει τουλάχιστον νούμερα ή κάποια αναβάθμιση του.Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Ο χρήστης tempo έγραψε:
να ρωτήσω κάτι γισ λογαριασμό ενός φίλου.Πρόσφατα αγόρασε καινούργιο ένα citroen C4 το οποίο έχει μέσα navigation και μπορεί να κάνει και να λαμβάνει κλήσεις απο την εσωτερική touch οθόνη του αυτοκινήτου. Το πρόβλημα είναι με τους Ελληνικούς χαρακτήρες στην οθόνη του αυτοκινήτου, εμφανίζονται ακαταλαβήστικα. Για παράδειγμα όταν δέχεται μια κλήση αντί για το όνομα αυτού που καλεί και είναι αποθηκευμένο με Ελληνικούς χαρακτήρες στο τηλέφωνο ο φίλος βλέπει στην οθόνη του αυτοκινήτου κάτι σαν %$%^#@!
υπάρχει λύση;
το παραπάνω πρόβλημα το έχουν όλοι οι φίλοι-ιδιοκτήτες C4 με navi?
-
φιλε μου καλοταξιδο.....δυστυχως η αγαπημενη μαρκα συνεχιζει να σνομπαρει το μερος που μαλλος εχει τις υψηλοτερες μετα την Γαλλια πωλησεις.
Δυστυχως και το δικο μας pre-face lift C4 e-hdi στην απλή οθονη με bluetooth αρνειται με οποιαδηποτε συσκευη να δεχτει τους ελληνικους χαρακτηρες.....και μιλαμε ειναι ξεεφτυλα γιατι ειναι απλα ενα γελοιο firmware update να συμπεριληφθουν και οι ελληνικοι χαρακτηρες.
Ενδεικτικα να πω την απογοητευση μου.....σε Opel Astra 1998 το trip computer τα ειχε ΟΛΑ στα ελληνικα.... -
καλησπερα!!!
μολις αγορασα μεταχειρισμενο ενα c3 diesel του 2005 απο Ιταλια το αυοκινητο αψογο!!!
ολα τα βιβλια του ομως ειναι στα ιταλικα... υπαρχει καποιος να με βοηθησει να βρω το user manual και το service στα ελληνικα?
ευχαριστω!! -
Ειχα σημερα για δευτερη φορα την ευκαιρια να σκαλισω σοβαρα ενα citroen GSA.. ποσο απιθανο αμαξι..
-
Στο χαρτάκι.........να μην λερώσεις,παλικάρι.
-
Ο χρήστης Tzakos έγραψε:
Στο χαρτάκι.........να μην λερώσεις,παλικάρι.Κλαιω....
-
Ο χρήστης Tzakos έγραψε:
Στο χαρτάκι.........να μην λερώσεις,παλικάρι.Μανθο αντε παιξε με καμια σουστα..
-
Καλησπέρα παιδιά!!Ενδιαφέρομαι για ένα C3 1.4 HDI αυτόματο του 2005 με 95000(;) χλμ.Είναι κάτι ιδιαίτερο που πρέπει να κοιτάξω?
-
Εισαγωγης?
10ετιας κιολας.. 195,000km ευκολα.... -
CITROËN FORUM